- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
- 323
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.401
Hadi bakalım inşallah mayalayınca da yer. Hangi süt ile mayalıyorsun açık süt mü alıyorsun.
Pastorize süt ile yapiyorum, şimdi sütçü buldum. KKendimize ondan yapcam da ooğluma bilemedim
Oooo beklecim, hakkaten agir toplarmis. Sarma sarabiliyorsan zaten altindan kalkarsin sen bu isin, kolay gelsin canim...
Bu berren derken?
Hayirlisi olur umarim canim, belki de kendi kafandaki planlari yapman icin bir surukleme olmustur bu son gorusme. Ben hala pozitif hissediyorum bu is durumuyla ilgili, guzel haberlerini bekliyoruz canim.
Evet bencede artik cok fazla zaman ayiramiyoruz ama yinede kopmayiz buradan, kopmayiz dimi?
:))) bende hep aynı şeyi yapıyorum, benimkiler hiç düzelmiyo, çıtıt çıtır geliyo insanın ağzına
:))) ee bu nasi duzeldi o zaman. :)
kızlar kırmızı alarm... kızım geçen hafta göz kenarını çizdi.. o çizik sivilce olup tüm göz kenarına yayıldı.. az önce de göz altında beyaz renkte kabarcık çıktı.. foto da tam belli değil ama.. ne olmuş olabilir? göz doktoruna götürülmez diyorlar ama hangine gidim çocuk doktoruna mı yoksa göz doktoruna mı? bu gece devam ederse yarın götürcem.. Eki Görüntüle 998946
Canim burkaya katiliyorum nasil dogum yaptigimiz onemi yok bende sezeryan oldum ama neolursa olsun yanimizdalar ya nasil olduklarinin onemi yok bosuna sikma o guzel canini
Bizimde sütçümüz var ben oradan alıp yapıyordum. bazı kişiler günlük süt ile yapıyor ondan sordum. ilk denememi bu akşam pastörize ile deneyeyim bakalım. Kaç günde tüketmesi gerek . Kavanoza yapacağım
Canim ben bilmislik yapip nasıl yaptigimi anlatiyim mi
Masallah sana arkadasimmmmm. Eee kv gelin görsün bakalim. Bi foto koyaydin masadan da feyz alaydikMasama bayildilar nekadar ince dusunmussun her ayrintiyi dediler, eee annemden boyle gordum dedim.simdi teyzeler kalkti, hepsi kalkiyordu abisi ablasi ve annesi oturalim dediler. Bu noktada tahammul edemiyorum iste. Arkadas layigiyla zamaninda kalksan ya? Ev aldi basini gidiyo. Neyse kizi uyuttum da emziriyorum simdi biraz kafami dinlicem. Oyhhhhh yemekli misafir oldu resmen benim icin hem de 7 kisi. Oyhhhhhhh!
Masallah sana arkadasimmmmm. Eee kv gelin görsün bakalim. Bi foto koyaydin masadan da feyz alaydik
Anlat canım ama ben zaten biliyorum mayalamayı kızım yemiyor. Babymix yedi bugün onunla mayalayacağım bakalım yicek mi
Niye ben oyle yszdim anlamadim. Ee tabi biliyorsun. Ben gergun taze yapip hatta kupaya yapıp firinin icine atiyorum. Dort saat sonra buzdolabı na koyuyorum kaynattigim sutleri kucuk cam kavanozlara sicakken koyup agzini sikica kapatıyorum. Vakum olayi.
Ya kusura bakma oyle bilmis bilmis yzxmisim kizma arkadasim. Bir kac aydir yapinca bu yogurdu havalara girdim
Nasıl geçti gününüz canım ?
Yok canım ne kusuru dediğim gibi ben yapıyorum ama kızım yemiyor ilk defa bugün babymix i yedi bundan sonra onunla mayalayacağım.Niye ben oyle yszdim anlamadim. Ee tabi biliyorsun. Ben gergun taze yapip hatta kupaya yapıp firinin icine atiyorum. Dort saat sonra buzdolabı na koyuyorum kaynattigim sutleri kucuk cam kavanozlara sicakken koyup agzini sikica kapatıyorum. Vakum olayi.
Ya kusura bakma oyle bilmis bilmis yzxmisim kizma arkadasim. Bir kac aydir yapinca bu yogurdu havalara girdim
Valla iidi teyzeleri cok tatlilar zaten see seve yaptim. Ama kv hala iceride gitmek bilmiyor. Ben de cikmiyorum emziriyorum. Kiz zorladi biraz kucagimdaydi hep. Bi de masada yer kalmadi bm bisi yiyemedim :) oturamadim da:) ama meyvem cerezim eksiksiz agirladim. Kahve istmediler kahve yapmadim bi.
canım neden Doğumu nasıl yaptığını düşünüyorsun ki önemli olan sonrası,
Öyle veya böyle senin içinden çıkıyor,
ona nasıl baktığın sevdiğin önemli çıkış yolu deil
Hatta yurtdışında taşıyıcı annelere embriyoyu verip
9ay taşıtıp doğurtup bebeğine öyle kavuşanlar var (örnek sarah jessica parker )
Çok şükür ki kendin taşıdın kendin DOĞURDUN düşünme artık geçmişi şimdinin tadını çıkart :)
Yok canım ne kusuru dediğim gibi ben yapıyorum ama kızım yemiyor ilk defa bugün babymix i yedi bundan sonra onunla mayalayacağım.
ohh afiyet olsun eşim gelse de yemek yesek açıktım ya birde canımı kısır çektirdin evde inci bulgur kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?