- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
- 323
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.321
3 gecedir uuyumayam ve uyutmayan oğlum meğer bize bir inci tanesi hazırlıyormuş :)
Ivy verdiğin faydalı bilgiler için teşekkürler, ben de oturtmaya çalışmıyorum diye oturmuyor zzannediyor ve kendime kızıyordum. Rahatladım: )
Bir de kızlar yemek listesi arayanlar için söylüyorum, ben netten bi örnek menü indirmiştim, yazan kişi aylarca o gün ne yedirsiyse hepsini yazmış, isteyenlere gönderebilirim.
bol uykulu geceler herkese.
Kizlar nasilsiniz kuzulariniz nasil insallah hasta olan yoktur hasta olanlarda biran once iylesir insallah bizim dun gunduzden hasta oldugumuz belliydi gecede iyice kotu olduk bir huzursuzluk ne yedi ne icti nede uyudu sabah dr gittik grip baslangicimiz var birde usteki dislerimizde kabarmis bunlarin sikintisida var dedi doktorumuza tavsiye uzerine gittik cok memnun kaldik bikere ilac yanlisi degil buna sevindim ihlamur icir birkac damla limon sik bolbol su icir ayni sekilde sende dikkat et gecer dedi burnu icin fizyolojik burun damlasi ile temizle rahatlar dedi kotu olmadigi surece son silah ilac diyor ayin 6 sinda 6 aylik oluyoruz ek gidaya gecmek istedim ufaktan baslatti corba ile azar azar sonra articak dedi cunku 100 gr almis 20 gunde bende istahsizliginin farkindayim 8900 kilomuz boyumuzda 69 olmus ayina gore iyi oldugu icin alinan kilonun ustunde durmadi gorur gormez cildi hassas biraz atopik dedi zaten oyle oldugumuz icin hemen bahsetti kan tahlilimiz yapildi kan damlasi kullanmiyorduk biraz dusuk dedi ve kan ilaci malesef basladik biz pekmez vs kullanamadigimiz icin mecbur basladik dr cok isindim anlattiklari mantikli gelince kabul ettim teyzeleri oglumu gorseydiniz dr kan parmaktan aldirdi damardan yormuyalim dedi kucagimda kan alinirken hic sesi cikmadi koca adamim benim kaninda mikrop vs hicbirsey cikmadi cok konustum ya boyle iste paylasayim istedim....buarada yurutec mevzusuna kesinlikle karsi aksine yurumesini yavaslatir dedi ben zaten dusunmuyordumda annemin israrlari sonucu sorduk yine sizlere kalmis en iyi dr biz anneleriz karar size kalmis ama biz kullanmiycaz
Bugun huzursuz oldugumuzdan saatleri biraz sasti sabah 8 de uyanir emziririm yatar 10 da tekrar kalkar emziryorum doymazsa devam sutu veriyorum tekrar uyur 12 de kalkar oglen 3-4 gibi tekrar yatar 7gibi sekerleme yapip 10 gibide gece uykusuna dalar gecede 12 de ve sabah 5 te muhakkak kalkar emziririm tekrar yatar tabi herzaman busaatler olmuyor bazaen 1-2 saat aksiyor gece 12 den sonra 2 ye kadar uyumadigida olur ama genelde bu sekilde siz neler yapiyorsunuz
Saol cnm inşallah ama şimdilik pek sorunsuz gitmiyor.
7.aydan itibaren beslenemedi, son haftalarda gram almadı. Suyum da bitince sezeryan oldum. 2500 gr 47 cm doğdu. 7 aylık oldu, 68 cm 7650 gram oldu. Gittikçe toparlanıyor çok şükür: )
Tabiki cnm ama 24 sayfa word belgesi, nasıl göndersem ?
