- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.341
Canim kolay gelsin.
Az yorulmali gerilimsiz bir gun olsun.
Ellerine saglik bu arada.
Yarayacak canım çok hemde inşallah :)
Canım konuşalım bu seninle Face den müsait olduğunda. mucuks seviyom seni valla.
Olsun canım çok şükür büyüyorlar bizleri dert kupası yaparak :) benim ki 2400gr 42 cm doğdu. Şuan 7 aylığız bizde 6300 gr 67 cm :) Seninkinin kilosu iyi maşallah inşallah bizde bu ay almış oluruz.
Öldüm gülmekten çok ve güzel yaşa emi canım :)
Benim kız ve Kayra nın ortak bir noktası aynen canım yemiyor yoğurt bakalım bende dün aldım babymix i bugün deneyeceğim eğer yerse ondan mayalayacağım. Sende öyle yaparsın canım.
Bende snei ve yakışıklı oğluşunu öperim çok hemde.
Canım benim yaptığım yanardağ pastasından da yapsaydın keşke tatlı olarak hem kolay hem hafif :) Hadi kolay gelsin sana.
Kocaman Amin diyorum ve seni ve Ozan paşamı öpüyorum canım.
Selam cenesi dusuk, enerjisi yuksek anneler :) iki gecedir ruyalarima giriyorsunuz yahu, hamile olsam topic i aserecegim :) buraya zaman ayiramaz olunca kendimi eksik hissettim baya :) gecmisi daha okuyamadim, ama bu hafta sonuna kadar kendimi update edecegim soz. Herkes iyi mi? Ozan in raporu ne oldu? Irmak in bebisin cinsiyeti belli mi? My honey geldi mi? Aybikem is gorusmesinden sonuc var mi? Bana kisa bir ozet gecebilecek varsa cok sevinirim, gecmisi az kurcaladim tam ogrenemedim.
Hatırlıyorum,hatırlamaz olur muyum?bana kazık atan tüm arkadaşlarım aklımda :))))))))))) sen epey erken doğurdun ya bizlerden o yüzden seni beni ekmiş saymıyorum canım benim.son güne kadar myhoney beni ne vaatlerle kandırmıştı,senin zorunlu erken doğum olduğu için sana gönül koymadım ama balım öyle mi?ben sözümü tutup zamanımı bekleyip diğer arkadaşlara yalancı çıkmamak için 3 günde geçirdim günümü,gece uyumadan önce doğum için seni bekliycem diyen herkes,ertesi gün doğum hikayesini yazdı.şaka bir yana çok şükür yavrularımız sağlıkla yanımızdalar
günaydın kızlar ve bebişleri
kızlar bu arada fark etmişsinizdir eskisi kadar sık giremiyorum. girincede çok geçmişe bakamıyorum
kv artık bende kaldığı için pc başında çok vakit geçiremiyorum.
yarın aşılarımızı olmaya gitcez. inşallah sıkıntılı olmadan atlatırız
Ne demek şekerim haber veremeyince yoklamadan kaçmış öğrenci gibi hissediyorum. Ben okuluma da çok düşkündüm. Gitmeyince aklım kalıyordu.
İçine armut veya elma katmayı dene. Birde belki senin kız tatlı sevmiyordur. İçine sebze katmayı dene havuç gibi. Hatta havuçta tatlı brokoli tarzı bi sebze dene. Ara ver 3-5 gün unuttur. Sonra tekrar dene. Ne bileyim aklıma bunlar geldi.
Canım bende kontrolde doktora dönmüyor dedim bıkkın bir ses tonuyla 'gösterge değil' dedi. Desteksiz oturmak içinde 8 ay sınırmış. Yani 8 aylıkken hala desteksiz oturamıyorsa sorun var demekmiş.
Sarıldı demek :)) sesli güldüm valla. Ayrılmak istemiyor demek :)) saç banlarına ise diyecek şey bulamıyorum. Çok güzeller. Tabi kızın daha güzel.
Ben kahvaltıyı hep elimle verdim içgüdüsel mi yoksa birindemi öyle gördüm bilmiyorum. Sonradan bi yazıda okudum elle vermek daha doğruymuş. Ama detay hatırlamıyorum.
Hayırlı olsun canım sırtın yere gelmez 2 erkekle senin :)
Ne oluyor orda? Yenirmi bu gizli muhabbet yenmiyorsa bana lazım değil :)
Emel dogru soyluosun hic gelmedi ki aklima pfff simdi kizi uyuttum emzriyom 1.30da gelceklermis dedim oncesinde hemen buraya geliiim:))
Ne depresyonu be yaaaaa?????? El bende cok eglence var sabah sabah dur yazicam naaptigimi ah bu berren kendimi nerelereeee koysam:))
Olsun canım kayınvaliden yapmış tatlı olarak yeter o zaman onlar :)
Durup durup başa sarmak hava azcik kapali ya kocis yogun calisiyor ya iki gundur mutsuz hissediyorum.
Neden normal dogurmayi denemedim neden erkenden oldu nefen kucuk neden emmedi neden sut az oldu poff.
