- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.541
teyzoş şimdi bitirdik yemeyimiz söyleyim dedim mnam manm yedik ilk baştan çok komik surat yaptı ekşildi mekşildi biraz patates püresiyle karaştırdım sonra afiyetle yemeye başladı ağızını açmaya başladı mı iş tamam dedim sonra tekrar sade devam ettim 5 dk bitirdik az bişey zaten ilk kez verince az olsun dedim gaz falan olmasın.hain anne, yapılır mı bu el kadar kuzuya, ben daha eşime yediremiyorum karnıbaharı,
neyse şimdiden başlamış ilerde kesin sever:):):)
Size yetiscem diye öğle arasına çıkmadım daha: )
Tracy teyzeye göre seninki gece uyaninca uykuya dönmeyi bilmiyor, memeyi uyku propu yapmış. Tekrar uyumak için tek bildiği emmek maalesef. Ama eğer hergün farkli saatlerde uyaniyorsa bu açlıktan da olabilir diyor. Bans ilki gibi geldi, yatır kaldirla kendi kendine uyumayı ogreticen bacım: )
Bu kadar titizlenince yavru çabuk hastalaniyordur, hastalandikca daha çok titizleniyorlardir. Çocuğa yazık, Allah akıl fikir versin.
Bizde olmadı, demek hepsi farklı. Kolaycacik çıkarır inşallah.
Muhallebi ve corbasina koyabilirsin, kıvam versin ddiye.
Tebrik ederim :)
ah aha böyle anneler abbalar var ya boğasım geliyor öğretmen endişeleniyor çocuğun sorunu var diye velileri bilgilendirmiş bunlar deli ya.guru duymuşlar yazık çok yazık yavruya.
Hakikaten ne babanne :) ben hiç bilmem öyle şeyleri annemde sevmezdi ve bilmezdi. Arpacık çıkınca doktora gider damla ve merhem kullanırdık. Abimde sürekli çıkardı. Hassastır abimin cildi falan hala.
geldim ama kuduruk oğlum durmuyor
uyutup geleyim hepinize laf yetiştiricem
ıvycim emel sana özet geçti diye geçmemiştim, hatta yazdım da emel benden önce davrandı diye, görmedin sanırım
offf oğlum sapıttı yazdırmıyor daha fazla
Ayyyy yine yoook artikkk dicem. Bende kendimi hasta sanirdim. Ohh be ben misim mis .
Yani evet korumak onemli ama bu kadari bence hastalik artik.bagisikligi icin dogru davrandigini mi dusunuyor tmm sahligi icin deyip savunur kendini ya psikolojisi ne olacak valla cok titiz oldugum halde temuzlikten daha onemli ruh saglugi var insanlarin.
Cok yakin arkadasimin annesi boyle ve arkadasim tek cocuk kapanmaz yaralari var ve annesi ile mesafeleri cok.
Burka canim bunlar tam manyak birak boyleleriyle gorusmeyi insanin piskolojisini bozar vallahi s3n cik bugun oglusunla temiz mis gibi havayi basbasa birlikte alin boyle ruh hastalari ile ugrasma degmezSizi de sonra gördüm çok teşekkurler
Şu bugün kabul etmeyen arkadaşımla (?) ilgili biraz dedikodu yapayım mı?
Tam zamanında 4 kilo doğdu kızı şimdi 15 aylık ve gayet yapılı
Kızı 3 aylık olanakadar
hiç kimseyi eve kabul etmediler
bebeğin halası vebabannesi bile aydabir gördü
yüzünde maskeyle geziyordu herkes evde ( anne baba ananedede)
Herşey sürekli sterilize ediliyordu 2 tane makina vardı
8 aylıkken bize geldiler
Gelmelerinden birgün önce temizlikçi kadın aldım heryeri tertemiz yaptım
annesi gelirgelmez elinde kolonyayla ortalığı sildi
Banyoyo koyduğum tertemiz misafir havlularına dokunmadılar kendi havlularını getirmişlerdi
Yiyecek birşey yapmadım çünkü yemezlerdi , hazır aldıklarımı onların açmasını bekledim
Evde cep tellerini wifi yi kapatıyorlar, Tv kesinlikle izletmiyorlar, herşeyi organik alıyorlar,
Yalnızken bile Toplu taşımaya binmiyorlar mikrop bulaşırdiye
Dahası da var ama çok uzatmayayım böyle bir anne ve kız modeli işte
Veeee dunun tohumlari gelmis :) gorumcem annemi aramis, size tesekkur ederim cok guzel agirladi kiziniz dun bizi hersey mukemmeldii, boyle bir kiz yetistirdiginiz icin cok tesekkur ederim" demis. Ho hoyt dedim :)))
Size yetiscem diye öğle arasına çıkmadım daha: )
Tracy teyzeye göre seninki gece uyaninca uykuya dönmeyi bilmiyor, memeyi uyku propu yapmış. Tekrar uyumak için tek bildiği emmek maalesef. Ama eğer hergün farkli saatlerde uyaniyorsa bu açlıktan da olabilir diyor. Bans ilki gibi geldi, yatır kaldirla kendi kendine uyumayı ogreticen bacım: )
Bu kadar titizlenince yavru çabuk hastalaniyordur, hastalandikca daha çok titizleniyorlardir. Çocuğa yazık, Allah akıl fikir versin.