Gunaydin kizlar. Bugun misafirim var, kv ve kizkardesleri, birinin esi de var. Agir toplar yani. Dunden boregimi yaptim bugun kisiri yapmaya caliscam yetisirse. Sarma filan soylicem disaridan, yeter dimi? Adam olsna cok bile bence .) cok giremeyebilirim gece gorusuruz ozleyin beni anacim.
Aybike kabul ediyorum sabah sabah arpam fazla gelmiş ama demeden geçemeyeceğim. Bu kalp atışları, çarpıntılar falan sen tef, darbuka olaylarının arasını uzun tut anacımmm. Uzun tutuyorsan da üzülme. Vardır Allah'ın hikmetinde bir hayır :)
Sabah sabah topic i darmadağın edip gidiyorum işe. Heryer direniş her yer my honey:)
Şu yoğurt meselesine çözüm bulamıyorum. Evde yapılanı yemiyor Kayra, bir doktor Kanlıca yoğurdu verin bebeklere demişti. Onu da denedim onu da yemiyor. Sutas I'n bebemix ini bayıla bayıla yiyor. Ne yapacagım bilmiyorum. Üzerinde katkı maddesi seker vs yok yazıyor ama insan güvenemiyor.
Hadi ben kaçtım. Öpüyorum hepinizi
Yarayacak canım çok hemde inşallah :)Benim de işime yarasın emel'cimmmmmm
Canım konuşalım bu seninle Face den müsait olduğunda. mucuks seviyom seni valla.Emel' cim çok yakın zamanda bir arkadaşımın yeğeni oldu. Bebek kurabiyelerini kendi yaptı. Kurabiye tarifini ondan alırım. Üzerine konulan şeker hamurunu da Macrocenter da hazır varmış oradan aldı.
Bu arkadaşım senin gibi becerikli biri de hiç değil.
Sen Tekirdağ dsaydın di mi? Haftasonu istersen sana şeker hamuru alır gönderirim. Ok şe bana Face den yaz lütfen
Olsun canım çok şükür büyüyorlar bizleri dert kupası yaparak :) benim ki 2400gr 42 cm doğdu. Şuan 7 aylığız bizde 6300 gr 67 cm :) Seninkinin kilosu iyi maşallah inşallah bizde bu ay almış oluruz.Saol cnm inşallah ama şimdilik pek sorunsuz gitmiyor.
7.aydan itibaren beslenemedi, son haftalarda gram almadı. Suyum da bitince sezeryan oldum. 2500 gr 47 cm doğdu. 7 aylık oldu, 68 cm 7650 gram oldu. Gittikçe toparlanıyor çok şükür: )
Tabiki cnm ama 24 sayfa word belgesi, nasıl göndersem ?
Öldüm gülmekten çok ve güzel yaşa emi canım :)Atahan'cım o anan önce kendi totosuna baksın diyeceğim ama o da zayıflıktık kırılacak. Neyse sen merak etme ben bulurum ona bir lakap. Heh buldum. Çarpıntılı titrek anne de sen de ona
Benim kız ve Kayra nın ortak bir noktası aynen canım yemiyor yoğurt bakalım bende dün aldım babymix i bugün deneyeceğim eğer yerse ondan mayalayacağım. Sende öyle yaparsın canım.Sabah sabah topic i darmadağın edip gidiyorum işe. Heryer direniş her yer my honey:)
Şu yoğurt meselesine çözüm bulamıyorum. Evde yapılanı yemiyor Kayra, bir doktor Kanlıca yoğurdu verin bebeklere demişti. Onu da denedim onu da yemiyor. Sutas I'n bebemix ini bayıla bayıla yiyor. Ne yapacagım bilmiyorum. Üzerinde katkı maddesi seker vs yok yazıyor ama insan güvenemiyor.
Hadi ben kaçtım. Öpüyorum hepinizi
Canım benim yaptığım yanardağ pastasından da yapsaydın keşke tatlı olarak hem kolay hem hafif :) Hadi kolay gelsin sana.Gunaydin kizlar. Bugun misafirim var, kv ve kizkardesleri, birinin esi de var. Agir toplar yani. Dunden boregimi yaptim bugun kisiri yapmaya caliscam yetisirse. Sarma filan soylicem disaridan, yeter dimi? Adam olsna cok bile bence .) cok giremeyebilirim gece gorusuruz ozleyin beni anacim.
