2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok artik maşallah yaaa buyudu de ona mi bjniyor hemde tek basina masallahhhh Emel koca kiz olmus

Evet canım tek başına oturuyor onda bugün çıkardım o oyuncağını denedim oturdu tv ye bakıyor haberleri izliyoruz . Çok uzun oturamıyor ama onun üstünde direksiyona filan tutunayım derken düşüyor. en fazla 5 dk oturuyor üstünde.

Anlat canım ama ben zaten biliyorum mayalamayı kızım yemiyor. Babymix yedi bugün onunla mayalayacağım bakalım yicek mi .

Benim kizda yogurt yemiyordu bende babymix yediriyorum ayrica icine kasik mamasi koyuyorum biraz tahilli yada yulafli sutsuz olanlardan bizde form koruyoruzda oylede severek yiyor.

Benim kizda yogurt yemiyordu bende babymix yediriyorum ayrica icine kasik mamasi koyuyorum biraz tahilli yada yulafli sutsuz olanlardan bizde form koruyoruzda oylede severek yiyor.
Maşalllah aman yesinler de nasıl yerseler yesinler. nem ilk defa denedim işte yarın ondan mayalayacağım bakalım yicek mi onu da.

Supermissss :) ne bu oyuncak nasi guzel dik durmus masallah:) benim kiz olsa one dogru yumulurdu hemen.

Valla canım a101 mi ne gelmişti o zaman hamile idim eşim almış gelmiş :) saklamıştım çıkardım bugün evet dik oturuyor benim kız. ama bir müddet sonra düşüyor.

O bile super:) masallah kizinaaa.

Yok artik maşallah yaaa buyudu de ona mi bjniyor hemde tek basina masallahhhh Emel koca kiz olmus

Aynen ya tam resmi gördüm sesli bir yok artık çektimki senin mesajını gördüm :) maşşallah kocaman yaaa. Emel önü çekip hepimizi heveslendiriyosun canım

Bekle iyiki çekmemişsin foto. Ben açıkçası o masayı görmek istemiyorum.

Bi kilomuz yok herşeyimiz iyi maşallah inşallah kilomuzda düzelir :)

Cnm ben küçük mama kkavonozlarina yapiyorum, günlük dahaguzel olur ama çalışınca ancak 2 günlük yani 3 kavanoz yapiyorum. 3. De maya için: )
Canim bende listeyi istiyorum degisik bilgiler faydali oluyor
Mail adresini gönder ncnm gondeeyim
Teyzeleri biz geldikk :) Pek güzel çıkmadı telefondan çektim.Eki Görüntüle 999099

Maşallah koca kkız gibi :)

Bu arada emel emel dediniz ama gördüğünüz gibi ben işi bitmiş demeden bitmez :)))

Canim bence enfeksiyon olmussa hemen cocuk doktoruna goturmende fayda var, o seni gerekrise yonlendirir baska bir yere. Cok gecmis olsun.

Supersin canimm, cok tesekkur ederim.

Son düzenleme:

Allerine saglik canim, becerikli hatunlar yavas yavas kendini belli ediyor. Arkadaslarim ve annem babam haric hic yemekli misafir agirlamadim ben hayatimda :) ee arkadaslarla zaten rahatsin, birlikte girip hazirliyoruz, annem babamada uzaktan geldikleri icin masa donatiyorum. Tebrikler size efenimmm :)

Ayyyy :) insan nasil sevecgini bilemiyor degil mi? Bencede cok tatli bir annesin, yavrun saglikli, sen sagliklisin. Her dakikamiza sukredelim.

Teyzeleri biz geldikk :) Pek güzel çıkmadı telefondan çektim.Eki Görüntüle 999099

kız seni yerler seni ham yapar bu teyzeleeerr.. hey maşallah :)

Aynen aynen... Neyse anne oldugumuza gore birer anne mayosu aliriz artik kendimize :))

Canim bence enfeksiyon olmussa hemen cocuk doktoruna goturmende fayda var, o seni gerekrise yonlendirir baska bir yere. Cok gecmis olsun.

Ayyy yavrum Kıyamam sana teyzem benim. Gecer gider insallah ya.
Ya babaanne gibi olcam ama kabarcik dedin bu nszardan falanda olabilir mi acep it dirsegi falan filan derler.

it dirseği ne kız.. ayol ilk defa duyuyorum bi okuyup üfleyiverin benim kızımı o zaman :)

Geçmiş olsun cnm, gözün kendinde değil ciltte olduğu için bence çocuk doktoru.

Bence de çocuk doktoru göz doktoru deil

Hatta sağlık ocağındaki aile hekimi bike olabilşr

Ufak çizikten mikrop kapmış herhalde ona uygun bir ilaç solüsyon söyler aike hekimi de

teşekkür ederim kızlar.. şişliği gitti Allah a şükür.. belki yarın sağlık ocağına götürürüm.. bakalım ne olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…