- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.961
Waikide kaç beden alıyorsunuz kızlar?? Bir iki t-short almıştım ama belleri tam kolları uzun geliyor.
mama sandalyesinde Burkaya teşekkürler, oto koltuğunu da rabarbaya güvenerek alacağım. o konuya kafam basmadı benim
gerçekten burada fikir paylaşımımız çok işe yarıyor. hamileliğimde saçma sapan şeyler almışımsayenizde şimdi doğru şeyler alıp iki iki masraf yapmaktan kurtuldum
Bende rabarba güvenip aynısından aldım oto koltuğunu malum benim deneme imkanım yok gidip de. Aldık bakalım gelsin ona göre bakacağız nasılmış.
Kızım geçsin 8 kiloyu söz veriyorum şikayet etmeyeceğim taşıyacağım. Yeter ki o kilo alsın ben taşımaya hazırım. :)
Evet canım altında ki de taty kızım lcw den giyiniyor çoğunlukla başka mağaza yok birde ürünleri güzel.Demek ki zevklerimiz aynı :) Kızları yanı giydirdiğimize göre :)
Evet istersen çikolata sos da dökebiliyorsun benimde eşim yine istedi akşama yapacağım inşallah ama halley yok evde gidip almak gerek :) Afiyet olsun kilo olmasın.
Kızlar ya kilolar için birşey yapıyor musunuz ?
Nurumhiram canım teşekkür ederim öptüm canım :)
Buda dün abimlere yaptığım elmalı turtam kızlar kahvaltıdan sonrası için yaptım :)
Eki Görüntüle 1005263
yok canım okadar havalı değiliz, havuzumuz açık kapalı değil
ama dur yine atayım havamımalum ben İzmir de yaşıyorum, bize yaz Mayıs ta gelir
Bence gayet rahat duruyor. Sadece koltuğu yatırmışlar o resimde. Biraz daha dik olabilir. Oto koktuklarında ki o çukurluk sadece anneleri rahatsız ediyor psikolojik olarak. Hıçkırık gibi. Bebekler için bi rahatsızlığı yok. Hatta güvenlik için çok gerekli. O yüzden uzmanlar çukurları yastık v.b şeylerle sakın doldurmayın derler. Bi süre sonra anneninde gözü alışıyor ve rahatsız olunmuyor. Kendimden biliyorum. Ben doğduğundan beri oto koltuğu kullanıyorum 0-18 olanlardan. İçindeki ilave ( yeni doğan) minderini çıkaralı çok oluyor çünkü benim kızım boydan sığmadı. Birde iki büklüm oluyor diye farketmiştim ki meğer kemer geçiş noktasını bir üst kademeye alma vakti gelmişte geçiyormuş. Onuda ayarladıktan sonra gayet rahat oldu. Yani denettirdim içinde iki büklüm oldu denmişti sanırım burda. Muhtemelen denenen koltuğun ayarları bebeğinize uygun olmadığı için öyle oldu. Ivy kanguru hakkında demişti ya ayarlarına dikkat diye. Bende oto koltuğu için aynısını söylüyorum.
Britax römer trifix almıştı canım bende ondan aldım. İnşallah canım sadece açığı kapasın yeter :)Bende bu vesileyle sayenizde edindigim tum blgiler icin teskkurlerimi sunayim :) rabarba ne almisti oto koltugu? Ben kacirmisim o kismi.
Insallahhhhh canim, ay parcamiz suanda harika ama madem annesi istiyor alsin birazcik daha kilo bakalim :)
İstanbul a gittiğimde bakarım artık bizim burada yok mothercare malesef yada netten bakarım.Kizlar yeri gelmisken yazayim, mothercare de kot taytlar var, ici pamuklu ve cok sik. Benim kiz kardesim zamaninda almis ama her zaman yakalayamiyormus, cok cabuk tukeniyor diyordu. Cocuk hem yere, betona oturuyor yinede bacaklari sicacik hemde oyle kalin kaba kumas degil diye bana cok tavsiye etmisti. Bende almistim 3-6, 6-9 ve 6-12 aylik. Icine kulotlu corap falan giydirmeden giydiriyorum, sicacik tutuyor. Baby gap tende almistim ama o bu kadar guzl olmadi. Kizkardesimide aradim gelmis diye ama o gittigind tukenmisti.
Yani yolunuz duserse, bulursaniz bir bakin, hosunuza giderse tavsiye ederim.
