- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.521
saol cnm bnmki oğlan ama :)) hatlar karıştı sanırım
geçmiş olsun cnm,inş. çabuk iner, bzde ateş hiç olmadı dişte bilemiyorum ki..
pc ye saldırıyo bnmki de, tuşlara mouse a..uyurken yazıyorum bide yerde yuvarlansın die bıraktığımda, avakado mu bu kadar enerji verio aceba, sende hala veriyo musun cnm?
açık renk halı koltuk en fecisi cnm, ben oğlumun eline bişi verirsem evsahibinden örtü tepsi isticem diom kendi kendime hep..azıcık dur yapma demek lazım yaen sevdiğim arkadaşım ama bu tavrı yüzünden görüşmek eziyet oluyo..
bnde yanıma alıcamda korkuyom uyku ölüm die, napcaz yaaa nie böle oldu kuzular hogg teyzeme göre gündüz 4 saat e emmeli gece yatmadan iice doyursak bi kere emmeli galiba, amaaa nerde öle çocuk yok öle bi çocuk
Geceden beri ateş düşürücü veriyorum. Şimdi uyuyor.
Diğer üç dişte huzursuz olmuştu ama ateş olmamıştı. Diş ateşi nasıl olur bilmiyorum.
Ufff hast aolmasın kuzucuklarımız(
saol cnm bnmki oğlan ama :)) hatlar karıştı sanırım
geçmiş olsun cnm,inş. çabuk iner, bzde ateş hiç olmadı dişte bilemiyorum ki..
pc ye saldırıyo bnmki de, tuşlara mouse a..uyurken yazıyorum bide yerde yuvarlansın die bıraktığımda, avakado mu bu kadar enerji verio aceba, sende hala veriyo musun cnm?
açık renk halı koltuk en fecisi cnm, ben oğlumun eline bişi verirsem evsahibinden örtü tepsi isticem diom kendi kendime hep..azıcık dur yapma demek lazım yaen sevdiğim arkadaşım ama bu tavrı yüzünden görüşmek eziyet oluyo..
bnde yanıma alıcamda korkuyom uyku ölüm die, napcaz yaaa nie böle oldu kuzular hogg teyzeme göre gündüz 4 saat e emmeli gece yatmadan iice doyursak bi kere emmeli galiba, amaaa nerde öle çocuk yok öle bi çocuk
Sizi de sonra gördüm çok teşekkurler
Şu bugün kabul etmeyen arkadaşımla (?) ilgili biraz dedikodu yapayım mı?
Tam zamanında 4 kilo doğdu kızı şimdi 15 aylık ve gayet yapılı
Kızı 3 aylık olanakadar
hiç kimseyi eve kabul etmediler
bebeğin halası vebabannesi bile aydabir gördü
yüzünde maskeyle geziyordu herkes evde ( anne baba ananedede)
Herşey sürekli sterilize ediliyordu 2 tane makina vardı
8 aylıkken bize geldiler
Gelmelerinden birgün önce temizlikçi kadın aldım heryeri tertemiz yaptım
annesi gelirgelmez elinde kolonyayla ortalığı sildi
Banyoyo koyduğum tertemiz misafir havlularına dokunmadılar kendi havlularını getirmişlerdi
Yiyecek birşey yapmadım çünkü yemezlerdi , hazır aldıklarımı onların açmasını bekledim
Evde cep tellerini wifi yi kapatıyorlar, Tv kesinlikle izletmiyorlar, herşeyi organik alıyorlar,
Yalnızken bile Toplu taşımaya binmiyorlar mikrop bulaşırdiye
Dahası da var ama çok uzatmayayım böyle bir anne ve kız modeli işte
Sizi de sonra gördüm çok teşekkurler
Kızı 3 aylık olanakadar
8 aylıkken bize geldiler
Banyoyo koyduğum tertemiz misafir havlularına dokunmadılar kendi havlularını getirmişlerdi
Yiyecek birşey yapmadım çünkü yemezlerdi , hazır aldıklarımı onların açmasını bekledim
Evde cep tellerini wifi yi kapatıyorlar, Tv kesinlikle izletmiyorlar, herşeyi organik alıyorlar,
Kizlar ben bizimkine bikac kez cikolata yalattim ya, ben yerken ooyle bakiyodu bi denedim bi baktim agzini aca aca bana bakiyo :) dayanamadim hic yapmam aslinda boyle seyler ama uffff
Canim haklisin. Saol bu benim icin de bilgilenme mesaji oldu. Benimkide minyatur ya yesin diye hersey yapmayayim. Simdilik hazir birsey yok vermedim. Herseyi yapmaya calisiyorum. Fiziksel beyinsel ruhsal gelisimi onemli.
