2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah ikinci oğlun.içime kız doğuyor yazmıştım ama senin oğlan benim içimi yanılttı.çok sevindim,sağlıkla al inşallah kucağına

canım bnim kızımda kabızdı, haftada bir ancak yapıyordu
şimdi biraz daha düzenlendi 2-3 günde bir yapıyır artık, arada günde 2 kez yaptığı da oluyor
ben havuçu kestim o şekilde rahatladı
pişmiş havuç kabız yaparmış aklınızda olsun

Maaşallah senin kız kilo hariç her konuda önde gidiyor zaten , yakında yürür. Veknuşurbile :)

Geçmiş olsun , emziriyorsan bol bol emzir ilaca gerek kalmaz inşallah

Ben 1 yaşında emeklemişim oyüzden emeklemesini beklemiyorum ama diğer konularda temel şeyleri yapması lazım.
2 çocuk dr na gidiyoruz diyoloğumuz şöyle
Emeklemiyor
Emekler
Dönmüyor
Döner
Hecelemiyor
Olu olur
Neler yapması laım
Her çocuk farklıdır

Benim kız kilo olarak bana hiç çekmemiş. Ben 9 aylıkken yürümüşüm ve yaşıma geldiğimde konuşuyormuşum yani anne bana eknek ver diyormuşum. Abimin kızı da 9 aylıkken yürüdü. Annem hep der emele çekmiş diye :)
Eşimde kilolu çocukmuş ama kız kime çektiyse zayıf :)

:))) diyalog güzelmiş :))
bizdede ne ben nede babası emeklemiş, ikimizde yürümüşüz...o yüzden bende emeklemesini beklemiyorum, olursa süpriz olacak

Çook beğendim kk izin vermedi

ben de hepyakışıklı diye seviyorum annem adını söyle arada bari ismi yakışıklı zannedecekdedi :)

Evet annen doğru söylüyor ismini ekleyip söyle gerekirse Yakışıklı Ozanım :)

yaramak ne demek, benim gibi becereksiz biri için altından değerli oldu

Mucuks

ben 4200gr doğmuşum ve hep çok kilolu bir çocukmuşum...lisede bir zayıfladım bir daha kilo alamadım. o günden beri 47-48 kilo...doğumda 63 gördüm gözlerime inanamadım :))) şimdi anca 51-52 de kaldım ama bu gidişle yine 47 ye düşecek

Bende ikizim biliyorsun 3,5 kilo doğmuşuz. Ben kıpır kıpır bir çocuk olduğumdan annem tabiri ile totosunda et tutmayan bir çocukmuşum. Yürümeye başlayınca zayıflamışım. Lise ye kadar hep zayıftım yani aslında şöyle güzel hatundum ama evlendim çalışmayınca aldım kiloları üstüne birde hamiş oldum oh kaldı bende kilolar şuan 72 kiloyum. 68 ile hamile kalmıştım. Bakalım gidecek mi kilolar. Vermek için birşey yapmıyorum şuan emzirme dönemim bitsin ozaman vermemiş olursam spora gideceğim.

Ehehehe :)))) bizimkini deneyecek misiniz? O bize artik donmesi lazim diyo, ben de olur olur elbet diyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…