2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

okumama gerek yok işyerime bebekli aileler gelince nerde gürültücü kız ya da erkek farketmez bir çocuk varsa burcunu sorduğumda aslan çıkıyor :))
artık aslnaları tahmin edebiliyorum:)

Ben de 3 aylık dediğimde herkes şaşırıyor ama bu bünyeye bağlı zaten zayıf biri değildim evlendiğimden beri göbekliyim basen falan yoktu o da olmaya başladı Sağlık olsun ...

benim öyle çok aşırı tiksintim ve bulantım olmadı.birkaç şey hariç herşeyi yedim.birde 15 gün falan grip olunca eşim sağolsun işten geldik mi yemek yiyoruz ben uzanıyorum o birde meyvasını falan getiriyor.yedim içtim yattım.2,5kg aldım bile

geçmiş olsun. ama beterin beteri var, o gazı çıkaramadığını düşün bir de?

çoğu çıkmıyo zaten canım günün sonuna doğru o kadar artıyor ki yatarken eşim sarılıyo bazen, eli karnıma geliyo. sen misin bunu yapan o kadar rahatsız ediyor yani. geçen sene doğum yapan bi arkadaş daha erken gaz için, sonlarda oluyo o dedi ama inşallah artmaz :18:

canım benim hoşgeldin nerelerdesin?

kaşıntıların vardı nasıl oldu?

ilk 3 ay bebeğimiz bizim depoları kullanıyor 4. aydan itibaren inş geçicek ve güzel güzel besleneceğiz.

inş geçer bugün 12+0 olduk

kızlar bizde ultrasonda 1 hafta geriden gidiyor doktor önemli değil diyor ama aklıma takıldı sizce kötü bir durum mu? ya da hangisi doğru?

öncesinde yengeç, sonrasında başak var. 21 temmuz'a kadar olursa yengeç, 21 ağustos'tan sonra olursa başak olacak. Başak iyidir ya, toprak grubu. Aslanlar yer bizie

yaaa bi yengeç olarak bebeğimin de yengeç olmasını isterdim.ama yengeç olması için 17 gün önce doğuş olmnası lazım..aman allah korusun...o sağlıkla son ana kadar içimde büyüsün de artık bi aslanla baş ederiz napalım.bir koç birde oğlakla başediyorum..bide aslan oluverir..))

valla biraz öne gelince yengeç oluyor şahsen ben de bir yengeç olarak uykuyu çok seviyorum.
acaba erken sezeryan mı olsam aslan ateş babası koç ateş benim enerjim nasıl yetcek iki erkeğe bilmiyorum :))

bizim de baba koç, yandıkki ne yandık,
arada olan biz annelere olacak sanırım,
eşime de okuttum bebğin burç özelliklerini,
iyi ama bu da lider özellikli olacakmış napcaz dedi,
artık ikisi koalisyon kurar beni yönetirler:):):)

zaten eşim şimdiden kendine rakip geliyor sandı bebişi,
ben çocuğumuzu çok severim dedikçe,
beni de hala çok seveceksin demi diyor...

Hoşbulduk bebeim :) annemlerdeydim bende bi süre :) Kaşıntılar bitti gibi çok şükür bende 12+2 oldum doktora gittik bugün 5.3 cm olmş ufaklık burnunu gördük kız dedi ama kesin degil dedi bakalm inş saglıkla alırız bebeklerimizi kucagımıza

Herkese merhaba, ben geldim, gecmiside okudum. Performansınızı beğenmedim bu arada az yazmışsınız :)
Ben artık söylemekten sıkıldım ama hala bulantilarla uğraşıyorum . Yediklerimi midemde tutabilmek icin uzun bir savaş veriyorum ve genelde kaybediyorum. İnternet bile midemi bulandırıyor. Artık bıktım kendimdende bıktım. Hatta hamile kaldığım icin kendime çok kızıyorum. Zaten istemeden oldu. Bir cocuk neyime yetmiyordu

Neyse bu kadar emek çektikten sonra saglikla gelmesi en büyük temennim.

inş canım.

oh iyi olmuş bende sürekli annemdeyim belki yarın yine giderim eve gelince çok değişik oluyorum ağlıyorum midem bulanıyo hiçbirşey yiyemiyorum.

oo siz bizden 2 gün büyüksünüz.

maşallah canım ya hayırlısı olsun

bizim daha çok var bu ayın 25. de kontrol 15. hafta olacak bakalım cinsiyeti belli olacak mı?

