- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.421
Yarin yap sen de, esin gelirken alsin hatta????
Teyzeleri biz geldikk :) Pek güzel çıkmadı telefondan çektim.Eki Görüntüle 999099
Yok artik maşallah yaaa buyudu de ona mi bjniyor hemde tek basina masallahhhh Emel koca kiz olmus
Söyledim ama kesin unutur yarın hem kısır yapayım hemde börek filan ya canım çekti valla . Ah bu kilolar nasıl gitcek böyle yersem :)
Anlat canım ama ben zaten biliyorum mayalamayı kızım yemiyor. Babymix yedi bugün onunla mayalayacağım bakalım yicek mi .
Teyzeleri biz geldikk :) Pek güzel çıkmadı telefondan çektim.Eki Görüntüle 999099
Yoldan cikardim desene :) gitmicek sanirim o kilolaaar
Maşalllah aman yesinler de nasıl yerseler yesinler. nem ilk defa denedim işte yarın ondan mayalayacağım bakalım yicek mi onu da.Benim kizda yogurt yemiyordu bende babymix yediriyorum ayrica icine kasik mamasi koyuyorum biraz tahilli yada yulafli sutsuz olanlardan bizde form koruyoruzda oylede severek yiyor.
Supermissss :) ne bu oyuncak nasi guzel dik durmus masallah:) benim kiz olsa one dogru yumulurdu hemen.
Evet gitmeli ama nasıl denize gireceğim üüü
Maşalllah aman yesinler de nasıl yerseler yesinler. nem ilk defa denedim işte yarın ondan mayalayacağım bakalım yicek mi onu da.
Valla canım a101 mi ne gelmişti o zaman hamile idim eşim almış gelmiş :) saklamıştım çıkardım bugün evet dik oturuyor benim kız. ama bir müddet sonra düşüyor.
Yok artik maşallah yaaa buyudu de ona mi bjniyor hemde tek basina masallahhhh Emel koca kiz olmus
Aynen ya tam resmi gördüm sesli bir yok artık çektimki senin mesajını gördüm :) maşşallah kocaman yaaa. Emel önü çekip hepimizi heveslendiriyosun canım
Bekle iyiki çekmemişsin foto. Ben açıkçası o masayı görmek istemiyorum.
Cnm ben küçük mama kkavonozlarina yapiyorum, günlük dahaguzel olur ama çalışınca ancak 2 günlük yani 3 kavanoz yapiyorum. 3. De maya için: )Bizimde sütçümüz var ben oradan alıp yapıyordum. bazı kişiler günlük süt ile yapıyor ondan sordum. ilk denememi bu akşam pastörize ile deneyeyim bakalım. Kaç günde tüketmesi gerek . Kavanoza yapacağım
Mail adresini gönder ncnm gondeeyimCanim bende listeyi istiyorum degisik bilgiler faydali oluyor
Bu arada emel emel dediniz ama gördüğünüz gibi ben işi bitmiş demeden bitmez :)))
Ben biliyorum yaptım ıspanaklı börek yaparken :) Ayrıca bizde de mesela pırasa yemeği yapılır eğer yenmezse börek yapılır.
ooo Sen benden kıdemlisin canım kızlar bilememiş :)
Canım benimde aklıma dolma geldi ama bazı kişiler bulgurdan dolma yemiyor. Abim mesela hayatta yemez bulgurdan yapılan dolmayı. Çöpe gitmesinde. Kızlar ben kalan bisküviler bile yenmeyince hemen krem şanti ile karıştırıp içine muz koyuyorum birde çikolata sos koyuyorum oh mis :)
kızlar kırmızı alarm... kızım geçen hafta göz kenarını çizdi.. o çizik sivilce olup tüm göz kenarına yayıldı.. az önce de göz altında beyaz renkte kabarcık çıktı.. foto da tam belli değil ama.. ne olmuş olabilir? göz doktoruna götürülmez diyorlar ama hangine gidim çocuk doktoruna mı yoksa göz doktoruna mı? bu gece devam ederse yarın götürcem.. Eki Görüntüle 998946
Canım alıntıla cevaplanın yanında küçük bir kutucuk var onu tıkladığında seçiyor alıntılayacağın mesajları :)
Canım sana da attım öm ama görmedin galiba :)
Ben sana özette geçtim hemen ama görmedin canım özel mesajda hepsi :)
Düzelmesine sevindim en azından ziyan olmayacak :)
Hadi bakalım inşallah mayalayınca da yer. Hangi süt ile mayalıyorsun açık süt mü alıyorsun.
Ah bu beeeen demek istemistim berren olmus eheh
Valla iidi teyzeleri cok tatlilar zaten see seve yaptim. Ama kv hala iceride gitmek bilmiyor. Ben de cikmiyorum emziriyorum. Kiz zorladi biraz kucagimdaydi hep. Bi de masada yer kalmadi bm bisi yiyemedim :) oturamadim da:) ama meyvem cerezim eksiksiz agirladim. Kahve istmediler kahve yapmadim bi.
Hwklisin cnm. Safece bebegimin dogmak istedigi zamani kendisinin belirlemesini isterdim. Bencillik mi bunun adi onuda bilmiyorum sezaryenden daha cok korkuyordum ki korktugumda oldu iste.
Evet benim karnimda ki bebiydi kizim.ve ben dogurdum. Evett cesaretlenmem lazim. Iyi bir anneyim yani oyledusunuyo rum
Ayyyy cook seviom ben bu kizi
Aynen aynen... Neyse anne oldugumuza gore birer anne mayosu aliriz artik kendimize :))
Canim bence enfeksiyon olmussa hemen cocuk doktoruna goturmende fayda var, o seni gerekrise yonlendirir baska bir yere. Cok gecmis olsun.
Ayyy yavrum Kıyamam sana teyzem benim. Gecer gider insallah ya.
Ya babaanne gibi olcam ama kabarcik dedin bu nszardan falanda olabilir mi acep it dirsegi falan filan derler.
Geçmiş olsun cnm, gözün kendinde değil ciltte olduğu için bence çocuk doktoru.
Geçmiş olsun canım.bencede ciltte olduğu için çocuk doktoru diyorum.o gerek görürse göz doktoruna yönlendirir zaten.muhtemelen çizik mikrop kapmıştır,umarım ciddi bişey değildir.geçmiş olsun Masal'cığa.bebek arabası ve oyun parkı önerileriniz için çok sağolun.
Bence de çocuk doktoru göz doktoru deil
Hatta sağlık ocağındaki aile hekimi bike olabilşr
Ufak çizikten mikrop kapmış herhalde ona uygun bir ilaç solüsyon söyler aike hekimi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?