2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hain anne, yapılır mı bu el kadar kuzuya, ben daha eşime yediremiyorum karnıbaharı,
neyse şimdiden başlamış ilerde kesin sever:):):)
teyzoş şimdi bitirdik yemeyimiz söyleyim dedim mnam manm yedik ilk baştan çok komik surat yaptı ekşildi mekşildi biraz patates püresiyle karaştırdım sonra afiyetle yemeye başladı ağızını açmaya başladı mı iş tamam dedim sonra tekrar sade devam ettim 5 dk bitirdik az bişey zaten ilk kez verince az olsun dedim gaz falan olmasın.
eşim de yemez ama ben patates köftesine katıyorum öyle sarmsaklı yoğurtla yediriyorum adama o hala habersiz karnıbahar yiyor diye:)))

Sagol canim. :)

Hakikaten ne babanne :) ben hiç bilmem öyle şeyleri annemde sevmezdi ve bilmezdi. Arpacık çıkınca doktora gider damla ve merhem kullanırdık. Abimde sürekli çıkardı. Hassastır abimin cildi falan hala.

Yavyuuu nazara falan inanmaz misiniz okumaya falan.[/QUOTE]

Nazara da okumaya da inanırım ama arpacık yada uçuk gibi sebebi ve ilacı belli konularda aklıma nazar gelmez. Kızımı günde kaç kere okuyorum Allah bilir. Annemde nazara açıktı rahmetli şimdi kızımla bende çok açığız. Ama daha ziyade böle baş ağrısı ağırlık sebepsiz huzursuzluk gibi yerleşmiş kafamıza nazar olayı.

Bence ıvy geçmişi okuyorum diye bizi kandırıyor. Atlaya atlaya hemen geliyor güncele :)) yakalandın ıvy itiraf et

Bende görümcemi hasta sanırdım beterin beteri varmış. Ama doğru benim görümceminde kızı çok sık hasta olur.

Burka canim bunlar tam manyak birak boyleleriyle gorusmeyi insanin piskolojisini bozar vallahi s3n cik bugun oglusunla temiz mis gibi havayi basbasa birlikte alin boyle ruh hastalari ile ugrasma degmez

Veeee dunun tohumlari gelmis :) gorumcem annemi aramis, size tesekkur ederim cok guzel agirladi kiziniz dun bizi hersey mukemmeldii, boyle bir kiz yetistirdiginiz icin cok tesekkur ederim" demis. Ho hoyt dedim :)))

oohh şimdi havandan geçilmez senin ne ince düşünce arayıp annene güzel şeyler iletmesi chenn bunu çok beğendi bu arada..

hımm..önceden böle bi sorun yoktu, emzik prop olmasın die dikkat ederken emziği az verirken.. memeyi mi prop yaptım ben offf....saol cnm bu aklıma gelmedi, yatır kaldır bana ağır gelir hiiç uğraşamam tembelim galibA..6. ayda daha iiye gideceene daha bozuldu bnm sıpacıkk

yuuuuuuhh diorum ama sonu tahmin ediyorum (inş. öle olmaz da) ben birinden duymuştum böle büyütülen çocuklar en ufak bi enfeksiyonda yatak döşek hastane köşelerine düşüyormuş vücudu alışık olmadığından hatta ölen bile olmuş..mikroplar heryerdee kaçış yok ki.. onlarla da tanışacaklar

kaçtım oğlum yandı:)))bakalım hazırladığım karnıbahar püresini beğencek mi????

eline sağlık cnm bnce beğenecek diecektim zaten yemiş aferin ona.. bnde dün denedim az yemişti ama 2-3 saat sonra kustu bnmki püre diildi yemeğini yoğurtladım verdim.ağır oldu galiba salçada olunca :26:

Ben de bugun "ne bulursam ekledim" corbasi yaptim:) icinde kereviz, ispanak, brokoli, havuc, patates var. Biraz yumusaynca irmik ekledim. Yalniz alti biraz tutmak uEreymis:) ustunu siyirdim kiz uyaninca rondodan gecircem.

Valla cok inc dusuncelidir zaten. Dun rapor yazdirmis bana yardim etmeye gelmis sagolsun masayi topladik makineye filan o yerlestirdi. Her geldiginde de kizima mutlaka biseyler alir, kv bi kez yapmadi sunu.

Hehe cok havaliyim dimi

Evet canim Emelcim gecmis hemen ozeti ama ben ozel mesajlara bakmamisim. Tesekkurlerrrr :) mucuk mucuk

Geceden beri ateş düşürücü veriyorum. Şimdi uyuyor.
Diğer üç dişte huzursuz olmuştu ama ateş olmamıştı. Diş ateşi nasıl olur bilmiyorum.
Ufff hast aolmasın kuzucuklarımız(

Canim dis degildir belki, doktoruyla gorustun mu? Bebeklerimiz hasta olmasin,ar gercekten cok zor, cok yipratici. Insallah aksama toparlarsiniz canim, gecmis olsun yeniden.

yok canım avakado yemiyor artık. valla ne yapıyor bu enerjiyi anlamadım dakka durmuyor, eli dursa çenesi durmuyor :))

Kizlar ben bizimkine bikac kez cikolata yalattim ya, ben yerken ooyle bakiyodu bi denedim bi baktim agzini aca aca bana bakiyo :) dayanamadim hic yapmam aslinda boyle seyler ama uffff

Cikolata da besleyici birsey canim, ama organik olmali, maalsef simdi cok fazla cesit oldugu icin cogu yapay malzemelerden yapiliyor. Ben 1 yastan sonra verecegim cikolata ve bir kac defada tattirdim ihlamur icirdim ustune. Bebekler icin cikolata yapan yerler var, oradan aldim. Kendimde kiloma dikkat etmek zorunda oldugumdan oradan aliyorum yoksa ben cikolata krizine girerim ayda 1-2 defa :)

Ahahahahha supermis. Aglanacak bir olaya gulesim geldi mazur gorun lutfen :s

Yavyuuu nazara falan inanmaz misiniz okumaya falan.

Nazara da okumaya da inanırım ama arpacık yada uçuk gibi sebebi ve ilacı belli konularda aklıma nazar gelmez. Kızımı günde kaç kere okuyorum Allah bilir. Annemde nazara açıktı rahmetli şimdi kızımla bende çok açığız. Ama daha ziyade böle baş ağrısı ağırlık sebepsiz huzursuzluk gibi yerleşmiş kafamıza nazar olayı.

Bence ıvy geçmişi okuyorum diye bizi kandırıyor. Atlaya atlaya hemen geliyor güncele :)) yakalandın ıvy itiraf et

Bende görümcemi hasta sanırdım beterin beteri varmış. Ama doğru benim görümceminde kızı çok sık hasta olur.[/QUOTE]

Haklisin canim, okumak icin cok mucadle ediyorum ama cogu zaman atlamak zorunda kaliyorum cunku zaman cok az oluyor, hemende yakalandim cezam neyse cekerim ?

canım bizdede gündüz uykusu toplam 3-4 saat ve 3 kere uyuyor. akşamda 8 de yatıp sabah 7-8 gibi uyanıyor. bence toplamı için gayet iyi. gündüz daha fazla uyursa geceyi uyumaz

Bi de cikolata alerjil bisi diye biliyorum. Okadar organikligine takilamam malum burasi turkiye:) alerji yapmasin da.. Kizim şappır şuppur yedi cunku:) agzinda tadini alirken dilini dondurmesi cok komik yaaaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…