2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Onu benim kizimda yapiyor bazen canim. Uzun yola genelde babasinin arabasiyla gidiyoruz, ben arkaya oturuyorum yanina. Muzik acip oyaliyorum. Bazen cok sikilirsa arka koltukta babasina dans ediyorum, ana yuregi iste :))

Dur ben de kızgın olayım
Benden başka Kimse emzik vermiyor mu bebeğine ?
Bir soru sorduk cvp yazan yok ne biçim topic burası?

ben cevap vereyimde bana kızma
bizimki doğduğundan beri emzik emmiyor. geçen akşam aklıma geldi bidaha deneyeyim dedi aldı emziği ısırmaya başladı :)))

Sensiz olurmu zaten canimmm, gorevi herkes kendisi seciyor, sec send birsey :))

Dur ben de kızgın olayım

Benim kız almıyor alsa vereceğim :)

Bu arada alsa ben ne yapardım çok sık dezenfekte etmezdim bağışıklığı güçlensin biraz mikropda alsın yani :)

Dur ben de kızgın olayım

Kızma şekerim hemen yazayım. Biz emzik kullanmadık. Ama diş kaşıyıcılarını steril etmiyorum. Halıda çok tuylendiyse yıkıyorum veriyorum. İlk bebekte insan daha titiz oluyor. Şimdi saldım çayıra mode on :).
Sabah abisi kucaklamış geliyordu. Parkede kaydı ayağı bebek altta o üstte düşüverdiler. Allah ım korudu yumuşak bir düşüşle atlattık yuzu gelmedi yere. Oğlum yavrum korktu sapsarı oldu hemen. İlk bebeğim böyle bir düşüş yaşasaydı her yerini soyar orasını burasını kontrol ederdim. Şimdi baktım yumuşak düştü. Çok ağlama yok. Hayata devam:))

ben cevap vereyimde bana kızma
bizimki doğduğundan beri emzik emmiyor. geçen akşam aklıma geldi bidaha deneyeyim dedi aldı emziği ısırmaya başladı :)))

Aynen yeni emzik aldım eşim emmiyo alma boşuna dedi ama yine deneyeyim dedim aldım verdim emziği ısırıp ısırıp durdu sapını memesini :)

Ben emzik ve agzina soktugu oyuncaklari 2 haftada 1, biberon kasik tabak gibi icine besin konan seyleri haftada 1 steril ediyorum canim.

Coook guzel :) masallah size.

Gule gule guzel gunlerde kullanin hediyelerinizi canim.

çok tatlısnız minnoşcum ben olsma aklımı kaçırırdım heralde, haklısın rahat olmak gerekiyor o da ancak deneyimle oluyor
şimdi bakıcı evde acaba düşürü mü diye içim içimi yiyor

Ben yazdim canim, masumum :) baska bir savunmam yok :)

Doğrusöylüyorsun ilk olunca herşeyi fazla fazla düşğnüyor insan

Buarada geçmiş olsun iyiki birşey olmamaış

Hafi hayirli olsun canim, baslarda bu huzursuzluk kacinilmaz zaten.

Ved cok gecmis olsun. Zencefil cigne bol bol.

Rabarba mm silermiyim ben seni hic askolsun. Ozelden yazarmisin yeniden nick ini hemen kontrol edeyim. Beni sacma sapan nickler eklemeye calisti, takip ettiklerine bakiyorum hic iyi niyetli bir ekleme degil. Kus beyinli kisiler profillerini gizli yapmayi beceremiyorlar bide beni kandiracaklar :)) o yuzden bazi bilmedigim veya hatirlaymaadigim nicklere bloke koymus olabilirim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…