2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inş canım.ben sürekli kalıyorum hatta annemde o kadar iyiyim ki öğürmüyorum bile.

en iyisi eşim annesine ben anneme gideyim.

senin bi de prensesin var canım bi taraftan o da ilgi bekliyor.

neyse biraz daha sabır allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin boşuna anne olunca anlarsın kıymetimi demiyorlarmış demekki

anlıyorum.. Olurmu hiç ya bizlerin değil kendi morelini bozmaman önemli. Burda birbirimizi dinlemek anlamaya çalışmak çok güzel.

Benim ağrılarım say say bitmez ki griple başladı herşey öksürdükçe istifra etmelerim. Bi ara migren atağaı geçirdim. Bel ve bacak ağrısı çektim hop geçio derken kolum ağrıdı. Şuanda belim tutuk 2 gündür zor hareket ediyorum. 5 dk. yürüsem kasılıp kalıyorum. oturarak çalıştıgım içinde kuyruk sokumu sancım felaket dr. rahim büyüdüğü için normal dedi ama berbat bi durumdayım. Yani öyle bi durumdayım ki canım eşime şuram ağrıo şuram kötü demeye çekinir oldum.. şimdi bütün ağrılarımdan hergün birini çekiyorum

Son düzenleme:
cnm bn de meak ettm hangi hast ve dr a gdyrsunbn
m dr da cok cocuk yanlisi
acaba ayni dr muuu

çok şanslısınız, benim annem malesef çok uzakta,
10 yıldır ayrıyız, ben üniversiteye başladığımdan beri,
şimdi de çok uzaktayız, gitgide daha da çok uzaklaşıyorum,
özellikle bu dönemde çok arıyorum onun varlığını,
ben de gidemiyroum ama sabah akşam telefonla arıyorum,
4 gözle torunlarını bekliyorlar, benimki ilk olcak çok heyecanlılar babamla...

ya olur mu, rahim büyüyor ve bağırsakları sıkıştırıyor, folik asit mahvetmiş beni, kestiğim an gaz sorunum da gitti. Yalnız ben eşimin yanında çıkaramıyorum, içimde patlıyor

arkdsm hic belli olmazz
her hamilelik ve her cocuk farkli olabilirr
gecmisi dusunup simdiden geleck kaygisi yasama
bnm ilk gebeligm daha zordu ama simdi cook iym sukurler olsnnn
kizimn bebekligi de cokk rahatti ama simdii cook yaramz
bakalim ikinci bebeklerimizin fitrati nasil olacakkkk
her cocuk her gebelik herrr dogum ayridirr
bnm ikinci bebegini doguran arkadslrmmm coook rahat dogurduuu
o yuzden birazdaha sansli olabilirsiiinnnn
ne guzel ki cocuguna kardes geliyrrk
ardes gibisi varmi su dunyadaaa
bnm kizim iki gun yegenlerile oynadii s
anki dunyalar onun olmustuuu
iyikide hamileym ve kizima ins bir kardes gelecekkk
sukredyrmmm
anldn sen beni

slm kizlarrr ikili testtimiz yapildi bugun dr gelisimi iyi dedi , 3boyut ultrason resim verdi ama yavrum kafayi cevirmis isik gidince sanki yuzu gorunmuodu:) cinsiyet soylemiycem dedi 15haftaya kadr olsun bekledim beklicm:)kan sonuclari 2gune cikarmis ins hyirli sonuclarla karsilasiriz,ense biraz kalin cikti ama dr sınirlar icinde sorun olmaz bu degerle dedi demesinede ama biraz kafam takildi test yptirnlar sizlerin nasil cikmisti degeriniz...?

Canım benimmm. Senin sinirlerin çok bozulmuş galiba. Birazcık rahatlamaya çalış. Yemek yemek dışında seni mutlu edicek birşeyler yapabilirsin belki de? Kendine yüklenme daha fazla. Bakalım bebeğin geldikten sonra da hamile kaldığım için kendime kızıyorum diyebilicek misin ? :)

ii çıkmış gözün aydı canım, Cinsiyet konusunda hep bekliyoruz beklemek zor Bebişimin ense kalınlığı 1.1 cıktı dr. çok ii oldugunu söyledi 3.5 tan sonrası riskmiş. Senin ki kaç?

Allah'tan annem aynı sehirde yoksa ben ve kızım bitmiştik bakıcı tutardik artık kendimize. Ben de ailemden yillardir uzaktim. Evlendikten sonra aynı sehirde oturmaya başladık . Meger hamilelik anneye en çok ihtiyac duyulan donemmis. Oncesinde hiç aramazdim ben onları.

İlk torun çok heyecanlı oluyor , nasil sevecekler kimbilir?

