- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.261
evet sanırım doğumla ilgili falan değil, ben de 3.5 kilo doğmuşum
üniversitede 42 kiloydum
evlenince biraz kilo aldım
47 ile hamile kaldım, 72yi gördüm, şimdi 50 ye düştüm tekrar, hızlada aşağı iniyorum, beril haerketlenince yine 45 leri görürüm sanırım.
çok değişik bi bünyem var aslında hamileliğimde gçrdümki çok ciddi kilo alma potansiyelim var, 25 kilo aldım dile kolay, ama 6 ay da 22 kiloyu geri verdim, hem de yemek için kendimi ciddi zorlayarak
Mail adresini bekliyorum. :)
merhabalar kızımı uyutmayı başardım artık özgürüm :))) sizler neler yapıyorsunuz ?
Iyiyiz canim hosgeldin uyuttun demek bizimkide uyandi artik nezaman uyursa
benim kızımda uyudu bakalım kaç kere uyanacak?
benim kızımda uyudu bakalım kaç kere uyanacak?
Selam cenesi dusuk, enerjisi yuksek anneler :) iki gecedir ruyalarima giriyorsunuz yahu, hamile olsam topic i aserecegim :) buraya zaman ayiramaz olunca kendimi eksik hissettim baya :) gecmisi daha okuyamadim, ama bu hafta sonuna kadar kendimi update edecegim soz. Herkes iyi mi? Ozan in raporu ne oldu? Irmak in bebisin cinsiyeti belli mi? My honey geldi mi? Aybikem is gorusmesinden sonuc var mi? Bana kisa bir ozet gecebilecek varsa cok sevinirim, gecmisi az kurcaladim tam ogrenemedim.
nedendir bilmem benimkide bu ara çok sık uyanıyor normalde 3 kez uyanırdı şimdi sayamıyorum artık ama bizim dişimiz çıkıyo ondandır diye düşünüyorum umarım öyledir yoksa çok zor böyle sizinki kaç kez uyanıyo ?
Kızlar 2013 Ağustos anneleri face teki grubumuza bekleriz
2013 Ağustos Anne adayları KK aratırsanız çıkar
nedendir bilmem benimkide bu ara çok sık uyanıyor normalde 3 kez uyanırdı şimdi sayamıyorum artık ama bizim dişimiz çıkıyo ondandır diye düşünüyorum umarım öyledir yoksa çok zor böyle sizinki kaç kez uyanıyo ?
Tatlım biz kk de ki diğer gruptaki anneler olarak bugün açtık aratırsanız çıkar çok güzel paylaşımlar oluyo daha ilk günden çorbalar yemekler kuzularımız hakkında hepinizi bekliyoruzya ben okdar aradım bu grubu bulamamıştım
ya benim kızımda bir aydır böyle alışmıştım gece 10.30da uyuyuyp sabah 6da emmek için uyanmasına şimdi zorlanıyorum uykumu alamıyorum doyamıyorum uykulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?