Emellll, bende istanbula tasinirsam sana en yakin evi bulucam... Ellerine saglik
:) Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :)Ahahaha, supermis :)) ellerine saglik canim.
Maşaallah çok pozitif bi insansın ya. Her çocuk bir olmuyormuş gerçekten. İnşaallah benim kızımda akıllı uslu bi kız olur da yine planlı programlı hayatıma geri dönerim.
Kizlar sizden aldigim gazla bugun lc waikikiye gittim, kocami batirdim, kizimi yolda uyuttum eve geldim emziriyorum. Mutlu muyum? Hem de ne bicim. :))))
Tütü aldım(ivy sana selam olsun:), cook guzel lacivert kirmizi cicek desenli bo elbise aldim, bi tane takim aldim, patikler aldim, rengarenk tshirtler aldim, bi de tayt gibi bisi aldim. 2lisi 14 mu neydi kixim yolda uyuyakaldigi icin hepsi posette kapinin onunde, babasi gelmeden yikamaliyim hepsini :)))
Britax römer trifix almıştı canım bende ondan aldım. İnşallah canım sadece açığı kapasın yeter :)
İstanbul a gittiğimde bakarım artık bizim burada yok mothercare malesef yada netten bakarım.
İstanbul değil canım lüleburgaz dayım ben :) Kargo yapar yollarım ama :)
:) Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :)
kuzum bir haftadır hasta(
geçen hafta ctesi diş buğdayı yapıldı. anneanesi teyzeleri filan yaptılar ben bi evi temizledim. yapmıycaktım istemedim ama anneanesi sen karışma biz yaparız kızım hatıra kalır dedi. gelenlerden bir ikisi hastaydı. kızım şifayı kaptı tabiii((
dün de 3. dişi geldi huzursuzluğunu iştahsızlığını sen düşün
artık zorla yedirme gibi bir olasılık bizde de yok. püskürtme eliyle itme ne arasan hepsi var....:)
Buda dün abimlere yaptığım elmalı turtam kızlar kahvaltıdan sonrası için yaptım :)
Eki Görüntüle 1005263
Kisir noooldu kisir :)))
Evet canım altında ki de taty kızım lcw den giyiniyor çoğunlukla başka mağaza yok birde ürünleri güzel.Demek ki zevklerimiz aynı :) Kızları yanı giydirdiğimize göre :)
Evet istersen çikolata sos da dökebiliyorsun benimde eşim yine istedi akşama yapacağım inşallah ama halley yok evde gidip almak gerek :) Afiyet olsun kilo olmasın.
Kızlar ya kilolar için birşey yapıyor musunuz ?
Nurumhiram canım teşekkür ederim öptüm canım :)
Canlr merhbalr
Bebek arabasi arastirmasina baslamissiniz
Iki cocugumda da bunu kullandım
Karsi komsumda gorup almıştım
Çok memnunum
Amerikada bile herks bakiyoo gezerken. Hatta soranlr bile oldu.:--))burda yok galiba.bn tr de int den almistm. Daha uyguna gelmişti. http://www.gracoturkey.com/urun/symbio-chili-red
Sizler bize Allah ın en güzel hediyelerisiniz.Eki Görüntüle 1004934
canlarım 2 gündür benim yaramaz paşam çok geç uyuyor saat 23.30 geçince ancak uyor hemde ağlaya ağlaya uyutuyorum ve gece de sık sık uyanıyor sanırm düzeni değiştirmemiz gerek baklaım nasıl olcak.Dişten değim dişler çıktı .
Umarım sizde herşey yolunda bebeişler mamalrı yesin güzel uyusun o o kdar mı zor ya:)))))o ne hep oyun oyun.
Gecmis olsun canım , crp 23 gelince başlamıştım antib. 1 ay sürdü nerdeyse çünkü öksürüğü
Bu aralar hersey cok yogun , hic vaktim olmuyor girmeye , merak etmeyin diye bi hbr edeyim dedim
Motor takılmış misali koşturuyorum :))
Biz iyiyiz sonunda gripler gecti , Ali sürekli kucak istiyor, bi emeklese rahatlayacak, döne döne odayı dolanıyor , tabi onda da gözümüz üstünde . Abisi en ufak boşluğu değerlendirip zarar vermeye calisiyor , biraz büyüseler yoluna girecek insallah da
Gece sık kalkıyor , atakta mıdır nedir , meme icin uyanıyor , ac degil aslında , dudak tiryakisi :) uyku bize haram oldu
Irmak in bebisinin cinsiyeti belli olmus mu , 70 sayfa gecmisi okumam mümkün degil :)
SiZler de iyisiniz umarım hersey yolundadir
Canım 6. ayda başlanıyor 2 numaraya biz başladık :)
Ne dediği belli değil be kuzum yazıyor işte kafasına göre takılıyor. Sende çok gezenti oldun valla foto bekliyorum kostümlü kızını :)
Meltemcim hoş geldin çok merak ettik sence sakıncası yoksa telini yada face adresini verirsen sevinirim canım.
