2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar. Bugun misafirim var, kv ve kizkardesleri, birinin esi de var. Agir toplar yani. Dunden boregimi yaptim bugun kisiri yapmaya caliscam yetisirse. Sarma filan soylicem disaridan, yeter dimi? Adam olsna cok bile bence .) cok giremeyebilirim gece gorusuruz ozleyin beni anacim.

Hayırlı olsun dişiniz, hepsi sağlıkla gelsin

Benim oğlumda 2 sinde 6 aylık oluyor kilosu 8200 boyu 66
Seninki doğumda ne kadardı bilmiyorum ama boyu kilosu gayet iyi aradaiştahsızolması
normal kilosu iyi nasıl olsa maaşallah
Pekmezneden veremiyorsun ?

maaşallah uykusu da iyi günde toplam 15 saat mi uyuyor ne? Demek bol bol uyuduğu için boyu kilosu iyi uykuda besin kadar gerekli

Tam benim doğum kilom ve boyum, annem bu minicik şey nasıl büyüyecek diye oturup ağlamış,
öyle bir toparlanır ki sen bile şaşarsın
Kendimden biliyorum :)

Tatlı eksik tatlı, tiramisu şöbiyet pasta. Neolursa olsun bir tatlı olmadan olmaaaz

Tek tek isim yazamıyorum birisini unuturum da kırılır diye

Ama iyi dilekleriniz için sevincimi paylaştığınız için çoook teşekkurler

İnşallah bu ilk ve son raporumuz olur sonra normal mamaya geçeriz

kan bağım olan insanlardan bile daha çok ilgilendiniz sevindiniz Ozanın raporuna

Allah size ve evlatlarınıza sağlık huzur versin

Canimsin yaaa!!
Balim ne icti ise bende ondan istiyorum sabsh sabah.
Iki gundur depresyona girdim.
Sabah bi goz attim guldurdun beni.
Iyigunlerin olsun.
Enerjini kaybetmeeeeee.
Opuyorummm

Benim de işime yarasın emel'cimmmmmm
Yarayacak canım çok hemde inşallah :)

Canım konuşalım bu seninle Face den müsait olduğunda. mucuks seviyom seni valla.

Olsun canım çok şükür büyüyorlar bizleri dert kupası yaparak :) benim ki 2400gr 42 cm doğdu. Şuan 7 aylığız bizde 6300 gr 67 cm :) Seninkinin kilosu iyi maşallah inşallah bizde bu ay almış oluruz.

Atahan'cım o anan önce kendi totosuna baksın diyeceğim ama o da zayıflıktık kırılacak. Neyse sen merak etme ben bulurum ona bir lakap. Heh buldum. Çarpıntılı titrek anne de sen de ona
Öldüm gülmekten çok ve güzel yaşa emi canım :)

Benim kız ve Kayra nın ortak bir noktası aynen canım yemiyor yoğurt bakalım bende dün aldım babymix i bugün deneyeceğim eğer yerse ondan mayalayacağım. Sende öyle yaparsın canım.
Bende snei ve yakışıklı oğluşunu öperim çok hemde.

Canım benim yaptığım yanardağ pastasından da yapsaydın keşke tatlı olarak hem kolay hem hafif :) Hadi kolay gelsin sana.

Kocaman Amin diyorum ve seni ve Ozan paşamı öpüyorum canım.

Süpeeeeeer bir gün olsun hepimize.Burka'cım bişey dikkatimi çekti,Ozan'da 2 eylül mü doğumlu?ayın 2'sinde 6 aylık oluyoruz yazmışında.benim Melis'im 2 eylül doğumluda,ondan daha da dikkatimi çekti.Myhoney doğurmak için beni bekleyecekti ama kandırmıştı beni,vay be ne güzel ve ne heyecanlı günlerdi di mi Myhoney'im.

