- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.321
Noldu Aybikem? Merak ettim ne kacirdim?
Muzik zevkleri kizimla ayniymis :) bizde dun bir sokak festivaline gittik. Bando vardi, kizim en onde ziplaya ziplaya bir hal oldu, herkes gulmekten kirildi. Yerel gazete resmini cekti, videoya aldilar falan. Cok eglendi yavrum, sonra eve gelince yatagina atladi uzerine 2,5 saat deliksiz uyudu :)
hani şu damdan düşer gibi gelip soru soran sonrada cevap alamayınca kalayı basıp gidinler varya durup durup onlara gıcık olasım laf söyleyesim geliyor :) ama yok susucam laf etmicem artık
bide okuyup okuyup kuş olup uçanlar var sabah sabah
kapalı grup mevzusunu en çok bu 2. kategori için istiyorum
Bence rahatlayacağız canım , tabi gittiği yere dikkat ederiz ama kendi kendilerine oyalanmaya başlayacaklar , biz aksam yemek bile yiyemez olduk , sürekli ağlıyor kucak istiyor gezmek istiyor , yediğimden bisey anlamıyorum , o öyle olunca digerlerine sabrım kalmıyor , hayırlısıyla bi Temmuz agustos geleydi :)
Gecmis olsun canım
Luboyf Allah kavuştursun , insallah kızının huzursuzluğu da geçer biran önce
Nurumhiram kızın cok tatlı
Honey İG ye bakarsan IVY nin unicorn baby sini görürsün cok tatlı maşallah , yalnız etrafında maskeli canavarlar var ve hic korkmamış maşallah :))
Valla yazılanlara yetişemez oldum kusuruma bakmayın , Ali de uyumaz oldu , simdi yeni uyudu çamaşır asmam lazım , gözümden uyku akıyor , gece 4 kez filan emmeye kalkıyor , gündüz is var zaten , neyse şikayet etmeyim de bugüne sukur ama 24 saat yetmez oldu , gripler gecti şükür , birde hastalık eklendimi cok fena oluyoruz çünkü
Kızlar dün babamız bize süpriz yapmış çok mutlu oldum dün tanışma yıldönümüzdü normalde kutlamam ben böyle günleri yani kutlayacağım evlilik yıl dönümü ve doğum günleri dışında.Ama eşim sağolsun 2 senedir de kutluyor süpriz yaparak. Pasta almış ve bana romanson dan saat almış kızıma da mama sandalyesi almış :) Ben ise eşimi şort ve tshırt ile karşıladım düşünün. Çok komikti ya :)
Mama sandalyemiz papetto ma 404 mü ne güzel beğendim ben :)
Sbah abimizi doktora götürdük, ordan okula saalladık. Eve geldik uyudu oğlum. Yemek yaparken ara verdim size bakıyorum.
Kahvemi içsem bu arada iyiydi ama sıpam kahve kokusuna dayanaz uyanır hemen:)
iyice hafıza gitti bende bir sürü şeyler yazacaktım bak hepsini unutuverdim.
Gçen dışarı çıkıcam montum yok. Ara tara yok. Çıldırıcam mont bu nerdde olabilirki. Fortmantoda yok diğer dolapta yok. Salonq atarım bazen yok. Kan ter içinde mont arayan bi tip küçük bişy olsa neyse:))
meğer taaaa gidip yatak odasına gardolaba asmışım. Niye ne zman yaptı bunu hiç bir fikrim yok. :)))
Bende dün sabah eşime tereyağlı yumurta yapacaktım yağı koydum erisin diye unuttum birde benim mutfak balkonunda ocağım filan kapıda kapalı kızın altını açtım oynuyoruz filan sonra birden aklıma geldi ki yağ yanmış :) Neyse ki tava sağlamdı hemen başka tavada yaptım :)
daha komik birşey anlatayım...
geçen güm kızımla dışarı çıktık arabasıyla gezdik sahile indim kahvaltımı ettim sonra parka gittik..hava da güzeldi. mutlu olduk kısaca:))
apartmana geldik kapıyı açtım arabasını aşağıda bırakıyorum kızımı almadan anahtarları çıkarıyım kapının önünde zor olur dedim koca çanta kızım kucağımda...
allahım ara tara yok çantayı boşalttım!! yok ceplerime bakıyorum yok. deliricem ter içinde kaldım kapıda kaldık diye. alt komşumu aradım evde mısın dıye oda merdıvenlerden aşağı ınıyor bır yere gıdıyormus. bılmem ne abla kapıda kaldım anahtarı dusurdum mu acaba dıyorum parkta?? kadın kendı anahtarını verdı ben gelıcem gec otur dıye... tam çıkarken 5n1Ke bu ne dedı ne dedım a-benim anahtar apartman kapısında duruyor acıp orada bırakmısım!!!!
sinir harbimi anlatamam size gözlerim doldu geldiğim nokta için. gezdiğime gezeceğime pişman olduminsan dakikasında unutur mu unutuyormuşş...
neden bukadar unutkan oldum bılmıyorum kötü birşey yaa..
