2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bence gayet rahat duruyor. Sadece koltuğu yatırmışlar o resimde. Biraz daha dik olabilir. Oto koktuklarında ki o çukurluk sadece anneleri rahatsız ediyor psikolojik olarak. Hıçkırık gibi. Bebekler için bi rahatsızlığı yok. Hatta güvenlik için çok gerekli. O yüzden uzmanlar çukurları yastık v.b şeylerle sakın doldurmayın derler. Bi süre sonra anneninde gözü alışıyor ve rahatsız olunmuyor. Kendimden biliyorum. Ben doğduğundan beri oto koltuğu kullanıyorum 0-18 olanlardan. İçindeki ilave ( yeni doğan) minderini çıkaralı çok oluyor çünkü benim kızım boydan sığmadı. Birde iki büklüm oluyor diye farketmiştim ki meğer kemer geçiş noktasını bir üst kademeye alma vakti gelmişte geçiyormuş. Onuda ayarladıktan sonra gayet rahat oldu. Yani denettirdim içinde iki büklüm oldu denmişti sanırım burda. Muhtemelen denenen koltuğun ayarları bebeğinize uygun olmadığı için öyle oldu. Ivy kanguru hakkında demişti ya ayarlarına dikkat diye. Bende oto koltuğu için aynısını söylüyorum.

Sağol canım madem aldık o zaman kullanalım yoksa iade edecektim neyse gelsin de deneyelim de ondan sonra karar veririz olmazsa.

Ivy vaktin zamanin varsa enguzelini yapuyorsun bu gunker budaha gelmez biz yuruyusten otesine gecemedik daha insan evde kaldikca tembellesiyor seni okudukca calismayi tempolu gunlerimi ozledim valla

Evet canim, simdi zamanim var nasilsa. Calismaya baslayinca nasil yapacagiz bilmiyorum. Birde kucuk bir sehirde yasamanin avantaji diyelim, evimin onu orman arkasi sehir merkezi. Yuruyuse gitmek, alisverise gitmek, arkadas ziyareti falan hepsi cok kolay. Istanbulda olsam bende cok zorlanirdim biryere cikmak icin 1 saat ulasim.

Cok guzel gorunuyor canim gule gule kullanin, bende dusunebilirdim.

Valla ben de planliyimdir ama senin kadar degil, saygi duyuyorum su haline :)

Saol canim, simdi imkanlar musait burada, ileride de boyle olurmuyum bilinmez :))

Teşekkurler uzun uzun cvp yazmışsın , ben de c&a tulum almıştım ama hiç giydiremeden küçüldü,
bir de eşofman hediye gelmişti o da renk verdi diye giydirmedim , c&a yı biraz daha erteliyeyim ozaman

Rica ederim canim isine yaradiysa ne mutlu bana. Evet ertemene sevindim :) ben evde giydigi pijamalar icin lcw dan cok memnunum, hem cok ucuz, hem %100 pamuk hemde kaliteli. Modellerde guzel. Ben gelirken lcw yi bosalttim resmen, 24 ayliga kadar aldim esofman, pijama v.s.

Maşaallah çok pozitif bi insansın ya. Her çocuk bir olmuyormuş gerçekten. İnşaallah benim kızımda akıllı uslu bi kız olur da yine planlı programlı hayatıma geri dönerim.

Ya kızlar ben benim kıza yoğurdu nasıl yedireceğim babymix yiyordu onuda yemiyor :) ilk gün yedi sadece. Ayran versem olur mu acaba .

Canım insallah gerek kalmaz ama bence tahil ultrason falan yapılsın temiz çıksın da için rahatlasın,
bak biz de alerji için tahlil yapılırken hastalık çıktı tahiller vs yapıldı içim rahatladı şimdi de iyi zaten.
Yani Allah korusun Birşey çıkmasın ama yaptırın ( özellikle ultrasonu) da rahatlayın bence
Otokoltuğunuz da hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

Ben de rabarbanın aslında cybex istiyordum demesine güvenerek aldım yoksa bizim de kafa basmadı okonuları

Bende istiyorum canım belkide kilo alımına engel birşey vardır ne bileyim inşallah yoktur. Şuan yoğurt çorbası yaptım yediği 3 kaşık o kadar.

Ben de rabarbanın aslında cybex istiyordum demesine güvenerek aldım yoksa bizim de kafa basmadı okonuları

Siz cybex mi aldınız bende maxi cosi britax römer ve cybex arasında kalmıştım. Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun canım

kuzum bir haftadır hasta(

geçen hafta ctesi diş buğdayı yapıldı. anneanesi teyzeleri filan yaptılar ben bi evi temizledim. yapmıycaktım istemedim ama anneanesi sen karışma biz yaparız kızım hatıra kalır dedi. gelenlerden bir ikisi hastaydı. kızım şifayı kaptı tabiii((

dün de 3. dişi geldi huzursuzluğunu iştahsızlığını sen düşün

artık zorla yedirme gibi bir olasılık bizde de yok. püskürtme eliyle itme ne arasan hepsi var....:)

Çoook güzel ellerine sağlık ben de ozana kendi elimle birşey yapayım diye kumaş boyası
aldım ama öyle duruyor yapamıyorum
Bende almıştım odasını süslemek için kızım erken gelince yapamamıştım bende şimdi tshırt yapayım dedim :) Sende yaparsın şükür artık Ozan iyi önceden hastalıklarla uğraşmaktan kendine vakit ayıramıyordun. Çok şükür geçti gitti hepsi.

Oyy bizde dişlerde gelmedi yani birinin ucu çok az göründü daha da bişi yok. Yoğurt çorbası da çöpe gitti. Beni emdi yemedi.

Kizlar sizden aldigim gazla bugun lc waikikiye gittim, kocami batirdim, kizimi yolda uyuttum eve geldim emziriyorum. Mutlu muyum? Hem de ne bicim. :))))

Kizlar sizden aldigim gazla bugun lc waikikiye gittim, kocami batirdim, kizimi yolda uyuttum eve geldim emziriyorum. Mutlu muyum? Hem de ne bicim. :))))

Neler aldın hadi paylaş bende gitmek istiyorum ama kocişden gizli :) kartlarını evde unutmuş birini alayım ben bari :) Güzel günlerde giysin pamuğum.

Neler aldın hadi paylaş bende gitmek istiyorum ama kocişden gizli :) kartlarını evde unutmuş birini alayım ben bari :) Güzel günlerde giysin pamuğum.

Tütü aldım(ivy sana selam olsun:), cook guzel lacivert kirmizi cicek desenli bo elbise aldim, bi tane takim aldim, patikler aldim, rengarenk tshirtler aldim, bi de tayt gibi bisi aldim. 2lisi 14 mu neydi kixim yolda uyuyakaldigi icin hepsi posette kapinin onunde, babasi gelmeden yikamaliyim hepsini :)))

Ohh güzel güzel giysin bende alacağım ama şu babamızı kandırmam lazım ya aslında daha yeni aldım bir kaç birşey yine de alayım istiyorum. Doymuyorum birde benim annemde almış yaz için bir sürü şey gidince göreceğim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…