- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.501
geçmiş olsun cnm biraz ufaldı diyorsun ama sen yinede çocuk doktoruna götür. büyük ihtimalle enf. kapmıştır. göz damlası veya krem verebilir (büyük ihtimalle damla verir tobrased falan)
maşallah kuzuma biz daha oturmada denge sağlayamıyoruz
benim suyumda gelmemişti gayet rahattım :) hatta kendi çalıştığım hastanede doktorum izine ayrılmıştı gittim düzcede doğurdum hiç tanımadığım ve bilmediğim bir yerdebenim doğumdan 6 gün sonra bizim doktorun izini bitiyordu doğumdan 2 gün sonra dönmüş erkenden bileydim 2 gün daha tutadım kızımı içeride ama nasip kısmet işte hayırlısı buymuş demekki.
Burkacım takma sen onları cnm. insanların gerçek yüzlerini bu gibi durumlarda daha iyi görürsün. sen bebeğin için elinden gelen her şeyi yapıyorsun ve harika bir annesin. inşallah sıkıntılarınız azalarak biter geçer gider.
Canim sen neleri kafaya takiyorsun siz pasanizla ne gunler atlattiniz oyle uzulmek yok artik sana bunu soyleyen kisinin anne olmasi ne aci cunku kendiside bir evlat yetistiriyor insallah evladinida kendine benzetmez yazik o bence dusunsun artik senin gibi mukemmel bir anneyi arkadasi kaybettigi icin
Kız delü ne üzülüyon böyle insanlara,çok sağlıklı çok yakışıklı Ozan'ın var senin.bırak şu asıl kendi hastalıklı zihniyetteki insanlara üzülmeyi.bugün hava güzele benziyor,al minik ve yakışıklı erkekini yanına,parka gidin,kalabalığa karışın,birlikte olmanın keyfini çıkarın ve evladına kötü laf edenle işin olmasın.ben bu gece ilk defa Melis'im gece çok sık kalkıp ağladığı için söylendim,bu nasıl bir vicdani yüktür anlamadım.şu an süt sağıyorum,kızımda uyuyor,yüzüne bakmaya cesaret edemiyorum.bi de gitçek başkası bişey diyecek kızıma ha!!!!!!!!!!!hatta eşimde sabah surat astı ve hoşçakal demedi işe giderken,gece söylenince.Allahım bu vicdan azabı ne fenaymış,yani Burka'cım evlatlar bizim ve başkasının laf söylemesi SIKAR biraz
Masanin resmini cekmemisim ;((ben demiştim ama sen inanmadıydın..masanı övdün hadi foto ekle de görelim
emell..kızına maşşallah ya koca kız olmuş bnmki yanında bebek kalır eminim..
cnm arkadaşım kıyamam gözyaşlarına yaa ne çektin sen önce hastalıklarla savaş sonra etrafınla keşke yakın olsak buluşsak..ben burdaki samimi dostluğumuzu reelde devam ettirmeyi çokk isterdim :)) aile gibi olduk (bi kaç yapmacık tip var arada kendi kendine yazan onlar hariç) iş arkadaşlarımız kardeşlerimiz annemizle bile bu kdr çocuklarımızla ilgili konuşmadığımızdan buradan uzakta cnm sıkılıyo eksik hissediyorum burda olmayı seviyorum..boşver düşüncesizleri bz çocuklarımızla başbaşa da güzel eğleniriz parklara pikniklere gideriz..üzülme nolur..
bnm misafir ardından harpten çıkmış bi evim olduarkadaşın oğlu kıpır kıpır..orta sehpayı tv ünitesinn önüne çektik camlı bölmeye ulaşıp düşmesin bi yerini acıtmasın die tüm aksesuar ve örtüleri babası kaldırdı elinde pastalarla oda mutfak gezdi durdu diğer 6yaşındaki iki çocuk pastaları sdce tırtıkladı etrafa saçaladı (anneleri ilgilenmedi hiç ) ne sohbet ne eğlence..en uslu furkişim di..şaşkın şaşkın babasınn kucağında bakındı durdu..
iki sorum var.. sizin bebişler gündüz kaç saat uyuyo, gece kaç saate bi uyanıp emio, ben deli olucam bnm oğlan gündüz max 3-4 saat (toplam olarak yani 7de uyanıp 21de uyuyana kadar)..gece ise 2saate bi emmelere geri döndük, ben çok uykulu oluyorum öle zor emziriyorum ki..çalışmaya başlayan emziren anneleri ayakta alkışlıyorum..çok zoruma gido bi gözü kapalı alıp yatakta yan yatarak emziriyorum uykuya dalıcam die ödüm kopuyo, kucağımda emzirecek mecali bulamıyorum:26::26:
Oyle deme beyaaa bilen yok mu huuuu marilerrrr nazardan gozde cikar arpacik ya da it dirsegi denir
Ben okuyupufleyim
Cidden bak bi oku sen ona
Ama yarin dr a goturcen zaten.