hani şu damdan düşer gibi gelip soru soran sonrada cevap alamayınca kalayı basıp gidinler varya durup durup onlara gıcık olasım laf söyleyesim geliyor :) ama yok susucam laf etmicem artık
bide okuyup okuyup kuş olup uçanlar var sabah sabah
kapalı grup mevzusunu en çok bu 2. kategori için istiyorum
Normal biberon. Formül mamayı 3 delikli ile veriyorum. Katı mamayı daha sıvı yapıyorum chicco nun kesik uçlu biberon emziği ile veriyorum. Formül mama gibi de olmuyor kaşık maması gibi de. Arasında birşey
Biberon ucu kesik gibi. Delik geniş olduğundan yarı akışkan mamayı hemen içiyor
Sen anladığım kadarı ile yenidoğan kullanıyorsun hala ama artık 6 aylık oldular. Yenidoğanlar tek deliklidir, az gelir
Ivy cim sen teknolojiden anlıyorsun. Sen ne önerirsin? Çok kalabalığız whatsapp da herkes yazsa yazılar, konular birbirine girer diye düşündüm. Benim whatsapp dan3-5 grubum var bir tanesinde 5 arkadaşız herkes bir başlıyor tut tutabilirsen.
Allahtan Ivy teyzesi geldiğinde iki delikli verdide yavrum biraz rahatladı :)))
ama hala o iki delikliyi kullanıyor
ay dur utandım kendimden, yavruma eziyet ediyorum...yarın alayım şu çocuğa adam gibi bi biberon. bide hala 125ml lik kullanıyoruz
Ivy grup skype oluyor mu? Merak ediyorum sizleri skype yapabiliriz. Yavruları da görürüz
Allahmutluluğunuzu daim etsin , mamasandalyesi de hayırlı olsun uğurlu gelsin ve bol bol mamayesin kızçen
Hafıza sorunlular cemiyetine hoşgellldiniz efendim
Siz de hoşgeldiniz
Siz de hoşgeldiniz,
sen iyiki bulmuşsun anahtarı ben anahtarı bulamayıp çilingire 40 tl bayılıp sonra dış
kapının yanındaki kaloriferin üstünde bulmuştum anahtarı (nasıl oraya gelmiş birisi kapıda bulup orayabırakmış)
Kuşları bende görüyorum bazen hatta kişilerin sayfalarına girip iyice bakıyorlar !
Al hemen annesi, yoksa yolluyorum yeni bir biberon kuzuma...
Under the dome.
Dizi tavsiyeleriniz var mı kızlar?
Bence olur :)Canim herkes akilli telefon kullanmayi tercih etmeyebiliyor. Hepimiz cepten, tabletten veya pc den giris yapiyoruz. O yuzden en mantiklisi email grubu bence. Hatta herkes gmail hesabi verirse google drive ile bol bol resimde paylasiriz.
Ne dersiniz?
Hoşbuldum ve inşallah kızım artık mama sandalyesinde mama yer :)Allahmutluluğunuzu daim etsin , mamasandalyesi de hayırlı olsun uğurlu gelsin ve bol bol mamayesin kızçen
Hafıza sorunlular cemiyetine hoşgellldiniz efendim
Siz de hoşgeldiniz
Siz de hoşgeldiniz,
sen iyiki bulmuşsun anahtarı ben anahtarı bulamayıp çilingire 40 tl bayılıp sonra dış
kapının yanındaki kaloriferin üstünde bulmuştum anahtarı (nasıl oraya gelmiş birisi kapıda bulup orayabırakmış)
Kuşları bende görüyorum bazen hatta kişilerin sayfalarına girip iyice bakıyorlar !
tamam canım hemen yazıyorum.sabah 7dden beri hiç oturmadım ( sabahtan beri dip köşe temizlik yaptım da ayıptır söylemesi)
Msjını yeni gördüm
cepten önce burayabaktığım için, konuyu özelden yada burdan yazabikirmisin?
evettt hepimiz birer görev buldu, şimdi geriye tek kalan evleri bulmak
emlakçılık görevini kime veriyoruz bu durumda
Bende izliyorum onuu :) sherlock, modern family, news room, homeless da su sira izlediklerim. Killing i tavsiye ederim.
Himym,big bang v.s. gibi uzun sezonlardir takip ettiklerimde var.
benim son izlediğim dizinin Lost olduğunu düşünürsek benden size sağlam tavsiye çıkmaz
Sabah sabah aklıma takıldı
Emzik kullanan anneler emzikleri nekadar da birkaynatıyorya da sterilizeediyorsunuz?
Bazı doktorlar 6. Aydan sonrasterileze etmeyegerekyok azcık mikrop da alsın
diyorbazıları 1 yaşa kadar kaynatın diyor,
http://ahmetrasimkucukusta.com/2013...im/anneler-emzikleri-yalamali-mi-yikamali-mi/
Okuyunca iyice kafam karıştı
O isi Emel in esi halleder, oyle yardimsever bir eniste havasi sezdim ben onda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?