Öyle deme canm yaa bebişinide etkileme.. Annelik çok zormş gerçekten. Bu senin ikinciymiş daha ii anlıyorsundur. İnşallah sağlıklı birşekilde kucağına alacağın günleri görürsün.. Bende bulantılarımdan sonra ağrılarım başladı. Her ağrımda bu ne ya yeter desem de sen duyma bebeğim diyorum

Kıyamam :/ inan ne desem boş şu an umarım bi an önce atlatırsın bu dönemi cnmm

eveet biz senin bebişinin abisi yada ablası olcaz

ben bugün ikili test içinde kan verdim haftaya alıcam bakalm inşallah bişey cıkmaz gerçi doktor burnu gözüktügü için down sendromu düşüktür dedi beklemedeiz bizde şimdilik

16. haftada belli olur dedi doktorum cinsiyet için ama bugnde emin olmamakla birlikte kız dedii ama nedense içime erkek gibi doğuyo saglıklı olsnda cinsiyeti farketmez

arkadaşlar son 10 gündür bende çok müsli yiyorum, için de bol tahıllar kuru üzüm falan var,
aldığım markada biolojik bi marka,
ama internetten okuduğumda müsli genelde bağırsakları çalıştırmak ve zayıflatıcı etkisiyle anılıyor,
hiçbişey yiyemediğimden onu yemek kolay geliyor, sütle ya da yoğurtla karıştıryorum,
bi zararı olur mu bilemedim.
bir gram daha kilo vermek istemiyorum...

Burçlardan konu açılmış,

Maalesef Aslan bebekleri konusunda bizi zor günler bekliyor. Bende Aslan burcuyum özellikle uyku konusunda annem çok çekmiş. Kızım başak burcu onun uykuları duzenliydi. Geceleri uykusu konusunda beni hiç üzmedi. Sanırım bu sefer öyle olmayacak.

inş canım cidden çok yoruldum.

inş güzel sonuçlar alırsın canım biz 2li test yaptırmayacağım canım öyle karar verdik eşimle.

rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bebekler nasip etsin.

İSETBERRY canım inan seninle aynı durumdayım sürekli ağlıyorum umarım kısa zamanda atlatırız sıkıntılarımızı

Evet benim ikinci ilkinde heyecan vardi ve basima gelecekleri bilmedigim icin korkmuyordum heycanla bebegimi bekliyordum. Oysa simdi biliyorum. Son aylarin nasil zor gececegini ve esas zorlugun bebek dogduktan sonra baslayacagini biliyorum ve korkuyorum. Offf bu hafta çok olumsuzum birazda ondan yazmıyordum buraya sizlerinde moralini bozmak istemiyordum.

Senin ne ağrıların başladı canım?

cnm bas agrisina bal ve cin yaginin iyi geldgni duymustm
bal yada cin yagini agryan bas bolgene yani alnina suruyrsun bi muddet sonra gecryrmus
ama sen denermisn bilememmm

İnşallah atlatiriz. Bende her gün anneme geliyorum ve evlerimiz çok yakın da değil . Sabah sekizde gelip aksam sekizde gidiyorum. Mesaiye gelir gibi. Kızım geceleri sadece odasında uyuyor öyle olmasa hep burda kalirdim herhalde.

ayyy çok iyi anlıyorum seni ben 3 yıldır bu şekildeyim yaaa iyi sıyırmadım diyorum:)hayır ilginç olan hiç komşuluk ilişkiside kalmamış taşındığımızdan beri bir allahın kulu kapıyı çalmadı,akraba arkadaş desen heeep memlekette kaldı burda bir tek eşim ve ailesi,yanarım yanarım eve boşuna salon yaptık ona yanarım:)sen hangi şehirdsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…