Ayyy hera babanne gibi hissettim
Sizi de sonra gördüm çok teşekkurler
Şu bugün kabul etmeyen arkadaşımla (?) ilgili biraz dedikodu yapayım mı?
Tam zamanında 4 kilo doğdu kızı şimdi 15 aylık ve gayet yapılı
Kızı 3 aylık olanakadar
hiç kimseyi eve kabul etmediler
bebeğin halası vebabannesi bile aydabir gördü
yüzünde maskeyle geziyordu herkes evde ( anne baba ananedede)
Herşey sürekli sterilize ediliyordu 2 tane makina vardı
8 aylıkken bize geldiler
Gelmelerinden birgün önce temizlikçi kadın aldım heryeri tertemiz yaptım
annesi gelirgelmez elinde kolonyayla ortalığı sildi
Banyoyo koyduğum tertemiz misafir havlularına dokunmadılar kendi havlularını getirmişlerdi
Yiyecek birşey yapmadım çünkü yemezlerdi , hazır aldıklarımı onların açmasını bekledim
Evde cep tellerini wifi yi kapatıyorlar, Tv kesinlikle izletmiyorlar, herşeyi organik alıyorlar,
Yalnızken bile Toplu taşımaya binmiyorlar mikrop bulaşırdiye
Dahası da var ama çok uzatmayayım böyle bir anne ve kız modeli işte
Kızı 3 aylık olanakadar
8 aylıkken bize geldiler
Banyoyo koyduğum tertemiz misafir havlularına dokunmadılar kendi havlularını getirmişlerdi
Yiyecek birşey yapmadım çünkü yemezlerdi , hazır aldıklarımı onların açmasını bekledim
Evde cep tellerini wifi yi kapatıyorlar, Tv kesinlikle izletmiyorlar, herşeyi organik alıyorlar,
Kızı 3 aylık olanakadar
8 aylıkken bize geldiler
Herkesin farklı bir hikayesi var doğumla ilgili . :)geçmiş olsun cnm biraz ufaldı diyorsun ama sen yinede çocuk doktoruna götür. büyük ihtimalle enf. kapmıştır. göz damlası veya krem verebilir (büyük ihtimalle damla verir tobrased falan)
maşallah kuzuma biz daha oturmada denge sağlayamıyoruz
benim suyumda gelmemişti gayet rahattım :) hatta kendi çalıştığım hastanede doktorum izine ayrılmıştı gittim düzcede doğurdum hiç tanımadığım ve bilmediğim bir yerdebenim doğumdan 6 gün sonra bizim doktorun izini bitiyordu doğumdan 2 gün sonra dönmüş erkenden bileydim 2 gün daha tutadım kızımı içeride ama nasip kısmet işte hayırlısı buymuş demekki.
Burkacım takma sen onları cnm. insanların gerçek yüzlerini bu gibi durumlarda daha iyi görürsün. sen bebeğin için elinden gelen her şeyi yapıyorsun ve harika bir annesin. inşallah sıkıntılarınız azalarak biter geçer gider.
Hepsine maşallah canım. Bİraz yaramaz benim kız. Neler yapıyor evde bilsen.Oyyyy masallah masallah masallah bu ne guzellik allahim cimcime nede guzel durmus oyle
Çooook teşekkurler, geceağlaya ağlaya uyudum ama uyanınca siziin yazılarınızla
moral buldum,iyiki girmişim bu foruma iyiki yazmışım. İyiki tanımışım sizleri.
Gerçekte(?!?) tanıdığım birçok insandan daha çok seviyorum artık sizi.
