2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dışarı çıkarken yazdım acelece kız durmuyordu yanlış olmuş canım maşallah furkişe :)

Geceden beri ateş düşürücü veriyorum. Şimdi uyuyor.
Diğer üç dişte huzursuz olmuştu ama ateş olmamıştı. Diş ateşi nasıl olur bilmiyorum.
Ufff hast aolmasın kuzucuklarımız(

Geçmiş olsun canım çabucak çıksın şu dişler yaa

Bnm de koltuk hali bej, napcam bilmiom

Hogg haletmis oyle bi bebek yok bende:) gecede 10kez uyaniyodur belki. Sayamiyorum. Valls esim slms yanins bisi olcsk diyo ama uffff Allahs emanet yavrum

Kizlar ben bizimkine bikac kez cikolata yalattim ya, ben yerken ooyle bakiyodu bi denedim bi baktim agzini aca aca bana bakiyo :) dayanamadim hic yapmam aslinda boyle seyler ama uffff

ne garip insanlar var şu hayatta
bu kadar korumacıda olmamalı daha sonra en ufak bir mikropla karşılaştığında yataklara düşer ağır atlatır çocuk
Allah'ım ıslah eylesin böylelerini bu da bir hastalık...

yapalım canım yapalım biraz dedikodu ne olcek:))))))))))manak bunlar evet dikkat edeceğiz de bu kadarı zararlı bu çocuk mikropla tanışmayak mı okul zamöanı gelince ne yapacaklar bakalım.sadece o güzel yavruya üzülüyorum.

Bak sana ne anlatayim daha beterleri var. Malum bakici ariyoruz. İsyerindrn esim birinin tavsiye ettigi bi kadin bulmus yeni Ayrilmis kadin eski isindn. Esim demis ki niye ayrilmis??? Meger cocugun okulundan eve yazi gelmis "sayin veli, cocugunuz cok titiz ve temiz olmaya calisiyor bu hastalik derecesinde" gibi bisey. Kadin bunu cerceveletip evine asmis "bakkkk kizim ne kadar temiz titiz, gurur duyuyorum onunla" diye. :))))

Kizlar ben bizimkine bikac kez cikolata yalattim ya, ben yerken ooyle bakiyodu bi denedim bi baktim agzini aca aca bana bakiyo :) dayanamadim hic yapmam aslinda boyle seyler ama uffff

canım burda biribirimizle paylaşıp çok şeyler öğrendim ben de.Önceden bebk bisküvisi deyince güvendim verniştim.Bende öyle bir takıntım var kitap olsun başlıyorum kapaktan son sayfaya kadar okumaya hani yayın evi yazar resimleyen çevirelen yayın eviin adresine kadar:))))manak kadın işte aynı şey aldığım ürünlere de geçiyor ve bebek bisküvü alınca içindekileri okuyunca şoklar yaşadım bebek bisküvsi diyorsan bu bidküvinin iç.in de şeker ve tuzun ne işi var.Hani dr diyor bir yaşa kdar şeker tuz yazak e bu bisküvileri bu şekilde yapılmasını kim izn verdi.Benim büyük oğlumun dedi gibi çikolatalr gofretler şekerle cipsler zararlı ise neden üretip satılyorlar?Düşünün 5.5 yaşındaki bir çocuk bu soryu soruyorsa bu başımızdakiler neden düşünmüyor....bide tadına baktınız mı çok tatlı hani dr diyor meyveden değil serbzeden başla tatlıya alışmaısn diye hee bide şu bisküviye bak.Evde yapmay özen gösteriyorum nette birsürü tarife var oraya bakıp yapıyorum malüm iki çocuk var evde.Büyük oğlum 3 yaşa çok iyi kuruduk çok nadiren dışırdan bişey yedi ama küçük çabuk tanışacak bakkalla abisinin elinde ne varsa onu istiyor.

Veeee dunun tohumlari gelmis :) gorumcem annemi aramis, size tesekkur ederim cok guzel agirladi kiziniz dun bizi hersey mukemmeldii, boyle bir kiz yetistirdiginiz icin cok tesekkur ederim" demis. Ho hoyt dedim :)))

Son düzenleme:
kızlar bu tarifeyi beğendim sizinle de paylaşayım bugun yapabilirsem yapacağım.Yalnız pekmezi eklemeyeceğim daha önceden luboyuf da pekmez hakıında bahsetmişti ben de paylaşmıştım bundan sonra pekmezsiz bisküvi yapacağım.pekmezi sade vermek daha çok faydalı olurmuş.

http://evdeyemekdenemeleri.blogspot.com.tr/2013/05/bebek-biskuvisi.html

not:bisküvi yada başka bir şey yapınca kullacağınız malzemleri bebğinize daha önceden verip alerji olmadığını emin olduktan sonra kullanın.

Size yetiscem diye öğle arasına çıkmadım daha: )
Tracy teyzeye göre seninki gece uyaninca uykuya dönmeyi bilmiyor, memeyi uyku propu yapmış. Tekrar uyumak için tek bildiği emmek maalesef. Ama eğer hergün farkli saatlerde uyaniyorsa bu açlıktan da olabilir diyor. Bans ilki gibi geldi, yatır kaldirla kendi kendine uyumayı ogreticen bacım: )
Bu kadar titizlenince yavru çabuk hastalaniyordur, hastalandikca daha çok titizleniyorlardir. Çocuğa yazık, Allah akıl fikir versin.

