2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Emel dogru soyluosun hic gelmedi ki aklima pfff simdi kizi uyuttum emzriyom 1.30da gelceklermis dedim oncesinde hemen buraya geliiim:))

Kiskaniyorum o kadar marifetsizim ben bu konuda prensesin zaten guzel onlarlada daha bir guzel olmus. Elkerine saglik.
Valka sen seri uretime falan gec bencede sat sonrada.

özet geçecektim gece ama baktım benden hızlı davranılmış :)
hala bir gelişme yok canım, sinir oldum artık...dün dayanamadım adamı aradım ama ulaşamadım. az önce beni aradı "kusura bakmayın, çok yoğun olduğumuz için netleştiremekdik, bize biraz daha zaman verir misiniz" yahu ben sana zaman vereyimde bi sor bakalım hayat bana veriyor mu?

kafamda bazı projeler var, niyeti bozdum. bakalım haftaya bişeyler yapıcam sanırım. istediğim gibi şekillendirebilirsem ilk size haber vericem zaten bide ben hepinize çoook alışmışım. yoğunluktan eskisi gibi görüşemiyoruz özlüyorum korkum bu afacanlar büyükdükçe dahada zorlaşırsa buraya vakit ayırmamız. kopmayız ama dimi birbirimizden

Vay be ne gunlerdi. Ben dogurduktan sonra da her gun acaba yalova dogurdu mu diye girerdim heyecanla:) sen depresof ve doguramicam diye umutsuz olmaya baslamistin son zamanlarda. Dogum hikayeninokutken acayip heyecanlanmistjm:)))

Simdiden gcmis olsun canim.

bu kk kimseyi beğenmeme izin vermiyor
Aybike bunu beğendi

Ne depresyonu be yaaaaa?????? El bende cok eglence var sabah sabah dur yazicam naaptigimi ah bu berren kendimi nerelereeee koysam:))

Durup durup başa sarmak hava azcik kapali ya kocis yogun calisiyor ya iki gundur mutsuz hissediyorum.
Neden normal dogurmayi denemedim neden erkenden oldu nefen kucuk neden emmedi neden sut az oldu poff.
Arada bir olur bana tipik basak.
Yani dogumdan beri beyin kivrimlarim yon degistirdi.
Ve aklim mantigim azaldi.

Az once hayatimin en bebat kisirini yaptim! Bulgur farkliymis ve sulu kaldi. Dedim sogani maydanozu karistirinca duzeli belki. Yok lapa lapa oldu. Annemi aradim, kisik atese koy karistir dibi tutmasin dedi, yok isr yaramadi. Esimi aradim sinir oldum kendime diye icine biraz daha bulgur ekle dedi ekledim o da sert sett kaldi. Patladi mi elimde bi tencere bulgur :) naptim naptim?? En yakim ev yemegi yapan yerden kisi siparsi ettim cunku o ara kizim civitti aglamaya basladi ve vaktim kalmadi. Niye boyle oldu ki sinnnir oldum. İsin kotusu bu kisiri napcaz acaba :) fikri olan var mi duzelir mi yoksa direk cope mi atayim? Hoffffff

Ben de basagim :) bana da olur oyle zaman zaman bosveeeer, kucagina alamayan kadinlar var bak miniklerimiz saglikli ve kucagimizda, binlerce sukur olsun!

Hı bi de Yalova
Aşkolsun alınmadım ki ama senin takip sistemine hastayım bunu da belirtiyim

bnde ya maşallah herşeyden hbri oluyo sık girmediği halde herkese cvp yazıyo gönül alıyo bi de myhoney de öle sıkı takipteler

kolaygelsin cnm bnmde akşam çaya misafirim var 2 arkadaş aileleriyle ve çocuklarıyla..sanırım kuduruk bi akşam olucak, kazasız geçer inş. birinn ufaklık 16aylık ya kafasını vuruyo bi yere ya bi şey kırıyo her gezmede..bnde piramit pasta (heranınki) etimek tatlısı yaPtım akşama doğruda milföy yapıcam, bnce kısır ve sarma yanyana gereksiz yorma kendini kısır yapıyosan sarma kalsın derim..tatlısız olmaz en basitinden bi kremalı kek yap üzerine çikolata rendele süslü olsun :)) misafirler eli dolu geliomuş sonra gördüm :))

nurumhiram: kv konusnda aynı durumdayız buara bni de cinlendiriolar..iyilikleri de çok ama karışmaları da

kıss olur düzelir sen devam et her malzemeyi koy eminim bekledikçe toparlar şişince suyu çeker arada bzde de oluyo meraklanmaa

Kuşlara ver uygun bir yerde. Çöpe dökme.

Canım düzelmez diye biliyorum. Çöpe atma uygun bir yere dök kuşlar yesin.

Onu da ben istdim:) ne yapayim ne istersin dedi ayyy canim elmali pay istiyo dedim:) ne yuzsuz gelinim dimi yaaa, Allah biliyo beni, oyuzden oglan vermedi kanimca :)))

Neden kız oğlan vermedi diyon belki ikinci oğlan olur. Hem neyin varmış senin :)

Hahaha bu iki mesajimi ustuste alintilamissin ya cok guldum:)) halbuki kisira ne umutlarla baslamistim
Cunku cokgizel olurdu kisirim esim bayilir! Pehh cocukla okadar guzel olmuyomus demek ki :)) dursun bakalim lapa olmasaydi umutluydum da kotu oldu yaeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…