- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.821
Aslan Burcu Bebeği (23 Temmuz
arkadaşlar hiç aslan burcu bebeğinin nasıl olduğunu okudunuz mu?
sanırım çok işimiz var çoookkk:):):)
küçük aslan krallarla başetmek zorunda kalıcaz sanırım,
ama iyi terbiye edilirlerse de tatlarından yenmezlermiş...
okumanızı tavsiye ederim yukarıdaki linki...
Ben de 3 aylık dediğimde herkes şaşırıyor ama bu bünyeye bağlı zaten zayıf biri değildim evlendiğimden beri göbekliyim basen falan yoktu o da olmaya başladıSağlık olsun ...
öncesinde yengeç, sonrasında başak var. 21 Temmuz'a kadar olursa Yengeç, 21 Ağustos'tan sonra olursa başak olacak. Başak iyidir ya, toprak grubu. Aslanlar yer bizie
geçmiş olsun. ama beterin beteri var, o gazı çıkaramadığını düşün bir de?
http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editoptions bunu tıkla, Mesaj Editörü: seçeneğini "Basit Editör - Sadece text alanı" haricinde diğer iki seçenekten birisi seç. bu kadarkızlar buarada şu gülen, hoplayan, zıplayan suratları nereden yapıyorsunuz? bende çıkmıyor yaww :/
cnm sıkma canını hiçbişeye ilerde gelicek güzel günleri düşün bebişini :)
bende evimden tiksinme olayı olmadı çok şükür ama çevremden duydugum duyumlara göre 3 ay sonra geçer deniyor sık dişini bi haftamız kaldı 3.ayı doldurmaya :) benim durumum iştahsızlık :/ çok üzülüyorum bebegimde beslenemicek diye
öncesinde yengeç, sonrasında başak var. 21 temmuz'a kadar olursa yengeç, 21 ağustos'tan sonra olursa başak olacak. Başak iyidir ya, toprak grubu. Aslanlar yer bizie
valla biraz öne gelince yengeç oluyor şahsen ben de bir yengeç olarak uykuyu çok seviyorum.
acaba erken sezeryan mı olsam aslan ateş babası koç ateş benim enerjim nasıl yetcek iki erkeğe bilmiyorum :))
canım benim hoşgeldin nerelerdesin?
kaşıntıların vardı nasıl oldu?
ilk 3 ay bebeğimiz bizim depoları kullanıyor 4. aydan itibaren inş geçicek ve güzel güzel besleneceğiz.
inş geçer bugün 12+0 olduk
kızlar bizde ultrasonda 1 hafta geriden gidiyor doktor önemli değil diyor ama aklıma takıldı sizce kötü bir durum mu? ya da hangisi doğru?
dimi
muhim degil kusum :) amaaan bulenti salla ya elektirik alamadik iste iyi ki de doluymus da isincigimizdan almisiz
bisi duzeltmek degil niyetim sana takilmaya bayiliyorum anliyorr musssun
bu arada isetberry ses vernerelerdesin yahu
Hoşbulduk bebeim :) annemlerdeydim bende bi süre :) Kaşıntılar bitti gibi çok şükür bende 12+2 oldum doktora gittik bugün 5.3 cm olmş ufaklık burnunu gördükkız dedi ama kesin degil dedi bakalm inş saglıkla alırız bebeklerimizi kucagımıza
Herkese merhaba, ben geldim, gecmiside okudum. Performansınızı beğenmedim bu arada az yazmışsınız :)
Ben artık söylemekten sıkıldım ama hala bulantilarla uğraşıyorum . Yediklerimi midemde tutabilmek icin uzun bir savaş veriyorum ve genelde kaybediyorum. İnternet bile midemi bulandırıyor. Artık bıktım kendimdende bıktım. Hatta hamile kaldığım icin kendime çok kızıyorum. Zaten istemeden oldu.Bir cocuk neyime yetmiyordu
Neyse bu kadar emek çektikten sonra saglikla gelmesi en büyük temennim.
inş canım.
oh iyi olmuş bende sürekli annemdeyim belki yarın yine giderim eve gelince çok değişik oluyorum ağlıyorum midem bulanıyo hiçbirşey yiyemiyorum.
oo siz bizden 2 gün büyüksünüz.
maşallah canım ya hayırlısı olsun
bizim daha çok var bu ayın 25. de kontrol 15. hafta olacak bakalım cinsiyeti belli olacak mı?
Kıyamam :/ inan ne desem boş şu an umarım bi an önce atlatırsın bu dönemi cnmm
eveet biz senin bebişinin abisi yada ablası olcaz
ben bugün ikili test içinde kan verdim haftaya alıcam bakalm inşallah bişey cıkmaz gerçi doktor burnu gözüktügü için down sendromu düşüktür dedi beklemedeiz bizde şimdilik
16. haftada belli olur dedi doktorum cinsiyet için ama bugnde emin olmamakla birlikte kız dedii ama nedense içime erkek gibi doğuyo saglıklı olsnda cinsiyeti farketmez
Öyle deme canm yaa bebişinide etkileme.. Annelik çok zormş gerçekten. Bu senin ikinciymiş daha ii anlıyorsundur. İnşallah sağlıklı birşekilde kucağına alacağın günleri görürsün.. Bende bulantılarımdan sonra ağrılarım başladı. Her ağrımda bu ne ya yeter desem desen duyma bebeğim diyorum
inş canım cidden çok yoruldum.
inş güzel sonuçlar alırsın canım biz 2li test yaptırmayacağım canım öyle karar verdik eşimle.
rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bebekler nasip etsin.
İSETBERRY canım inan seninle aynı durumdayım sürekli ağlıyorum umarım kısa zamanda atlatırız sıkıntılarımızı
sorma cnm evde delırıcem dıe korkuyorum,bayılsam kımsenın ruhu duymazzo değil insanlarla bır araya gelınce konusamaz oluyor ınsan artık yabanı gibi sen insanmısın aaaa insan fln dıesı gelıo ınsanın eheheheheh:):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?