Bugün sizin dediğinizi yapıcam oğlumla yalnızgezmeyeçıkıcam çok öpüyorum sizi veminik yavrularınızı
Not, evet rabarba meltem nerelerdesiniz
Aybike kabul ediyorum sabah sabah arpam fazla gelmiş ama demeden geçemeyeceğim. Bu kalp atışları, çarpıntılar falan sen tef, darbuka olaylarının arasını uzun tut anacımmm. Uzun tutuyorsan da üzülme. Vardır Allah'ın hikmetinde bir hayır :)
hehe canım hiç sorun değil yalnış birşey de tazmadın.Açıkçası ben de mümkün kadarıyla biz anneler bebeklerimiz çocuklarımız yedikleri evde hazırlmaya özen göstermemiz gerek.ama işte bazen yemiyorlar diye çok hoşumuza gitmesede hazı şeyleri de yediyoruz yeterki aç kalmasınlar diye.Hele kv ve benzeri faktörler varsa çocuk kilo almıyor diye annenin iyi bakmadığını iafeler olunca genç annele kaygıları yaşıyor ve bildiğine rağmen hazır mamalara kaçabiliyor yeterki bebği iyi beslensin.Bazen de renklamlar da bize kandırıyor.Büyük oğluma hazır meyve püreleri veriyorum ama bu oğluma vemeyi düşünmüyorum birçok sebeten.Büyük oğlumu büyütükern doğru zanetiğim şeyler birçoğu doğru bulmuyorum şimdi.Kavanoz ammalr için bence katkı madde yoktur çünkü onlar konserve konserve bozulmadan 2 sene durabilir kendim yaptığım için biliyorum ama şu var taze varklen neden konserve vereyim diye düşüncem var.Artık zor da olsa çocuklarımı mevsimsel beslmesine dikakt etemye çalışıyorum.En doğrus bu diye düşünüyorum.ama konservden veya dondurulmuş yiyecek yiyorsunuz da yanlış bulmuyorum ben sadece knedim için ailem için mevsimsel beslmesini tercih ediyorum.
Çooook teşekkurler, geceağlaya ağlaya uyudum ama uyanınca siziin yazılarınızla
moral buldum,iyiki girmişim bu foruma iyiki yazmışım. İyiki tanımışım sizleri.
Gerçekte(?!?) tanıdığım birçok insandan daha çok seviyorum artık sizi.
Bugün sizin dediğinizi yapıcam oğlumla yalnızgezmeyeçıkıcam çok öpüyorum sizi veminik yavrularınızı
Not, evet rabarba meltem nerelerdesiniz
Kızı 3 aylık olanakadar
8 aylıkken bize geldiler
Birçok şey aklımda biriktirmiştim. Ama Burka yazınca diğerlerini unuttum.
dün akşam misafirlerimiz vardı. Geç yattım 2 gibi bir türlü uyanamıyorum.
Miniğim ateşlendi üstelik. Neden oldu anlamadım. 39 u görüyor. Diş bu kadar ateş yapar mı???
canım senin kızının da maşallahı var . Hem benim kız abla sayılır
Birçok şey aklımda biriktirmiştim. Ama Burka yazınca diğerlerini unuttum.
dün akşam misafirlerimiz vardı. Geç yattım 2 gibi bir türlü uyanamıyorum.
Miniğim ateşlendi üstelik. Neden oldu anlamadım. 39 u görüyor. Diş bu kadar ateş yapar mı???
geldim ama kuduruk oğlum durmuyor
uyutup geleyim hepinize laf yetiştiricem
ıvycim emel sana özet geçti diye geçmemiştim, hatta yazdım da emel benden önce davrandı diye, görmedin sanırım
offf oğlum sapıttı yazdırmıyor daha fazla
Boyle annelere sinir oluyoeum cocuklarin sucu yokki anneler boyle rahat olunca gecwn bendede misafir vardi cocugun eline portakali vermis al top oyna diyor sinir oldum bi patlasa koltuklarim halilarimda beyaz cildirmistim seni oyle anliyorumki emzirmeye gelince bizimkide hala 2 3 saatte bir kalkip emiyor cekmese bile agzinda tutup bekliyor birakmiyorda
Masanin resmini cekmemisim ;((
Biz de 2 saat bile degil belki saat basi belki yarim saate bi kalkar olduk bi suredirkalkmak cook zor geldigi icin yanimda uyuyo
Gecmis olsun canim, benim henuz dis tecrubem olmadi ama bebekten bebege degisiyor iste. Sen daha iyi bilirsin tabii.
Dustumu atesi simdi ?
Kızı 3 aylık olanakadar
8 aylıkken bize geldiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?