Bizde olmadı, demek hepsi farklı. Kolaycacik çıkarır inşallah.
Bi de yulaf kepegi aldim geen e bebekten, simdi bunu nasil ve neyde kullanicam tavsiyelerinizi beklerim :))))
Muhallebi ve corbasina koyabilirsin, kıvam versin ddiye.
Veeee dunun tohumlari gelmis :) gorumcem annemi aramis, size tesekkur ederim cok guzel agirladi kiziniz dun bizi hersey mukemmeldii, boyle bir kiz yetistirdiginiz icin cok tesekkur ederim" demis. Ho hoyt dedim :)))

Tebrik ederim :)

ah aha böyle anneler abbalar var ya boğasım geliyor öğretmen endişeleniyor çocuğun sorunu var diye velileri bilgilendirmiş bunlar deli ya.guru duymuşlar yazık çok yazık yavruya.

Ben de hala sezeryan oluşumun acısını sindiremiyorum

Canim senin nasil oldu ben epidural oldum ilk 2 gun olan aciyi hala unutamiyorum daha sonraki gunlerde azalarak 10 gun surdu iskenceydi

epidural sezeryandi canım, 9 ay kndimi doğal doğuma hazırlamışken pat diye sezeryan dedi salak doktorum, resmen canlı canlı kstiler, acım 1 gün sürdü, ilk günn akşamına ayağa kalktım, sonrasında da hiç sancım acım hiç bi şey olmadı, sezeryan isteyen biri için mükemmmel bi ameliyattı benimkisi, ama psikolojik olarak çöktüm, bunu bedenime haksızlık olarak gördüm, ilk günler depresyona girdim, resmen lohusalık depresyuonu değil de sezeryan depresyonu geçirdim, hala kendime geldiğim pek söylenemez, dkiş yerime hala bakamadım, içimde fena kaldı anlıycan, şimdi de durup durup beni sezeryan yapan o salak doktorun heryerini kesselerde ben de onu öylece görsem diye dua ediyorum
geçenlerde tedavi gideri almak için doktordan rapor aldık neden beni sezeryan yaptığına dair çatı darlığı demiş, oysaki gerizekalı kadın çatın gayet normal demişti, ama sonradan bebeğin kalp atışları zayıfladı diyip beni sezeryane almıştı, şimdi dava açsam bu gerizekalı ülkede hiç bi sonuç alamam, allaha havale ettim, ama sindiremiyorum acısını hala

Sana ozl mesaj gonderdim canim :) alintilardan kaynamasin arada diye yazmak istedim :)

hemen bakıyorum canım, mesaj geldi özelden mesaj göndermeye çalıştın diye hemen boşalttım kutumu

Canim ben buradan genelden kisisel bilgileri paylasma taraftari degilim cok acik bi yer cunku. Ozelden msj atayim istersen kizimin ismini.

isterim cnım çok merak ettim, zira merak başa bela

kızım var en kısa zamanda paylaşmayı istiyorum ? sizinki kız mı erkek mi ? bende görmeyi isterim sizin kuzuları

benim kız canım, beril, burda çok kez paylaştım resmini, tekrar paylaşırım,

ne kadar veriyorsun yumurta? doktor bana önce sarının 8 de 1 iyle başla sonra çeyreğe in.. daha sonra yarıma ge demişti.. bi kaç gündür yarım vermeye başladım.. belki miktarıyla alakalıdır birden fazla ile başladıysan..

Hakikaten ne babanne :) ben hiç bilmem öyle şeyleri annemde sevmezdi ve bilmezdi. Arpacık çıkınca doktora gider damla ve merhem kullanırdık. Abimde sürekli çıkardı. Hassastır abimin cildi falan hala.

Yavyuuu nazara falan inanmaz misiniz okumaya falan.[/QUOTE]
yavyuuuu inanırım bilirim.. arpacığın tıbbi açıklaması olsada nazardan da çıkabilceğine inanırım.. ama ben it dirseğine güldüm.. çünkü daha önce hiiiç duymadığım bir kelimeydi :) kusurabakma :)

kızlar slm kaç gündür giremiyorum toprak ali için çok güzel şeyler yazmışsınız.mutlu ettiniz beni,teşekkür ederiz.Bir şey sorcam bi ara adet olunca sütün azalmasından söz etmiştiniz.benim bitmesine yakın azaldı olunca değil.şimdi adetim bitti mesela daha önce memelerimi hiç böyle görmemiştim,küçücükler.Bitiyor mu süt acaba ya yine kafama taktım şu süt olayını ben öff, düzelir mi eskisi gibi olur mu,bu 2. adet oluşum geçen ay ilkti yani,sütüm de çok yoktu zaten ama şimdi hepten ufacık oldular.sizin nasıl oldu? Bu süt olayı beni mahvediyor ya

Bi de Emelcim göndereceğin bir şey vardı onu düzenleyebildin mi acaba biraz geçmişe baktım ama yanlış da görmüşsem kusura bakma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…