- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.221
Her 5dkda bir msj yollayabilirmisim, chenn e bi cvp atmistim biraz bekletcem seni. :) sagol sekerimm
ben seri üretime geçtim galiba.. dikiş makinası alayım kendimeEki Görüntüle 996971
Kizlar ben ev yogurdunu bir turlu beceremedim hergun bir tane meyveli danone yiyor bunu yerine hazir yogurt mu versem
Kizlar ben ev yogurdunu bir turlu beceremedim hergun bir tane meyveli danone yiyor bunu yerine hazir yogurt mu versem
canım ya sana birşey sormak istiyorum...
bizim gece uykusunda hiç problem yok çok şükür doğduğundan beri. ama gündüz kv ayakta sallamaya alıştırdı ve artık başka şekilde uyumuyorkitaba bakmaya fırsatım olmadı sana sorayım dedim, gündüz uygulayabileceğim bir yöntemden bahsediyor muydu?yada sence ne yapmalıyım? bu gündüz uykusu kabus oldu artık, çok ağır sallanmıyor ayakta
ben 4200gr doğmuşum ve hep çok kilolu bir çocukmuşum...lisede bir zayıfladım bir daha kilo alamadım. o günden beri 47-48 kilo...doğumda 63 gördüm gözlerime inanamadım :))) şimdi anca 51-52 de kaldım ama bu gidişle yine 47 ye düşecek
ısısını mı tutturamadın olması lazım ben tutturuyorum hatta çok tatlı oluyor süte yakın tadı ondan severek yiyor
Canım bende mayalıyorum çokda güzel tutuyor tadı güzel ama kızım yemiyor.
Şu bebek yoğurdunu bende deneyeyim bakalım.
Nerede satılıyor acaba bilen var mı?
Arkadaşlar merhaba ...... ara ara takip ediyordum ama artık herzaman aranızda olmak istiyorum kızımla birlikte tabi kabul edersenız sevgiler....
aybikecim yanlış hatırlamıyorsam gündüz uykuları için de aynı teknik uygulanıyordu orda
bizim de gündüz uykuları için kaldır yatır tutmadı, sadece bir kaç kez yanına uzandım gündüzleri benimle oynaya oynaya uyumuştu
onun dışında annenannesi salayrak uyutuyodu
şimdi ona da şöyle bi çare bulduk, hasır bir sepeti var, uykusu gerlince ona yatırıp pış pış yapıp çok hafifi sallıyoruz uyuyor
ama yarım saat sonra hemen uyanıyo o zaman yine az sallamak gerekiyor
böyle olunca da sepetin başından 2 saat ayrılamıyoruz, her uyandığında sallanmak istiyo çünkü
katı gıdaya geçince gündüz uykularının uzuyacağı söylenio bqakalım umarım gerçekten öyle olur
ben istiyorum ki şöyle yatınca kendi başına hiç uyanamdan 2 saat uysuun isityorum ama ne mümkün
ne demek kabul etmek, hoşgelmişsiniz :)))
evet sanırım doğumla ilgili falan değil, ben de 3.5 kilo doğmuşum
üniversitede 42 kiloydum
evlenince biraz kilo aldım
47 ile hamile kaldım, 72yi gördüm, şimdi 50 ye düştüm tekrar, hızlada aşağı iniyorum, beril haerketlenince yine 45 leri görürüm sanırım.
çok değişik bi bünyem var aslında hamileliğimde gçrdümki çok ciddi kilo alma potansiyelim var, 25 kilo aldım dile kolay, ama 6 ay da 22 kiloyu geri verdim, hem de yemek için kendimi ciddi zorlayarak
teşekkür ettik hemde memnun olduk bi ara acaba kimse bişey yazmıcak diye düşünmüştüm :)
kızlar şimdi anans için okuyordum siz de bakın isterseniz http://www.sifamarket.com/herbalistler/ananasin-faydalari-ibrahim-saracoglu.html
teşekkür ettik hemde memnun olduk bi ara acaba kimse bişey yazmıcak diye düşünmüştüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?