Günaydın Yalovacım bende seni bekleyecektim 28 ağustos görünüyordu benimde ama benim kız erken gelmişti. Hatta sen hani beni bekleyecektin emel hani biz ağustos annesi olacaktık emel demiştin :)

Hatırlıyorum,hatırlamaz olur muyum?bana kazık atan tüm arkadaşlarım aklımda :))))))))))) sen epey erken doğurdun ya bizlerden o yüzden seni beni ekmiş saymıyorum canım benim.son güne kadar myhoney beni ne vaatlerle kandırmıştı,senin zorunlu erken doğum olduğu için sana gönül koymadım ama balım öyle mi?ben sözümü tutup zamanımı bekleyip diğer arkadaşlara yalancı çıkmamak için 3 günde geçirdim günümü,gece uyumadan önce doğum için seni bekliycem diyen herkes,ertesi gün doğum hikayesini yazdı.şaka bir yana çok şükür yavrularımız sağlıkla yanımızdalar

günaydın kızlar ve bebişleri
kızlar bu arada fark etmişsinizdir eskisi kadar sık giremiyorum. girincede çok geçmişe bakamıyorum
kv artık bende kaldığı için pc başında çok vakit geçiremiyorum.
yarın aşılarımızı olmaya gitcez. inşallah sıkıntılı olmadan atlatırız

Evet canım bayağı erken doğurdum. Evet okumuştum beni yalnız bıraktınız filan yazmıştın. Ama Melisin de hiç geleceği yoktu annesi :) İçerde rahattı herhalde :)

Ben alabilir miy canim?
Bende istiyorum ondannnn.

Bundanda istiyorum.

Maşallah boyunuza kilonuza . Vecmisler olsun. Disiniz sancisiz ciksin.
Kv her geldiginde ellerinden tutup kaldiriyor onu yapiyor mu bunu yapiyor mu soruyor ve tabi bana da su hareketi yaptir bunu yaptir diyor. Ayyy daraltti beni bunaltti her seferinde laf yemeye doyamadi. Ben mi dogurdum o mu daha ayird edemddi.
Face falan tanimayiz. Cnm takipte kal. Valla bende full burdayim artik. Menu guzel. Bu arads senin burcun nedir bu plan bu program???
Kurdesan doktum kasintim oldu. Insan uzak kalinca ne tuhaf hisdediyor. Arkadaşlarımı aramasam bu kadar kafays takmam
Canim eskilerde de hep hazmisimdir gece uyanan couk candir can. Ben saat kurup kalkiyorum beskemek icin hic uyanmiyor dusun en vec saat 9 30 da uyuyor sabah 7 8 e kadar.

Cnm 38 hastalıktı ama göbek kordonunds bulunan bir sıkıntıdan dolayı gelisemedi yavrum, erkrn de dogmayincs sen yemedin, beslenmedin ondan oldu dediler. Bi de 9 kilo alınca yorumlar yorumlar...
18 kilo aldim hamilelikte. Sözde 38 haftalik ama erken diye düşünüyorum cocuk dr muzda oyle dusunuyor 2, 5 kilo dogdu. Ne oldu niye boyle doğdu yine kki gundur takildim
Ahhh sicagi sicagina takip sart
Ağlamak istiyorum ben ilkokul 5 te 47 idim şimdi mi hiç yazmayayım
Al bendende o kadar
merhabalar kızımı uyutmayı başardım artık özgürüm :))) sizler neler yapıyorsunuz ?
Hoşgeldin cnm
O cevre bi anlasa....
Arkadaşlar merhaba ...... ara ara takip ediyordum ama artık herzaman aranızda olmak istiyorum kızımla birlikte tabi kabul edersenız sevgiler....
Kabul ne demek sen bizi taniyorsan bizde zamanla taniriz seni

Cnm nacizane fikrim hazir paketli gida kesinlikle diyorum cunki raf omru nu uzatmak icin islem goruyordur. Sakin yanlis anlasilmasin benim fikrim bu.
canım keisnlikle verme onun içinde tatlandırıcı falan var
yoğurt makinesi alsan eğer imkanın varsa, çünkü makineyle gayet tatlı bir yoğurt oluyor bebeklerde çok seviyor

Merhaba kizlar;

Sonunda haberi aldik. Doktor hakliymis. Sapina kadar erkek :)

Alıştırmayın çocuğu ilerde biri kepçe diyince bakacak. Yakışıklı deyin. çekici deyin alla alla ya

Canimmmmm okuyunca sok oldum ne yanlis anlamadi ask olsun.
Hakettim zaten ben kendi adima yoklamalarda da yoktum.
Kesinlikle aklima ufacik birsey gelmedi.
Pamuk kalpli misin sen

Kv elmali pay yapacak, tahinli kurabiye almistik bi de kek olcak, olur bence dimi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…