- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.381
Hayırdır? Ortalarda yokum diye gözümden kaçar sandınız di mi? Ne yolladıysan aynısından ben de istiyorum. Pek kıskanç gördüm kendimi ppppppp:)
Benim de işime yarasın emel'cimmmmmm
Gunaydin kizlar. Bugun misafirim var, kv ve kizkardesleri, birinin esi de var. Agir toplar yani. Dunden boregimi yaptim bugun kisiri yapmaya caliscam yetisirse. Sarma filan soylicem disaridan, yeter dimi? Adam olsna cok bile bence .) cok giremeyebilirim gece gorusuruz ozleyin beni anacim.
Tek tek isim yazamıyorum birisini unuturum da kırılır diye
Ama iyi dilekleriniz için sevincimi paylaştığınız için çoook teşekkurler
İnşallah bu ilk ve son raporumuz olur sonra normal mamaya geçeriz
kan bağım olan insanlardan bile daha çok ilgilendiniz sevindiniz Ozanın raporuna
Allah size ve evlatlarınıza sağlık huzur versin
Bende istiyorum ondannnn.
Bundanda istiyorum.
Maşallah boyunuza kilonuza . Vecmisler olsun. Disiniz sancisiz ciksin.
Kv her geldiginde ellerinden tutup kaldiriyor onu yapiyor mu bunu yapiyor mu soruyor ve tabi bana da su hareketi yaptir bunu yaptir diyor. Ayyy daraltti beni bunaltti her seferinde laf yemeye doyamadi. Ben mi dogurdum o mu daha ayird edemddi.
Face falan tanimayiz. Cnm takipte kal. Valla bende full burdayim artik. Menu guzel. Bu arads senin burcun nedir bu plan bu program???
Kurdesan doktum kasintim oldu. Insan uzak kalinca ne tuhaf hisdediyor. Arkadaşlarımı aramasam bu kadar kafays takmam
Canim eskilerde de hep hazmisimdir gece uyanan couk candir can. Ben saat kurup kalkiyorum beskemek icin hic uyanmiyor dusun en vec saat 9 30 da uyuyor sabah 7 8 e kadar.
18 kilo aldim hamilelikte. Sözde 38 haftalik ama erken diye düşünüyorum cocuk dr muzda oyle dusunuyor 2, 5 kilo dogdu. Ne oldu niye boyle doğdu yine kki gundur takildim
Ahhh sicagi sicagina takip sart
Al bendende o kadar
Hoşgeldin cnm
O cevre bi anlasa....
Kabul ne demek sen bizi taniyorsan bizde zamanla taniriz seni
Cnm nacizane fikrim hazir paketli gida kesinlikle diyorum cunki raf omru nu uzatmak icin islem goruyordur. Sakin yanlis anlasilmasin benim fikrim bu.
Ne depresyonu be yaaaaa?????? El bende cok eglence var sabah sabah dur yazicam naaptigimi ah bu berren kendimi nerelereeee koysam:))
özet geçecektim gece ama baktım benden hızlı davranılmış :)
hala bir gelişme yok canım, sinir oldum artık...dün dayanamadım adamı aradım ama ulaşamadım. az önce beni aradı "kusura bakmayın, çok yoğun olduğumuz için netleştiremekdik, bize biraz daha zaman verir misiniz" yahu ben sana zaman vereyimde bi sor bakalım hayat bana veriyor mu?
kafamda bazı projeler var, niyeti bozdum. bakalım haftaya bişeyler yapıcam sanırım. istediğim gibi şekillendirebilirsem ilk size haber vericem zatenbide ben hepinize çoook alışmışım. yoğunluktan eskisi gibi görüşemiyoruz özlüyorum korkum bu afacanlar büyükdükçe dahada zorlaşırsa buraya vakit ayırmamız. kopmayız ama dimi birbirimizden
İlave bulgur katmayaydın galeta unu ile toparlanırdı. Ama biraz macunumsu olurdu oradan da mercimek köftesine bağlardın. Şimdi ancak çorbalık olmuş o. Yada dolma içi
Hadi ya :) benim de çok moralim bozuluyordu herkes küçücük bu dedikçe: ( bakalım bbüyüyor öyle böyle.Tam benim doğum kilom ve boyum, annem bu minicik şey nasıl büyüyecek diye oturup ağlamış,
öyle bir toparlanır ki sen bile şaşarsın
Kendimden biliyorum
Gözün aaydın ccnm, evet biraz sıvı ama mmayalayinca o kadar sıvı olmadı.Hu huuuu
Kızım babymix yoğurdunu yedi. Bundan sonra bununla mayalayacağım bakalım yiyecek mi ?Kızlar bu yoğurt biraz sıvı gibi mi ?
