- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.341
Kayra'nın dışarı çantası sabit içinde her türlü ihtiyacı var. (Kıyafet, bez vs)
Yiyecek olayını hazırlıyorum, formül mama, hipp kavanoz sebze püresi ya da benim yaptığım sebze püresi, ya da hipp mama, suyu, silmek için ağız bezi, kaynatıp termosa koyduğum su,
Kayra' da söyle birşey var. Arabadaysa araba gidecek, pusetindeyse puset sürekli gidecek durmayacak. Durdu mu kıyamet kopuyor. Gittiğime de gideceğime de pişman oluyorum. İstanbul trafiği malum o trafik sürekli akmıyor ki.
Dur ben de kızgın olayım
Benden başka Kimse emzik vermiyor mu bebeğine ?
Bir soru sorduk cvp yazan yok ne biçim topic burası?
Ahhhh gördüm Ig den. Çok güzel olmuş. Diğer resimlere de hasta oldum. Sailor elbisesi de yakıyor kuzumun
Kurtlar vadisini unuttuk mu saniyorsun? :))))
oyy maşallah afıyet olsun paşana. ben daha hıc almadım siz böyle yazınca merak ettım belkı alabılırım.
dızı mı o ne kı
sız böyle bıberon falan yetmıyor deyınce tuhaf oldum ben chıcco kullanıyorum 150 lık. benım kızım 120 lık mamayı zor bıtırıyor. ucunnu degıstırıp 6 ay ve ustu aldım ama beğenmedi bebedor almıştım. bılmıyorum benım kızda bır anormallik var sız diyorsunuz ya 150 lık mama ıcıyor falan diye nerdeeeeeeeeeee günde max 4 cogu kez 3 kere ıcıyor. ek gıda aldı alalı azaldı
saol cnm ahh cok uzuldum cok hala da oyle bazen takılıyorum kılosuna daha 6,5. evet paylaşayım inş. boydan olan bi foto.
ya bende mı oyle alsam acaba ben meme emdiği için acaba onun rahatına daha fazla alışırda emmez die korkuyorum. ne yapmalıım?
bende bende kaldımmm
oyyyy bana gorevvermedınız ama bende gelecegımmmmmmm. off ya kahve sohbet ıkı lafın belını kırmak. arkadaşlık onemlı komşulk onemlııı
geçmiş olsunnnn. açıl şifalar inş.
Dur ben de kızgın olayım
vay arkadaş düşünüyorum cözemedım ıg yıııııııııı bende görmek ıstıom ama yaaaaaaaa
Dur ben de kızgın olayım
ben cevap vereyimde bana kızma
bizimki doğduğundan beri emzik emmiyor. geçen akşam aklıma geldi bidaha deneyeyim dedi aldı emziği ısırmaya başladı :)))
Sabah sabah aklıma takıldı
Emzik kullanan anneler emzikleri nekadar da birkaynatıyorya da sterilizeediyorsunuz?
Bazı doktorlar 6. Aydan sonrasterileze etmeyegerekyok azcık mikrop da alsın
diyorbazıları 1 yaşa kadar kaynatın diyor,
http://ahmetrasimkucukusta.com/2013...im/anneler-emzikleri-yalamali-mi-yikamali-mi/
Okuyunca iyice kafam karıştı
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=698027 merhaba kizlar uzun zamandir yazamiyorum yilbasindan beri ailemiz hastaliklarla ugrasiyor bebegim iyi cok sukur bi ara oda nasibini aldi bronsit oldu konumla ilgili bilgisi olan varsa onerilerini bekliyorum
Kızlar dün babamız bize süpriz yapmış çok mutlu oldum dün tanışma yıldönümüzdü normalde kutlamam ben böyle günleri yani kutlayacağım evlilik yıl dönümü ve doğum günleri dışında.Ama eşim sağolsun 2 senedir de kutluyor süpriz yaparak. Pasta almış ve bana romanson dan saat almış kızıma da mama sandalyesi almış :) Ben ise eşimi şort ve tshırt ile karşıladım düşünün. Çok komikti ya :)
Mama sandalyemiz papetto ma 404 mü ne güzel beğendim ben :)
Kızma şekerim hemen yazayım. Biz emzik kullanmadık. Ama diş kaşıyıcılarını steril etmiyorum. Halıda çok tuylendiyse yıkıyorum veriyorum. İlk bebekte insan daha titiz oluyor. Şimdi saldım çayıra mode on :).
