- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.841
İnşallah atlatiriz. Bende her gün anneme geliyorum ve evlerimiz çok yakın da değil . Sabah sekizde gelip aksam sekizde gidiyorum. Mesaiye gelir gibi. Kızım geceleri sadece odasında uyuyor öyle olmasa hep burda kalirdim herhalde.
Evet benim ikinci ilkinde heyecan vardi ve basima gelecekleri bilmedigim icin korkmuyordum heycanla bebegimi bekliyordum. Oysa simdi biliyorum. Son aylarin nasil zor gececegini ve esas zorlugun bebek dogduktan sonra baslayacagini biliyorum ve korkuyorum. Offf bu hafta çok olumsuzum birazda ondan yazmıyordum buraya sizlerinde moralini bozmak istemiyordum.
Senin ne ağrıların başladı canım?
İnşallah atlatiriz. Bende her gün anneme geliyorum ve evlerimiz çok yakın da değil . Sabah sekizde gelip aksam sekizde gidiyorum. Mesaiye gelir gibi. Kızım geceleri sadece odasında uyuyor öyle olmasa hep burda kalirdim herhalde.
Kız yengeç olsun diye 8 aylık mı doğuralım aboooooGerçek doğumuna göre Başak olacakmış da işte Dr.bekletmez 10 gün önce alıyorlar.Neyse yükselenini ayarlarız artık napalım
çoğu çıkmıyo zaten canımgünün sonuna doğru o kadar artıyor ki yatarken eşim sarılıyo bazen, eli karnıma geliyo. sen misin bunu yapan o kadar rahatsız ediyor yani. geçen sene doğum yapan bi arkadaş daha erken gaz için, sonlarda oluyo o dedi ama inşallah artmaz :18:
annemin anlattığına göre ben bi aslan bebeği olarak annemi gece gündüz çok yormuşum. Allah yardımcımız olsun :18::18:
http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editoptions bunu tıkla, Mesaj Editörü: seçeneğini "Basit Editör - Sadece text alanı" haricinde diğer iki seçenekten birisi seç. bu kadar
arkdsm hic belli olmazzEvet benim ikinci ilkinde heyecan vardi ve basima gelecekleri bilmedigim icin korkmuyordum heycanla bebegimi bekliyordum. Oysa simdi biliyorum. Son aylarin nasil zor gececegini ve esas zorlugun bebek dogduktan sonra baslayacagini biliyorum ve korkuyorum. Offf bu hafta çok olumsuzum birazda ondan yazmıyordum buraya sizlerinde moralini bozmak istemiyordum.
Senin ne ağrıların başladı canım?
Herkese merhaba, ben geldim, gecmiside okudum. Performansınızı beğenmedim bu arada az yazmışsınız :)
Ben artık söylemekten sıkıldım ama hala bulantilarla uğraşıyorum . Yediklerimi midemde tutabilmek icin uzun bir savaş veriyorum ve genelde kaybediyorum. İnternet bile midemi bulandırıyor. Artık bıktım kendimdende bıktım. Hatta hamile kaldığım icin kendime çok kızıyorum. Zaten istemeden oldu.Bir cocuk neyime yetmiyordu
Neyse bu kadar emek çektikten sonra saglikla gelmesi en büyük temennim.
slm kizlarrr ikili testtimiz yapildi bugun dr gelisimi iyi dedi , 3boyut ultrason resim verdi ama yavrum kafayi cevirmis isik gidince sanki yuzu gorunmuodu:) cinsiyet soylemiycem dedi 15haftaya kadrolsun bekledim beklicm:)kan sonuclari 2gune cikarmis ins hyirli sonuclarla karsilasiriz,ense biraz kalin cikti ama dr sınirlar icinde sorun olmaz bu degerle dedi demesinede ama biraz kafam takildi test yptirnlar sizlerin nasil cikmisti degeriniz...?
çok şanslısınız, benim annem malesef çok uzakta,
10 yıldır ayrıyız, ben üniversiteye başladığımdan beri,
şimdi de çok uzaktayız, gitgide daha da çok uzaklaşıyorum,
özellikle bu dönemde çok arıyorum onun varlığını,
ben de gidemiyroum ama sabah akşam telefonla arıyorum,
4 gözle torunlarını bekliyorlar, benimki ilk olcak çok heyecanlılar babamla...
slm kizlarrr ikili testtimiz yapildi bugun dr gelisimi iyi dedi , 3boyut ultrason resim verdi ama yavrum kafayi cevirmis isik gidince sanki yuzu gorunmuodu:) cinsiyet soylemiycem dedi 15haftaya kadrolsun bekledim beklicm:)kan sonuclari 2gune cikarmis ins hyirli sonuclarla karsilasiriz,ense biraz kalin cikti ama dr sınirlar icinde sorun olmaz bu degerle dedi demesinede ama biraz kafam takildi test yptirnlar sizlerin nasil cikmisti degeriniz...?
Canım benimmm. Senin sinirlerin çok bozulmuş galiba. Birazcık rahatlamaya çalış. Yemek yemek dışında seni mutlu edicek birşeyler yapabilirsin belki de? Kendine yüklenme daha fazla. Bakalım bebeğin geldikten sonra da hamile kaldığım için kendime kızıyorum diyebilicek misin ? :)
ii çıkmış gözün aydı canım, Cinsiyet konusunda hep bekliyoruz beklemek zorBebişimin ense kalınlığı 1.1 cıktı dr. çok ii oldugunu söyledi 3.5 tan sonrası riskmiş. Senin ki kaç?
yaaa bi yengeç olarak bebeğimin de yengeç olmasını isterdim.ama yengeç olması için 17 gün önce doğuş olmnası lazım..aman allah korusun...o sağlıkla son ana kadar içimde büyüsün de artık bi aslanla baş ederiz napalım.bir koç birde oğlakla başediyorum..bide aslan oluverir..))
Haydi gözün aydın.
Ben 13+2 de yaptırdım ikili testimi canım. Bebişimin ense kalınlığı 2,5 mm idi. Bildiğim kadarıyla 13. hafta bitimine kadar 2,8 e kadar normal. 12. haftada ölçülen ense kalınlığıyla 13. haftada ölçülen aynı değil. Her gün biraz daha artıyor kalınlık bebiş büyüdükçe.Kimseninkiyle kıyaslama yani.
Benim doktorum kan sonuçlarında yüzde 90 iyi gelecek bebek çok sağlıklı demişti ve öylede oldu. 13:000 de 1 çıktı riskimiz. 3 lü 4 lü testleri istemedi bile doktor. 22. haftamda ayrıntılıya girdim turp gibi bebeğim çok şükür.
Kaç çıktı ki bebişin ense kalınlığı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?