2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldiniz , teşekkurler

Ben de sizin gibi yazmadan takip ederken nasıl vakit bulup bu kadar yazıyorlar diye düşünürdüm

Şimdi tek elle yemek yapıp , tek elle de yazıyorum iki taşın arasında hem okuyup hem yazılabiliyor yani

Biraz pratik yaptıkça oluyor :)

Ağlamak istiyorum ben ilkokul 5 te 47 idim şimdi mi hiç yazmayayım

Selam cenesi dusuk, enerjisi yuksek anneler :) iki gecedir ruyalarima giriyorsunuz yahu, hamile olsam topic i aserecegim :) buraya zaman ayiramaz olunca kendimi eksik hissettim baya :) gecmisi daha okuyamadim, ama bu hafta sonuna kadar kendimi update edecegim soz. Herkes iyi mi? Ozan in raporu ne oldu? Irmak in bebisin cinsiyeti belli mi? My honey geldi mi? Aybikem is gorusmesinden sonuc var mi? Bana kisa bir ozet gecebilecek varsa cok sevinirim, gecmisi az kurcaladim tam ogrenemedim.

Bebek kiyafetlerinin utulenmesi meselesi konusulmus, bende iki kelam edeyim bu konuda. Ben mutlaka utulu giydiriyorum, yumusacik oluyor giysiler ve iyice dezenfekte oluyorlar. Eger dogal yolla kurutmussam mutlaka utu, kurutucuda kurutmussam cikar cikmaz daha sicakken elle duzelterk katlayinca utulenmis gibi oluyor, oyle kaldiriyorum giysileri.

Hoşgeldin Ozanınınraporudamamalarıda aldık iyi oldu büyük biryük kalktı omuzlarımızdan
Irmak bebeği erkek, myhoney geldi hatta sabah işe gitmeden bile uğruyor, Aybike hbr bekliyor
Senin kızın nasıl, diş varmı ?
Bi de menüsünü yazacaktın ben şimdi yediremesem bile saklayıp yemeğe başladığında senin
menünü çoğaltarak uygulamayı düşünüyorum

biz de diş filan yok 1 kere filan uyanıyor o da şımarıklık yapmak için oyun oynayacak geri uyuyacak

Kızlar 2013 Ağustos anneleri face teki grubumuza bekleriz
2013 Ağustos Anne adayları KK aratırsanız çıkar

ya ben okdar aradım bu grubu bulamamıştım

ya benim kızımda bir aydır böyle alışmıştım gece 10.30da uyuyuyp sabah 6da emmek için uyanmasına şimdi zorlanıyorum uykumu alamıyorum doyamıyorum uykulara

Tatlım biz kk de ki diğer gruptaki anneler olarak bugün açtık aratırsanız çıkar çok güzel paylaşımlar oluyo daha ilk günden çorbalar yemekler kuzularımız hakkında hepinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…