Arada bir olur bana tipik basak.
Yani dogumdan beri beyin kivrimlarim yon degistirdi.
Ve aklim mantigim azaldi.
Hı bi de Yalova
Aşkolsun alınmadım kiama senin takip sistemine hastayım bunu da belirtiyim
Gunaydin kizlar. Bugun misafirim var, kv ve kizkardesleri, birinin esi de var. Agir toplar yani. Dunden boregimi yaptim bugun kisiri yapmaya caliscam yetisirse. Sarma filan soylicem disaridan, yeter dimi? Adam olsna cok bile bence .) cok giremeyebilirim gece gorusuruz ozleyin beni anacim.
Az once hayatimin en bebat kisirini yaptim! Bulgur farkliymis ve sulu kaldi. Dedim sogani maydanozu karistirinca duzeli belki. Yok lapa lapa oldu. Annemi aradim, kisik atese koy karistir dibi tutmasin dedi, yok isr yaramadi. Esimi aradim sinir oldum kendime diye icine biraz daha bulgur ekle dedi ekledim o da sert sett kaldi. Patladi mi elimde bi tencere bulgur :) naptim naptim?? En yakim ev yemegi yapan yerden kisi siparsi ettim cunku o ara kizim civitti aglamaya basladi ve vaktim kalmadi. Niye boyle oldu ki sinnnir oldum. İsin kotusu bu kisiri napcaz acaba :) fikri olan var mi duzelir mi yoksa direk cope mi atayim? Hoffffff
Az once hayatimin en bebat kisirini yaptim! Bulgur farkliymis ve sulu kaldi. Dedim sogani maydanozu karistirinca duzeli belki. Yok lapa lapa oldu. Annemi aradim, kisik atese koy karistir dibi tutmasin dedi, yok isr yaramadi. Esimi aradim sinir oldum kendime diye icine biraz daha bulgur ekle dedi ekledim o da sert sett kaldi. Patladi mi elimde bi tencere bulgur :) naptim naptim?? En yakim ev yemegi yapan yerden kisi siparsi ettim cunku o ara kizim civitti aglamaya basladi ve vaktim kalmadi. Niye boyle oldu ki sinnnir oldum. İsin kotusu bu kisiri napcaz acaba :) fikri olan var mi duzelir mi yoksa direk cope mi atayim? Hoffffff
Ben de basagim :) bana da olur oyle zaman zaman bosveeeer, kucagina alamayan kadinlar var bak miniklerimiz saglikli ve kucagimizda, binlerce sukur olsun!
Canım düzelmez diye biliyorum. Çöpe atma uygun bir yere dök kuşlar yesin.Az once hayatimin en bebat kisirini yaptim! Bulgur farkliymis ve sulu kaldi. Dedim sogani maydanozu karistirinca duzeli belki. Yok lapa lapa oldu. Annemi aradim, kisik atese koy karistir dibi tutmasin dedi, yok isr yaramadi. Esimi aradim sinir oldum kendime diye icine biraz daha bulgur ekle dedi ekledim o da sert sett kaldi. Patladi mi elimde bi tencere bulgur :) naptim naptim?? En yakim ev yemegi yapan yerden kisi siparsi ettim cunku o ara kizim civitti aglamaya basladi ve vaktim kalmadi. Niye boyle oldu ki sinnnir oldum. İsin kotusu bu kisiri napcaz acaba :) fikri olan var mi duzelir mi yoksa direk cope mi atayim? Hoffffff
Onu da ben istdim:) ne yapayim ne istersin dedi ayyy canim elmali pay istiyo dedim:) ne yuzsuz gelinim dimi yaaa, Allah biliyo beni, oyuzden oglan vermedi kanimca :)))
bnde ya maşallah herşeyden hbri oluyo sık girmediği halde herkese cvp yazıyo gönül alıyobi de myhoney de öle sıkı takipteler
kolaygelsin cnm bnmde akşam çaya misafirim var 2 arkadaş aileleriyle ve çocuklarıyla..sanırım kuduruk bi akşam olucak, kazasız geçer inş. birinn ufaklık 16aylık ya kafasını vuruyo bi yere ya bi şey kırıyo her gezmede..bnde piramit pasta (heranınki) etimek tatlısı yaPtım akşama doğruda milföy yapıcam, bnce kısır ve sarma yanyana gereksiz yorma kendini kısır yapıyosan sarma kalsın derim..tatlısız olmaz en basitinden bi kremalı kek yap üzerine çikolata rendele süslü olsun :)) misafirler eli dolu geliomuş sonra gördüm :))
nurumhiram: kv konusnda aynı durumdayız buara bni de cinlendiriolar..iyilikleri de çok ama karışmaları da
kıss olur düzelir sen devam et her malzemeyi koy eminim bekledikçe toparlar şişince suyu çeker arada bzde de oluyo meraklanmaa
Aaaa iyi fikir. Ama salcali salcali yerler mi acep????Kuşlara ver uygun bir yerde. Çöpe dökme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?