Word belgesi cnm maik adresini özelden yazarsan ona gondereyim, çok da uzun.Bende istiyorum ondannnn.
Bundanda istiyorum
18 kilo aldim hamilelikte. Sözde 38 haftalik ama erken diye düşünüyorum cocuk dr muzda oyle dusunuyor 2, 5 kilo dogdu. Ne oldu niye boyle doğdu yine kki gundur takildim
Aynı konulara ben de takıgımDurup durup başa sarmak hava azcik kapali ya kocis yogun calisiyor ya iki gundur mutsuz hissediyorum.
Neden normal dogurmayi denemedim neden erkenden oldu nefen kucuk neden emmedi neden sut az oldu poff.
Arada bir olur bana tipik basak.
Yani dogumdan beri beyin kivrimlarim yon degistirdi.
Ve aklim mantigim azaldi.
Bu fikri beğendim: )Kuşlara ver uygun bir yerde. Çöpe dökme.
Yatagimiz kraft calipso Çok memnunum. Arabamiz graco symbio, daha iyi olabilirdi....bi de bugün yarın park yatak ve bebek arabası almayı düşünüyorum.memnun olduklarınızı yazar mısınız?araba çift yönlü olup 800 civarı bir para verebilirim gidip bana concord neo ya da bugabo falan demeyin şekerler
kötü niyetle gülmedim canım aklına gelmiş yazmışssın ya ondan güldüm
o anneden bitane de bende var asla hiç bişey atılmaz... pirinçli kıymalı soğanlı bir böreğimiz vardır bizim deneli börek derler annemde kalan pilavı atar buzluga bu börekten yapar sonra... ya da pirinçli yayla çorbası
evet senide pek bi hamarat gördüm maşallah...
Yalovacım ben mamas papas sola kullanıyorum. Şu an araba koltuğunu kullanıyorum gerçi pusete geçmedik daha. Çok memnunum, oldukça sağlam ve manevrası falan güzel bi araba, daha öncede yazmıştım birine, tavsiye ederimSen hatırlatınca hatırladım canım ya kusura bakma.gece yat-kalk,gündüz koştur valla kafa kalmamış bende.Melis hastaydı ya geçen hafta,şimdi çok şükür iyi ama çocuklar hasta olunca huyu suyu değişirmiş derler ya,doğru gerçekten.sabah 5 gibi kalkıp ezanlardan sonra uyumayı adet edindi bu aralar.inşallah yakında eski halimize döneriz.gerçi şikayet etmiyorum,çok şükür düzeldi de yüzüm gülmeye başladı.Bekle'cim,bende aynı şeyi düşünmüştüm,Emel o kısır olmaz bi daha seyince benimde kafamdaki çözüm üretme düşüncelerim suya düştü.boşuna yorma Yalova'cım kafanı dedim o saatten sonra.Emel olmaz demişse olmaz.ben misafir falan ağırlayamam valla,sizi tebrik ederim kızlar.yiyecek bişeylerin yanında ev de derli toplu olması lazım ki bu çok zor benim için.gerçi Emel :)))))dışında hepiniz çat kapı gelcek olsanız hiç rahatsız olmam. Ha bi de Hera,galiba o da gizli hamaratlardan.ayyyyy yine şaka yaptım Emel ve Hera'cım.Başımın üstünde yeriniz var.ben kızları oyalarken sizi de mutfağa sokmak gibi hain planlarım olabilir.öpüldünüz hepiciğiniz,süt sağma işi tamam şimdi sırada süt olsun diye yemek yeme işim var.iyi bakın kendinize ve kızancıklara.ha bi de bugün yarın park yatak ve bebek arabası almayı düşünüyorum.memnun olduklarınızı yazar mısınız?araba çift yönlü olup 800 civarı bir para verebilirim gidip bana concord neo ya da bugabo falan demeyin şekerler
kızlar kırmızı alarm... kızım geçen hafta göz kenarını çizdi.. o çizik sivilce olup tüm göz kenarına yayıldı.. az önce de göz altında beyaz renkte kabarcık çıktı.. foto da tam belli değil ama.. ne olmuş olabilir? göz doktoruna götürülmez diyorlar ama hangine gidim çocuk doktoruna mı yoksa göz doktoruna mı? bu gece devam ederse yarın götürcem.. Eki Görüntüle 998946