Birde bebe biskuvisi hakkinda ne düşünüyorsun ve tabi ki kizlar sizin fikirlerinizde ne
Ve mama ve meme alan bebekler gunde kac kere kac mllik mama veriyorsunuz
Tracy teyzeye göre seninki gece uyaninca uykuya dönmeyi bilmiyor, memeyi uyku propu yapmış. Tekrar uyumak için tek bildiği emmek maalesef. Ama eğer hergün farkli saatlerde uyaniyorsa bu açlıktan da olabilir diyor. Bans ilki gibi geldi, yatır kaldirla kendi kendine uyumayı ogreticen bacım: )iki sorum var.. sizin bebişler gündüz kaç saat uyuyo, gece kaç saate bi uyanıp emio, ben deli olucam bnm oğlan gündüz max 3-4 saat (toplam olarak yani 7de uyanıp 21de uyuyana kadar)..gece ise 2saate bi emmelere geri döndük, ben çok uykulu oluyorum öle zor emziriyorum ki..çalışmaya başlayan emziren anneleri ayakta alkışlıyorum..çok zoruma gido bi gözü kapalı alıp yatakta yan yatarak emziriyorum uykuya dalıcam die ödüm kopuyo, kucağımda emzirecek mecali bulamıyorum:26::26:
Bu kadar titizlenince yavru çabuk hastalaniyordur, hastalandikca daha çok titizleniyorlardir. Çocuğa yazık, Allah akıl fikir versin.Sizi de sonra gördüm çok teşekkurler
Kızı 3 aylık olanakadar
8 aylıkken bize geldiler
Bizde olmadı, demek hepsi farklı. Kolaycacik çıkarır inşallah.Birçok şey aklımda biriktirmiştim. Ama Burka yazınca diğerlerini unuttum.
dün akşam misafirlerimiz vardı. Geç yattım 2 gibi bir türlü uyanamıyorum.
Miniğim ateşlendi üstelik. Neden oldu anlamadım. 39 u görüyor. Diş bu kadar ateş yapar mı???
Muhallebi ve corbasina koyabilirsin, kıvam versin ddiye.Bi de yulaf kepegi aldim geen e bebekten, simdi bunu nasil ve neyde kullanicam tavsiyelerinizi beklerim :))))
Veeee dunun tohumlari gelmis :) gorumcem annemi aramis, size tesekkur ederim cok guzel agirladi kiziniz dun bizi hersey mukemmeldii, boyle bir kiz yetistirdiginiz icin cok tesekkur ederim" demis. Ho hoyt dedim :)))
Bak sana ne anlatayim daha beterleri var. Malum bakici ariyoruz. İsyerindrn esim birinin tavsiye ettigi bi kadin bulmus yeni Ayrilmis kadin eski isindn. Esim demis ki niye ayrilmis??? Meger cocugun okulundan eve yazi gelmis "sayin veli, cocugunuz cok titiz ve temiz olmaya calisiyor bu hastalik derecesinde" gibi bisey. Kadin bunu cerceveletip evine asmis "bakkkk kizim ne kadar temiz titiz, gurur duyuyorum onunla" diye. :))))
Ben de hala sezeryan oluşumun acısını sindiremiyorum
Canim senin nasil oldu ben epidural oldum ilk 2 gun olan aciyi hala unutamiyorum daha sonraki gunlerde azalarak 10 gun surdu iskenceydi
Sana ozl mesaj gonderdim canim :) alintilardan kaynamasin arada diye yazmak istedim :)
Canim ben buradan genelden kisisel bilgileri paylasma taraftari degilim cok acik bi yer cunku. Ozelden msj atayim istersen kizimin ismini.
kızım var en kısa zamanda paylaşmayı istiyorum ? sizinki kız mı erkek mi ? bende görmeyi isterim sizin kuzuları
kaçtım oğlum yandı:)))bakalım hazırladığım karnıbahar püresini beğencek mi????
burkaya yazmak istedim oğluna hastalıklı kelimesinin kullanılması içimi acıttı. burka hiç üzülme ciddiye bile alma, dünyada evlattan kıymetli bir şey yok, oğluna laf söyleyeni uzak tut kendinden. bu daha başlangıç, zamanla evladımızı kötü niyetlilerden korumak için coook fedakarlık yapıp cok mücadele edicez. 2 çocuklu olduğum için birşeyleri tecrübe etmeye erken başladım. Rabbim güç versin annelere. şimdi kötü niyetli olarak yavrularıma laf söyleyenle büyük bi mesafe koyuyorum aramıza ve daha mutlu oluyorum. Bu topik bana cok şey öğretti cocugumu dr götürdüm bazı sorularım oldu ve ben burdan okuduğum cevapları aldım kendimi dr gibi hissettim sanki herşeyi biliyorum:) oğlumun yumurtayamı yoksa havucamı tam anlayamadım ama bi alerji sorunumuz oluştu. yüzü kırmızı beneklerle doluyor. dr alerji testi 2 yaşına kadar yapılmaz dedi ne yapıcam bilemedim ya hiç vermeyecekmiyim yumurta?
Hakikaten ne babanne :) ben hiç bilmem öyle şeyleri annemde sevmezdi ve bilmezdi. Arpacık çıkınca doktora gider damla ve merhem kullanırdık. Abimde sürekli çıkardı. Hassastır abimin cildi falan hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?