Sabah abisi kucaklamış geliyordu. Parkede kaydı ayağı bebek altta o üstte düşüverdiler. Allah ım korudu yumuşak bir düşüşle atlattık yuzu gelmedi yere. Oğlum yavrum korktu sapsarı oldu hemen. İlk bebeğim böyle bir düşüş yaşasaydı her yerini soyar orasını burasını kontrol ederdim. Şimdi baktım yumuşak düştü. Çok ağlama yok. Hayata devam:))
hep başkaları mı fırça atacak bize, birazda ben atayım...
oğlumun dişi ile ilgili mesaj yazdım ama hiçbiriniz cevap vermediniz. insan başına gelmeyince anlamıyor. siz böyle geyik yapmaya devam edin, bizim gibilere yardımcı olmayın
yaa harbiden şaka bir yana da saat başı uykudan çığlığı basıp uyanıyor. diş çıkarken böyle mi yapar. ateş falan yok çünkü, gündüzde keyfi çok yerinde.mesele akşam uykusuna yatınca
Coook guzel :) masallah size.
Gule gule guzel gunlerde kullanin hediyelerinizi canim.
Kızma şekerim hemen yazayım. Biz emzik kullanmadık. Ama diş kaşıyıcılarını steril etmiyorum. Halıda çok tuylendiyse yıkıyorum veriyorum. İlk bebekte insan daha titiz oluyor. Şimdi saldım çayıra mode on :).
Sabah abisi kucaklamış geliyordu. Parkede kaydı ayağı bebek altta o üstte düşüverdiler. Allah ım korudu yumuşak bir düşüşle atlattık yuzu gelmedi yere. Oğlum yavrum korktu sapsarı oldu hemen. İlk bebeğim böyle bir düşüş yaşasaydı her yerini soyar orasını burasını kontrol ederdim. Şimdi baktım yumuşak düştü. Çok ağlama yok. Hayata devam:))
Merhaba hanımlar,
Çok kötü grip oldum,kızımın doktoru 1-2 tane ağrı kesici içebilirsin ıhlamur bal falan iç deyince ben de alternatif tıbbın dibine vurdum:)) aklıma ne gelirse yapıyorum. Kızımın öksürüğü geçmedi. Ama azaldı çok şükür. Grip ona bulaşmasındiye maskeyle geziyorum evde.
Bu arada bakıcı ile anlaştık. Allahım inşallah hayırlı olur ve kızıma çooook iyi bakar. Birbirlerini severler. Merhamet gösterir. Önceden bahsettiğim 3. Bakıcı ile anlaşmış olduk. Daha önce çocuk bakmamış tek sıkıntım bu. 2 çocuğu var. Akıllı dürüst ve uyanık bir kadın. Eşimde tanıştı. Evlerine ziyarete de gittik. Çocukları ve eşi ile de tanıştık. Iyi bi aile. Bi başlasın göreceğiz. Haftaya evde beraber olacağız. Bi sonraki hafta işe başlayacağım inşallah.
Hep " ben de bakıcı ile de büyüdüm bişey olmuyor anne çalışmalı örnek olmalı kızına" derdim ama vicdan yapmaya başladım galiba. Umarım herşey iyi olacak. Biraz tedirginim sadece. Ya aslında çalışmayı özledim sanırım itiraf ediyorum:)))
Ben emzik ve agzina soktugu oyuncaklari 2 haftada 1, biberon kasik tabak gibi icine besin konan seyleri haftada 1 steril ediyorum canim.
Çok sağolun kızlar sizleri çok seviyorum bu aralar uzak kaldım neler dönüyor merak ediyorum azcık ucundan baktım evler tutulmuş görevler verilmiş :)
Aybike : canım bugün başladım kefir denemelerine doğru yolu bulduğumda paylaşacağım
Bekle : kuzum kıyamam bozma moralini kızına bak baktıkça unut canını sıkan şeyleri umarım iyi sonuçlanır bu arada kızının isminide merak ediyorum ben özelden yazarsan sevinirim
Honeyim : canım ya maşallah kayra ne kadar iştahlı bizimkine su içse yarıo :)) bu arada sen yulaf unu alıyordun galiba nerden alıyordun canım
Ivy : ben seni ıgde göremiyorum şekerim takip ediyordum ancak bugün takip etmiyor görünüyorum sildinmi kız beni yoksa bide ekleyemiyorum izin vermio
Valla kk dışında bi grup kurulacaksa ben varım arkadaşlar hem daha özel olur kem gözlerden :)) hemde daha rahat olur şu whatsap Veli nimet hakkaten önceden uğraş dur yok mms gönderecem yok blutut aç bla bla bla canını seveyim teknolojinin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?