2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herscım çok geçmiş olsun
Sanki göz değil de cildiye ile ilgili bi şey sağlık ocağından bi şey vereceklerdir umarım çabucak iyileşir

Burkacım sadece Boşver diyorum böyle insanları
Olur da aklı başına gelir görüşmek isterse ilerde biz tamamen iyileştik ama senin gibi düşünce özürlülerden uzak duruyoruz bulaşmasın bize dersin
Gıda alerjisinin nasıl bulaşanileceğini düşünür anlam veremiyorum

Canim kimse hic bir cocugun hasta olmasini istemez, sen bu sikintiyla aylardir mucadele ediyorsun, bir baska anneyi de ayni sikintiya dusurmeyi goze alir misin hic... Herkes cocugunu korumak ister, hatta bazen paranoyaklasiyoruz bile ama arkdasin keske biraz daha olgun olsaydi da (madem gorusmeyi ertelemek istiyor) baska turlu kotarsaydi durumu, seni incitmeden. " hastalikli onun bebegi " lafi annesine ait olsa bile bu sekilde sana aktarmasi ne kadar cirkin, acimasizca... Boyle anneleri gorunce, duyunca gercekten cok uzuluyorum, umarim bu kotu kalplerini yetistirdikleri cocuklarada gecirmezler.

Uzulme sende lutfen, ne kadar olgun oldugunu, boyle ufak puruzlere papuc birakmayacagini hepimiz biliyoruz.

Cok benzemiyorlar ama, durus, bakis, sac ve ten renkleri ayni :) havalari ayni yani :)

Buraya resim ekleyemiyorum maalsf canim, dusmanim cok :))

Yaw bekleyince duzeldi :)
Ben de buzdolabına koy beklesin düzelir diycektim

meraba 2013 ün en güzel anneleri.
bebekler bu ayda domatesli şehriye çorbası içebilir mi?
ya da yapan varsa şehriye çorbasını nasıl yaptınız?

Yok canım domates alerjen hem de şu am sera vermemelisin

Canim burkaya katiliyorum nasil dogum yaptigimiz onemi yok bende sezeryan oldum ama neolursa olsun yanimizdalar ya nasil olduklarinin onemi yok bosuna sikma o guzel canini

Ben de hala sezeryan oluşumun acısını sindiremiyorum

Pastorize süt ile yapiyorum, şimdi sütçü buldum. KKendimize ondan yapcam da ooğluma bilemedim

Kesinlikle pastorize ürünler verilmeli

2 günde bir taze mayalanması tavsiye ediliyor

Ah bu beeeen demek istemistim berren olmus eheh

Beklecim sen de hiç paylaşmadın kızının adını

Ayyy yavrum Kıyamam sana teyzem benim. Gecer gider insallah ya.
Ya babaanne gibi olcam ama kabarcik dedin bu nszardan falanda olabilir mi acep it dirsegi falan filan derler.

İddirseğini ben de duydum iç Anadolu da öyle diyorlar

Anlat canım ama ben zaten biliyorum mayalamayı kızım yemiyor. Babymix yedi bugün onunla mayalayacağım bakalım yicek mi .

Canım meyveyle karıştırıp vermeyi denedim mi

Canim ben buradan genelden kisisel bilgileri paylasma taraftari degilim cok acik bi yer cunku. Ozelden msj atayim istersen kizimin ismini.

kızzzllaaarrrrr ben geldim
kızımı kocamı kvmi uyuttum nete girebildim çok şükür
şöyle rahat rahat bir geçmişe bakayım :)

Evet canım bayağı erken doğurdum. Evet okumuştum beni yalnız bıraktınız filan yazmıştın. Ama Melisin de hiç geleceği yoktu annesi :) İçerde rahattı herhalde :)
benim kızımda 40. haftayı doldurduktan sonra 8 gün daha kaldı içeride sancı serumu taktılar öyle doğurdum yoksa hala ne açılma (gerçi 2 cm açıklığım vardı ) ne sancım vardı. çok şükür sağ sağlim doğdu ama kızım

