2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Heracim geçmiş olsun canım. Bence Önemli bir şey degildir merak etme(yani inşallah ) bir de sen kızının kulaklarını mi deldirdin? Ben yaza düşünüyorum ama cesaret edemiyorum :)

İki saattir ağlamaktan içim şişti, göz yaşlarımı tutamıyorum
Annemim arkadaşının kızına ( 4yaşından beri tanışıyoruz) kahvaltıya gidecektim yarın.
Ozan la 2. ev gezmemiz olacaktı . (İlk önce küçük diye sonra da hastane hastalık nedeniyle ev gezmesine gitmedik.
Ya hastaneye ya mecburi alışverişler için avmye gittik okadar. ). Aradı yarın işim çıktı falan dedi
yalan olduğunu anladım sıkıştırınca annesinin eve kabul etme dışarda bile görüşme hastalıklı onun bebeği kızına da bulaşır
diye baskı yaptığını söyledi hiç birşey demeden kapattım telefonu.
Ozanın bulaşıcı hastalığı. TAMAMEN geçti tahlilde alt sınırında altında çıktı
Genetik karaciğer sorunu var ama o da hafif türü vebulaşıcı değil
Alerji zaten bulaşmaz ( bunları daha önce anlatmıştım ona)
hastalığı geçene kadar çocuklu kimseyle görüşmedim bulaşır diye .avmde bile uzak tuttum en tenha yerlere oturduk vs.
artık geçti biraz insan yüzü göreyim dedim şuna bak. Annesine birşey demiyorum yaşlı insan hasta karaciğer vs diyibce öyle zannetmiş olabilir, ama onu hiç anlamıyorum kızını korumak istiyorsa Tamam korusun bakalım hiç hasta olmasın !!!

Bende kavanoza yapacağım canım bakalım yarın. Hepsine maşallah. ee koca kız oldu teyzesi 7 aylık artık :)

Supersin canimm, cok tesekkur ederim.
rica ederim canım.

Ye teyzesi hepsine maşallah.
Masallahhhh masallahhh masallahhhh

Akrobat kiz gelmis :) beceremedigi hic bir sey yok bu kizin, annesinin kizi. Benim kizimlda cok benziyorlar Emelcim, soyle sikicaa sarilasim geldi.
Evet çok şükrü gelişimi çok iyi. Dediğim gibi sadece kilo sorunumuz. Aaa foto istiyorum yeniden çok değişmiştir yazdan beri :)

Naif, akilli ve zarif bir prenses o. Bekleyip durmayin yavrumun kilo almasini, o zamanla vucut yapisina gore alir-verir. Masallah yeniden.
Kesinlikle zayıf bir prenses olacak.
Emelcim maşallah diyorum yaaa valla gelişimi çoook iyi. Allah nazarlardan korusun tüm bebisleri.
Amin canım darısı sizlerin başına :)

Hiç ağlama canım ben İstanbul a gelince gelirsin anneme yada biz geliriz sana boşver.

Heracim geçmiş olsun canım. Bence Önemli bir şey degildir merak etme(yani inşallah ) bir de sen kızının kulaklarını mi deldirdin? Ben yaza düşünüyorum ama cesaret edemiyorum :)

evet canım 1 ay olmuştur deldireli.. hiç hissetmedi.. hatta kulağında küpesinin olduğunun hala farkında değil. :)

ayy bu ne rezil, ne düşüncesiz, ne alçakça bir davranış burka.. senin adına çook üzüldüm arkadaşım.. arkadaşının yüzünü görmüş oldun işte. nolur üzülme.. bırak kim ne düşünmek istiyorsa onu düşünsün.. o hastalandığında da onu da istemezler anlar inş o zaman.. boşver.. al oğluşunu yürüyüşe çık. pastahaneye gidin çay için.. ben öyle yapıyorum.. burda hiç arkadaşım yok. hele geen hafta hergün çıktım kızımla 1 saat yürüdük ki( burda öle mağaza yok) gittik pastahane bulduk balkonlu.. ohh mis gibi hava. o bakındı ben bakındım.. nolur üzülmeeeee

Canım ya insanların kendini bilmezligi bugun bana yarin sana. Valla yarin ne degisecegini bilemeyiz sukretmek lazim. Hic kendini uzme. Senin ne yasayip hissettigini onlar bilemez hele ki boyle aptallardan hic bekleme.
Lutfen uzulme gercekten mesaji okurken coktuhaf oldum. Tum gonlumle söylüyorum lutfen uzulme. Uzuntunu paylasiyoruz.

canım üzülme cahilce bir davranış işte insanlar bir tuhaf
bulaşıcı olsa sen gitmek istermisin hiç düşünseler bunu böyle yapmazlardı..

Canim ne diycem rasgele gezinirken google acmcada beni kk ya yonlendirdi. Aaa bir baktim sen missin bebek arabasi satiyormussun
Aaa dedim bu bizim rabarbaaa

Burka üzülme demek kolay ama insanlari tanımanın başka yolu yok. Sen hiç keyfini bozma, inan çok ama çok pişman olacak. Sans arkadaş mmı yok ?

Bende kavanoza yapacağım canım bakalım yarın. Hepsine maşallah. ee koca kız oldu teyzesi 7 aylık artık :).

Yer Yer hem de nasıl yer :) afiyet şeker oldun.

Oyle deme beyaaa bilen yok mu huuuu marilerrrr nazardan gozde cikar arpacik ya da it dirsegi denir
Ben okuyupufleyim
Cidden bak bi oku sen ona
Ama yarin dr a goturcen zaten.
Ayyy hera babanne gibi hissettim

Oyle deme beyaaa bilen yok mu huuuu marilerrrr nazardan gozde cikar arpacik ya da it dirsegi denir
Ben okuyupufleyim

kız arpacığı biliyom da it dirseğini valla ilk senden duydum.. ne kadar komiğime gittiğini anlatamam olmuşsun sen

Canım benim sadece arkadaşını kaybettiğine üzül bence. Allah onun kızına sağlık sıhhat versin de seni hiç anlamasın. Sende ozan paşayla başbaşa gez. Benim sülalem izmitte ama ben daha çok kızımla başbaşa geziyorum. Daha çok seviyorum başbaşa gezmeyi. Kız çıkın bana gelin kalın hatta. Ben sizi şöööle ormanlık yeşillik dere kenarı yerlere götüreyim. Ohhh mis.

Ben okuyupufleyim

Hakikaten ne babanne :) ben hiç bilmem öyle şeyleri annemde sevmezdi ve bilmezdi. Arpacık çıkınca doktora gider damla ve merhem kullanırdık. Abimde sürekli çıkardı. Hassastır abimin cildi falan hala.

Ben de annem babama masa yapamiyorum cunku evdeki butun yemekleri getiriyorlar!!! :))) aman yok becerikli sayilmam ben, bi kez girdim bu ise, altindan kalktim cok sukur ama yorgunluktan oluyom:)

Heracim ben senin msji gormemisim eger ki goz doktoruna yonlendirirlerse cocuk goz doktoru var bi tane, sule.ziylan. Yeditepe univ bagdat cad. Poliklinigin persembeleri geliyor bilgin olsun. Prof sanirim. On numaradir.

Hastalikli insanlar. Ya nasil sinir bozucu bir durum. Canim hic uzme kendini bosver Allah senin yavrunu sana bagisladi ya gecti gitti onlara anlatmak zorunda degilsin bunu. Ayrica bu soylenecek sey mi? Ne insanlar var ya gicik oldum simdi. Sen aglama nolur Ozan hastayken yeterince agladin. Boyle dusunen biriyle gorusmesen de olur zaten!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…