- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.941
Soracağım canım ondan hatta foto bekliyorum Kaan cık içindeyken çekmesini istedim ama o zaman henüz bir yere gitmemişti hafta sonu kesin gitmiştir :)
Eğer böyle iki büklüm gibi olacaksa büyüdüğünde de maxi cosi alayım o zaman.Çünkü poponun yerleştiği kızım çukur gibi duruyor bu resme bakınca :)
Bence gayet rahat duruyor. Sadece koltuğu yatırmışlar o resimde. Biraz daha dik olabilir. Oto koktuklarında ki o çukurluk sadece anneleri rahatsız ediyor psikolojik olarak. Hıçkırık gibi. Bebekler için bi rahatsızlığı yok. Hatta güvenlik için çok gerekli. O yüzden uzmanlar çukurları yastık v.b şeylerle sakın doldurmayın derler. Bi süre sonra anneninde gözü alışıyor ve rahatsız olunmuyor. Kendimden biliyorum. Ben doğduğundan beri oto koltuğu kullanıyorum 0-18 olanlardan. İçindeki ilave ( yeni doğan) minderini çıkaralı çok oluyor çünkü benim kızım boydan sığmadı. Birde iki büklüm oluyor diye farketmiştim ki meğer kemer geçiş noktasını bir üst kademeye alma vakti gelmişte geçiyormuş. Onuda ayarladıktan sonra gayet rahat oldu. Yani denettirdim içinde iki büklüm oldu denmişti sanırım burda. Muhtemelen denenen koltuğun ayarları bebeğinize uygun olmadığı için öyle oldu. Ivy kanguru hakkında demişti ya ayarlarına dikkat diye. Bende oto koltuğu için aynısını söylüyorum.
Ivy vaktin zamanin varsa enguzelini yapuyorsun bu gunker budaha gelmez biz yuruyusten otesine gecemedik daha insan evde kaldikca tembellesiyor seni okudukca calismayi tempolu gunlerimi ozledim valla
Canlr merhbalr
Bebek arabasi arastirmasina baslamissiniz
Iki cocugumda da bunu kullandım
Karsi komsumda gorup almıştım
Çok memnunum
Amerikada bile herks bakiyoo gezerken. Hatta soranlr bile oldu.:--))burda yok galiba.bn tr de int den almistm. Daha uyguna gelmişti. http://www.gracoturkey.com/urun/symbio-chili-red
Valla ben de planliyimdir ama senin kadar degil, saygi duyuyorum su haline :)
Teşekkurler uzun uzun cvp yazmışsın , ben de c&a tulum almıştım ama hiç giydiremeden küçüldü,
bir de eşofman hediye gelmişti o da renk verdi diye giydirmedim , c&a yı biraz daha erteliyeyim ozaman
çok güzel olmuş ellerine sağlık :) babasıda görünce çok beğenecektir eminim.
Est. canim, hayat insana neler getiriyor, neler yaptiriyor iste bilemiyoruz :) ben birazda sansliyim sanirim cunku uyumlu bir kizim var. cok cabuk adapte oluyor, iletisim kuruyor ve cogu zaman uslu. baska turlu olsaydi bende herseyi bu sekilde planli yapmaya kalksaydim hem bebegi huzursuz eder sikintiya sokar hem kendimi delirtirdim:) yani her zaman ise yaramayabilir bu yontem :) belki buyudukce kizimin huyuda degisebilir. Sende umudunu yitirme buyudukce hersey degisebilir canim, insallah hersey cook daha kolay olur senin icin.
Canım benim ben lcw nadir gidiyorum indirim günleri ne zaman oluyor yahu bende alayım aynen ben bunları alalı 2 ay kadar oldu galiba çünkü İstanbuldan dönüşte almıştım. ocak 4 de gitmiştim İst. a. Ben gittiğimde alıp geliyorum. Ben Teksilde muhasebe idim mavi lcw puma adidas loft vs böyle marka ürünler dikiyorduk yani bizden mağazaya gidiyordu ürünler. Nasıl yapıldığını ne kaliteli kumaş kullanıldığını az çok biliyorum. O yüzden lcw den rahatlıkla alışveriş yapıyorum lcw sadece koyu renklerde bilhassa lacivertte renk solukluğu oluyor ama bu bir çok markada oluyor zaten.
Bende her gün mekiğe başlayacağım bir türlü olmuyor ama yaza da düğün var 9 ağustos ta kesin vermem gerek.