Canım alıntıla cevaplanın yanında küçük bir kutucuk var onu tıkladığında seçiyor alıntılayacağın mesajları :)Malesef coklu alinti yapmayo hala beceremiyorum emel sen bu isi banada tekrar anlat be telefondan giriyorum beceremiyorum bu uzden ismini hatirlamadigim olmasin diye herkese tesekkur ederiz teyzeleri
Nici mouse:biz alttaki disleri hic sirunsuz cikardik ustleri ise hutsuz geciyor sizinde digerleri daha rahat cikar insallah
Burka:kilo boy iyi oldugu icin 100 gr onemsemedi ama iste ben...pekmez yemiyoruz sol bobregimizde tas var kalsiyum tasi oldugu icin tamamen yediklerinden olan birsey bende yumurta oekmez yogurt vs cooook fazla tuketmistim aman sutum iyi olsun diyw 4.ayfa orta cikti dogustan yoktu o yuzden kalsiyumdan eksik devam ediyoruz pekmezde yasaklilardan beni emdigi surecede yogurt vs yemiyecek ....uykusuna gelince ilk 4 ay cok cektik tasi ogrenincede salayarak uyuyordu aman cocuk rahat etsin sancisi vardir diye hep salliyip nini soyleyen bir ayicigimiz var onla uyuyor sabah 5 ten sonra ayagimda kiyamadigimdan zorlamiyorum babamiz piskolojim bozuldu su niniden diyor:)ama uyumayincada ayicigi nerde oluyor:)son 1 haftadir denemelere basladik sallanmayi birakacak gibi kilosu uykusu duzensikende iyiydi genetik galiba babamizda ihtasli ve uzun boylu bana cekmemis ben kisa ana oburum galiba ya
Canım sana da attım öm ama görmedin galiba :)Honeycim soyle bu gizli is ceviren hatunlara banada gondersinler neyse o dolasan sey. Istemesek al buyu r canim diyen yok.
Ben sana özette geçtim hemen ama görmedin canım özel mesajda hepsi :)Ozan in raporu alindi demek, en son sanki bir kac puruz kalmisti gibi hatirliyordum, hadi gozumuz aydin, Allah baska sikinti yasatmasin insallah ve umarim bu raporlara ihtiyac olmaz birdaha, kimsede bana ozet gecmiyor, Aybikem nerdesin?
Düzelmesine sevindim en azından ziyan olmayacak :)Yaw bekleyince duzeldi :)
Hadi bakalım inşallah mayalayınca da yer. Hangi süt ile mayalıyorsun açık süt mü alıyorsun.Metroda gelirken ve eve yyürürken okuyup alintiladim, daha yemek yemeden yazıyorum: )inşallah bişey atlamamisimdir.
Hadi ya :) benim de çok moralim bozuluyordu herkes küçücük bu dedikçe: ( bakalım bbüyüyor öyle böyle.
Gözün aaydın ccnm, evet biraz sıvı ama mmayalayinca o kadar sıvı olmadı.
Word belgesi cnm maik adresini özelden yazarsan ona gondereyim, çok da uzun.
YAyrıntılı ultrasonda bişey cikmamismiydi ? VVardır bi sebebi elbet.
Aynı konulara ben de takıgım
Bu fikri beğendim: )
Yatagimiz kraft calipso Çok memnunum. Arabamiz graco symbio, daha iyi olabilirdi.
Benimkinin çözümü kalan yyemeği babama yrdirmek, şimdi ben de eeşime yediriyorum :)
:))) bende hep aynı şeyi yapıyorum, benimkiler hiç düzelmiyo, çıtıt çıtır geliyo insanın ağzınaYaw bekleyince duzeldi :)
Durup durup başa sarmak hava azcik kapali ya kocis yogun calisiyor ya iki gundur mutsuz hissediyorum.
Neden normal dogurmayi denemedim neden erkenden oldu nefen kucuk neden emmedi neden sut az oldu poff.
Arada bir olur bana tipik basak.
Yani dogumdan beri beyin kivrimlarim yon degistirdi.
Ve aklim mantigim azaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?