Bizde olmadı, demek hepsi farklı. Kolaycacik çıkarır inşallah.
Muhallebi ve corbasina koyabilirsin, kıvam versin ddiye.
Tebrik ederim :)
Sizi de sonra gördüm çok teşekkurler
Şu bugün kabul etmeyen arkadaşımla (?) ilgili biraz dedikodu yapayım mı?
Tam zamanında 4 kilo doğdu kızı şimdi 15 aylık ve gayet yapılı
Kızı 3 aylık olanakadar
hiç kimseyi eve kabul etmediler
bebeğin halası vebabannesi bile aydabir gördü
yüzünde maskeyle geziyordu herkes evde ( anne baba ananedede)
Herşey sürekli sterilize ediliyordu 2 tane makina vardı
8 aylıkken bize geldiler
Gelmelerinden birgün önce temizlikçi kadın aldım heryeri tertemiz yaptım
annesi gelirgelmez elinde kolonyayla ortalığı sildi
Banyoyo koyduğum tertemiz misafir havlularına dokunmadılar kendi havlularını getirmişlerdi
Yiyecek birşey yapmadım çünkü yemezlerdi , hazır aldıklarımı onların açmasını bekledim
Evde cep tellerini wifi yi kapatıyorlar, Tv kesinlikle izletmiyorlar, herşeyi organik alıyorlar,
Yalnızken bile Toplu taşımaya binmiyorlar mikrop bulaşırdiye
Dahası da var ama çok uzatmayayım böyle bir anne ve kız modeli işte
kaçtım oğlum yandı:)))bakalım hazırladığım karnıbahar püresini beğencek mi????
oohh şimdi havandan geçilmez seninne ince düşünce arayıp annene güzel şeyler iletmesi chenn bunu çok beğendi bu arada..
hımm..önceden böle bi sorun yoktu, emzik prop olmasın die dikkat ederken emziği az verirken.. memeyi mi prop yaptım ben offf....saol cnm bu aklıma gelmedi, yatır kaldır bana ağır gelir hiiç uğraşamam tembelim galibA..6. ayda daha iiye gideceene daha bozuldu bnm sıpacıkk
yuuuuuuhh diorum ama sonu tahmin ediyorum (inş. öle olmaz da) ben birinden duymuştum böle büyütülen çocuklar en ufak bi enfeksiyonda yatak döşek hastane köşelerine düşüyormuş vücudu alışık olmadığından hatta ölen bile olmuş..mikroplar heryerdee kaçış yok ki.. onlarla da tanışacaklar
eline sağlık cnm bnce beğenecek diecektim zaten yemiş aferin ona.. bnde dün denedim az yemişti ama 2-3 saat sonra kustu bnmki püre diildi yemeğini yoğurtladım verdim.ağır oldu galiba salçada olunca :26:
Minnoshcum gecmisnolsun insallah biseyi yoktur kuzucugunun.
geldim ama kuduruk oğlum durmuyor
uyutup geleyim hepinize laf yetiştiricem
ıvycim emel sana özet geçti diye geçmemiştim, hatta yazdım da emel benden önce davrandı diye, görmedin sanırım
offf oğlum sapıttı yazdırmıyor daha fazla
Geceden beri ateş düşürücü veriyorum. Şimdi uyuyor.
Diğer üç dişte huzursuz olmuştu ama ateş olmamıştı. Diş ateşi nasıl olur bilmiyorum.
