2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende rabarba güvenip aynısından aldım oto koltuğunu malum benim deneme imkanım yok gidip de. Aldık bakalım gelsin ona göre bakacağız nasılmış.

Bende bu vesileyle sayenizde edindigim tum blgiler icin teskkurlerimi sunayim :) rabarba ne almisti oto koltugu? Ben kacirmisim o kismi.

Kızım geçsin 8 kiloyu söz veriyorum şikayet etmeyeceğim taşıyacağım. Yeter ki o kilo alsın ben taşımaya hazırım. :)

Insallahhhhh canim, ay parcamiz suanda harika ama madem annesi istiyor alsin birazcik daha kilo bakalim :)

Kizlar yeri gelmisken yazayim, mothercare de kot taytlar var, ici pamuklu ve cok sik. Benim kiz kardesim zamaninda almis ama her zaman yakalayamiyormus, cok cabuk tukeniyor diyordu. Cocuk hem yere, betona oturuyor yinede bacaklari sicacik hemde oyle kalin kaba kumas degil diye bana cok tavsiye etmisti. Bende almistim 3-6, 6-9 ve 6-12 aylik. Icine kulotlu corap falan giydirmeden giydiriyorum, sicacik tutuyor. Baby gap tende almistim ama o bu kadar guzl olmadi. Kizkardesimide aradim gelmis diye ama o gittigind tukenmisti.

Yani yolunuz duserse, bulursaniz bir bakin, hosunuza giderse tavsiye ederim.

Canim ben oto koltugu icinde aynisini soyluyorum, bebeginizi icine oturdun, sagini solunu, kemerini sirtini bas minderini tek tek ayarlayin. Ne siki ne dar. Bu islemi her hafta yapin cunku hizli buyuyorlar.

Bizim oto koltugumuza annem ve esim kizimi sigdiramamislardi daha 2 aylikken, esim yeni koltuk almaya gidiyordu :) cocuk yamuk ve ayaklar tamamen disarida duuryordu icinde :))) simdi 7 aylik hala kullaniyoruz ve 1 yasa kadar kullanilir. Ayarlar cok onemli :))

Haaa Aybike, ne oldu sizin kangru canim? Simdi rahat mi?

Bende bu vesileyle sayenizde edindigim tum blgiler icin teskkurlerimi sunayim :) rabarba ne almisti oto koltugu? Ben kacirmisim o kismi.

Insallahhhhh canim, ay parcamiz suanda harika ama madem annesi istiyor alsin birazcik daha kilo bakalim :)
Britax römer trifix almıştı canım bende ondan aldım. İnşallah canım sadece açığı kapasın yeter :)

İstanbul a gittiğimde bakarım artık bizim burada yok mothercare malesef yada netten bakarım.

Emellll, bende istanbula tasinirsam sana en yakin evi bulucam... Ellerine saglik

İstanbul değil canım lüleburgaz dayım ben :) Kargo yapar yollarım ama :)
Ahahaha, supermis :)) ellerine saglik canim.
:) Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :)

Maşaallah çok pozitif bi insansın ya. Her çocuk bir olmuyormuş gerçekten. İnşaallah benim kızımda akıllı uslu bi kız olur da yine planlı programlı hayatıma geri dönerim.

Kocaman bir aminnnn. AMA olsmasada kafana takma annesi, saglikli olsunlarda en onemlisi o, ayricacok akilli bir kiz o, annesinin hayatina ambargo koymus, patron olmus simdiden:) uslanirda zamanla. Her karakter farkli iste, benim kizimda cak hareketli ama cok sukur aglamasi, besin veya uyku reddi yok. Buyunce ne olacaklar bakalim.

:)))) optum o tutulu kizi benn

Dogruyaa. Ivy nin kablolar karismis, pazartesi sendromu olmusum :)) luleburgaz a gelirim bende :)

Son düzenleme:
Hava soguk diyekizi hasta ederim diye disariya cikkmayip, kafayi da yemek uzereyim. Cok sıkıldım. Bolca agladim. Annemle ablamlarla ayni sehirde oturmak istiyorum.

