- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.201
Kızlar günaydin. ..ilk disimiz cikti, ucu görünüyor sivri:)) dis bugdayi yapip arkadaşları davet etmek istiyorum ammaa kurabiyeleri yaptirayim dedim pastayi falan. Tanesine 2 lira dedi kadin. Pastaya 100 lira istedi. Hoooh dedim. O kadar para veremem kendim yapayim diyorum ama becerebilecek miyim bilemedim.
Ya bu arada oglum kabiz. Sizinkiler ohh ne güzel gunde uc dort kex yapıyor benimki neden boyle oldu? Halbuki tek yediği yogurt, elma, armut, havuc püresi falan. Ne yapmali kizlar yavrum ikinirken birkac kez kakasi kanli geldi
Mail attım canım aldın mı?
Merhaba kizlar;
Sonunda haberi aldik. Doktor hakliymis. Sapina kadar erkek :)
aldım canım şimdi...çooook teşekkür ederim :)
Benim kızım diyor canım ama bilinçli mi onu bilmiyorum. Ben baba dediğimde oda baa baa baa diye bağırıyor birde ben benim güçlü kocaman babam ba ba ba ba babam diyorum kahkaha atıp gülüyor.Yani bilinçli mi söylüyor yoksa beni mi tekrar ediyor bilmiyorum.
Ama biz 7 aylık olduk.
Günaydın hanımlar
Sonunda kızım da hasta oldu. Ne güzel bu kışı hasta olmadan geçirdik diyordum ki dün ateşlendi. Burnu az az akıyordu sabah da kelebekli koyunlar gibi hırıl hırıl öksürük başladı. Öğleden sonra doktora gideceğiz.
Çok methedilen bakıcı ile anlaşmıştık sonra kadın vazgeçtim diye aradı. Çocukları istememiş bizle ilgilen demişler. Lise son sınıftalar. Bir de hani daha önce çocuk bakmamış iki çocuklu bi bayan vardı. Dün onunla görüştük, iyi birine benziyor. En küçüğü dördüncü sınıfa gidiyormuş. Çalışmak istiyorum dedi. Çocuk gelişimi kursuna başlayacakmış halk eğitimde. Süt izin saatlerimi ona göre ayarlayacağım. Idare edeceğiz. Bu akşam kesinleştireceğiz . Biz evlerine ziyarete gideceğiz. Hayırlısı olsun. Allahım pişman etmesin.
evet benimde takıldığım neler yapması normal bu ay? nete bakarsan bizimkiler pek geriden gidiyor
benim koca totolu nihayet dün döndü iki kere, dönüncede çığlığı bastı çünkü koca göbeği ve kafası yapıştı yere :)))
paşam sadece anne diye ses çıkartıyor, o da ağlarken...ama anlamsız çok fazla ses çıkartıyor
bide mesela doktor a-e gibi sesleri çıkartır önce dedi, bizimki u ve o lu hecelere taktı
oturma konusunda da 6 ay 1 hafta oldu hala desteksiz oturamıyor, emeklemekten bahsetmiyorum bile
Merhaba kizlar;
Benim kız kilo olarak bana hiç çekmemiş. Ben 9 aylıkken yürümüşüm ve yaşıma geldiğimde konuşuyormuşum yani anne bana eknek ver diyormuşum. Abimin kızı da 9 aylıkken yürüdü. Annem hep der emele çekmiş diye :)Maaşallah senin kız kilo hariç her konuda önde gidiyor zaten , yakında yürür. Veknuşurbile :)
Geçmiş olsun , emziriyorsan bol bol emzir ilaca gerek kalmaz inşallah
Ben 1 yaşında emeklemişim oyüzden emeklemesini beklemiyorum ama diğer konularda temel şeyleri yapması lazım.
2 çocuk dr na gidiyoruz diyoloğumuz şöyle
Emeklemiyor
Emekler
Dönmüyor
Döner
Hecelemiyor
Olu olur
Neler yapması laım
Her çocuk farklıdır
Maaşallah senin kız kilo hariç her konuda önde gidiyor zaten , yakında yürür. Veknuşurbile :)
Ben 1 yaşında emeklemişim oyüzden emeklemesini beklemiyorum ama diğer konularda temel şeyleri yapması lazım.
Emeklemiyor
Emekler
Dönmüyor
Döner
Hecelemiyor
Olu olur
Neler yapması laım
Her çocuk farklıdır
Alıştırmayın çocuğu ilerde biri kepçe diyince bakacak. Yakışıklı deyin. çekici deyin alla alla ya
Rica ederim canım inşallah işine yarar :)
Çook beğendim kk izin vermedi
ben de hepyakışıklı diye seviyorum annem adını söyle arada bari ismi yakışıklı zannedecekdedi :)
yaramak ne demek, benim gibi becereksiz biri için altından değerli oldu
Benim kız kilo olarak bana hiç çekmemiş. Ben 9 aylıkken yürümüşüm ve yaşıma geldiğimde konuşuyormuşum yani anne bana eknek ver diyormuşum. Abimin kızı da 9 aylıkken yürüdü. Annem hep der emele çekmiş diye :)
Eşimde kilolu çocukmuş ama kız kime çektiyse zayıf :)
ben 4200gr doğmuşum ve hep çok kilolu bir çocukmuşum...lisede bir zayıfladım bir daha kilo alamadım. o günden beri 47-48 kilo...doğumda 63 gördüm gözlerime inanamadım :))) şimdi anca 51-52 de kaldım ama bu gidişle yine 47 ye düşecek
Merhaba kizlar;
aldım canım şimdi...çooook teşekkür ederim :)
Aranizda konusmasaniza arkadasim :) Neymis neymis??? :)))))
Maaşallah senin kız kilo hariç her konuda önde gidiyor zaten , yakında yürür. Veknuşurbile :)
Emeklemiyor
Emekler
Dönmüyor
Döner
Hecelemiyor
Olu olur
Neler yapması laım
Her çocuk farklıdır
Çook beğendim kk izin vermedi
ben de hepyakışıklı diye seviyorum annem adını söyle arada bari ismi yakışıklı zannedecekdedi :)
Geldi sana da bak bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?