2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım düzelmez diye biliyorum. Çöpe atma uygun bir yere dök kuşlar yesin.

Neden kız oğlan vermedi diyon belki ikinci oğlan olur. Hem neyin varmış senin :)

Evet kuslar iyi fikr.

Aman benden fena kv olur yaa geline eziyet ederim:) kizimi bile kimselere veremeyebilirim gecen aksam ben kizimin tursusunu kurcam yaaaaa derken yakaladim kendimi:)))

Evet canım aynı gün doğurduk , sen de benim gibi hafıza sorunu yaşıyorsun sanırım :) ki senin ki normal çünkü çalışıyorun
Sen hastane zamanı sırf. Burkadan hbr var mı diye okuyorum forumu diye yazınca ben de hamileyken sırf
Yalova doğurdu mu bugün diye okuyordum yazmıştık sonra özelden yazışmıştık.
" yağmurlu bir pazartesi günü kucağımızaaldık evlatlarımızı yazmıştın " ben de şaşırmıştım
çünkü ben havanın nasıl olduğunu ( başka birçok şeyi ) hiç hatırlamıyordum

Ve o günlerde ziyaretçi olarak okusam da nasıl herkesin seni ekip birbir doğuma gittiğini çok iyi hatırlıyorum

Bir sen bir ben kalmıştık herkes bezdi gazdu memeydi yazarken hala hamile olan

Evet kuslar iyi fikr.

Aman benden fena kv olur yaa geline eziyet ederim:) kizimi bile kimselere veremeyebilirim gecen aksam ben kizimin tursusunu kurcam yaaaaa derken yakaladim kendimi:)))

Yok kız olmaz olmaz senden kötü kaynana :)

Kisir icin sen duzelmez diyosan duzelmez o kisir, olay bitmistir konu kapanmistir Pp

Ya sen yine de beklet biraz düzelirse yersiniz düzelmezse kuşlar yer :)

İlave bulgur katmayaydın galeta unu ile toparlanırdı. Ama biraz macunumsu olurdu oradan da mercimek köftesine bağlardın. Şimdi ancak çorbalık olmuş o. Yada dolma içi

Sen hatırlatınca hatırladım canım ya kusura bakma.gece yat-kalk,gündüz koştur valla kafa kalmamış bende.Melis hastaydı ya geçen hafta,şimdi çok şükür iyi ama çocuklar hasta olunca huyu suyu değişirmiş derler ya,doğru gerçekten.sabah 5 gibi kalkıp ezanlardan sonra uyumayı adet edindi bu aralar.inşallah yakında eski halimize döneriz.gerçi şikayet etmiyorum,çok şükür düzeldi de yüzüm gülmeye başladı.Bekle'cim,bende aynı şeyi düşünmüştüm,Emel o kısır olmaz bi daha seyince benimde kafamdaki çözüm üretme düşüncelerim suya düştü.boşuna yorma Yalova'cım kafanı dedim o saatten sonra.Emel olmaz demişse olmaz.ben misafir falan ağırlayamam valla,sizi tebrik ederim kızlar.yiyecek bişeylerin yanında ev de derli toplu olması lazım ki bu çok zor benim için.gerçi Emel :)))))dışında hepiniz çat kapı gelcek olsanız hiç rahatsız olmam. Ha bi de Hera,galiba o da gizli hamaratlardan.ayyyyy yine şaka yaptım Emel ve Hera'cım.Başımın üstünde yeriniz var.ben kızları oyalarken sizi de mutfağa sokmak gibi hain planlarım olabilir.öpüldünüz hepiciğiniz,süt sağma işi tamam şimdi sırada süt olsun diye yemek yeme işim var.iyi bakın kendinize ve kızancıklara.ha bi de bugün yarın park yatak ve bebek arabası almayı düşünüyorum.memnun olduklarınızı yazar mısınız?araba çift yönlü olup 800 civarı bir para verebilirim gidip bana concord neo ya da bugabo falan demeyin şekerler

Aşk olsun canım hergün ev süpürmüyorum valla. 2 günde bir süpürüp siliyorum. Misafir gelince mecburen temizlik yapıyorum halılarım yeni olduğu için tüy döküyorlar :) Yıkamaya da verdim ama hala döküyorlar.

Araba bende alacağım ama baston gibilerden. Yani tek yönlülerden diğer arabamız baby 2 go memnunum rahat sürüyorum çift yönlü ve hafif fazla yer kaplamıyor. Park yatağımızdan da memnunum arada kızım hala yatıyor içinde kayınvalidem almıştı. Markası da crystal baby canım. O zaman 400 tl ye almışlardı. Arabamızı da 400 tlye almıştık o zaman.

Cnm chicco liteway ya da mamas papas sola olabilir. Ikidine de baktim niyetim birinden biri ama esim de buyuk tekerlrk travel olsun diye tutturdu. Bende daha alamadım ya neo yada wollex ya da graco evo.

