- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.241
hoşgeldin seni arada aşağıda görüyordum sevindim aramıza katılmana
evet fırsat buldukca bakıyordum kızımın arkadaşları teyzeleri neler yapıyo diye ama artık bakmakla kalmıcam aktif olmaya çalışıcam geç kaldım sanırım herkes birbirini tanıyo şimdi neyse inş. en kısa zamanda bende hepinizle tanışır arkadaş olabilirim
Selamlar
Armutluya geldik kızımla 1 geceliğine. Cepten zor yazmak ama gerekli gördüğüm 2 şeyi yazıcam.
Emelcim yoğurt veriyormusun? Eğer vermiyorsan mutlaka başla hemde düzenli. Bebişlerimizin sindirim sistemi eksik hala. Faydalı bakterileri yoğurt sayesinde tamamlanacak. Sindiremeden attığı bir çok gıdayı tek tek sindirmeye başlayacak.
Gribeyaz canım bardakla vermeyi denedinmi içecekleri. Benim kızım çok az su içiyordu kaşıkla verince. Üzülüyordum bende istemiyor diye. Meğer yöntemimizi beğenmemiş. Bardağı çok saldırınca bi kere daha denemiştim içememişti üst baş değişmiştik. 10 gün kadar üstüne tekrar denedim en iyi sonucu çay bardağından aldım. Son günlerde kahvaltıda 1 çay bardağına yakın su veya ıhlamur içiyor. Daha da versem içecekte ben midesini şişirmesin diye fazla vermiyorum.
Dişler raporlar hayırlı olsun. Öpüldünüz
Günaydın hanımlar
Sonunda kızım da hasta oldu. Ne güzel bu kışı hasta olmadan geçirdik diyordum ki dün ateşlendi. Burnu az az akıyordu sabah da kelebekli koyunlar gibi hırıl hırıl öksürük başladı. Öğleden sonra doktora gideceğiz.
Çok methedilen bakıcı ile anlaşmıştık sonra kadın vazgeçtim diye aradı. Çocukları istememiş bizle ilgilen demişler. Lise son sınıftalar. Bir de hani daha önce çocuk bakmamış iki çocuklu bi bayan vardı. Dün onunla görüştük, iyi birine benziyor. En küçüğü dördüncü sınıfa gidiyormuş. Çalışmak istiyorum dedi. Çocuk gelişimi kursuna başlayacakmış halk eğitimde. Süt izin saatlerimi ona göre ayarlayacağım. Idare edeceğiz. Bu akşam kesinleştireceğiz . Biz evlerine ziyarete gideceğiz. Hayırlısı olsun. Allahım pişman etmesin.
evet benimde takıldığım neler yapması normal bu ay? nete bakarsan bizimkiler pek geriden gidiyor
benim koca totolu nihayet dün döndü iki kere, dönüncede çığlığı bastı çünkü koca göbeği ve kafası yapıştı yere :)))
paşam sadece anne diye ses çıkartıyor, o da ağlarken...ama anlamsız çok fazla ses çıkartıyor
bide mesela doktor a-e gibi sesleri çıkartır önce dedi, bizimki u ve o lu hecelere taktı
oturma konusunda da 6 ay 1 hafta oldu hala desteksiz oturamıyor, emeklemekten bahsetmiyorum bile
işte benim aktifliğim bu kadar malesef kızım uyandı( malesef diyorum çünkü gündüz çoook az uyuyor ve hep kucak istiyo yani yorgunluktan erkenden sızıyorum ama yinede takipte olucam iyi akşamlar hepinize ...
evet sanırım doğumla ilgili falan değil, ben de 3.5 kilo doğmuşum
üniversitede 42 kiloydum
evlenince biraz kilo aldım
47 ile hamile kaldım, 72yi gördüm, şimdi 50 ye düştüm tekrar, hızlada aşağı iniyorum, beril haerketlenince yine 45 leri görürüm sanırım.
çok değişik bi bünyem var aslında hamileliğimde gçrdümki çok ciddi kilo alma potansiyelim var, 25 kilo aldım dile kolay, ama 6 ay da 22 kiloyu geri verdim, hem de yemek için kendimi ciddi zorlayarak
Arkadaşlar merhaba ...... ara ara takip ediyordum ama artık herzaman aranızda olmak istiyorum kızımla birlikte tabi kabul edersenız sevgiler....
mesela ceylin 45 var o da arada giriyor ama yazmıyor
kardelencim sen de çotandır yazmıyorsun iyimisniz
dün okudun mu bilmiyorum canım, bir kullanıcı için kızıp yazmıştım...
ceylin öyle demiyorum yanlış anlaşılmasında, bazıları iki kelam laf edip hatır sormuyor, sonra bir derdi olunca gelip yazıyor. bide cevap alamadı diye bi araba laf söyleyip gidiyor...öyle tiplere kızıyorum ben. evet vakti olmuyor çoğumuzun ama en azından arada sıra bi selam vermek zor mu? bak yine kendi kendimi gaza getirdim :))
valla tabağı çekmesin diye mama sandalyesine yapışan vakumlu tabak aldım kaşık için bir çözüm yok henüz bugün kaşla göz arasında baktım kaşık elinde hangi ara almış ben de anlamadım kızım bir kaç gündür her kaşığa açıyor ağzını şimdilik püskürtme yok istemediği zaman ağzını kitliyor sadece
herkese selam...
kızlar benim kız sürekli kucak istiyor.
yürüteç almaya karar verdim.
zararlı diye duyduğum için almamıştım ama artık dayanamıyorum.
geç mi kaldım? zararlı mı gerçekten?
bana fikir verir misiniz?
iyi akşamlar herkesciklere...
bebişlerinizi de öptüm kocaman....
ben seri üretime geçtim galiba.. dikiş makinası alayım kendimeEki Görüntüle 996971
acaba eline bir kaşık versen bide önünde birkaç oyuncak oyalansın.Şu var harektli bebekler genelde uzun süre masa durmaz seninki nasıl harektliise oylanacak birşey bulmalısın en sevdiği oyuncak yada yeni birşey görmediği birşey ilginisini eçksin.
