2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne demek şekerim haber veremeyince yoklamadan kaçmış öğrenci gibi hissediyorum. Ben okuluma da çok düşkündüm. Gitmeyince aklım kalıyordu.

İçine armut veya elma katmayı dene. Birde belki senin kız tatlı sevmiyordur. İçine sebze katmayı dene havuç gibi. Hatta havuçta tatlı brokoli tarzı bi sebze dene. Ara ver 3-5 gün unuttur. Sonra tekrar dene. Ne bileyim aklıma bunlar geldi.

Canım bende kontrolde doktora dönmüyor dedim bıkkın bir ses tonuyla 'gösterge değil' dedi. Desteksiz oturmak içinde 8 ay sınırmış. Yani 8 aylıkken hala desteksiz oturamıyorsa sorun var demekmiş.

Sarıldı demek :)) sesli güldüm valla. Ayrılmak istemiyor demek :)) saç banlarına ise diyecek şey bulamıyorum. Çok güzeller. Tabi kızın daha güzel.

Ben kahvaltıyı hep elimle verdim içgüdüsel mi yoksa birindemi öyle gördüm bilmiyorum. Sonradan bi yazıda okudum elle vermek daha doğruymuş. Ama detay hatırlamıyorum.

Merhaba kizlar;

Sonunda haberi aldik. Doktor hakliymis. Sapina kadar erkek :)

Hayırlı olsun canım sırtın yere gelmez 2 erkekle senin :)

Geldi sana da bak bakalım :)

Ne oluyor orda? Yenirmi bu gizli muhabbet yenmiyorsa bana lazım değil :)

Bu gece biraz takılırım diodum ama zor bi grce olcakmış gibi bi his var içimde en iisi yatayım ne kadar uyusam kardır

Yaa kızlar az önce aynada ne göreyim gözümün altını yanağımın başladığı yer morarmış enee gören dayak yedim sanacak oğlum yapıştı oysa emicem die 2 dk da ne hale getirmiş

Bol uyumalı bir gece olsun herkeseeee

aynı yerde bende de mevcut bir morluk var geçen gece çok huysuzdu uyke sersemi neler yaptık bilmyorum sabah bi baktım bu ne yaa diye düşün düşün kızımın becerisii aklıma sonradan geldi :d

Canim inan bizde ayni durumdayiz cokta hareketliyiz hemen herseyden sikilir devamli gezmek degisik seyler ile ilgilenmek istiyor artik kucakta maf oldum belimi zaten hic soylemiyorum sonuclarimiz cikti yarin alicam okadar zordayim birde kiloluyuz yinede almayi dusunmuyorum daha onceki dr onermiyordu bu doktorumuzda kesinlikle onermiyor yine de senin kararin

Cnm 38 hastalıktı ama göbek kordonunds bulunan bir sıkıntıdan dolayı gelisemedi yavrum, erkrn de dogmayincs sen yemedin, beslenmedin ondan oldu dediler. Bi de 9 kilo alınca yorumlar yorumlar...

Kaç kilo doğdu canım benim kızımda suyum azaldığı için 2 hafta beslenememiş. Sonra suyum tamamen bitti ve sezeryan oldum.

yolladım canım şimdiden teşekkr ederim
Rica ederim canım mucuks

Resim eklenmemis :) kk ipad den rsim eklettirmiyor artik sanirim, cok ozur dilerim kizlar, pc yi actigim bir vakitte hemen listeyi ekleyeyim buraya, bu yazimi da alintilayarak.

Sizde gunluk tablolari paylasirsanir cok sevinirim.
Eline sağlık canım sağol :)
Bende face de ki grup a girerim yazarım birşey olursa :)

Maşallah yavruma :) Çok sevindim doktor amcanızdan memnun kalmanıza da :)

Onları da denedim canım bakalım bu sütaşın bebek yoğurdundan aldım yarın onu deneyeceğim yerse ondan mayalarım yada ondan alırım.

Bu arada yenir yenir geldi sana da:)

:)iyikkide dinlemissin annelik iste her yerde yavrularimizi dusunuyoruz

Ben alabilir miy canim?

Iyi geceler kizlar. Oglumun kabizligi ile ilgili yorumlarınızı okudum ama
cevap yazamadım kusura bakmayin. Bu siralar ikinci dis geliyor sanirim
valla lavaboya bile zor gidiyorum:)) oglusum 7.ayini doldurmak uzere
Ama size bi foto ekleyip gösteremedim. Bi hayir sahibi anlatsa bana:)))

Son düzenleme:

Yalova'cım pamuk kalpli, enerjisi yüksek arkadaşım. Ne alınması yahuuuu. Ben de çok kişiye takılıyorum.

Aybike kabul ediyorum sabah sabah arpam fazla gelmiş ama demeden geçemeyeceğim. Bu kalp atışları, çarpıntılar falan sen tef, darbuka olaylarının arasını uzun tut anacımmm. Uzun tutuyorsan da üzülme. Vardır Allah'ın hikmetinde bir hayır :)

Emel' cim çok yakın zamanda bir arkadaşımın yeğeni oldu. Bebek kurabiyelerini kendi yaptı. Kurabiye tarifini ondan alırım. Üzerine konulan şeker hamurunu da Macrocenter da hazır varmış oradan aldı.

Bu arkadaşım senin gibi becerikli biri de hiç değil.

Sen Tekirdağ dsaydın di mi? Haftasonu istersen sana şeker hamuru alır gönderirim. Ok şe bana Face den yaz lütfen

Disleriniz hayirlisi olsun canim hepsi sorunsuz rahat rahat ciksin insallah
Saol cnm inşallah ama şimdilik pek sorunsuz gitmiyor.
Kaç kilo doğdu canım benim kızımda suyum azaldığı için 2 hafta beslenememiş. Sonra suyum tamamen bitti ve sezeryan oldum.
7.aydan itibaren beslenemedi, son haftalarda gram almadı. Suyum da bitince sezeryan oldum. 2500 gr 47 cm doğdu. 7 aylık oldu, 68 cm 7650 gram oldu. Gittikçe toparlanıyor çok şükür: )
Ben alabilir miy canim?

Tabiki cnm ama 24 sayfa word belgesi, nasıl göndersem ?

Kakalı beze mi sarıldı? Hahahah çok iyiymiş

Sen ne güzelsin öyle, ne güzel gülüyorsun maşallah sana

"teyze çoook dertliyim, babamla ikisi koca kafalı diye hep dalga geçiyorlar benimle bide kepçe kulak diyorlar"
Atahan

Atahan'cım o anan önce kendi totosuna baksın diyeceğim ama o da zayıflıktık kırılacak. Neyse sen merak etme ben bulurum ona bir lakap. Heh buldum. Çarpıntılı titrek anne de sen de ona

Tamamdır soracağım

Sabah sabah topic i darmadağın edip gidiyorum işe. Heryer direniş her yer my honey:)

Şu yoğurt meselesine çözüm bulamıyorum. Evde yapılanı yemiyor Kayra, bir doktor Kanlıca yoğurdu verin bebeklere demişti. Onu da denedim onu da yemiyor. Sutas I'n bebemix ini bayıla bayıla yiyor. Ne yapacagım bilmiyorum. Üzerinde katkı maddesi seker vs yok yazıyor ama insan güvenemiyor.

Hadi ben kaçtım. Öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…