Kocaman Amin diyorum ve seni ve Ozan paşamı öpüyorum canım.Tek tek isim yazamıyorum birisini unuturum da kırılır diye
Ama iyi dilekleriniz için sevincimi paylaştığınız için çoook teşekkurler
İnşallah bu ilk ve son raporumuz olur sonra normal mamaya geçeriz
kan bağım olan insanlardan bile daha çok ilgilendiniz sevindiniz Ozanın raporuna
Allah size ve evlatlarınıza sağlık huzur versin
Süpeeeeeer bir gün olsun hepimize.Burka'cım bişey dikkatimi çekti,Ozan'da 2 eylül mü doğumlu?ayın 2'sinde 6 aylık oluyoruz yazmışında.benim Melis'im 2 eylül doğumluda,ondan daha da dikkatimi çekti.Myhoney doğurmak için beni bekleyecekti ama kandırmıştı beni,vay be ne güzel ve ne heyecanlı günlerdi di mi Myhoney'im.
Hatırlıyorum,hatırlamaz olur muyum?bana kazık atan tüm arkadaşlarım aklımda :))))))))))) sen epey erken doğurdun ya bizlerden o yüzden seni beni ekmiş saymıyorum canım benim.son güne kadar myhoney beni ne vaatlerle kandırmıştı,senin zorunlu erken doğum olduğu için sana gönül koymadım ama balım öyle mi?ben sözümü tutup zamanımı bekleyip diğer arkadaşlara yalancı çıkmamak için 3 günde geçirdim günümü,gece uyumadan önce doğum için seni bekliycem diyen herkes,ertesi gün doğum hikayesini yazdı.şaka bir yana çok şükür yavrularımız sağlıkla yanımızdalar
Bende istiyorum ondannnn.Ben alabilir miy canim?
Bundanda istiyorum.3 gecedir uuyumayam ve uyutmayan oğlum meğer bize bir inci tanesi hazırlıyormuş :)
Ivy verdiğin faydalı bilgiler için teşekkürler, ben de oturtmaya çalışmıyorum diye oturmuyor zzannediyor ve kendime kızıyordum. Rahatladım: )
Bir de kızlar yemek listesi arayanlar için söylüyorum, ben netten bi örnek menü indirmiştim, yazan kişi aylarca o gün ne yedirsiyse hepsini yazmış, isteyenlere gönderebilirim.
bol uykulu geceler herkese.
Maşallah boyunuza kilonuza . Vecmisler olsun. Disiniz sancisiz ciksin.Kizlar nasilsiniz kuzulariniz nasil insallah hasta olan yoktur hasta olanlarda biran once iylesir insallah bizim dun gunduzden hasta oldugumuz belliydi gecede iyice kotu olduk bir huzursuzluk ne yedi ne icti nede uyudu sabah dr gittik grip baslangicimiz var birde usteki dislerimizde kabarmis bunlarin sikintisida var dedi doktorumuza tavsiye uzerine gittik cok memnun kaldik bikere ilac yanlisi degil buna sevindim ihlamur icir birkac damla limon sik bolbol su icir ayni sekilde sende dikkat et gecer dedi burnu icin fizyolojik burun damlasi ile temizle rahatlar dedi kotu olmadigi surece son silah ilac diyor ayin 6 sinda 6 aylik oluyoruz ek gidaya gecmek istedim ufaktan baslatti corba ile azar azar sonra articak dedi cunku 100 gr almis 20 gunde bende istahsizliginin farkindayim 8900 kilomuz boyumuzda 69 olmus ayina gore iyi oldugu icin alinan kilonun ustunde durmadi gorur gormez cildi hassas biraz atopik dedi zaten oyle oldugumuz icin hemen bahsetti kan tahlilimiz yapildi kan damlasi kullanmiyorduk biraz dusuk dedi