- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.461
kız seni yerler seni ham yapar bu teyzeleeerr.. hey maşallah :)
it dirseği ne kız.. ayol ilk defa duyuyorum bi okuyup üfleyiverin benim kızımı o zaman :)
teşekkür ederim kızlar.. şişliği gitti Allah a şükür.. belki yarın sağlık ocağına götürürüm.. bakalım ne olacak..
İki saattir ağlamaktan içim şişti, göz yaşlarımı tutamıyorum
Annemim arkadaşının kızına ( 4yaşından beri tanışıyoruz) kahvaltıya gidecektim yarın.
Ozan la 2. ev gezmemiz olacaktı . (İlk önce küçük diye sonra da hastane hastalık nedeniyle ev gezmesine gitmedik.
Ya hastaneye ya mecburi alışverişler için avmye gittik okadar. ). Aradı yarın işim çıktı falan dedi
yalan olduğunu anladım sıkıştırınca annesinin eve kabul etme dışarda bile görüşme hastalıklı onun bebeği kızına da bulaşır
diye baskı yaptığını söyledi hiç birşey demeden kapattım telefonu.
Ozanın bulaşıcı hastalığı. TAMAMEN geçti tahlilde alt sınırında altında çıktı
Genetik karaciğer sorunu var ama o da hafif türü vebulaşıcı değil
Alerji zaten bulaşmaz ( bunları daha önce anlatmıştım ona)
hastalığı geçene kadar çocuklu kimseyle görüşmedim bulaşır diye .avmde bile uzak tuttum en tenha yerlere oturduk vs.
artık geçti biraz insan yüzü göreyim dedim şuna bak. Annesine birşey demiyorum yaşlı insan hasta karaciğer vs diyibce öyle zannetmiş olabilir, ama onu hiç anlamıyorum kızını korumak istiyorsa Tamam korusun bakalım hiç hasta olmasın !!!
Bi kilomuz yok herşeyimiz iyi maşallah inşallah kilomuzda düzelir :)
Annemim arkadaşının kızına ( 4yaşından beri tanışıyoruz) kahvaltıya gidecektim yarın.
Ozan la 2. ev gezmemiz olacaktı . (İlk önce küçük diye sonra da hastane hastalık nedeniyle ev gezmesine gitmedik.
Ya hastaneye ya mecburi alışverişler için avmye gittik okadar. ). Aradı yarın işim çıktı falan dedi
yalan olduğunu anladım sıkıştırınca annesinin eve kabul etme dışarda bile görüşme hastalıklı onun bebeği kızına da bulaşır
hastalığı geçene kadar çocuklu kimseyle görüşmedim bulaşır diye .avmde bile uzak tuttum en tenha yerlere oturduk vs.
artık geçti biraz insan yüzü göreyim dedim şuna bak. Annesine birşey demiyorum yaşlı insan hasta karaciğer vs diyibce öyle zannetmiş olabilir, ama onu hiç anlamıyorum kızını korumak istiyorsa Tamam korusun bakalım hiç hasta olmasın !!!
Bende kavanoza yapacağım canım bakalım yarın. Hepsine maşallah. ee koca kız oldu teyzesi 7 aylık artık :)
rica ederim canım.
Ye teyzesi hepsine maşallah.
Evet çok şükrü gelişimi çok iyi. Dediğim gibi sadece kilo sorunumuz. Aaa foto istiyorum yeniden çok değişmiştir yazdan beri :)
Kesinlikle zayıf bir prenses olacak.
Amin canım darısı sizlerin başına :)
Hiç ağlama canım ben İstanbul a gelince gelirsin anneme yada biz geliriz sana boşver.
Ben de buzdolabına koy beklesin düzelir diycektimYaw bekleyince duzeldi :)
meraba 2013 ün en güzel anneleri.
bebekler bu ayda domatesli şehriye çorbası içebilir mi?
ya da yapan varsa şehriye çorbasını nasıl yaptınız?
Canim burkaya katiliyorum nasil dogum yaptigimiz onemi yok bende sezeryan oldum ama neolursa olsun yanimizdalar ya nasil olduklarinin onemi yok bosuna sikma o guzel canini
Pastorize süt ile yapiyorum, şimdi sütçü buldum. KKendimize ondan yapcam da ooğluma bilemedim
Bizimde sütçümüz var ben oradan alıp yapıyordum. bazı kişiler günlük süt ile yapıyor ondan sordum. ilk denememi bu akşam pastörize ile deneyeyim bakalım. Kaç günde tüketmesi gerek . Kavanoza yapacağım
Ah bu beeeen demek istemistim berren olmus eheh
Ayyy yavrum Kıyamam sana teyzem benim. Gecer gider insallah ya.
Ya babaanne gibi olcam ama kabarcik dedin bu nszardan falanda olabilir mi acep it dirsegi falan filan derler.
Anlat canım ama ben zaten biliyorum mayalamayı kızım yemiyor. Babymix yedi bugün onunla mayalayacağım bakalım yicek mi .
merhabalar nasılsınız arkadaşlar ?
Kizlar rabarbaa nerde yani az once buradaydi da neden yazmadi merak etyim. Iyi dimi
Kizlar her gece agliyor uykusuzum diyorum ya bu gece bisey denedim. Verdim fitili bakiyim iyi gelecek mi? Kizi yatirdim sira bende:) iyi gceler herkeslere.
Kizlar rabarbaa nerde yani az once buradaydi da neden yazmadi merak etyim. Iyi dimi
Ben de buzdolabına koy beklesin düzelir diycektim
Yok canım domates alerjen hem de şu am sera vermemelisin
Ben de hala sezeryan oluşumun acısını sindiremiyorum
Kesinlikle pastorize ürünler verilmeli
2 günde bir taze mayalanması tavsiye ediliyor
Beklecim sen de hiç paylaşmadın kızının adını
İddirseğini ben de duydum iç Anadolu da öyle diyorlar
Canım meyveyle karıştırıp vermeyi denedim mi
Eslemcim kızın mı var oğlun mu resmini bekleriz kuzunun
benim kızımda 40. haftayı doldurduktan sonra 8 gün daha kaldı içeride sancı serumu taktılar öyle doğurdum yoksa hala ne açılma (gerçi 2 cm açıklığım vardıEvet canım bayağı erken doğurdum. Evet okumuştum beni yalnız bıraktınız filan yazmıştın. Ama Melisin de hiç geleceği yoktu annesi :) İçerde rahattı herhalde :)
Ayy sana yazmis gibi olmusum yogurt mevzunu senden alinti yapinca oyle olmus. Aman cnm yanlis anlama
Yaw bekleyince duzeldi :)
merhabalar nasılsınız arkadaşlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?