2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar su mama sandalyesi icin hep tesekkur edicem arada kayniyor acilmisken soyleyeyim bari burka ve kizlar cok tesekkurler bende sayenizde holmer aldim ve cok memnunum bende bosuna bir suru para vericektim iyiki varsiniz

mama sandalyesinde Burkaya teşekkürler, oto koltuğunu da rabarbaya güvenerek alacağım. o konuya kafam basmadı benim
gerçekten burada fikir paylaşımımız çok işe yarıyor. hamileliğimde saçma sapan şeyler almışım sayenizde şimdi doğru şeyler alıp iki iki masraf yapmaktan kurtuldum

dettt senin tuzun kuru hanım efendi gördük seni çıtırsın hala. Biz ne yapacaz bu basenleri popoyu göbeği belin yanlarında ki etleri :)

kızın 8 kiloyu devirsin bak gör sende de bişey kalmaz
kilo kısmını geçtim artık kas yapmaya başladım, kucakta falan taşınmıyor ki artık

Bende rabarba güvenip aynısından aldım oto koltuğunu malum benim deneme imkanım yok gidip de. Aldık bakalım gelsin ona göre bakacağız nasılmış.

Bende rabarba güvenip aynısından aldım oto koltuğunu malum benim deneme imkanım yok gidip de. Aldık bakalım gelsin ona göre bakacağız nasılmış.

aaa aldın mı sen... ben maxi cosi düşünüyorum, sen ne aldın? bide gelince bizi bilgilendirsen pek bi güzel olur
güle güle kullanın demeyi unutmuşum :)

Kızım geçsin 8 kiloyu söz veriyorum şikayet etmeyeceğim taşıyacağım. Yeter ki o kilo alsın ben taşımaya hazırım. :)

hayatım bence kilo konusunu kafana hiç takma, kızın gayet iyi görünüyor. hem 7 aylık olduğuna aldanma doktor söylemiştir gerçi doğduğu deil doğması gereken tarihe göre değerlendiriyorlar bebeği

aaa aldın mı sen... ben maxi cosi düşünüyorum, sen ne aldın? bide gelince bizi bilgilendirsen pek bi güzel olur
güle güle kullanın demeyi unutmuşum :)
Ya bende maxi cosi düşünüyordum rabarba römer ile ilgili yazınca son anda fikir değişirip kocişide ikna edip elimde birikmişimi de kocişe verip sipariş verdik ama tek merakım çocuk oturduğunda şu şekilde duruyor Büyüdüğünde de acaba daha dik mi oturur çocuk yoksa yine böyle mi oturur onu merak ediyorum . Britax römer trifix aldık canım sağol Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

büyük derken 7 aylıktan daha büyük demek istemiştim :) tekrar maşallah kızına.
Anladım canım hani biz yine de büyüğüz ya sizlerden ondan dedim büyüdük diye. Hepsine maşallah.

Buna da kocaman bir insallahhhh :)))
İnşallah canım bu ay yeteri kadar kilo aldırırsam çocuk sevindireceğim valla.

hayatım bence kilo konusunu kafana hiç takma, kızın gayet iyi görünüyor. hem 7 aylık olduğuna aldanma doktor söylemiştir gerçi doğduğu deil doğması gereken tarihe göre değerlendiriyorlar bebeği
Evet 6 aylık olarak bakıyor doktor ama zayıf be aybikecim tamam sağlıklı çok şükür çok akıllı ama çok azda eti butu olsun da sıkıp seveyim :) Çok şişman olsun istemiyorum zaten yeteri kadar olsun yeter :)

Burada başka mağazalarda var ama lcw nin bebek ve çocuk ürünleri hem kaliteli hemde indirim falan denk getirirsen çok uygun. Ben ilk baharda da giyer diye uzun kollu bir sürü badi aldım lcw Den 7-8 liraya. Hala daha denk geldikçe alıyorum. Aynen zevklerimiz aynıymış. Yakın hissetmem boşuna değilmiş. Bu arada kilolara hiç bi şey yapmıyorum. Bide evdeki tartının pili bitti ne haldeydim Allah bilir. :))

aman boşversene kiloları, valla ben geçen sene 9 aylıkken sitenin havuzuna giryordum, yüzen duba misali göbek çok komik oluyordu :)))

O bebekti canım bende girdim geçen yaz her fırsatta denize ama bu bildiğin göbek.

dettt senin tuzun kuru hanım efendi gördük seni çıtırsın hala. Biz ne yapacaz bu basenleri popoyu göbeği belin yanlarında ki etleri :)

Yaaa basen hariç aynen. Benim ne varsa üst bedende. Alta dar giyip üste bol giyinince kimse çakmıyor. Ama soyununca rezillik. O yanlar yok mu o yanlar. Resmen belim yok benim. Kızımı oturtayım kalça kemiğine diyorum hop kayıyor aşağı. Popo yok ama belde kalın.

