2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:

Oooo beklecim, hakkaten agir toplarmis. Sarma sarabiliyorsan zaten altindan kalkarsin sen bu isin, kolay gelsin canim...

Ozan in raporu alindi demek, en son sanki bir kac puruz kalmisti gibi hatirliyordum, hadi gozumuz aydin, Allah baska sikinti yasatmasin insallah ve umarim bu raporlara ihtiyac olmaz birdaha, kimsede bana ozet gecmiyor, Aybikem nerdesin?

Burcum Koc canim, alakasi varmidir bilmiyorum pek ilgili sayilmam astrolojiyle. Ama her zaman plan program yaparim, kagit kalem cok severim :) not alirim, temize cekerim. Ozet cikaririm, ozetin ozetini cikaririm. Okudugum kitaplari bile hep notlarla doldururum. Babamdan cocukken hep paln yapmayi, not almayi tembihlerdi, rengarek kalemler defterler alirdi yazmam icin o yuzden bende boyl oldum heralde. Kitapligim, calisma masam bildigin copluk bu yuzden :)

Hayirlisi olur umarim canim, belki de kendi kafandaki planlari yapman icin bir surukleme olmustur bu son gorusme. Ben hala pozitif hissediyorum bu is durumuyla ilgili, guzel haberlerini bekliyoruz canim.

Evet bencede artik cok fazla zaman ayiramiyoruz ama yinede kopmayiz buradan, kopmayiz dimi?

Metroda gelirken ve eve yyürürken okuyup alintiladim, daha yemek yemeden yazıyorum: )inşallah bişey atlamamisimdir.
Tam benim doğum kilom ve boyum, annem bu minicik şey nasıl büyüyecek diye oturup ağlamış,
öyle bir toparlanır ki sen bile şaşarsın
Kendimden biliyorum
Hadi ya :) benim de çok moralim bozuluyordu herkes küçücük bu dedikçe: ( bakalım bbüyüyor öyle böyle.
Hu huuuu

Kızım babymix yoğurdunu yedi. Bundan sonra bununla mayalayacağım bakalım yiyecek mi ?Kızlar bu yoğurt biraz sıvı gibi mi ?
Gözün aaydın ccnm, evet biraz sıvı ama mmayalayinca o kadar sıvı olmadı.
Bende istiyorum ondannnn.

Bundanda istiyorum

18 kilo aldim hamilelikte. Sözde 38 haftalik ama erken diye düşünüyorum cocuk dr muzda oyle dusunuyor 2, 5 kilo dogdu. Ne oldu niye boyle doğdu yine kki gundur takildim
Word belgesi cnm maik adresini özelden yazarsan ona gondereyim, çok da uzun.
YAyrıntılı ultrasonda bişey cikmamismiydi ? VVardır bi sebebi elbet.
Aynı konulara ben de takıgım
Kuşlara ver uygun bir yerde. Çöpe dökme.
Bu fikri beğendim: )
Yatagimiz kraft calipso Çok memnunum. Arabamiz graco symbio, daha iyi olabilirdi.

Benimkinin çözümü kalan yyemeği babama yrdirmek, şimdi ben de eeşime yediriyorum :)

kızlar kırmızı alarm... kızım geçen hafta göz kenarını çizdi.. o çizik sivilce olup tüm göz kenarına yayıldı.. az önce de göz altında beyaz renkte kabarcık çıktı.. foto da tam belli değil ama.. ne olmuş olabilir? göz doktoruna götürülmez diyorlar ama hangine gidim çocuk doktoruna mı yoksa göz doktoruna mı? bu gece devam ederse yarın götürcem..

Yalovacım ben mamas papas sola kullanıyorum. Şu an araba koltuğunu kullanıyorum gerçi pusete geçmedik daha. Çok memnunum, oldukça sağlam ve manevrası falan güzel bi araba, daha öncede yazmıştım birine, tavsiye ederim Park yatak konusunda ben de önerilere açığım, annemlere gittiğimde kullanmak için ( ucuz yollu bişiler bakıyorum).

Geçmiş olsun cnm, gözün kendinde değil ciltte olduğu için bence çocuk doktoru.

Canım alıntıla cevaplanın yanında küçük bir kutucuk var onu tıkladığında seçiyor alıntılayacağın mesajları :)

Honeycim soyle bu gizli is ceviren hatunlara banada gondersinler neyse o dolasan sey. Istemesek al buyu r canim diyen yok.
Canım sana da attım öm ama görmedin galiba :)
Ozan in raporu alindi demek, en son sanki bir kac puruz kalmisti gibi hatirliyordum, hadi gozumuz aydin, Allah baska sikinti yasatmasin insallah ve umarim bu raporlara ihtiyac olmaz birdaha, kimsede bana ozet gecmiyor, Aybikem nerdesin?
Ben sana özette geçtim hemen ama görmedin canım özel mesajda hepsi :)
Yaw bekleyince duzeldi :)
Düzelmesine sevindim en azından ziyan olmayacak :)
Hadi bakalım inşallah mayalayınca da yer. Hangi süt ile mayalıyorsun açık süt mü alıyorsun.

Geçmiş olsun canım.bencede ciltte olduğu için çocuk doktoru diyorum.o gerek görürse göz doktoruna yönlendirir zaten.muhtemelen çizik mikrop kapmıştır,umarım ciddi bişey değildir.geçmiş olsun Masal'cığa.bebek arabası ve oyun parkı önerileriniz için çok sağolun.

Bence de çocuk doktoru göz doktoru deil

Hatta sağlık ocağındaki aile hekimi bike olabilşr

Ufak çizikten mikrop kapmış herhalde ona uygun bir ilaç solüsyon söyler aike hekimi de

Melis nasıl diye soracaktım yazmışsın , iyileştilçe o huy değişikliği de düzelir

Hastayken biz bile nasıl huy değiştiriyoruz

canım neden Doğumu nasıl yaptığını düşünüyorsun ki önemli olan sonrası,
Öyle veya böyle senin içinden çıkıyor,
ona nasıl baktığın sevdiğin önemli çıkış yolu deil
Hatta yurtdışında taşıyıcı annelere embriyoyu verip
9ay taşıtıp doğurtup bebeğine öyle kavuşanlar var (örnek sarah jessica parker )
Çok şükür ki kendin taşıdın kendin DOĞURDUN düşünme artık geçmişi şimdinin tadını çıkart :)

meraba 2013 ün en güzel anneleri.
bebekler bu ayda domatesli şehriye çorbası içebilir mi?
ya da yapan varsa şehriye çorbasını nasıl yaptınız?

Son düzenleme:
Canim burkaya katiliyorum nasil dogum yaptigimiz onemi yok bende sezeryan oldum ama neolursa olsun yanimizdalar ya nasil olduklarinin onemi yok bosuna sikma o guzel canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…