- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.361
Cok sukur Rabbime.
Canim ya kisira uzuldum o bulgurun kisir olmayasi varmis senle alakalı degil yani.
Canım düzelmez diye biliyorum. Çöpe atma uygun bir yere dök kuşlar yesin.
Neden kız oğlan vermedi diyon belki ikinci oğlan olur. Hem neyin varmış senin :)
Süpeeeeeer bir gün olsun hepimize.Burka'cım bişey dikkatimi çekti,Ozan'da 2 eylül mü doğumlu?ayın 2'sinde 6 aylık oluyoruz yazmışında.benim Melis'im 2 eylül doğumluda,ondan daha da dikkatimi çekti.Myhoney doğurmak için beni bekleyecekti ama kandırmıştı beni,vay be ne güzel ve ne heyecanlı günlerdi di mi Myhoney'im.
Kv elmali pay yapacak, tahinli kurabiye almistik bi de kek olcak, olur bence dimi :))
Evet kuslar iyi fikr.
Aman benden fena kv olur yaa geline eziyet ederim:) kizimi bile kimselere veremeyebilirim gecen aksam ben kizimin tursusunu kurcam yaaaaa derken yakaladim kendimi:)))
Kisir icin sen duzelmez diyosan duzelmez o kisir, olay bitmistir konu kapanmistirPp
Az once hayatimin en bebat kisirini yaptim! Bulgur farkliymis ve sulu kaldi. Dedim sogani maydanozu karistirinca duzeli belki. Yok lapa lapa oldu. Annemi aradim, kisik atese koy karistir dibi tutmasin dedi, yok isr yaramadi. Esimi aradim sinir oldum kendime diye icine biraz daha bulgur ekle dedi ekledim o da sert sett kaldi. Patladi mi elimde bi tencere bulgur :) naptim naptim?? En yakim ev yemegi yapan yerden kisi siparsi ettim cunku o ara kizim civitti aglamaya basladi ve vaktim kalmadi. Niye boyle oldu ki sinnnir oldum. İsin kotusu bu kisiri napcaz acaba :) fikri olan var mi duzelir mi yoksa direk cope mi atayim? Hoffffff
Aşk olsun canım hergün ev süpürmüyorum valla. 2 günde bir süpürüp siliyorum. Misafir gelince mecburen temizlik yapıyorum halılarım yeni olduğu için tüy döküyorlar :) Yıkamaya da verdim ama hala döküyorlar.Sen hatırlatınca hatırladım canım ya kusura bakma.gece yat-kalk,gündüz koştur valla kafa kalmamış bende.Melis hastaydı ya geçen hafta,şimdi çok şükür iyi ama çocuklar hasta olunca huyu suyu değişirmiş derler ya,doğru gerçekten.sabah 5 gibi kalkıp ezanlardan sonra uyumayı adet edindi bu aralar.inşallah yakında eski halimize döneriz.gerçi şikayet etmiyorum,çok şükür düzeldi de yüzüm gülmeye başladı.Bekle'cim,bende aynı şeyi düşünmüştüm,Emel o kısır olmaz bi daha seyince benimde kafamdaki çözüm üretme düşüncelerim suya düştü.boşuna yorma Yalova'cım kafanı dedim o saatten sonra.Emel olmaz demişse olmaz.ben misafir falan ağırlayamam valla,sizi tebrik ederim kızlar.yiyecek bişeylerin yanında ev de derli toplu olması lazım ki bu çok zor benim için.gerçi Emel :)))))dışında hepiniz çat kapı gelcek olsanız hiç rahatsız olmam. Ha bi de Hera,galiba o da gizli hamaratlardan.ayyyyy yine şaka yaptım Emel ve Hera'cım.Başımın üstünde yeriniz var.ben kızları oyalarken sizi de mutfağa sokmak gibi hain planlarım olabilir.öpüldünüz hepiciğiniz,süt sağma işi tamam şimdi sırada süt olsun diye yemek yeme işim var.iyi bakın kendinize ve kızancıklara.ha bi de bugün yarın park yatak ve bebek arabası almayı düşünüyorum.memnun olduklarınızı yazar mısınız?araba çift yönlü olup 800 civarı bir para verebilirim gidip bana concord neo ya da bugabo falan demeyin şekerler
Sen hatırlatınca hatırladım canım ya kusura bakma.gece yat-kalk,gündüz koştur valla kafa kalmamış bende.Melis hastaydı ya geçen hafta,şimdi çok şükür iyi ama çocuklar hasta olunca huyu suyu değişirmiş derler ya,doğru gerçekten.sabah 5 gibi kalkıp ezanlardan sonra uyumayı adet edindi bu aralar.inşallah yakında eski halimize döneriz.gerçi şikayet etmiyorum,çok şükür düzeldi de yüzüm gülmeye başladı.Bekle'cim,bende aynı şeyi düşünmüştüm,Emel o kısır olmaz bi daha seyince benimde kafamdaki çözüm üretme düşüncelerim suya düştü.boşuna yorma Yalova'cım kafanı dedim o saatten sonra.Emel olmaz demişse olmaz.ben misafir falan ağırlayamam valla,sizi tebrik ederim kızlar.yiyecek bişeylerin yanında ev de derli toplu olması lazım ki bu çok zor benim için.gerçi Emel :)))))dışında hepiniz çat kapı gelcek olsanız hiç rahatsız olmam. Ha bi de Hera,galiba o da gizli hamaratlardan.ayyyyy yine şaka yaptım Emel ve Hera'cım.Başımın üstünde yeriniz var.ben kızları oyalarken sizi de mutfağa sokmak gibi hain planlarım olabilir.