2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Belliki zor gunler gecirmissin canim bundan sonrasina bak lohusalik zaten zor bir surec birde bu sikintilarla...neyseki gecti artik kuzunla iyi gunleriniz olsun insallah

evet canım kızım var geçen hafta benimkide çıkardı harika bi duygu değil mi ? biz eşimle bütün sülaleyi arayıp gün boyu haber vermiştik

Canım cok fazla aktif diilim zaten yakınlarda takip etmeye başladım öyle arada bir telefondan bakıyorum ama senin yazını görünce dayanamadım ben de üzüldüm. Ne yaşadınız tam olarak bilmiyorum ama anladıgım kadarıyla ciddi rahatsızlıklar gecirmiş ve atlatmışsınız çok şükür. Ne üzülmüş ağlamışsındır o zamanlar ki bu seni hiç üzmesin. Yaşlılar böyle söyler eder de arkadaşının bunu acıkca sana iletmesi cok sacma olmus. Bazı insanlar ne söyliyceklerini ne konustuklarını hiç bilmiyorlar. Çok kızıyorum öylelerine. Bir düşün bir empati yap öyle konus! Sen ona üzülme bence onun için üzül yazık ona! Zaten şükür ki oğlun da iyi artık bundan gerisi de yalan.

Ben de hala sezeryan oluşumun acısını sindiremiyorum

Canim senin nasil oldu ben epidural oldum ilk 2 gun olan aciyi hala unutamiyorum daha sonraki gunlerde azalarak 10 gun surdu iskenceydi

merhabalar nasılsınız arkadaşlar ?

canım üzülmen normal senin hakında birşey deseydi üzülmezdin öyle ama insan çocuğuna bişey denilse gerçekten çok üzülüyor.Sen üzme kendini böyle insanlar üzünden gözyaşı dökme lütfen.Bırak boş kafalardan ne istersin.Önemli olan paşanın iyileşmesi o iyi olduktan sonra diyerisi boş ver.Çocuklar mbüyüdükçe bazı insanlar istenmeycek buna da hazır olun kimi kendini daha üstü sanıp çocuğuğu senin çocuğunla oynamsını istemez de olacaktır ,eleştirilcek ve istenmeyecek.bunu biz de yapacaz başkasının çocuğla.burda önemlisi dışırdaki insanların düşüncelerden etkilememektir.İçini ferah tut canım üzme kendini bak biz burdayız.

evet canım kızım var geçen hafta benimkide çıkardı harika bi duygu değil mi ? biz eşimle bütün sülaleyi arayıp gün boyu haber vermiştik

hehe aynene öyle canım baktım dişi çıkmış bide kafayı yiyorum niye daha önceden bakmadım da bu satte kimseyi arayama söyliyemiyorum dşye:)))delü bir anneyim heee.

kzının pirinçleri hayırlı olsun bundan sonra pat pat anlmadan çıksınlar İnşallah.

Oyyy hadi hayirli olsun bu dislerde niye boyle olduk bende o kadar heycanlandim sevindimki

sizinkilerde hayırlı olsun kalanını kolayca çıkarıverin inş.ayrıca kendine haksızlık etme ilk olunca anlamıyoruz işte bizimki çok huysuzlandı ne yapacağımızı şaşıdık bi kaç gün meğer dişi çıkıyomuş yavrumun

Boyle annelere sinir oluyoeum cocuklarin sucu yokki anneler boyle rahat olunca gecwn bendede misafir vardi cocugun eline portakali vermis al top oyna diyor sinir oldum bi patlasa koltuklarim halilarimda beyaz cildirmistim seni oyle anliyorumki emzirmeye gelince bizimkide hala 2 3 saatte bir kalkip emiyor cekmese bile agzinda tutup bekliyor birakmiyorda

Emelcim kilosu en yakın zamanda yaşıtlarını yakalayacak merak etme
Büyüyünce de normal boylarda çıtır bi kız olcAk herkes kilo vermek için kasarken o hep formda olcAk
Yaşayıp göreceğiz canım bekliyorum o günleri dört gözle :)
merhabalar nasılsınız arkadaşlar ?
Merhaba hoşgeldin.
Cok benzemiyorlar ama, durus, bakis, sac ve ten renkleri ayni :) havalari ayni yani :)

Buraya resim ekleyemiyorum maalsf canim, dusmanim cok :))
Mailden bekliyorum :)

Maşallah luboyfcum ne çok alıntı yapmışsın :) Canım her türlü denedim yemedi babymix yedi artık 2 günde bir ondan mayalarım.

Benimde 2 cm açıklığım vardı ama suyum bittiği için doktor kızımın hayatını riske atamayacağını söyledi ve sezeryan oldum :)

öncelikle cevap verdiğin için tşk canım.
sera değil konserve de bilemedim işte.
peki denesem alerji yapmazsa vereyim desem bebeğime haksızlık mı olur acaba?
sebze çorbasını içmiyor. sadece tarhana o da yarım çay bardağı falan.
ne vereceğimi şaştım yahu....