Kızım geçsin 8 kiloyu söz veriyorum şikayet etmeyeceğim taşıyacağım. Yeter ki o kilo alsın ben taşımaya hazırım. :)

Kızına takma bu kadar kafayı. Bak akşam yemeğe bi restorana gittik yan masada bebek arabasında bi bebek vardı. Bizimki mama sandalyesinde. Merabalaştık onlarla. Eşim dediki mama sandalyesine oturamıyormu daha bizde yeni başladık. Yok dediler geldiğimizde uyuyordu ondan. Eşim bizim kızdan ufak zannetmiş bende aynıdırlar diye düşündüm. Kaç aylık diye sordum 8 dediler. 6,5 derken utandım hafiften çünkü bariz benim kızım büyüktü. Ayrıca biz 7800 geldik en son 6 aylıkken yani 9-10 kilo falanda değiliz. Birde bebek erkekti ama çokta sağlıklı gözüküyordu.

Canım benim ben lcw nadir gidiyorum indirim günleri ne zaman oluyor yahu bende alayım aynen ben bunları alalı 2 ay kadar oldu galiba çünkü İstanbuldan dönüşte almıştım. ocak 4 de gitmiştim İst. a. Ben gittiğimde alıp geliyorum. Ben Teksilde muhasebe idim mavi lcw puma adidas loft vs böyle marka ürünler dikiyorduk yani bizden mağazaya gidiyordu ürünler. Nasıl yapıldığını ne kaliteli kumaş kullanıldığını az çok biliyorum. O yüzden lcw den rahatlıkla alışveriş yapıyorum lcw sadece koyu renklerde bilhassa lacivertte renk solukluğu oluyor ama bu bir çok markada oluyor zaten.

Bende her gün mekiğe başlayacağım bir türlü olmuyor ama yaza da düğün var 9 ağustos ta kesin vermem gerek.

Canım kiloyu ben takmıyordum cidden ama verince canım sıkıldı şimdi verdiği için bu ay biraz fazla alsın ondan sonra yeteri kadar alabilir. Birde bazı kişiler bakamadığımı düşünüyorlar. Ne yapabilirim yemiyor bak babymix 1 gün yedi bitirdi ikinci gün yemedi 3 gün yine yemedi. Düşün yedi diye sevinmiştim. Ne yapayım asla bir kaşık daha yesin diyemem çünkü öğürerek kusuyor. Çok şükür sağlığımız iyi ama eğer bu ay kilo alımı az ise yada almamışsa test yapılacak kan ve idrar böbrek filmi vs çekerler mi bilmiyorum. Yani kiloyu sorun etmiyorum ama almadığında altında başka şeyler aranıyor ondan korkuyorum. O yüzden alsın diyorum.

canım oturuşu rabarbaya sorsana...onun tosuncuk 10kg yu geçmişti, boyuda uzun. acaba onda da aynı şekilde mi duruyor

canım oturuşu rabarbaya sorsana...onun tosuncuk 10kg yu geçmişti, boyuda uzun. acaba onda da aynı şekilde mi duruyor

Soracağım canım ondan hatta foto bekliyorum Kaan cık içindeyken çekmesini istedim ama o zaman henüz bir yere gitmemişti hafta sonu kesin gitmiştir :)

Eğer böyle iki büklüm gibi olacaksa büyüdüğünde de maxi cosi alayım o zaman.Çünkü poponun yerleştiği kızım çukur gibi duruyor bu resme bakınca :)

Tam öyle indirim günü olarak bilmiyorum. Sık sık uğruyorum indirimliler ayrı reyonda yeni sezonlar ayrı reyonda oluyor. Yeni sezona hiç bakmıyorum ben. Mesela o çizgili badi yanında nar rengi gibi bi badi ile ikili satılıyordu ve 13 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. Jean taytta indirim yoktu 4 mevsim iyi satılıyor diye. Ama normal 2 li tayt vardı biri renk renk diğeri yeşil onlarda ikisi 12 liraydı diye hatırlıyorum. Hepsinide severek giydiriyorum ve herkes beğeniyor.

Bende her çıktığımda uğrayayım bari bundan sonra. :) bende kot taytlardan istiyorum annem almış ama büyük yaza anca giyer ben baktığımda bedeni yoktu 6-9 kıza sormuştum gelir demişti ama uğrayamadım bu hafta sonu. kocişi kandırayımda gidelim bari oda bıktı benden valla bu ay zaten oto koltuğu aldık diye başka alacak varsa bir daha ki ay diyor :)

emel seni çok iyi anlıyorum yemeyen çocuk çok zor. tabiki bebişinin biraz kilolu olmasını istiyor insan.....birde yapıp yapıp çöpe atılan o çorbalar muhallebiler insanın sinirini bozuyor. seni bilmem de ben artık yemek saatlernde aaayyy nasıl yediricem diye geriliyorum.

Ahh canım arkadaşım adaşım benim sorma ne zor ne zor çok günaha giriyorum valla yaptıklarımı dökmekten. Bazen dökmüyorum ben yiyorum kocam gülüyor yediremedin kendin yiyorsun diyor. Kocam birşey demiyor benim Allahtan bırak hayatım yemiyorsa zorlama diyor. O da benim gibi olsa yandık.

Ben zorlamıyorum canım valla bak bugün bu saat oldu sadece anne sütü aldı kahvaltı etmedi şimdi yoğurt çorbası yapacağım bakalım ne kadar içecek 11.30 da emdi uyudu az önce kalktı açıkmıştır belki gerçi şuan pek mutlu oyun oynuyoruz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…