Ufff hast aolmasın kuzucuklarımız(
saol cnm bnmki oğlan ama :)) hatlar karıştı sanırım
geçmiş olsun cnm,inş. çabuk iner, bzde ateş hiç olmadı dişte bilemiyorum ki..
pc ye saldırıyo bnmki de, tuşlara mouse a..uyurken yazıyorum bide yerde yuvarlansın die bıraktığımda, avakado mu bu kadar enerji verio aceba, sende hala veriyo musun cnm?
açık renk halı koltuk en fecisi cnm, ben oğlumun eline bişi verirsem evsahibinden örtü tepsi isticem diom kendi kendime hep..azıcık dur yapma demek lazım yaen sevdiğim arkadaşım ama bu tavrı yüzünden görüşmek eziyet oluyo..
bnde yanıma alıcamda korkuyom uyku ölüm die, napcaz yaaa nie böle oldu kuzular hogg teyzeme göre gündüz 4 saat e emmeli gece yatmadan iice doyursak bi kere emmeli galiba, amaaa nerde öle çocuk yok öle bi çocuk
Teyzeleri biz geldikk :) Pek güzel çıkmadı telefondan çektim.Eki Görüntüle 999099
Kizlar ben bizimkine bikac kez cikolata yalattim ya, ben yerken ooyle bakiyodu bi denedim bi baktim agzini aca aca bana bakiyo :) dayanamadim hic yapmam aslinda boyle seyler ama uffff
Bak sana ne anlatayim daha beterleri var. Malum bakici ariyoruz. İsyerindrn esim birinin tavsiye ettigi bi kadin bulmus yeni Ayrilmis kadin eski isindn. Esim demis ki niye ayrilmis??? Meger cocugun okulundan eve yazi gelmis "sayin veli, cocugunuz cok titiz ve temiz olmaya calisiyor bu hastalik derecesinde" gibi bisey. Kadin bunu cerceveletip evine asmis "bakkkk kizim ne kadar temiz titiz, gurur duyuyorum onunla" diye. :))))
Veeee dunun tohumlari gelmis :) gorumcem annemi aramis, size tesekkur ederim cok guzel agirladi kiziniz dun bizi hersey mukemmeldii, boyle bir kiz yetistirdiginiz icin cok tesekkur ederim" demis. Ho hoyt dedim :)))
Yavyuuu nazara falan inanmaz misiniz okumaya falan.
ben demiştim ama sen inanmadıydın..masanı övdün hadi foto ekle de görelim
emell..kızına maşşallah ya koca kız olmuş bnmki yanında bebek kalır eminim..
cnm arkadaşım kıyamam gözyaşlarına yaa ne çektin sen önce hastalıklarla savaş sonra etrafınla keşke yakın olsak buluşsak..ben burdaki samimi dostluğumuzu reelde devam ettirmeyi çokk isterdim :)) aile gibi olduk (bi kaç yapmacık tip var arada kendi kendine yazan onlar hariç) iş arkadaşlarımız kardeşlerimiz annemizle bile bu kdr çocuklarımızla ilgili konuşmadığımızdan buradan uzakta cnm sıkılıyo eksik hissediyorum burda olmayı seviyorum..boşver düşüncesizleri bz çocuklarımızla başbaşa da güzel eğleniriz parklara pikniklere gideriz..üzülme nolur..
bnm misafir ardından harpten çıkmış bi evim olduarkadaşın oğlu kıpır kıpır..orta sehpayı tv ünitesinn önüne çektik camlı bölmeye ulaşıp düşmesin bi yerini acıtmasın die tüm aksesuar ve örtüleri babası kaldırdı elinde pastalarla oda mutfak gezdi durdu diğer 6yaşındaki iki çocuk pastaları sdce tırtıkladı etrafa saçaladı (anneleri ilgilenmedi hiç ) ne sohbet ne eğlence..en uslu furkişim di..şaşkın şaşkın babasınn kucağında bakındı durdu..
iki sorum var.. sizin bebişler gündüz kaç saat uyuyo, gece kaç saate bi uyanıp emio, ben deli olucam bnm oğlan gündüz max 3-4 saat (toplam olarak yani 7de uyanıp 21de uyuyana kadar)..gece ise 2saate bi emmelere geri döndük, ben çok uykulu oluyorum öle zor emziriyorum ki..çalışmaya başlayan emziren anneleri ayakta alkışlıyorum..çok zoruma gido bi gözü kapalı alıp yatakta yan yatarak emziriyorum uykuya dalıcam die ödüm kopuyo, kucağımda emzirecek mecali bulamıyorum:26::26:
Çok sağol canım. Hala ateşli malesef
Beklecim görümcen iyi niyetle mi annene bunları söylemiş?? Ben olsam çok irrite olurdum.
Cikolata da besleyici birsey canim, ama organik olmali, maalsef simdi cok fazla cesit oldugu icin cogu yapay malzemelerden yapiliyor. Ben 1 yastan sonra verecegim cikolata ve bir kac defada tattirdim ihlamur icirdim ustune. Bebekler icin cikolata yapan yerler var, oradan aldim. Kendimde kiloma dikkat etmek zorunda oldugumdan oradan aliyorum yoksa ben cikolata krizine girerim ayda 1-2 defa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?