2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı haberlerle gel ınsallahhhh

cnm bende alttan muayene oluyoprum cekıncek ne varkı ustten bakınca net gorunmuyor gercekten cunku benım rahmım arkaya dogruymus tersmıs yanı allatn muayene oldugum zaman herseyı cok net bellı oluyor olcumlerde en dogru sekılde alttan muayeneyel oldugunu soyledı drum herzaman mı boyle olcak dedım bbebek bıraz daha buyuyunce ustten daha net sonuc alırız bır muddet boyle dedı

içiyorum bence ben. bi sabah bi de akşam, açık içiyorum ama

Ayy birisi çay mı dedi? Vazgeçemeyeceğim tek şey çay ama ben de önceye göre biraz azalttım.Önce 1 koca çaydanlık içerdim günlük şimdi 3-4 fincan kadar içiyorum.Bu kadar yoğun çalışmaya çay da olmasa toparlanamam valla

Ben niye vaginal usg yaptıklarını pek anlamadım gerçekten.Zaten karından net bir şekilde görülüyor.Net de sanki neyi görecek ilk 5-6 haftadan sonra zaten karından net olrak gözükür.Vaginal usg anneyi strese sokmaktan başka birşey değil bence.....

Geçmiş olsun cnm o migren atağını tam 4 gün yaşadım. 4. günden sonra hafif hafif ağrım kalmıştı. Başıma abartısız yumruk atasım geliyordu :) avcumla gözüme bastırıyordum benimde gözüme kadar inmiştim. 3. gün dayanamayıp işten izin almıştım. Başıma sımsıkı bir yemeni bağlayıp yatmıştım. İyi geldimi hayır ama hamileyiz yapcak bişey yok. Migrende ışıksız bir ortamda yatmaktan başka çare yok ki

bende de hiç alttan bakmadılar. hep karından gördüler. hatta en son gittiğim ikili test için olan doktor gıcık etti beni. karın bölgesindeki kilodan çok net göremiyoruz bebeği, alttan bakmak gerekir mi diye düşünüyorum dedi. neyse ki idrara sıkışık gitmiştim, ben sıkıştıkça görüntü netleşti. zaten hamilelikten önce çok kilo aldım diye dertleniyordum iyice taktım kafaya

karından gözüken netlik vaginal ultrasonla daha net gözüküyor canm. Ve karında gördüğün küçücük kesyi kocaman görüyorsun ve ne olduğunu ayırt edebiliyorsun. O vaginal ultrason doktorların 3. gözü diye geçiyormuş tıpta (doktorum söylemişti.) 6. haftada karından duydumgum kalp sesi çok tizdi vaginaldan baktı güp güp harikaydııı.. Zaten 2 aydan sonra vaginal ultrasona gerek duymuyorlar sanırım

Canım doktorun da bakmış, içini rahat tut, sıkma kendini. Yat uzan dinlen. Olur öyle arada kanamalar, normaldir. Yeter ki regl olmuş gibi çok olmasın diyor doktorlar.

Çay konusuna gelince, ben hafta 1 veya 2 bardak ıhlamur rengi gibi açık çay hakkı verdim kendime. Hep süt veya su içiyorum. Çok da aramaz oldum zaten...

strese gırılcek bı sdurum yokkı cnm en azından ben gırmıyorum dedgıgım gıbı rahmım ters oldugu ıcın goruntu ustten net degıl benım ornegın gecen hafta en se olcumu ıcın gıtım net olmadıgı ıcın olcum alamadı drum alttan muayenede hersey nettı ve olcumumu aldı yanı oyle herkesdekı gıbı karından net gorunmuyor herkesınkı benım 2. hamılelgım ılkınde boyle bır sorun yoktu rahmın ters donme durumuda zaten genelde dogumlardan sonra olan bı durum buyuzden 2. gebelıgım bu sekılde devam edıyor sımdılık benım drumla aramda sıcak bı dıyolog yasadıgım ıcıcn hıcte cekınmıyorum muayenden

Son düzenleme:
Aslan Burcu Bebeği (23 Temmuz

arkadaşlar hiç aslan burcu bebeğinin nasıl olduğunu okudunuz mu?
sanırım çok işimiz var çoookkk:):):)
küçük aslan krallarla başetmek zorunda kalıcaz sanırım,
ama iyi terbiye edilirlerse de tatlarından yenmezlermiş...
okumanızı tavsiye ederim yukarıdaki linki...

Anlatan olursa senin sayende bende öğrenmiş olurum :)))) deli oluyordum ama sormayada çekinmiştim.

şimdi izlemeniz gereken yol şu.

1- Kullanıcı kontrol paneli.
2-Hesabım
3-Seçenekleri Düzenle
4-Çeşitli Seçenekler
5- Mesaj editörü
-Standart Editör-tollbar

Şayet bunu yaptınız olmadı, büyük ihtimalle tarayıcınızı yükseltmeniz gerekecektir. sevgiler

Son düzenleme:

oldu olduuu bissürü alkış sana tşk ederim

Boğa ebeveyni ve Aslan bebeği

Sevgi dolu ve şefkatli Boğa ebeveyni, Güneş etkisindeki Aslan bebeğini en iyi yönlendirebilecek burçlardan biridir. İkisi de sabit nitelikli olduğundan inatlaşmalar olabilir. Ama Boğa'nın sıcak yaklaşımları, minik Aslanı ikna eder ve zamanla uzlaşma sağlanır. Bu, gayet köklü ve sağlam bir ilişkidir.

sanırım ben yırttım yola getirebilirim gibi gözüküyor bir boğa olarak...
bu linktede ebebeynlerin burcuna göre aslan bebeğini yorumlamışlar.

Bebeim ve Biz - Her ay

aayyyyy sen nekadan iyi bi insansınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…