2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pastorize süt ile yapiyorum, şimdi sütçü buldum. KKendimize ondan yapcam da ooğluma bilemedim

Bizimde sütçümüz var ben oradan alıp yapıyordum. bazı kişiler günlük süt ile yapıyor ondan sordum. ilk denememi bu akşam pastörize ile deneyeyim bakalım. Kaç günde tüketmesi gerek . Kavanoza yapacağım

Kopmayiz bence.

Masama bayildilar nekadar ince dusunmussun her ayrintiyi dediler, eee annemden boyle gordum dedim. simdi teyzeler kalkti, hepsi kalkiyordu abisi ablasi ve annesi oturalim dediler. Bu noktada tahammul edemiyorum iste. Arkadas layigiyla zamaninda kalksan ya? Ev aldi basini gidiyo. Neyse kizi uyuttum da emziriyorum simdi biraz kafami dinlicem. Oyhhhhh yemekli misafir oldu resmen benim icin hem de 7 kisi. Oyhhhhhhh!

Ayyy yavrum Kıyamam sana teyzem benim. Gecer gider insallah ya.
Ya babaanne gibi olcam ama kabarcik dedin bu nszardan falanda olabilir mi acep it dirsegi falan filan derler.

Canim burkaya katiliyorum nasil dogum yaptigimiz onemi yok bende sezeryan oldum ama neolursa olsun yanimizdalar ya nasil olduklarinin onemi yok bosuna sikma o guzel canini

Haklisin cnm cok sukur kucagimda ama iste sezaryen olunca birde erken olunca sutum az gekdi birde dr bozuntusu diyorum iceride plasenta birakinca cok agrili oldu lohusa sureci sık sık emziremedim galiba hatirlayamiyorum ruya gibi parcalari birlsstiremiyorum bebegim yalnizca anne sutu alamadi.
Yani boyle coook şükür sagkikli ve simdi de kollarimda ama bazen delleniyorum.

Masallah sana arkadasimmmmm. Eee kv gelin görsün bakalim. Bi foto koyaydin masadan da feyz alaydik

Nasıl geçti gününüz canım ?

Valla iidi teyzeleri cok tatlilar zaten see seve yaptim. Ama kv hala iceride gitmek bilmiyor. Ben de cikmiyorum emziriyorum. Kiz zorladi biraz kucagimdaydi hep. Bi de masada yer kalmadi bm bisi yiyemedim :) oturamadim da:) ama meyvem cerezim eksiksiz agirladim. Kahve istmediler kahve yapmadim bi.

Yok canım ne kusuru dediğim gibi ben yapıyorum ama kızım yemiyor ilk defa bugün babymix i yedi bundan sonra onunla mayalayacağım.

ohh afiyet olsun eşim gelse de yemek yesek açıktım ya birde canımı kısır çektirdin evde inci bulgur kalmamış

Hwklisin cnm. Safece bebegimin dogmak istedigi zamani kendisinin belirlemesini isterdim. Bencillik mi bunun adi onuda bilmiyorum sezaryenden daha cok korkuyordum ki korktugumda oldu iste.
Evet benim karnimda ki bebiydi kizim.ve ben dogurdum. Evett cesaretlenmem lazim. Iyi bir anneyim yani oyledusunuyo rum
Ayyyy cook seviom ben bu kizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…