Hanımlar, hepimi az veya çok sıkıntı çekiyoruz, moralimiz bozuluyor, kendimizi tanıyamıyoruz, isyan etmek geliyor içimizden, sürekli hasta gibiyiz değil mi? Şu sözü çok severim, siz de unutmayın, Hayat biz planlar yaparken başımıza gelenlerdir ve Allah herkesin omzuna kaldırabileceği kadar yük verir. İnancımızı yitirmeyelim, bebekler geldiğine göre bir bildiği vardır yukarıdakinin. İnsanlar 20 yıl uğraşıyor da olmuyor, bir anlamda Allah'ın bir lütfu bu. Şükürler olsun.

Haydi gözün aydın.
Ben 13+2 de yaptırdım ikili testimi canım. Bebişimin ense kalınlığı 2,5 mm idi. Bildiğim kadarıyla 13. hafta bitimine kadar 2,8 e kadar normal. 12. haftada ölçülen ense kalınlığıyla 13. haftada ölçülen aynı değil. Her gün biraz daha artıyor kalınlık bebiş büyüdükçe. Kimseninkiyle kıyaslama yani.

Benim doktorum kan sonuçlarında yüzde 90 iyi gelecek bebek çok sağlıklı demişti ve öylede oldu. 13:000 de 1 çıktı riskimiz. 3 lü 4 lü testleri istemedi bile doktor. 22. haftamda ayrıntılıya girdim turp gibi bebeğim çok şükür.

Kaç çıktı ki bebişin ense kalınlığı?

İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü'nden Dr. Yavuz Dizdar, tavuk yetiştiriciliğinde uygulanan yöntemleri eleştirdi.

*"Tavuk diye önünüze konulan hayvanın kuluçka süresini kısaltılarak 17 güne indirdiler.
*Hayvanların bacak yapıları değişti.
*Bu hayvanlar 45 gün sonra kendiliğinden ölüyor.
*Yapılan araştırmada doğal ürünle beslenen civcivlerin 45 gün sonra ayakta duramadığı görüldü.
*Tavuk diye önünüze konulan hayvanın karnından tümörler fışkırıyor.
*Tavukçular tıptan 50 sene önde gidiyor.
*Bu endüstrinin görevi size üzerinde et tutturulmuş bir şey vermek. Hayvanın sağlıklı olması umurlarında değil. Bu işin ilginç yanı, bunun onayını da veterinerlerden alıyorlar.”

İLAÇ ENDÜSTRİSİ İÇİN SES ÇIKARMIYORLAR
Dünyada belli başlı kanserlerde artış gözlendiğini belirten Dizdar, “Dünyada bütün ülkelerde kanser artmıyor, bütün kanserler de artmıyor. Belli kanser türleri artıyor, bunu ABD de biliyor. Mevcut olan durumun farkındalar, çok umurlarında olduğunu sanmayın, hiç umurlarında değil. Çünkü paralelinde ilaç endüstrisi büyüyor.Geldiğimiz noktada bir ülkenin gıdasını ne kadar endüstrileştirirseniz, ne kadar markete tıkarsanız, uzun raf ömrü ile ne kadar bozulmaz hale getirirseniz hastalığın da o kadar arttığını görüyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Dizdar, güvenli olan bakliyat ve hububat yenilmesini tavsiye etti.

Haklisin sinirlerim bozuk. Ama canım midem sadece yerken değil hep bulanıyor, konuşurken , yururken, marketteyken ,yatarken,tv seyrederken, hic gecmiyor ki burnumda sürekli bir koku var çok kotu,kızımı bile sevemez oldum beni öpmeye geliyor benim midem bulanıyor. Sürekli yanımdan uzaklaştırıyorum hastayim diye açıklıyorum ama cocuk iste. Anneyi hiç anlamıyorum niye böyle davranıyor diyor. Yavrum benim.

ii çıkmış gözün aydı canım, Cinsiyet konusunda hep bekliyoruz beklemek zor Bebişimin ense kalınlığı 1.1 cıktı dr. çok ii oldugunu söyledi 3.5 tan sonrası riskmiş. Senin ki kaç?

cnm bnm masllah guzel cikmis senin bebisininn..bnm bebisimin 2.4 cikti cnm kotumu .dr durup dusunuoz 2.4te normalde ama iyi dedi 3gecerse kotu kabul ediyoruZ bu sonuc iyi gorunuyor dedi..morlim.birz dustu sence nsil.cnmbsy olmaz demi?

canım benim de yengeç eşim koç doğum tarihlerimizde 6 sı aynı :) Allah yardımcımız ossun :))

cnm bugun 12+6 misiz ,2.40yazio sonuc nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…