2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sizi de sonra gördüm çok teşekkurler

Şu bugün kabul etmeyen arkadaşımla (?) ilgili biraz dedikodu yapayım mı?

Tam zamanında 4 kilo doğdu kızı şimdi 15 aylık ve gayet yapılı

Kızı 3 aylık olanakadar
hiç kimseyi eve kabul etmediler
bebeğin halası vebabannesi bile aydabir gördü
yüzünde maskeyle geziyordu herkes evde ( anne baba ananedede)
Herşey sürekli sterilize ediliyordu 2 tane makina vardı
8 aylıkken bize geldiler
Gelmelerinden birgün önce temizlikçi kadın aldım heryeri tertemiz yaptım
annesi gelirgelmez elinde kolonyayla ortalığı sildi
Banyoyo koyduğum tertemiz misafir havlularına dokunmadılar kendi havlularını getirmişlerdi
Yiyecek birşey yapmadım çünkü yemezlerdi , hazır aldıklarımı onların açmasını bekledim
Evde cep tellerini wifi yi kapatıyorlar, Tv kesinlikle izletmiyorlar, herşeyi organik alıyorlar,
Yalnızken bile Toplu taşımaya binmiyorlar mikrop bulaşırdiye
Dahası da var ama çok uzatmayayım böyle bir anne ve kız modeli işte

Masanin resmini cekmemisim ;((
Biz de 2 saat bile degil belki saat basi belki yarim saate bi kalkar olduk bi suredir kalkmak cook zor geldigi icin yanimda uyuyo

Oyle deme beyaaa bilen yok mu huuuu marilerrrr nazardan gozde cikar arpacik ya da it dirsegi denir
Ben okuyupufleyim
Cidden bak bi oku sen ona
Ama yarin dr a goturcen zaten.
Ayyy hera babanne gibi hissettim

Yok artık diyorum başka da bişey demiyorum. Canım bence sen kendini hiiiiiiiiiiiiiiiic boşuna uzme. Arkadaşların da dediği gibi al oglusunu, çıkın başbaşa. Bak değerini bil biz burda hiç çıkamıyoruz, her yer kar hepsinden önemlisi ozan sağlıklı ya. Onların iyi ve mutlu olması birinci öncelik bence, yoksa insanlarin, en yakinimizdakilerin bizim moralimizi bozmadan üstüne yok.

Sen bunu mu takiyordun kafaya :) birak Allsh askina ya zaten normal degilmis. Allah'in sevgili kuluymussun!

burkaya yazmak istedim oğluna hastalıklı kelimesinin kullanılması içimi acıttı. burka hiç üzülme ciddiye bile alma, dünyada evlattan kıymetli bir şey yok, oğluna laf söyleyeni uzak tut kendinden. bu daha başlangıç, zamanla evladımızı kötü niyetlilerden korumak için coook fedakarlık yapıp cok mücadele edicez. 2 çocuklu olduğum için birşeyleri tecrübe etmeye erken başladım. Rabbim güç versin annelere. şimdi kötü niyetli olarak yavrularıma laf söyleyenle büyük bi mesafe koyuyorum aramıza ve daha mutlu oluyorum. Bu topik bana cok şey öğretti cocugumu dr götürdüm bazı sorularım oldu ve ben burdan okuduğum cevapları aldım kendimi dr gibi hissettim sanki herşeyi biliyorum:) oğlumun yumurtayamı yoksa havucamı tam anlayamadım ama bi alerji sorunumuz oluştu. yüzü kırmızı beneklerle doluyor. dr alerji testi 2 yaşına kadar yapılmaz dedi ne yapıcam bilemedim ya hiç vermeyecekmiyim yumurta?

Burkacim bosver sen su hiper titiz arkadasini onlar icin akittigin goz yaslarina yazik iyi olmus gelmemis gelse dahada sinirlerin bozulurdu eminim:) titizlugi abartmis sahsen ben olsaydim cagirmazdim bile onlari evime delimi ne kolanyali mendil birsey yememek icmemek deli onlar deli sukret kurtulmussun:))))

Herkesin farklı bir hikayesi var doğumla ilgili . :)
Benim kızım oturuyor ama canım biz 7 aylığız.

Oyyyy masallah masallah masallah bu ne guzellik allahim cimcime nede guzel durmus oyle
Hepsine maşallah canım. Bİraz yaramaz benim kız. Neler yapıyor evde bilsen.