ve kan ilaci malesef basladik biz pekmez vs kullanamadigimiz icin mecbur basladik dr cok isindim anlattiklari mantikli gelince kabul ettim teyzeleri oglumu gorseydiniz dr kan parmaktan aldirdi damardan yormuyalim dedi kucagimda kan alinirken hic sesi cikmadi koca adamim benim kaninda mikrop vs hicbirsey cikmadi cok konustum ya boyle iste paylasayim istedim....buarada yurutec mevzusuna kesinlikle karsi aksine yurumesini yavaslatir dedi ben zaten dusunmuyordumda annemin israrlari sonucu sorduk yine sizlere kalmis en iyi dr biz anneleriz karar size kalmis ama biz kullanmiycaz
Kv her geldiginde ellerinden tutup kaldiriyor onu yapiyor mu bunu yapiyor mu soruyor ve tabi bana da su hareketi yaptir bunu yaptir diyor. Ayyy daraltti beni bunaltti her seferinde laf yemeye doyamadi. Ben mi dogurdum o mu daha ayird edemddi.cnm paylaşımın için çook teşekkürler keşke bunu bnm kv görümce ve eşim okusa da anlasadeli ediyolar tembel bu die, yok kas gelişimi ii olsun die iğne varmış onu kırıp içirmeliymiş..ne gerek var nesi geri diom anlayan yok
Face falan tanimayiz. Cnm takipte kal. Valla bende full burdayim artik. Menu guzel. Bu arads senin burcun nedir bu plan bu program???Ben face falan bilmem :) her daim burdayim, paylasimlar kaybolmaz, duzenli. Nicklere de cok alistim :) emel i bile yadirgadim yani yeni nick iyle :) davet eden arkadasimiza cok tesekkurler. Bizde onlari burada aktif gormek isteriz, forum kulturu baskadir nede olsa :) face de farkli paylasimlar olursa bize de yazin lutfen :)
Kurdesan doktum kasintim oldu. Insan uzak kalinca ne tuhaf hisdediyor. Arkadaşlarımı aramasam bu kadar kafays takmamSelam cenesi dusuk, enerjisi yuksek anneler :) iki gecedir ruyalarima giriyorsunuz yahu, hamile olsam topic i aserecegim :) buraya zaman ayiramaz olunca kendimi eksik hissettim baya :) gecmisi daha okuyamadim, ama bu hafta sonuna kadar kendimi update edecegim soz. Herkes iyi mi? Ozan in raporu ne oldu? Irmak in bebisin cinsiyeti belli mi? My honey geldi mi? Aybikem is gorusmesinden sonuc var mi? Bana kisa bir ozet gecebilecek varsa cok sevinirim, gecmisi az kurcaladim tam ogrenemedim.
Canim eskilerde de hep hazmisimdir gece uyanan couk candir can. Ben saat kurup kalkiyorum beskemek icin hic uyanmiyor dusun en vec saat 9 30 da uyuyor sabah 7 8 e kadar.nedendir bilmem benimkide bu ara çok sık uyanıyor normalde 3 kez uyanırdı şimdi sayamıyorum artık ama bizim dişimiz çıkıyo ondandır diye düşünüyorum umarım öyledir yoksa çok zor böyle sizinki kaç kez uyanıyo ?
18 kilo aldim hamilelikte. Sözde 38 haftalik ama erken diye düşünüyorum cocuk dr muzda oyle dusunuyor 2, 5 kilo dogdu. Ne oldu niye boyle doğdu yine kki gundur takildimCnm 38 hastalıktı ama göbek kordonunds bulunan bir sıkıntıdan dolayı gelisemedi yavrum, erkrn de dogmayincs sen yemedin, beslenmedin ondan oldu dediler. Bi de 9 kilo alınca yorumlar yorumlar...