Geçmiş olsun,

3. Dişi de hayırlı olsun , inşallah dişler çıknca iştahı artar

Arkadaslar merhaba bana sızın grupta cok aktıf olan aybike77 nın maıl adresı lazım varmıdır sızde kendısı bana ozelden yazmıstı ama msj sayım yetersız oldugunıcın ozelden donemıyorum kendısıne kendısıde aktıf grupta suanda sanırım bana ozelden maıl adresını uazarsa cok sevınırım

Buda dün abimlere yaptığım elmalı turtam kızlar kahvaltıdan sonrası için yaptım :)
Eki Görüntüle 1005263

emelcim nasıl yaptın, ben de bayılıyorum böyle dilimlenip yene turtalara, hafta sonu eşim istedi üşengeçliğimden bi de beril çok kucak istediğinden yapamadım, üzüldüm sonradan adamacağız kırk yılın bi başı bi şey istedi yapmadım
Kisir noooldu kisir :)))

off çok canım çekti kısır ya, burda kısırlık bulgur yokki alsam da yapsam, iri taneli irmikten olur mu ki acaba

ben de kilo kalmadı, 36 bedene düştüm ama şu göbeği ne yapsam bilemiyorum, kocaman sezeryan göbeğim duruyor, mekik çekmeye başlayabilirmiyim artık acaba, sezeryan dikişleri zarar görürümü ki, normal doğursaydım hemen başlardım mekiğe, eskiden her sabah akşam 50 şer mekik çekerdim

canım hoşgeldin
bu symbio modeli demi, graconun
ben de bundan adlım, şeklini görüp beğendmiştim ama ben pek memenun kalmadım, alttaki sepeti çok küçük, bir de çok hantal, özellikleri iyi ama ne bileyim bilsem bu modeli almazdım

Sizler bize Allah ın en güzel hediyelerisiniz.Eki Görüntüle 1004934

emelcim yoksa bu pastayı da mı sen yaptın, hayranım sana, snein gibi bi komşum olsa keşke

bu ara beril de az uyyor geceleri, eskiden 12 saate tamamlardı, şimdi akşam 9 da uyuyp sabah 7 gibi uyanıyr 10 saatte düşürdü, hep oyun hep oyun

ataktır canım, hoşgeldin bu arada özledik

canım maşallah kuzuna, arkadaki eşin mi, kızınçok benziyo o zaman eşine

allah korusun canım aman dikkat, uyardığın için saol,
o çığlıklar bizde de var

Aybikeye iletiriz sana mesaj ile iletisim bilgilerini verir canim. Zaten kendiside gorur bu postunu.

Dogruyaa. Ivy nin kablolar karismis, pazartesi sendromu olmusum :)) luleburgaz a gelirim bende :)
Olsun canım Türkiye ye gelde şehir farketmez kargo yaparım :)
Hava soguk diyekizi hasta ederim diye disariya cikkmayip, kafayi da yemek uzereyim. Cok sıkıldım. Bolca agladim. Annemle ablamlarla ayni sehirde oturmak istiyorum.
Hangi şehirdesin bazen benimde canım çok sıkılıyor ama hiç ağlamadım bu yüzden.

Mekik çekebilirsin canım artık birşey olmaz doktorum 3 aydan sonra çekebilirsin demişti. Arkadaki abim :) Kızım aynı babası Face filan varsa orada var resimleri :)

Pastayı ben yapmadım ama düşünüyorum şeker hamuru ile pasta yapmayı diş buğdayında kızımın:) Ay hepinizle komşu olsak siz çalışın ben yemek yaparım gelir bizde yeriz oh ondan sonra sohbet muhabbet :)

Elmalı turtanın tarifi çok kolay 3 yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket margarin 2 paket kabartma tozu aldığı kadar un. içi için 5 yada 6 elma tarcın ceviz ve 1 su bardağı şeker elmalar çok tatlı ise koyma şeker.
Hamurdan biraz ayırıp buzluğa atıyoruz o donuyor bizde o arada içi yapıyoruz biraz donunca kalan hamuru tepsiye yayıyorum içi koyuyorum rende ile de diğer hamuru üzerine rendeliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…