Aman ne bileyim sabah sabah atraksiyon oldu resmen sinir oldum kendime

canım ya tahmin edebiliyorum o sinir halini insan kendine uyuz oluyo neyse kuşlara afiyet olsun

İlave bulgur katmayaydın galeta unu ile toparlanırdı. Ama biraz macunumsu olurdu oradan da mercimek köftesine bağlardın. Şimdi ancak çorbalık olmuş o. Yada dolma içi

mincim yav ne alemsin hee nerdende aklına geldi çok güldüm okurken

canım ya tahmin edebiliyorum o sinir halini insan kendine uyuz oluyo neyse kuşlara afiyet olsun

mincim yav ne alemsin hee nerdende aklına geldi çok güldüm okurken

Niye güldün kız. Benim anne tarafı mübadele muhaciri yani biz her an savaş kıtlık çıkacakmış gibi herseyden başka bi şey yaparız. Annem rahmetli dolma içlerinden artarsa veya pilavdan dolaba atardı kalanı. Bıkılmasın diye 2 gün sonra çıkarıp çorba yapardı böyle bol domatesli varsa et yada tavuk sulu ve tabi maydonozlu. Biz sorardık abimle bu ne çorbası diye ya yede-bil yada uyduruk derdi. Güzelde olurdu bööööle limonlu içerdik. Ha bide ıspanaklı börek sulu olmasın diye içine bir gün önceden artan pirinç pilavı eklenir biraz. Pirinçler suyu çeker ve börek muhteşem olur. Denemeden böööööö yapmayın yolarım valla. :))

Bu arada emel emel dediniz ama gördüğünüz gibi ben işi bitmiş demeden bitmez :)))

Ben biliyorum yaptım ıspanaklı börek yaparken :) Ayrıca bizde de mesela pırasa yemeği yapılır eğer yenmezse börek yapılır.

Bu arada emel emel dediniz ama gördüğünüz gibi ben işi bitmiş demeden bitmez :)))

ooo Sen benden kıdemlisin canım kızlar bilememiş :)

Canım benimde aklıma dolma geldi ama bazı kişiler bulgurdan dolma yemiyor. Abim mesela hayatta yemez bulgurdan yapılan dolmayı. Çöpe gitmesinde. Kızlar ben kalan bisküviler bile yenmeyince hemen krem şanti ile karıştırıp içine muz koyuyorum birde çikolata sos koyuyorum oh mis :)

Son düzenleme:

kötü niyetle gülmedim canım aklına gelmiş yazmışssın ya ondan güldüm
o anneden bitane de bende var asla hiç bişey atılmaz... pirinçli kıymalı soğanlı bir böreğimiz vardır bizim deneli börek derler annemde kalan pilavı atar buzluga bu börekten yapar sonra... ya da pirinçli yayla çorbası

evet senide pek bi hamarat gördüm maşallah...

Iimis ya marifetli kadinlarin hali baska

Malesef coklu alinti yapmayo hala beceremiyorum emel sen bu isi banada tekrar anlat be telefondan giriyorum beceremiyorum bu uzden ismini hatirlamadigim olmasin diye herkese tesekkur ederiz teyzeleri
Nici mouse:biz alttaki disleri hic sirunsuz cikardik ustleri ise hutsuz geciyor sizinde digerleri daha rahat cikar insallah
Burka:kilo boy iyi oldugu icin 100 gr onemsemedi ama iste ben...pekmez yemiyoruz sol bobregimizde tas var kalsiyum tasi oldugu icin tamamen yediklerinden olan birsey bende yumurta oekmez yogurt vs cooook fazla tuketmistim aman sutum iyi olsun diyw 4.ayfa orta cikti dogustan yoktu o yuzden kalsiyumdan eksik devam ediyoruz pekmezde yasaklilardan beni emdigi surecede yogurt vs yemiyecek ....uykusuna gelince ilk 4 ay cok cektik tasi ogrenincede salayarak uyuyordu aman cocuk rahat etsin sancisi vardir diye hep salliyip nini soyleyen bir ayicigimiz var onla uyuyor sabah 5 ten sonra ayagimda kiyamadigimdan zorlamiyorum babamiz piskolojim bozuldu su niniden diyor:)ama uyumayincada ayicigi nerde oluyor:)son 1 haftadir denemelere basladik sallanmayi birakacak gibi kilosu uykusu duzensikende iyiydi genetik galiba babamizda ihtasli ve uzun boylu bana cekmemis ben kisa ana oburum galiba ya

http://www.cibinlikdemiri.com/urun-857-t002l-baby-hope-bebek-arabasi.html

cnm bnmki bundan çook memnunum çift yön koca tekerler kolaY kullanılıyo ama bagajı full kaplıyo fiat çk uygun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…