Ahhh sicagi sicagina takip sartHoşgeldiniz , teşekkurler
Ben de sizin gibi yazmadan takip ederken nasıl vakit bulup bu kadar yazıyorlar diye düşünürdüm
Şimdi tek elle yemek yapıp , tek elle de yazıyorum iki taşın arasında hem okuyup hem yazılabiliyor yani
Biraz pratik yaptıkça oluyor :)
Al bendende o kadarAğlamak istiyorum ben ilkokul 5 te 47 idim şimdi mi hiç yazmayayım
Hoşgeldin cnmmerhabalar kızımı uyutmayı başardım artık özgürüm :))) sizler neler yapıyorsunuz ?
O cevre bi anlasa....Çevrene de söyle canım, benim de anlatmaya çalıştığım çok sşey oldu yazmıştım. Artık anlatmiyorum. Benimki de küçük doğdu, 7 aylıklarla bir olması beklenemez.
Yogurdunu yer inşallah bebisin, benimkinin severek yediği tek şey.
Kabul ne demek sen bizi taniyorsan bizde zamanla taniriz seniArkadaşlar merhaba ...... ara ara takip ediyordum ama artık herzaman aranızda olmak istiyorum kızımla birlikte tabi kabul edersenız sevgiler....
Cnm nacizane fikrim hazir paketli gida kesinlikle diyorum cunki raf omru nu uzatmak icin islem goruyordur. Sakin yanlis anlasilmasin benim fikrim bu.bebekler için yoğurt var s..ş markası sade ve elmlısı var.danone çok vermiştim bir gün de öyle bir arayım danışma hattı ücretsiz nasıl olsa.anlattım bebeğim bukadar aylık diye günde 1-2 tane veriyorum deyince karşıdaki bayn bu çok fazla demişti.Madem yeterince anne sütü alıyorsa danone vermenizi gekrek yok verseniz de bir danone 200 ml süte eşdeğer ona göre veririsiniz ve hergün olmasın demiş.Bide bu yoğurdu biz küçük çocuklar için ürettik bebeklere değil.
canım keisnlikle verme onun içinde tatlandırıcı falan var
yoğurt makinesi alsan eğer imkanın varsa, çünkü makineyle gayet tatlı bir yoğurt oluyor bebeklerde çok seviyor
Nurumhiram,chenn,Alishia ve myhoney,kızlar alınmadınız di mi bana?geriden geliyorsunuz,ödevinizi yapmıyorsunuz diye takıldım diye.samimîyetinize binaen şaka yollu takıldım yalnızca.bir iki yerde de siz bahsedince alındınız diye düşündüm,eğer öyleyse maksadım asla bu değildi,özür dilerim.Burka,canım günün bombası senden geldi,rapor işine çok sevindim.Allah hiçkimseyi rapor alacak durumda bırakmasın.Hera'cım bantların ve kızın çok güzeller,ellerine sağlık.öpüyorum hepinizi.süt sağdım şimdi,sırada yemek ve tekrar iş.
Merhaba kizlar;
Sonunda haberi aldik. Doktor hakliymis. Sapina kadar erkek :)
Alıştırmayın çocuğu ilerde biri kepçe diyince bakacak. Yakışıklı deyin. çekici deyin alla alla ya
evet canım ya bende takılmıyorum nettekilere...zamanı gelince herşeyi yapacaklar zaten
sadece çok önemli olan tepkilere dikkat ediyorum her ay, hani yapamıyorlarsa araştırılması gerekenleri
mesela bu ay seslere artık tepki verebiliyor olmaları lazım, göz takibi yapabilmeli...bunlarda sorun varsa işitme, görme test edilmeli diyor doktorlar
işte sadece bu kilit konuları takip ediyorum okadar. yoksa dönmemiş emeklememiş önemli değil, hatta şu an rahat günlerimdeyim diyip tadını çıkartıyorum.şimdi koyduğum yerde duruyor, sonra çok koşucam peşinden
Kızlar günaydin. ..ilk disimiz cikti, ucu görünüyor sivri:)) dis bugdayi yapip arkadaşları davet etmek istiyorum ammaa kurabiyeleri yaptirayim dedim pastayi falan. Tanesine 2 lira dedi kadin. Pastaya 100 lira istedi. Hoooh dedim. O kadar para veremem kendim yapayim diyorum ama becerebilecek miyim bilemedim.