Merhaba kizlar;
Sonunda haberi aldik. Doktor hakliymis. Sapina kadar erkek :)
ilk migrosta görmüştüm 5 sene önce ama ondan sonra normal mahale markette de var artık.Bize en yakın marketler beşkar,idris,etik ve migros hepsinde var.
Arkadaşlar merhaba ...... ara ara takip ediyordum ama artık herzaman aranızda olmak istiyorum kızımla birlikte tabi kabul edersenız sevgiler....
Armut ve kayısı erik kurusu bizde işe yaradı. 6 aya kadar çok cektik anca düzene girdi.Kızlar günaydin. ..ilk disimiz cikti, ucu görünüyor sivri:)) dis bugdayi yapip arkadaşları davet etmek istiyorum ammaa kurabiyeleri yaptirayim dedim pastayi falan. Tanesine 2 lira dedi kadin. Pastaya 100 lira istedi. Hoooh dedim. O kadar para veremem kendim yapayim diyorum ama becerebilecek miyim bilemedim.
Ya bu arada oglum kabiz. Sizinkiler ohh ne güzel gunde uc dort kex yapıyor benimki neden boyle oldu? Halbuki tek yediği yogurt, elma, armut, havuc püresi falan. Ne yapmali kizlar yavrum ikinirken birkac kez kakasi kanli geldi
Cidden ya gördüğüm her fotoyu sanki tanıyormuşum gibi seviyorum. Nasıl güzellik bunlar maşallah :)topicimizin bebeklerinin hepsi dünya güzeli yakışıklısı :)) Allah hepsini nazarlardan saklasın :)
Hayırlı olsun iırmak, sağlıkla kucagina alırsın inşallah.Merhaba kizlar;
Sonunda haberi aldik. Doktor hakliymis. Sapina kadar erkek :)
Canım senin kızın zzayıf değil, erken ve düşük kkiloda doğdu, 6 aylık düşün onu. Bıcırıga haksızlık etme :)Benim kız kilo olarak bana hiç çekmemiş. Ben 9 aylıkken yürümüşüm ve yaşıma geldiğimde konuşuyormuşum yani anne bana eknek ver diyormuşum. Abimin kızı da 9 aylıkken yürüdü. Annem hep der emele çekmiş diye :)
Eşimde kilolu çocukmuş ama kız kime çektiyse zayıf :)
Babymix ile mayala canım, eminim güzel olacak.Kizlar ben ev yogurdunu bir turlu beceremedim hergun bir tane meyveli danone yiyor bunu yerine hazir yogurt mu versem
Yukarıda yyazdığım ggibi maya olarak kullabilirsin.Canım bende mayalıyorum çokda güzel tutuyor tadı güzel ama kızım yemiyor.
Şu bebek yoğurdunu bende deneyeyim bakalım.
Nerede satılıyor acaba bilen var mı?
Ben de aynı şeye ttaktım, neden ama neden? :)sizinde durum pek iç açıcı değilmiş
bende birkaç kere yanına uzandığımda uyudu diye sevinmiştim ama mutluluğum kısa sürdüanlamadığım akşam kendi uyumayı beceren çocuk gündüz niye inat eder ki
bizde de 45dk falan uykular..o 2 saatlik öğle uykusu 1 yaşını bulabiliyormuş canım
evet fırsat buldukca bakıyordum kızımın arkadaşları teyzeleri neler yapıyo diye ama artık bakmakla kalmıcam aktif olmaya çalışıcam geç kaldım sanırım herkes birbirini tanıyo şimdi neyse inş. en kısa zamanda bende hepinizle tanışır arkadaş olabilirim
Armut ve kayısı erik kurusu bizde işe yaradı. 6 aya kadar çok cektik anca düzene girdi.
Cidden ya gördüğüm her fotoyu sanki tanıyormuşum gibi seviyorum. Nasıl güzellik bunlar maşallah :)
Hayırlı olsun iırmak, sağlıkla kucagina alırsın inşallah.
Canım senin kızın zzayıf değil, erken ve düşük kkiloda doğdu, 6 aylık düşün onu. Bıcırıga haksızlık etme :)
Babymix ile mayala canım, eminim güzel olacak.
Yukarıda yyazdığım ggibi maya olarak kullabilirsin.
Ben de aynı şeye ttaktım, neden ama neden? :)
Ben de öyleyim ccanım,vakit buldukça takip ediyorum.
Çevrene de söyle canım, benim de anlatmaya çalıştığım çok sşey oldu yazmıştım. Artık anlatmiyorum. Benimki de küçük doğdu, 7 aylıklarla bir olması beklenemez.
Yogurdunu yer inşallah bebisin, benimkinin severek yediği tek şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?