2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Noldu Aybikem? Merak ettim ne kacirdim?

hani şu damdan düşer gibi gelip soru soran sonrada cevap alamayınca kalayı basıp gidinler varya durup durup onlara gıcık olasım laf söyleyesim geliyor :) ama yok susucam laf etmicem artık

bide okuyup okuyup kuş olup uçanlar var sabah sabah
kapalı grup mevzusunu en çok bu 2. kategori için istiyorum

yerim ben o güzelliği :))) bayıldım bu arada kostüme

Cidden bende ikinci konuda şaşmış kalmış durumdayım ne konuşuyoruz ki ne uçuruyor. :)

Tesekkur ederiz Meltem teyzesi, senin 3 meleklere bakmaya doyamiyorum bende ama daha fazla paylasim isterimmm. Kizim canavarlardan korkmuyor, canavarlarin ondan korkmasi lazim, maskelerini cekiyordu :)

Cook gecmis olsun canim, hastalik olmasinda gece uyanmak birsey degil, ustesinden gelirsin sen.

Allahmutluluğunuzu daim etsin , mamasandalyesi de hayırlı olsun uğurlu gelsin ve bol bol mamayesin kızçen

Hafıza sorunlular cemiyetine hoşgellldiniz efendim

Siz de hoşgeldiniz

Siz de hoşgeldiniz,
sen iyiki bulmuşsun anahtarı ben anahtarı bulamayıp çilingire 40 tl bayılıp sonra dış
kapının yanındaki kaloriferin üstünde bulmuştum anahtarı (nasıl oraya gelmiş birisi kapıda bulup orayabırakmış)

Kuşları bende görüyorum bazen hatta kişilerin sayfalarına girip iyice bakıyorlar !

Yok canim natural biberonun 4 deliklisini kullaniyordum. Ama anne memesini biraktigi icin artik naturale gerek yok. Her ne kadar 4 delikli olsada emmek icin daha cok caba sarfediyor sanirim normal biberonlar daha kolay akiyor.

Bakayim bende kesik uclulara canim tesekkurler.

Canim herkes akilli telefon kullanmayi tercih etmeyebiliyor. Hepimiz cepten, tabletten veya pc den giris yapiyoruz. O yuzden en mantiklisi email grubu bence. Hatta herkes gmail hesabi verirse google drive ile bol bol resimde paylasiriz.

Ne dersiniz?

sabah 7dden beri hiç oturmadım ( sabahtan beri dip köşe temizlik yaptım da ayıptır söylemesi )
Msjını yeni gördüm
cepten önce burayabaktığım için, konuyu özelden yada burdan yazabikirmisin?

Al hemen annesi, yoksa yolluyorum yeni bir biberon kuzuma...

heh işte buna deli oluyorum...arkadaş sana ne nerde ne yazdım ne yapıyorum..sen git geyiğine bak
burda bir bilgi paylaşırken bir yandan da yazmak istemiyorum. gel alacağını al sonrada selamsız sabahsız git, o da güzel

kendimi çok kızgın gördüm yine :))))

Bence olur :)

Hoşbuldum ve inşallah kızım artık mama sandalyesinde mama yer :)
sabah 7dden beri hiç oturmadım ( sabahtan beri dip köşe temizlik yaptım da ayıptır söylemesi )
Msjını yeni gördüm
cepten önce burayabaktığım için, konuyu özelden yada burdan yazabikirmisin?
tamam canım hemen yazıyorum.

Dur ben de kızgın olayım
Benden başka Kimse emzik vermiyor mu bebeğine ?
Bir soru sorduk cvp yazan yok ne biçim topic burası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…