Ya bu arada oglum kabiz. Sizinkiler ohh ne güzel gunde uc dort kex yapıyor benimki neden boyle oldu? Halbuki tek yediği yogurt, elma, armut, havuc püresi falan. Ne yapmali kizlar yavrum ikinirken birkac kez kakasi kanli geldi
Hadi gözün aydın canım maşallah Atahan'a .
Artık sürekli döner inşallah. Benim kızım a-e leri de çıkarıyor canım u-o larıda ve dediğin gibi ağlarken annee diye ağlıyor ama ben anne dediğimde gülüp bakıyor yüzüme baba dediğime baa baa diyor. Doktora sormadım henüz gittiğimizde soracağım. Birde babam nerede dediğimde babasına annen nerede dediğimizde de bana bakıyor.
Ben netten bakmadım hiç ne yapması gerek diye. Çünkü zaten zamanı gelince o yapacak. Oraya bakıpda kendimi birde bu yüzden üzümem. Doktorumuz bana dedi ki her çocuk bir değil o yüzden onu yapmıyor bunu yapmıyor deme dedi. Zamanı gelince yapacak dedi. Doktor amcamızın odasının duvarında çizgi film karakterleri var ve kızım her gittiğimizde onlarla konuşuyor muayene olurken doktor da iyi diyor bu duruma. Gerçi biz 7 aylığız :) Ay ne çok yazdım.
aynen cnm bn pes ettim, geçmiş geçmişte kalsınben kaldıım yerden devam edicem
Helenas: çokk geçmiş olsun cnm inş.çabuk geçer ilaca gerek olmaz, bakıcınzda inş. hayırlı olur cnm
Aybike: cnm Furki de desteksiz çk kısa oturabiliyo bi 10 sn ancak sonra pat..emekleme desen bzde de yok sadece çenesini yere koyup destek almaya çalışıyo, bacaklara kıpırdıyo sonra yana yatıyo beceremeyince :)) annnii ba-ba- ba de- de de dio ama anlamsız yine..
oovv ne diyon geçen gün kakalı bezine sarıldı dönerken.. yıkamak zorunda kaldım.. göğsü sırf kakaydı kendi bile iğrendi
değişiyor. patates yediğinde çok katı yapıyor. zorlanıyor.. bende hergün patetes vermiyorum zaten.. 2 günde 1 tarhana çorbamız var bayıla bayıla yediğimiz.. bazende çok sulu yapıyor..
ben seri üretime geçtim galiba.. dikiş makinası alayım kendimeEki Görüntüle 996971
Hayırlı olsun dişiniz, hepsi sağlıkla gelsin
Benim oğlumda 2 sinde 6 aylık oluyor kilosu 8200 boyu 66
Seninki doğumda ne kadardı bilmiyorum ama boyu kilosu gayet iyi aradaiştahsızolması
normal kilosu iyi nasıl olsa maaşallah
Pekmezneden veremiyorsun ?
maaşallah uykusu da iyi günde toplam 15 saat mi uyuyor ne? Demek bol bol uyuduğu için boyu kilosu iyi uykuda besin kadar gerekli
Tam benim doğum kilom ve boyum, annem bu minicik şey nasıl büyüyecek diye oturup ağlamış,
öyle bir toparlanır ki sen bile şaşarsın
Kendimden biliyorum :)
Tatlı eksik tatlı, tiramisu şöbiyet pasta. Neolursa olsun bir tatlı olmadan olmaaaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?