- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.781
hayırlı haberlerle gel ınsallahhhhselam kızlar bugün saat 2'de kontrolüm var :) çok heyecanlıyım :) belki cinsiyetini de öğreniriz :) geçmişi okuyamadık yine, umarım herkesin haftasonu güzel geçmiştir. öptüm hepinizzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben de nefret ediyorum alttan muayenden,
benim doktorum her seferinde hem karından bakıyor hem alttan,
ısrar ettim zaten bu şekilde de gözüküyor diye,
olmaz öyle daha detaylı oluyor dedi
ne zaman sadece karından muayeneye geçiliyor...
içiyorum bence ben. bi sabah bi de akşam, açık içiyorum ama
cnm bende alttan muayene oluyoprum cekıncek ne varkı ustten bakınca net gorunmuyor gercekten cunku benım rahmım arkaya dogruymus tersmıs yanı allatn muayene oldugum zaman herseyı cok net bellı oluyor olcumlerde en dogru sekılde alttan muayeneyel oldugunu soyledı drum herzaman mı boyle olcak dedım bbebek bıraz daha buyuyunce ustten daha net sonuc alırız bır muddet boyle dedı
Kızlar sabah bir başağrısıyla uyandım hala geçmedi, bende zaten migren vardı ama hamile kaldığımdan beri ağrımıyordu şimdide gözüme kadar vurdu tek taraflı varmıı bi önerisi olan yoksa kopartacam ben bu kafayı
Ayy birisi çay mı dedi? Vazgeçemeyeceğim tek şey çay ama ben de önceye göre biraz azalttım.Önce 1 koca çaydanlık içerdim günlük şimdi 3-4 fincan kadar içiyorum.Bu kadar yoğun çalışmaya çay da olmasa toparlanamam valla
Ben niye vaginal usg yaptıklarını pek anlamadım gerçekten.Zaten karından net bir şekilde görülüyor.Net de sanki neyi görecek ilk 5-6 haftadan sonra zaten karından net olrak gözükür.Vaginal usg anneyi strese sokmaktan başka birşey değil bence.....
Ben niye vaginal usg yaptıklarını pek anlamadım gerçekten.Zaten karından net bir şekilde görülüyor.Net de sanki neyi görecek ilk 5-6 haftadan sonra zaten karından net olrak gözükür.Vaginal usg anneyi strese sokmaktan başka birşey değil bence.....
Bugun ikiili test icin doktora gittik. sabahin korunde heyecanla uyandim ama akinti icinde cok az kan gorddum. dr' a gittim bebek normal dedi bir sey olctu 1.5 dedi. benim aklim kanamada olddugu icin pek kulak veremedim. her sey yolunda dedi progestani biraktiracaktim ama kanama var 10 gun daha kullan dedi. eve geldim kanama daha belirgin oldu. kaahverengi ve pembe karisik. moralim cok bozuk ya yine aglamak istiyorumm
kızlar buarada şu gülen, hoplayan, zıplayan suratları nereden yapıyorsunuz? bende çıkmıyor yaww :/
Ayy birisi çay mı dedi? Vazgeçemeyeceğim tek şey çay ama ben de önceye göre biraz azalttım.Önce 1 koca çaydanlık içerdim günlük şimdi 3-4 fincan kadar içiyorum.Bu kadar yoğun çalışmaya çay da olmasa toparlanamam valla
Anlatan olursa senin sayende bende öğrenmiş olurum :)))) deli oluyordum ama sormayada çekinmiştim.
şimdi izlemeniz gereken yol şu.
1- Kullanıcı kontrol paneli.
2-Hesabım
3-Seçenekleri Düzenle
4-Çeşitli Seçenekler
5- Mesaj editörü
-Standart Editör-tollbar
Şayet bunu yaptınız olmadı, büyük ihtimalle tarayıcınızı yükseltmeniz gerekecektir. sevgiler
oldu olduuubissürü alkış sana tşk ederim
şimdi izlemeniz gereken yol şu.
1- Kullanıcı kontrol paneli.
2-Hesabım
3-Seçenekleri Düzenle
4-Çeşitli Seçenekler
5- Mesaj editörü
-Standart Editör-tollbar
Şayet bunu yaptınız olmadı, büyük ihtimalle tarayıcınızı yükseltmeniz gerekecektir. sevgiler
aayyyyy sen nekadan iyi bi insansınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?