Canım kiloyu ben takmıyordum cidden ama verince canım sıkıldı şimdi verdiği için bu ay biraz fazla alsın ondan sonra yeteri kadar alabilir. Birde bazı kişiler bakamadığımı düşünüyorlar. Ne yapabilirim yemiyor bak babymix 1 gün yedi bitirdi ikinci gün yemedi 3 gün yine yemedi. Düşün yedi diye sevinmiştim. Ne yapayım asla bir kaşık daha yesin diyemem çünkü öğürerek kusuyor. Çok şükür sağlığımız iyi ama eğer bu ay kilo alımı az ise yada almamışsa test yapılacak kan ve idrar böbrek filmi vs çekerler mi bilmiyorum. Yani kiloyu sorun etmiyorum ama almadığında altında başka şeyler aranıyor ondan korkuyorum. O yüzden alsın diyorum.
mama sandalyesinde Burkaya teşekkürler, oto koltuğunu da rabarbaya güvenerek alacağım. o konuya kafam basmadı benim
gerçekten burada fikir paylaşımımız çok işe yarıyor. hamileliğimde saçma sapan şeyler almışımsayenizde şimdi doğru şeyler alıp iki iki masraf yapmaktan kurtuldum
Canım insallah gerek kalmaz ama bence tahil ultrason falan yapılsın temiz çıksın da için rahatlasın,
bak biz de alerji için tahlil yapılırken hastalık çıktı tahiller vs yapıldı içim rahatladı şimdi de iyi zaten.
Yani Allah korusun Birşey çıkmasın ama yaptırın ( özellikle ultrasonu) da rahatlayın bence
Otokoltuğunuz da hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
Ben de rabarbanın aslında cybex istiyordum demesine güvenerek aldım yoksa bizim de kafa basmadı okonuları
Ahh canım arkadaşım adaşım benim sorma ne zor ne zor çok günaha giriyorum valla yaptıklarımı dökmekten. Bazen dökmüyorum ben yiyorum kocam gülüyor yediremedin kendin yiyorsun diyor. Kocam birşey demiyor benim Allahtan bırak hayatım yemiyorsa zorlama diyor. O da benim gibi olsa yandık.
Ben zorlamıyorum canım valla bak bugün bu saat oldu sadece anne sütü aldı kahvaltı etmedi şimdi yoğurt çorbası yapacağım bakalım ne kadar içecek 11.30 da emdi uyudu az önce kalktı açıkmıştır belki gerçi şuan pek mutlu oyun oynuyoruz. :)
Bende almıştım odasını süslemek için kızım erken gelince yapamamıştım bende şimdi tshırt yapayım dedim :) Sende yaparsın şükür artık Ozan iyi önceden hastalıklarla uğraşmaktan kendine vakit ayıramıyordun. Çok şükür geçti gitti hepsi.Çoook güzel ellerine sağlık ben de ozana kendi elimle birşey yapayım diye kumaş boyası
aldım ama öyle duruyor yapamıyorum
kuzum bir haftadır hasta(
geçen hafta ctesi diş buğdayı yapıldı. anneanesi teyzeleri filan yaptılar ben bi evi temizledim. yapmıycaktım istemedim ama anneanesi sen karışma biz yaparız kızım hatıra kalır dedi. gelenlerden bir ikisi hastaydı. kızım şifayı kaptı tabiii((
dün de 3. dişi geldi huzursuzluğunu iştahsızlığını sen düşün
artık zorla yedirme gibi bir olasılık bizde de yok. püskürtme eliyle itme ne arasan hepsi var....:)
sen çıtır dediklerine bakma, okadar göbek bende de var. hatta kilo olmayıp sadece göbek olunca daha komik oluyor :) sanki bütün ayvayı yemişim oturmuş oraya, gıcık ediyor beni
Kizlar sizden aldigim gazla bugun lc waikikiye gittim, kocami batirdim, kizimi yolda uyuttum eve geldim emziriyorum. Mutlu muyum? Hem de ne bicim. :))))
Neler aldın hadi paylaş bende gitmek istiyorum ama kocişden gizli :) kartlarını evde unutmuş birini alayım ben bari :) Güzel günlerde giysin pamuğum.
Tütü aldım(ivy sana selam olsun:), cook guzel lacivert kirmizi cicek desenli bo elbise aldim, bi tane takim aldim, patikler aldim, rengarenk tshirtler aldim, bi de tayt gibi bisi aldim. 2lisi 14 mu neydi kixim yolda uyuyakaldigi icin hepsi posette kapinin onunde, babasi gelmeden yikamaliyim hepsini :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?