- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.801
Bugun ikiili test icin doktora gittik. sabahin korunde heyecanla uyandim ama akinti icinde cok az kan gorddum. dr' a gittim bebek normal dedi bir sey olctu 1.5 dedi. benim aklim kanamada olddugu icin pek kulak veremedim. her sey yolunda dedi progestani biraktiracaktim ama kanama var 10 gun daha kullan dedi. eve geldim kanama daha belirgin oldu. kaahverengi ve pembe karisik. moralim cok bozuk ya yine aglamak istiyorumm
ben çok çaycı değildim, sanırım artık hiç içmiyorum. bilemedim.
şimdi izlemeniz gereken yol şu.
1- Kullanıcı kontrol paneli.
2-Hesabım
3-Seçenekleri Düzenle
4-Çeşitli Seçenekler
5- Mesaj editörü
-Standart Editör-tollbar
Şayet bunu yaptınız olmadı, büyük ihtimalle tarayıcınızı yükseltmeniz gerekecektir. sevgiler
Evet ben de onu diyorum zaten hepimiz ortalama 3.ayımızı dolduruyoruz ve artık karından her şey net bir şekilde görülüyor.Benim 6 haftalıkken bebeği görememişti alttan baktı ve gördü.Ama şimdi hiç anlamayan bir insan bile bebeğin tüm uzuvlarını görebilir.Hani yoğun akıntı kaşıntı olur da akıntının niteliğini görmek açısından vaginal usg yapabilirler ona eyvallah ama yok daha net görünsün diye anneciği tedirgin etmeye gerek yok bencekarından gözüken netlik vaginal ultrasonla daha net gözüküyor canm. Ve karında gördüğün küçücük kesyi kocaman görüyorsun ve ne olduğunu ayırt edebiliyorsun. O vaginal ultrason doktorların 3. gözü diye geçiyormuş tıpta (doktorum söylemişti.) 6. haftada karından duydumgum kalp sesi çok tizdi vaginaldan baktı güp güp harikaydııı.. Zaten 2 aydan sonra vaginal ultrasona gerek duymuyorlar sanırım
Eğer alışkın değilsen hiç içmesen de olur canım.Sanki bir faydası var mı:Hayır. Biz düştük sen düşme kardeeeeş
http://www.kadinlarkulubu.com/aslan-burcu/508955-aslan-burcu-bebegi.html
daha öncede bu linkte paylaşılmış,
aslan burcu bebeği olanların yorumları,
uykuyu unutun diyorlar arkadaşlar ya....
strese gırılcek bı sdurum yokkı cnm en azından ben gırmıyorum dedgıgım gıbı rahmım ters oldugu ıcın goruntu ustten net degıl benım ornegın gecen hafta en se olcumu ıcın gıtım net olmadıgı ıcın olcum alamadı drum alttan muayenede hersey nettı ve olcumumu aldı yanı oyle herkesdekı gıbı karından net gorunmuyor herkesınkı benım 2. hamılelgım ılkınde boyle bır sorun yoktu rahmın ters donme durumuda zaten genelde dogumlardan sonra olan bı durum buyuzden 2. gebelıgım bu sekılde devam edıyor sımdılık benım drumla aramda sıcak bı dıyolog yasadıgım ıcıcn hıcte cekınmıyorum muayenden
ama daha fenası, benim canım çok kola istiyor. aylardır içemiyorum deliricemmm :2:
selam güzel anneler...
rahatsız olanlara rabbim acil şifalar versin.
kızlar benim mide bulantılarım tam gaz devam ona alıştım ama evimden tiksinme olayı çok yordu beni.
sürekli annemdeyim.evimi pislik götürüyo.ama temizleyecek halim yok sanki insanlar inanmıyor gibi geliyor bana ama gerçekten gücüm yok.
eşim dün ne zaman geçecek bu halin dedi çok zoruma gitti bugün anneme gidip ona da sende annende kal diyesim var.sanki ben çok meraklıyım göçebe gibi yaşamaktan.belki kötü bi niyetle söylemedi ama hassasım bu konuda çünkü zerre kadar naz yapmıyorum söylediklerim hepsi gerçek.
ne zamana geçer kızlar evimden tiksinme olayı sizce.?
Benimkisi sezeryan olacak ya hani belki ilerletme geriletme olabilir öncesinde hangi burç var acep(not çok uyuyan bir burç olursa iyi olur)
Bu arada ben de hamile kıyafetleri giymeye başladım karnım çok şişiyor çünkü zaten midem yüzünden sürekli şişkinlik yaşıyordum şimdi neredeyse 6 aylık hamile gibi göbeğim var olsun bebeğim sağlıklı olsun da ben o göbeği eritmeyi iyi bilirim
Bu arada ben de hamile kıyafetleri giymeye başladım karnım çok şişiyor çünkü zaten midem yüzünden sürekli şişkinlik yaşıyordum şimdi neredeyse 6 aylık hamile gibi göbeğim var olsun bebeğim sağlıklı olsun da ben o göbeği eritmeyi iyi bilirim
ben tayt olayına taktım. kocam normalde hiç hoşlanmaz. ama şimdi bişey diyemiyor.
Benimkisi sezeryan olacak ya hani belki ilerletme geriletme olabilir öncesinde hangi burç var acep(not çok uyuyan bir burç olursa iyi olur)
öncesinde yengeç, sonrasında başak var. 21 Temmuz'a kadar olursa Yengeç, 21 Ağustos'tan sonra olursa başak olacak. Başak iyidir ya, toprak grubu. Aslanlar yer bizie
yaa sorma aynı durum bendede var.geçem gün hamile kıyafeti satan bir mağazaya gittim.üst tunik alacaktım dedimki bu beni çok haöile gösterdi.ee kız hamilesiniz zaten dedi.Bende hamileyim ama daha 3 ayım bile dolmadı deyince kızböyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?