öpüldünüz hepiciğiniz,süt sağma işi tamam şimdi sırada süt olsun diye yemek yeme işim var.iyi bakın kendinize ve kızancıklara.ha bi de bugün yarın park yatak ve bebek arabası almayı düşünüyorum.memnun olduklarınızı yazar mısınız?araba çift yönlü olup 800 civarı bir para verebilirim gidip bana concord neo ya da bugabo falan demeyin şekerler
Aman ne bileyim sabah sabah atraksiyon oldu resmen sinir oldum kendime
İlave bulgur katmayaydın galeta unu ile toparlanırdı. Ama biraz macunumsu olurdu oradan da mercimek köftesine bağlardın. Şimdi ancak çorbalık olmuş o. Yada dolma içi
canım ya tahmin edebiliyorum o sinir halini insan kendine uyuz oluyo neyse kuşlara afiyet olsun
mincim yav ne alemsin hee nerdende aklına geldi çok güldüm okurken
Niye güldün kız. Benim anne tarafı mübadele muhaciri yani biz her an savaş kıtlık çıkacakmış gibi herseyden başka bi şey yaparız. Annem rahmetli dolma içlerinden artarsa veya pilavdan dolaba atardı kalanı. Bıkılmasın diye 2 gün sonra çıkarıp çorba yapardı böyle bol domatesli varsa et yada tavuk sulu ve tabi maydonozlu. Biz sorardık abimle bu ne çorbası diye ya yede-bil yada uyduruk derdi. Güzelde olurdu bööööle limonlu içerdik. Ha bide ıspanaklı börek sulu olmasın diye içine bir gün önceden artan pirinç pilavı eklenir biraz. Pirinçler suyu çeker ve börek muhteşem olur. Denemeden böööööö yapmayın yolarım valla. :))
Niye güldün kız. Benim anne tarafı mübadele muhaciri yani biz her an savaş kıtlık çıkacakmış gibi herseyden başka bi şey yaparız. Annem rahmetli dolma içlerinden artarsa veya pilavdan dolaba atardı kalanı. Bıkılmasın diye 2 gün sonra çıkarıp çorba yapardı böyle bol domatesli varsa et yada tavuk sulu ve tabi maydonozlu. Biz sorardık abimle bu ne çorbası diye ya yede-bil yada uyduruk derdi. Güzelde olurdu bööööle limonlu içerdik. Ha bide ıspanaklı börek sulu olmasın diye içine bir gün önceden artan pirinç pilavı eklenir biraz. Pirinçler suyu çeker ve börek muhteşem olur. Denemeden böööööö yapmayın yolarım valla. :))
Bu arada emel emel dediniz ama gördüğünüz gibi ben işi bitmiş demeden bitmez :)))
Valla yakinlarinda olmak isterdim bende yaparim ama yok arkadas ben ceyregin bile olamam galiba.
Masallah hhhhh
Sen hatırlatınca hatırladım canım ya kusura bakma.gece yat-kalk,gündüz koştur valla kafa kalmamış bende.Melis hastaydı ya geçen hafta,şimdi çok şükür iyi ama çocuklar hasta olunca huyu suyu değişirmiş derler ya,doğru gerçekten.sabah 5 gibi kalkıp ezanlardan sonra uyumayı adet edindi bu aralar.inşallah yakında eski halimize döneriz.gerçi şikayet etmiyorum,çok şükür düzeldi de yüzüm gülmeye başladı.Bekle'cim,bende aynı şeyi düşünmüştüm,Emel o kısır olmaz bi daha seyince benimde kafamdaki çözüm üretme düşüncelerim suya düştü.boşuna yorma Yalova'cım kafanı dedim o saatten sonra.Emel olmaz demişse olmaz.ben misafir falan ağırlayamam valla,sizi tebrik ederim kızlar.yiyecek bişeylerin yanında ev de derli toplu olması lazım ki bu çok zor benim için.gerçi Emel :)))))dışında hepiniz çat kapı gelcek olsanız hiç rahatsız olmam. Ha bi de Hera,galiba o da gizli hamaratlardan.ayyyyy yine şaka yaptım Emel ve Hera'cım.Başımın üstünde yeriniz var.ben kızları oyalarken sizi de mutfağa sokmak gibi hain planlarım olabilir.öpüldünüz hepiciğiniz,süt sağma işi tamam şimdi sırada süt olsun diye yemek yeme işim var.iyi bakın kendinize ve kızancıklara.ha bi de bugün yarın park yatak ve bebek arabası almayı düşünüyorum.memnun olduklarınızı yazar mısınız?araba çift yönlü olup 800 civarı bir para verebilirim gidip bana concord neo ya da bugabo falan demeyin şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?