2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım böyle moralini bozma içini ferah tut inşallah bak bir şeyi yokmuş bebişin ...

Yessss, bugünün şakşakçısı ben olabilirim, oldu da bitti maşallaaah

Evet ben de onu diyorum zaten hepimiz ortalama 3.ayımızı dolduruyoruz ve artık karından her şey net bir şekilde görülüyor.Benim 6 haftalıkken bebeği görememişti alttan baktı ve gördü.Ama şimdi hiç anlamayan bir insan bile bebeğin tüm uzuvlarını görebilir.Hani yoğun akıntı kaşıntı olur da akıntının niteliğini görmek açısından vaginal usg yapabilirler ona eyvallah ama yok daha net görünsün diye anneciği tedirgin etmeye gerek yok bence

Ben de kahve delisiyim ama günde bir fincana müsade etti doktorum ... zaten diğer içeceklerden de pek hoşlanmıyorum canım çok bir şeyler içmek isterse süt ısıtıyorum üstüne de hafif tarçın serpiyorum kalori almadan kalsiyum alıyorum

Bu arada ben de hamile kıyafetleri giymeye başladım karnım çok şişiyor çünkü zaten midem yüzünden sürekli şişkinlik yaşıyordum şimdi neredeyse 6 aylık hamile gibi göbeğim var olsun bebeğim sağlıklı olsun da ben o göbeği eritmeyi iyi bilirim

Ben çok strese giriyorum ilk haftalar şu bebek bir an önce görülsede karından baksalar diyordum.Ne bileyim hani, bir dişçi koltuğu bir de jinekolog masası beni hep tedirgin etmiştir niyese

cnm sıkma canını hiçbişeye ilerde gelicek güzel günleri düşün bebişini :)
bende evimden tiksinme olayı olmadı çok şükür ama çevremden duydugum duyumlara göre 3 ay sonra geçer deniyor sık dişini bi haftamız kaldı 3.ayı doldurmaya :) benim durumum iştahsızlık :/ çok üzülüyorum bebegimde beslenemicek diye

ben tayt olayına taktım. kocam normalde hiç hoşlanmaz. ama şimdi bişey diyemiyor.

Bende bugün başladım giymeye oda hamile pantolonu küçük beden :) çok karnım çıkmadı ancak kotlar ardık karın bölgemi skmaya başlamıştı kimi görsem böyle sıkı şeyler giymemelisin dedi. Şimdi çok rahat karnım ve bebişim

ben tayt olayına taktım. kocam normalde hiç hoşlanmaz. ama şimdi bişey diyemiyor.

Benimkide kot giyiyorum tayt giymiyorum diye kızıyordu. Bebişi çok kıymetlı onu sıkıcam rahatsız edicem diye aklı çıkıyor mileltte üstüne sıkı giyme dedikçe cumartesi soluğu çarşıda aldım

Son düzenleme:

yaa sorma aynı durum bendede var.geçem gün hamile kıyafeti satan bir mağazaya gittim.üst tunik alacaktım dedimki bu beni çok haöile gösterdi.ee kız hamilesiniz zaten dedi.Bende hamileyim ama daha 3 ayım bile dolmadı deyince kız böyle oldu.

Ne guzel tebrik ederim.Dilerim en guzel gunler sizin ve bebeklerinizin olur.Bende her zaman bebegim olmasini istedim ama kismet olmadi esim 9 gunluk evliyken ailesinin baskisi sonucu terk etti beni 1 aydir gozu yasli bekliyorum ama sizlerin mutlulugunu okudukca mutlu oldum. İnsallah herseyin en guzeli sizllerin olur.

Benimkisi sezeryan olacak ya hani belki ilerletme geriletme olabilir öncesinde hangi burç var acep(not çok uyuyan bir burç olursa iyi olur)

valla biraz öne gelince yengeç oluyor şahsen ben de bir yengeç olarak uykuyu çok seviyorum.
acaba erken sezeryan mı olsam aslan ateş babası koç ateş benim enerjim nasıl yetcek iki erkeğe bilmiyorum :))

öncesinde yengeç, sonrasında başak var. 21 Temmuz'a kadar olursa Yengeç, 21 Ağustos'tan sonra olursa başak olacak. Başak iyidir ya, toprak grubu. Aslanlar yer bizie

Kız yengeç olsun diye 8 aylık mı doğuralım abooooo Gerçek doğumuna göre Başak olacakmış da işte Dr.bekletmez 10 gün önce alıyorlar.Neyse yükselenini ayarlarız artık napalım

Son düzenleme:

Ben de 3 aylık dediğimde herkes şaşırıyor ama bu bünyeye bağlı zaten zayıf biri değildim evlendiğimden beri göbekliyim basen falan yoktu o da olmaya başladı Sağlık olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…