Irmağın bebeği erkek canım..
Kızlar bu arada cidden birimize yine telleri versek .
Abimler kahvaltıya geldi İstanbuldan sonrada akşam yemeğini dışarıda yedik gittiler.
Eki Görüntüle 1004643
Mehmet öz ün kitabında okumuştum bu akşam bizzat tecrübe ettiğim için sizinle paylaşmak istedim...
mutfakta börek kızartıyordum tavada, paşam bir anda salondan çığlık atınca korktum. böreği tavaya bırakıyorum derken baktım 3 parmakta yağın içinde
hemen soğuksuyun altına tuttum 1 dk kadar sonra yumurtanın beyazını sürdüm tamamen yanığın üzerine. hala da yumurta akı sürülü üstünde. normalde su falan toplaması lazımdı çünkü girdi resmen kızgın yağa ama ufak bir kızarıklık ve ince bir sızı ile olayı atlattım
aklınızda bulunsun sizin yada Allah korusun ama bebeklerimizin başına böyle bişey gelirse hemen soğuk su ve ardından yumurtanın akı...hem acıyı alıyor hemde su toplamasını engelliyor. yalnız yumurta akı kuruyunca deri geriliyor. o yüzden kurumadan tekrar aka batırmak lazım
Arkadaslar merhaba bana sızın grupta cok aktıf olan aybike77 nın maıl adresı lazım varmıdır sızde kendısı bana ozelden yazmıstı ama msj sayım yetersız oldugunıcın ozelden donemıyorum kendısıne kendısıde aktıf grupta suanda sanırım bana ozelden maıl adresını uazarsa cok sevınırım
Aybikeye iletiriz sana mesaj ile iletisim bilgilerini verir canim. Zaten kendiside gorur bu postunu.
Olsun canım Türkiye ye gelde şehir farketmez kargo yaparım :)Dogruyaa. Ivy nin kablolar karismis, pazartesi sendromu olmusum :)) luleburgaz a gelirim bende :)
Hangi şehirdesin bazen benimde canım çok sıkılıyor ama hiç ağlamadım bu yüzden.Hava soguk diyekizi hasta ederim diye disariya cikkmayip, kafayi da yemek uzereyim. Cok sıkıldım. Bolca agladim. Annemle ablamlarla ayni sehirde oturmak istiyorum.
emelcim nasıl yaptın, ben de bayılıyorum böyle dilimlenip yene turtalara, hafta sonu eşim istedi üşengeçliğimden bi de beril çok kucak istediğinden yapamadım, üzüldüm sonradan adamacağız kırk yılın bi başı bi şey istedi yapmadım
off çok canım çekti kısır ya, burda kısırlık bulgur yokki alsam da yapsam, iri taneli irmikten olur mu ki acaba
ben de kilo kalmadı, 36 bedene düştüm ama şu göbeği ne yapsam bilemiyorum, kocaman sezeryan göbeğim duruyor, mekik çekmeye başlayabilirmiyim artık acaba, sezeryan dikişleri zarar görürümü ki, normal doğursaydım hemen başlardım mekiğe, eskiden her sabah akşam 50 şer mekik çekerdim
canım hoşgeldin
bu symbio modeli demi, graconun
ben de bundan adlım, şeklini görüp beğendmiştim ama ben pek memenun kalmadım, alttaki sepeti çok küçük, bir de çok hantal, özellikleri iyi ama ne bileyim bilsem bu modeli almazdım
emelcim yoksa bu pastayı da mı sen yaptın, hayranım sana, snein gibi bi komşum olsa keşke
bu ara beril de az uyyor geceleri, eskiden 12 saate tamamlardı, şimdi akşam 9 da uyuyp sabah 7 gibi uyanıyr 10 saatte düşürdü, hep oyun hep oyun
ataktır canım, hoşgeldin bu arada özledik
canım maşallah kuzuna, arkadaki eşin mi, kızınçok benziyo o zaman eşine
allah korusun canım aman dikkat, uyardığın için saol,
o çığlıklar bizde de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?