Teyzeleri biz geldikk :) Pek güzel çıkmadı telefondan çektim.Eki Görüntüle 999099

pupu maşalalh çok tatalı birşey bu ya kocmana kız gibi durmuş annesi.Bide zayıf demişsin ama bana öyle gelmedi çok sağlık bir bebiş bence.

meraba 2013 ün en güzel anneleri.
bebekler bu ayda domatesli şehriye çorbası içebilir mi?
ya da yapan varsa şehriye çorbasını nasıl yaptınız?
domates alerji yapabiilir genelde dr bir yaşından sonra domatesi başlatıyor.Çorbaya biraz domates ve havuç eklyebilirsin piştikten sonra biraz zeytin yağ ve biraz yoğurt da ekleyebilirsin çeşitlendirmek için kabak da ekleyebilirsin.İki,nid öğün için haşlamış şehriye biraz yoğurt koyabilirsin kahvaltı ise haşalmış şehriyeye tereya.peynir ve ceviz le birlikte yedirebilirisn.

Fotoda kilolu çıkıyor canım 6300 gr :) hepsine maşallah.

Canim sen neleri kafaya takiyorsun siz pasanizla ne gunler atlattiniz oyle uzulmek yok artik sana bunu soyleyen kisinin anne olmasi ne aci cunku kendiside bir evlat yetistiriyor insallah evladinida kendine benzetmez yazik o bence dusunsun artik senin gibi mukemmel bir anneyi arkadasi kaybettigi icin

geçmiş olsun cnm biraz ufaldı diyorsun ama sen yinede çocuk doktoruna götür. büyük ihtimalle enf. kapmıştır. göz damlası veya krem verebilir (büyük ihtimalle damla verir tobrased falan)

Teyzeleri biz geldikk :) Pek güzel çıkmadı telefondan çektim.Eki Görüntüle 999099
maşallah kuzuma biz daha oturmada denge sağlayamıyoruz

benim suyumda gelmemişti gayet rahattım :) hatta kendi çalıştığım hastanede doktorum izine ayrılmıştı gittim düzcede doğurdum hiç tanımadığım ve bilmediğim bir yerde benim doğumdan 6 gün sonra bizim doktorun izini bitiyordu doğumdan 2 gün sonra dönmüş erkenden bileydim 2 gün daha tutadım kızımı içeride ama nasip kısmet işte hayırlısı buymuş demekki.

Burkacım takma sen onları cnm. insanların gerçek yüzlerini bu gibi durumlarda daha iyi görürsün. sen bebeğin için elinden gelen her şeyi yapıyorsun ve harika bir annesin. inşallah sıkıntılarınız azalarak biter geçer gider.

canım üzülme cahilce bir davranış işte insanlar bir tuhaf
bulaşıcı olsa sen gitmek istermisin hiç düşünseler bunu böyle yapmazlardı..

Burka üzülme demek kolay ama insanlari tanımanın başka yolu yok. Sen hiç keyfini bozma, inan çok ama çok pişman olacak. Sans arkadaş mmı yok ?

Yer Yer hem de nasıl yer :) afiyet şeker oldun.

Çooook teşekkurler, geceağlaya ağlaya uyudum ama uyanınca siziin yazılarınızla
moral buldum,iyiki girmişim bu foruma iyiki yazmışım. İyiki tanımışım sizleri.
Gerçekte(?!?) tanıdığım birçok insandan daha çok seviyorum artık sizi.
Bugün sizin dediğinizi yapıcam oğlumla yalnızgezmeyeçıkıcam çok öpüyorum sizi veminik yavrularınızı

Not, evet rabarba meltem nerelerdesiniz

Kız delü ne üzülüyon böyle insanlara,çok sağlıklı çok yakışıklı Ozan'ın var senin.bırak şu asıl kendi hastalıklı zihniyetteki insanlara üzülmeyi.bugün hava güzele benziyor,al minik ve yakışıklı erkekini yanına,parka gidin,kalabalığa karışın,birlikte olmanın keyfini çıkarın ve evladına kötü laf edenle işin olmasın.ben bu gece ilk defa Melis'im gece çok sık kalkıp ağladığı için söylendim,bu nasıl bir vicdani yüktür anlamadım.şu an süt sağıyorum,kızımda uyuyor,yüzüne bakmaya cesaret edemiyorum.bi de gitçek başkası bişey diyecek kızıma ha!!!!!!!!!!!hatta eşimde sabah surat astı ve hoşçakal demedi işe giderken,gece söylenince.Allahım bu vicdan azabı ne fenaymış,yani Burka'cım evlatlar bizim ve başkasının laf söylemesi SIKAR biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…