2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İşin aslı artık hiç bir şey güvenli değil yediğimiz ekmeğin buğdayında kim bilir ne kimyasallar vardır... Artık gıdayla baş etmek zor et ,tavuk, balık hepsi hileli hububat desen tarlalarda ne ilaçlar ne gübreler kullanılıyor ama başedemiyoruz .. Ve bunları tüketmeye mecburuz... Ben elimden geldiğince mevsimi olmayan meyve ve sebze tüketmiyorum. Yaz sebzelerimi konserve yaptım her istediğimde açıp kullanıyorum , güvendiğim kasaptan alıyorum etimi, dayım da balıkçı olduğu için bu konuda da şanslıyım bana balık getiriyor sağolsun tavuk desen zaten tiksiniyorum ama onu da alacağım zaman kaliteli bir marka tercih ediyorum.

cnm bnm masllah guzel cikmis senin bebisininn..bnm bebisimin 2.4 cikti cnm kotumu .dr durup dusunuoz 2.4te normalde ama iyi dedi 3gecerse kotu kabul ediyoruZ bu sonuc iyi gorunuyor dedi..morlim.birz dustu sence nsil.cnmbsy olmaz demi?

gayet normal canım hiç korkma dr. söylemişte zaten riskli değeri.. o haftalarda olması gereken değerlerde çıkmış çok şükür düşünme

Anlıyorum ben seni. Azıcık daha sabır bak 14 haftalık oldu bebişin 16 dan sonra geçicek bunların hepsi. Kızın da unutur sen düzeldikten sonra. Yeniden eskisi gibi olcaksınız çok az kaldı arkadaşım.

Son düzenleme:
Anlıyorum ben seni. Azıcık daha sabır bak 14 haftalık oldu bebişin 16 dan sonra geçicek bunların hepsi. Kızın da unutur sen düzeldikten sonra. Yeniden eskisi olcaksınız çok az kaldı arkadaşım.

Saol canım benim. Cogu bitti azı kaldı hepsi geçecek . Alışverişlere çıkacaz yakında.

annecikler bi kitap aldım oradan örnek beslenme planı çıkarıyorum günlük ama bitmedi daha bitince size de yazıcam... kitabın yazarları amerikalı o yüzden bizim ülkemizde daha çok ve doğal bulunan eşdeğer besinlerle ayarlama yapıyorum... bulantısı geçecek hepimizin az kaldı artık sonrasında uygulamaya başlarız....

evet öleymiş ucağa binmekte bi sorun olmadığını biliyorum x ray den gecirmiceklerini bilsemde insan garanti istiyorneyseki bugün raporu aldık gerekmesede yanımızda bulunsun

bilmem bana hic bakılmadı doktordan doktora değişiyor heralde
gözüküyosa daha detaylısına ne gerek var ben istemedim ilk seferinde doktorum hicte ısrar etmedi keseyi görmek için

hangi doktor bu, çok merak ettim:)

cnm bn de meak ettm hangi hast ve dr a gdyrsunbn
m dr da cok cocuk yanlisi
acaba ayni dr muuu

layd ya herkes ışını mirak ediyooo
minnet ışın kocabaş

kızlar benım bulantılarım büyük ölçüde geçti midem bulanıyor dıe bi kahvaltı yapıyordum zorla aksama kadar ac öğürmekten içim çıkıyordu gecen gun gazzetede okudum 6 ogune cıkarın yemeklerınızı dıe tabı altı ogun sofra kurup yemek yemıyorum ama aralarda boşluk bırakmıyorum guzel bı kahvaltı yapıyorum bı saat sonra bı buskıvı arada bı bardak ayran , bı kac hurma, bı avuc cevız yada fındık mıdemı boş bıakmadıkca bulantılarım yok denecek kadar azaldı tavsıye ederım

cnm bas agrisina bal ve cin yaginin iyi geldgni duymustm
bal yada cin yagini agryan bas bolgene yani alnina suruyrsun bi muddet sonra gecryrmus
ama sen denermisn bilememmm

Denemem mi canım çok teşekkür ederim,limonu kokladım iş yerinde elimde limon kabuğu yok banamısın demedi,elma yiyemedim eve gidince artık,çin yağı çıkışta bulmam zor ama bal sürebilirim,inşaallah iyi gelir düşmanımın başına vermesinle bu migren ağrısını

evden tiksnme bnde var evimn kokusu aklima glio midem kalkio annemdeym ama gtmem lazm kocam sefil oldu cok sabrli gnede sesi hc ckmio bktim demio istahszlikta var 12.haftamdayim 1kilo verdm midem resmen gorulduo ama 2 lokma yiynce midem kalkio ne zamn gcicek bilmiorm hergn biyerm agrio kocamdan utaniorm artik suram agrio demeye

cnm atagn bi suresi var biliosun bnm 24saatten once asla gcmez ama azalmasi icn ugrasirim dus alirim eve gdnce yat cnm dnlen seni cokkk ii anliorm

Saol canım benim. Cogu bitti azı kaldı hepsi geçecek . Alışverişlere çıkacaz yakında.

isetberry, bir de bu yaşları yakın kardeşler çok sevimli oluyor,
ikisini birden büyüteceksin işte ne güzel,
bence herşey kısmetle böyle çok da güzel olmuş,
o minicik cimcimeler kardeşlerinin elinden tutuyorlar ya sanki kendileri çok büyükmüş gibi koruyorlar onları falan,
bayılıyorum onlara ben,
inşallah bu bebişim sağlıkla doğsun ben de hemen arkasından bi tane daha istiyorum,
düşün akşam öğürmekten titreme krizine girdim hala bunu diyebiliyorum:):)
üstelik bu ekimde de yurt dışında yüksek lisansa başlıycam, iş te bi taraftan tabi,
hesapladım 34üme kadar 2şer yaş arayla 3 çocuk yapabiliyorum,
çok seviyorum çocukları bayılıyorum hepsine,
inşallah tüm çocuklarımız sağlıkla olurlar...

Sarelle reklamını izlediniz mı? Senin bebekte abartmasın olayı...

Evet izlemez olur muyum :) Benimki kesin öyle bişi anneeeeeeeeeeeaaaaaa :84: die bağırıyo

layd ya herkes ışını mirak ediyooo
minnet ışın kocabaş

biri nutellemı dediiiiii biride sarelleeeeeeeee

Ahanda cucum gelmiş. Hoşgeldin kuşum

Işıncığım iyidir ya aydınlat sen de arkadaşları madem

nutella sarelle dedik ama kolay buluncak bişi kızmaz bize arkadaşlar işallah :26:

süpersin, aman nazar değmesin,
ben de geçen hafta hafiflediğinde geçti diye çok mutlu olmuştum,
taki dün akşama kadar,
bugünde işyerinde saatlerim lavaboda geçti
allahtan patronlar şimdilik bi şey demiyolar,

Arkadaşlar benim mesai çok şükür bitiyor...çok yorucu bir pazartesiydi.eve gitmek bile zor geliyor..engelli çocuklarla çalışıyorum ve zihnen mahvoluyorum..akşamları kendimde bile olmuyorum...allah herkese kolaylıklar versn.kendinize iyi bakın..burayı okumak gün içinde çok rahatlatıyor..

hosbuldum kuşum kurubişimmmmmm
evet yaa iyidir ışıncık bugün yine görüm gül cemalinirapor için uğradık yanına
yok bebiş kızmaz kimsecikler bi koşu kocişler alıversinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…