2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin seni arada aşağıda görüyordum sevindim aramıza katılmana

evet fırsat buldukca bakıyordum kızımın arkadaşları teyzeleri neler yapıyo diye ama artık bakmakla kalmıcam aktif olmaya çalışıcam geç kaldım sanırım herkes birbirini tanıyo şimdi neyse inş. en kısa zamanda bende hepinizle tanışır arkadaş olabilirim

işte benim aktifliğim bu kadar malesef kızım uyandı ( malesef diyorum çünkü gündüz çoook az uyuyor ve hep kucak istiyo yani yorgunluktan erkenden sızıyorum ama yinede takipte olucam iyi akşamlar hepinize ...

canım bikere babası ayran içerken bardakla verdi dediğin gibi çok güzel içti azcık.. birdaha bardakla deneyeyim teşekkür ederim ilgin için....

çok geçmiş olsun benim kızında sanırım geniz dolu arada bi öksürüyo sanki bişey takılıyor boğazına... bakıcı konusunda da Allah gönlüne göre verir inşallah...

canım benim kızda tam tur dönemiyor yüz üstüyken yan dönüyor birtek ama dönememesi normalmiş dr öyle söyledi
hangisini ilk önce söyledi bilmyiorum ama sanırım ilk önece u ve o seslerini söylüyrdu şimdi aaa diye bağırıyor hatta elimizi ağzına vrdukça aa aa aa diye bağırıyor oyun oldgunu anladı yaramaz
desteksiz tam oturamıyor biraz duruyor sonra paat devriliyor.. emeklemede çabalıyor ama ilerleme kaydedemedi basıyor yaygarayı kaldırın beni diye

herkese selam...
kızlar benim kız sürekli kucak istiyor.
yürüteç almaya karar verdim.
zararlı diye duyduğum için almamıştım ama artık dayanamıyorum.
geç mi kaldım? zararlı mı gerçekten?
bana fikir verir misiniz?
iyi akşamlar herkesciklere...
bebişlerinizi de öptüm kocaman....

işte benim aktifliğim bu kadar malesef kızım uyandı ( malesef diyorum çünkü gündüz çoook az uyuyor ve hep kucak istiyo yani yorgunluktan erkenden sızıyorum ama yinede takipte olucam iyi akşamlar hepinize ...

kolay gelsin :)
vakit yoksa illa öyle uzun uzun muhabbet et bizimle diye bir beklentisi olmaz kimsenin endişe etme, geldiğinde bir meraba de bizde kızınla senin keyfiniz yerinde bilelim okadar

Rakamlar innnnalmazzz!!! Kilolara gel yahu!

mesela ceylin 45 var o da arada giriyor ama yazmıyor
kardelencim sen de çotandır yazmıyorsun iyimisniz

dün okudun mu bilmiyorum canım, bir kullanıcı için kızıp yazmıştım...
ceylin öyle demiyorum yanlış anlaşılmasında, bazıları iki kelam laf edip hatır sormuyor, sonra bir derdi olunca gelip yazıyor. bide cevap alamadı diye bi araba laf söyleyip gidiyor...öyle tiplere kızıyorum ben. evet vakti olmuyor çoğumuzun ama en azından arada sıra bi selam vermek zor mu? bak yine kendi kendimi gaza getirdim :))

Ahaha aybike cok komiksin ahahaha :)))))

Yeri gelmiskrn ben lafimi atayim, bu gidisle IvyTheme nickli arkadasimiz da onlardan olcak hic geldigi yok

Merhaba canım. Biz cumartesi doktora gitmiştik, özellikle sordum `direk kesinlikle hayır , biz yuruteci 11. ayda falan öneriyoruz, yürümeye yardımcı olsun diye`Dedi. Ben de istiyorum aslında çünkü taşımak ve gezdirmek gerçekten çok yorucu oluyor. Kullananlara bakıyorum hiç de etkisi yok gibi. Ama bizim ailede kalça cikikligi olanlar var. O yüzden pişman olmamak için hiç riske girmiyorum. Tabi karar senin canım ama bence doktoruna danis almadan.