Bende Meltem i merak ettim Rabarba ile görüşmüştüm iyiydi ama tekrar görüşürsem haber veririm.
Ohh bende kızımla bugün çıkıp gezeceğim. :)

Hakikaten ne babanne :) ben hiç bilmem öyle şeyleri annemde sevmezdi ve bilmezdi. Arpacık çıkınca doktora gider damla ve merhem kullanırdık. Abimde sürekli çıkardı. Hassastır abimin cildi falan hala.[/QUOTE]

Yavyuuu nazara falan inanmaz misiniz okumaya falan.

kuzum sabah sabah sana ne içirdiler, bende istiyorum aynısından :))) yoksa keramet tefte mi? bizdeki rafta örümcek bağladı için bilmiyorum

Canim haklisin. Saol bu benim icin de bilgilenme mesaji oldu. Benimkide minyatur ya yesin diye hersey yapmayayim. Simdilik hazir birsey yok vermedim. Herseyi yapmaya calisiyorum. Fiziksel beyinsel ruhsal gelisimi onemli.
Birde bebe biskuvisi hakkinda ne düşünüyorsun ve tabi ki kizlar sizin fikirlerinizde ne
Ve mama ve meme alan bebekler gunde kac kere kac mllik mama veriyorsunuz

Birçok şey aklımda biriktirmiştim. Ama Burka yazınca diğerlerini unuttum.
dün akşam misafirlerimiz vardı. Geç yattım 2 gibi bir türlü uyanamıyorum.
Miniğim ateşlendi üstelik. Neden oldu anlamadım. 39 u görüyor. Diş bu kadar ateş yapar mı???

Canim nereye gideceksiniz Ozanla nler yapicaksinis merak ettim, donunce yaz lutfen :) bu arada bende cogunlukla kizimla yanliz cikarim gezmeye, onun sana nasil arkadas olacagini goreceksin, iyi eglenceler :)

Eee sende bu hastalikli kafalarin dusuncelerinden inciniyor musun simdi? Dmekki icini bosaltman gerekiyormus canim, yoksa sin gibi guclu bir kadin bu komik kadinlarin dusuncelerini ciddiye bile almaz. Unut gitsin, bosver.

Gecmis olsun canim, benim henuz dis tecrubem olmadi ama bebekten bebege degisiyor iste. Sen daha iyi bilirsin tabii.

Dustumu atesi simdi ?

geldim ama kuduruk oğlum durmuyor
uyutup geleyim hepinize laf yetiştiricem

ıvycim emel sana özet geçti diye geçmemiştim, hatta yazdım da emel benden önce davrandı diye, görmedin sanırım

offf oğlum sapıttı yazdırmıyor daha fazla

canım senin kızının da maşallahı var . Hem benim kız abla sayılır

saol cnm bnmki oğlan ama :)) hatlar karıştı sanırım

geçmiş olsun cnm,inş. çabuk iner, bzde ateş hiç olmadı dişte bilemiyorum ki..

pc ye saldırıyo bnmki de, tuşlara mouse a..uyurken yazıyorum bide yerde yuvarlansın die bıraktığımda, avakado mu bu kadar enerji verio aceba, sende hala veriyo musun cnm?

açık renk halı koltuk en fecisi cnm, ben oğlumun eline bişi verirsem evsahibinden örtü tepsi isticem diom kendi kendime hep..azıcık dur yapma demek lazım ya en sevdiğim arkadaşım ama bu tavrı yüzünden görüşmek eziyet oluyo..

Masanin resmini cekmemisim ;((
Biz de 2 saat bile degil belki saat basi belki yarim saate bi kalkar olduk bi suredir kalkmak cook zor geldigi icin yanimda uyuyo

bnde yanıma alıcamda korkuyom uyku ölüm die, napcaz yaaa nie böle oldu kuzular hogg teyzeme göre gündüz 4 saat e emmeli gece yatmadan iice doyursak bi kere emmeli galiba, amaaa nerde öle çocuk yok öle bi çocuk

Eklentiler

• $20140223_181717.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 43
Gecmis olsun canim, benim henuz dis tecrubem olmadi ama bebekten bebege degisiyor iste. Sen daha iyi bilirsin tabii.

Dustumu atesi simdi ?

Geceden beri ateş düşürücü veriyorum. Şimdi uyuyor.
Diğer üç dişte huzursuz olmuştu ama ateş olmamıştı. Diş ateşi nasıl olur bilmiyorum.
Ufff hast aolmasın kuzucuklarımız(

Chen teşekkür ederim.
Ayrca en sinir olduğum anne tipidir. O tarz rahat olan anneler. Evlerinde öyle yapmadıklarına eminim.
Ben de çok rahat bir anneyim ama asla başkasının evinde döküp saçmasına izin vermem. Hadi çocuktur robot değilya yaparsa da peşinden toplarım. Gerçi bu başkasının evinde döküp saçmalka sınırlı değil genel olarak dışarıya saygıyı benimsetmek lazım. Ünsanlara hayvanlara ve doğamıza.

Ayyyy yine yoook artikkk dicem. Bende kendimi hasta sanirdim. Ohh be ben misim mis .
Yani evet korumak onemli ama bu kadari bence hastalik artik.bagisikligi icin dogru davrandigini mi dusunuyor tmm sahligi icin deyip savunur kendini ya psikolojisi ne olacak valla cok titiz oldugum halde temuzlikten daha onemli ruh saglugi var insanlarin.
Cok yakin arkadasimin annesi boyle ve arkadasim tek cocuk kapanmaz yaralari var ve annesi ile mesafeleri cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…