Ayy sana yazmis gibi olmusum yogurt mevzunu senden alinti yapinca oyle olmus. Aman cnm yanlis anlama

hehe canım hiç sorun değil yalnış birşey de tazmadın.Açıkçası ben de mümkün kadarıyla biz anneler bebeklerimiz çocuklarımız yedikleri evde hazırlmaya özen göstermemiz gerek.ama işte bazen yemiyorlar diye çok hoşumuza gitmesede hazı şeyleri de yediyoruz yeterki aç kalmasınlar diye.Hele kv ve benzeri faktörler varsa çocuk kilo almıyor diye annenin iyi bakmadığını iafeler olunca genç annele kaygıları yaşıyor ve bildiğine rağmen hazır mamalara kaçabiliyor yeterki bebği iyi beslensin.Bazen de renklamlar da bize kandırıyor.Büyük oğluma hazır meyve püreleri veriyorum ama bu oğluma vemeyi düşünmüyorum birçok sebeten.Büyük oğlumu büyütükern doğru zanetiğim şeyler birçoğu doğru bulmuyorum şimdi.Kavanoz ammalr için bence katkı madde yoktur çünkü onlar konserve konserve bozulmadan 2 sene durabilir kendim yaptığım için biliyorum ama şu var taze varklen neden konserve vereyim diye düşüncem var.Artık zor da olsa çocuklarımı mevsimsel beslmesine dikakt etemye çalışıyorum.En doğrus bu diye düşünüyorum.ama konservden veya dondurulmuş yiyecek yiyorsunuz da yanlış bulmuyorum ben sadece knedim için ailem için mevsimsel beslmesini tercih ediyorum.

Yaw bekleyince duzeldi :)

ben demiştim ama sen inanmadıydın..masanı övdün hadi foto ekle de görelim

emell..kızına maşşallah ya koca kız olmuş bnmki yanında bebek kalır eminim..

cnm arkadaşım kıyamam gözyaşlarına yaa ne çektin sen önce hastalıklarla savaş sonra etrafınla keşke yakın olsak buluşsak..ben burdaki samimi dostluğumuzu reelde devam ettirmeyi çokk isterdim :)) aile gibi olduk (bi kaç yapmacık tip var arada kendi kendine yazan onlar hariç) iş arkadaşlarımız kardeşlerimiz annemizle bile bu kdr çocuklarımızla ilgili konuşmadığımızdan buradan uzakta cnm sıkılıyo eksik hissediyorum burda olmayı seviyorum..boşver düşüncesizleri bz çocuklarımızla başbaşa da güzel eğleniriz parklara pikniklere gideriz..üzülme nolur..

bnm misafir ardından harpten çıkmış bi evim oldu arkadaşın oğlu kıpır kıpır..orta sehpayı tv ünitesinn önüne çektik camlı bölmeye ulaşıp düşmesin bi yerini acıtmasın die tüm aksesuar ve örtüleri babası kaldırdı elinde pastalarla oda mutfak gezdi durdu diğer 6yaşındaki iki çocuk pastaları sdce tırtıkladı etrafa saçaladı (anneleri ilgilenmedi hiç ) ne sohbet ne eğlence..en uslu furkişim di..şaşkın şaşkın babasınn kucağında bakındı durdu..

iki sorum var.. sizin bebişler gündüz kaç saat uyuyo, gece kaç saate bi uyanıp emio, ben deli olucam bnm oğlan gündüz max 3-4 saat (toplam olarak yani 7de uyanıp 21de uyuyana kadar)..gece ise 2saate bi emmelere geri döndük, ben çok uykulu oluyorum öle zor emziriyorum ki..çalışmaya başlayan emziren anneleri ayakta alkışlıyorum..çok zoruma gido bi gözü kapalı alıp yatakta yan yatarak emziriyorum uykuya dalıcam die ödüm kopuyo, kucağımda emzirecek mecali bulamıyorum:26::26:

merhabalar nasılsınız arkadaşlar ?

hoşgeldin canım iyiyz benim paşama ne olduysa bugun saat 17.30 uyandı saat 22.30 da ancak uydu patlamış iki gözü bana gülüyor ne bakayım iki pirinci çıkmış burda da yazayım ilk kez de ısırdı bayadır bekliyordum bu anı.
ya szi nasılsınız senin kızn mı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…