Bu arada sürekli yazamasam da burkan rapor olayına coooooook sevindim.
Heran saç bantları gerçekten çok hoş olmuş.
Irmakcim hayırlı olsun oglusun allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin.
Daha yazacaktim ama çıkmam lazım. Herkese güzel ve musmutlu bir akşam diliyorum.

ben seri üretime geçtim galiba.. dikiş makinası alayım kendime Eki Görüntüle 996971

oyy yerim seni fıstık maşallah.. ellerine sağlık heracım çok güzel olmuş bu da

haklısın birde öyle yapayım bu sıra bi hal var uzattığım kaşık alıştrma bardağı sürekli eliyle itiyor burun aspitratöründen oldu sanırım burnunu sık temizliyorum bu sıra tıkanıyor diye nasıl mücadele ediyor benimle...

Merhaba kizlar;

Sonunda haberi aldik. Doktor hakliymis. Sapina kadar erkek :)

hayırlı olsun canım... neyse masrafsız gelecek senin oğlan.. sağlık sıhhatle doğurmak nasip olsun inşallah...

ilk migrosta görmüştüm 5 sene önce ama ondan sonra normal mahale markette de var artık.Bize en yakın marketler beşkar,idris,etik ve migros hepsinde var.

Bende bizim burada Karpa diye bir markette buldum yarın deneyeceğim bakalım inşallah yer.

Arkadaşlar merhaba ...... ara ara takip ediyordum ama artık herzaman aranızda olmak istiyorum kızımla birlikte tabi kabul edersenız sevgiler....

Hoşgeldiniz neden kabul etmeyelim. Kızın ne kadarlık oldu ek gıdaya başladın mı

Armut ve kayısı erik kurusu bizde işe yaradı. 6 aya kadar çok cektik anca düzene girdi.
topicimizin bebeklerinin hepsi dünya güzeli yakışıklısı :)) Allah hepsini nazarlardan saklasın :)
Cidden ya gördüğüm her fotoyu sanki tanıyormuşum gibi seviyorum. Nasıl güzellik bunlar maşallah :)
Merhaba kizlar;

Sonunda haberi aldik. Doktor hakliymis. Sapina kadar erkek :)
Hayırlı olsun iırmak, sağlıkla kucagina alırsın inşallah.

Canım senin kızın zzayıf değil, erken ve düşük kkiloda doğdu, 6 aylık düşün onu. Bıcırıga haksızlık etme :)

Kizlar ben ev yogurdunu bir turlu beceremedim hergun bir tane meyveli danone yiyor bunu yerine hazir yogurt mu versem
Babymix ile mayala canım, eminim güzel olacak.
Canım bende mayalıyorum çokda güzel tutuyor tadı güzel ama kızım yemiyor.

Şu bebek yoğurdunu bende deneyeyim bakalım.
Nerede satılıyor acaba bilen var mı?
Yukarıda yyazdığım ggibi maya olarak kullabilirsin.
Ben de aynı şeye ttaktım, neden ama neden? :)

Ben de öyleyim ccanım,vakit buldukça takip ediyorum.

Zaten doktorumuz 6 aylık olarak bakıyor canım. 7 aylık olarak bakan ben ve çevrem :)
Aldım bakalım önce yesinde olmazsa alırım yeter ki yesin yerse ona göre maya olarak da kullanırım canım.

Çevrene de söyle canım, benim de anlatmaya çalıştığım çok sşey oldu yazmıştım. Artık anlatmiyorum. Benimki de küçük doğdu, 7 aylıklarla bir olması beklenemez.
Yogurdunu yer inşallah bebisin, benimkinin severek yediği tek şey.

İnşallah yer bakalım yarın deneyeceğim.Senin ne kadarlık doğdu ?

Son düzenleme:
Cnm 38 hastalıktı ama göbek kordonunds bulunan bir sıkıntıdan dolayı gelisemedi yavrum, erkrn de dogmayincs sen yemedin, beslenmedin ondan oldu dediler. Bi de 9 kilo alınca yorumlar yorumlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…