- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.301
Canım gerçekten günde 9 saat mi uyuyor en son kan idrar tahlili ne zaman yapıldı bir sorun yoksa bebek için çok az 9 saat bana bile azgeliyor( dueskiden hamilelikten önce) birsorun olmadığı halde uyumuyorsa da birsorun vardır bir ballka doktoragötürdün mü?
Evet işte böyle gün içinde giremese de akşam hbr veriyor ve ben nerede neden girmedi bugün min acaba hasta mı acaba ...
Diye mrk etmiyorum çok saol .
Ne demek şekerim haber veremeyince yoklamadan kaçmış öğrenci gibi hissediyorum. Ben okuluma da çok düşkündüm. Gitmeyince aklım kalıyordu.
Oy yavrum kıyamam ben sana maşallah.
Canım kızıma yoğurt yediremiyorum yemiyor asla ev yoğurdu yapıyorum ama yine yemiyor bir kere hazır yoğurt verdim bakalım yicek mi diye yedi bir kaşık. Ama ben vermedim bir daha katkılı diye. Nasıl yedireceğim bilmiyorum içine muz ezdim yemedi pekmez koydum yemedi Hipp bebe bisküvisi koydum yemedi. Başka nasıl deneyebilirim ?
Günaydın.
Canım patates de veriyorum hergün muz dediğim gibi o kadar yemese de yarım muz kadar yiyordur.Yerli muz veriyorum. Senin kızının kaka kıvamı nasıl peki benim ki bildiğin ilk günlerde ki gibi sıvı kıvamlı.
İçine armut veya elma katmayı dene. Birde belki senin kız tatlı sevmiyordur. İçine sebze katmayı dene havuç gibi. Hatta havuçta tatlı brokoli tarzı bi sebze dene. Ara ver 3-5 gün unuttur. Sonra tekrar dene. Ne bileyim aklıma bunlar geldi.
evet benimde takıldığım neler yapması normal bu ay? nete bakarsan bizimkiler pek geriden gidiyor
benim koca totolu nihayet dün döndü iki kere, dönüncede çığlığı bastı çünkü koca göbeği ve kafası yapıştı yere :)))
paşam sadece anne diye ses çıkartıyor, o da ağlarken...ama anlamsız çok fazla ses çıkartıyor
bide mesela doktor a-e gibi sesleri çıkartır önce dedi, bizimki u ve o lu hecelere taktı
oturma konusunda da 6 ay 1 hafta oldu hala desteksiz oturamıyor, emeklemekten bahsetmiyorum bile
Canım bende kontrolde doktora dönmüyor dedim bıkkın bir ses tonuyla 'gösterge değil' dedi. Desteksiz oturmak içinde 8 ay sınırmış. Yani 8 aylıkken hala desteksiz oturamıyorsa sorun var demekmiş.
oovv ne diyon geçen gün kakalı bezine sarıldı dönerken.. yıkamak zorunda kaldım.. göğsü sırf kakaydı kendi bile iğrendi
değişiyor. patates yediğinde çok katı yapıyor. zorlanıyor.. bende hergün patetes vermiyorum zaten.. 2 günde 1 tarhana çorbamız var bayıla bayıla yediğimiz.. bazende çok sulu yapıyor..
ben seri üretime geçtim galiba.. dikiş makinası alayım kendimeEki Görüntüle 996971
Sarıldı demek :)) sesli güldüm valla. Ayrılmak istemiyor demek :)) saç banlarına ise diyecek şey bulamıyorum. Çok güzeller. Tabi kızın daha güzel.
kızlar nöbetten çıktım geldim.
yorgunum biraz geçmişe bakamıcam
inşallah siz ve bebişleriniz iyidir
bugün kızıma ilk defa ceviz verdim kahvaltısında
beğendi yedi (ceviz-labne-bıldırcın yumurtası sarısı)
birde yeni huy edindi dişleri kaşındığından mı bilmiyorum ama kaşıkla değil parmağımın ucundan alıyor mamayı
bu sabahta parmaklıyarak yedi hepsini kaşıkla almıyor diye bıraksam yemicek
şimdi biraz dinlencem gece gelebilirsem görüşürüz öptüm
Ben kahvaltıyı hep elimle verdim içgüdüsel mi yoksa birindemi öyle gördüm bilmiyorum. Sonradan bi yazıda okudum elle vermek daha doğruymuş. Ama detay hatırlamıyorum.
Merhaba kizlar;
Sonunda haberi aldik. Doktor hakliymis. Sapina kadar erkek :)
Hayırlı olsun canım sırtın yere gelmez 2 erkekle senin :)
Geldi sana da bak bakalım :)
Ne oluyor orda? Yenirmi bu gizli muhabbet yenmiyorsa bana lazım değil :)