- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.861
İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü'nden Dr. Yavuz Dizdar, tavuk yetiştiriciliğinde uygulanan yöntemleri eleştirdi.
*"Tavuk diye önünüze konulan hayvanın kuluçka süresini kısaltılarak 17 güne indirdiler.
*Hayvanların bacak yapıları değişti.
*Bu hayvanlar 45 gün sonra kendiliğinden ölüyor.
*Yapılan araştırmada doğal ürünle beslenen civcivlerin 45 gün sonra ayakta duramadığı görüldü.
*Tavuk diye önünüze konulan hayvanın karnından tümörler fışkırıyor.
*Tavukçular tıptan 50 sene önde gidiyor.
*Bu endüstrinin görevi size üzerinde et tutturulmuş bir şey vermek. Hayvanın sağlıklı olması umurlarında değil. Bu işin ilginç yanı, bunun onayını da veterinerlerden alıyorlar.
İLAÇ ENDÜSTRİSİ İÇİN SES ÇIKARMIYORLAR
Dünyada belli başlı kanserlerde artış gözlendiğini belirten Dizdar, Dünyada bütün ülkelerde kanser artmıyor, bütün kanserler de artmıyor. Belli kanser türleri artıyor, bunu ABD de biliyor. Mevcut olan durumun farkındalar, çok umurlarında olduğunu sanmayın, hiç umurlarında değil. Çünkü paralelinde ilaç endüstrisi büyüyor.Geldiğimiz noktada bir ülkenin gıdasını ne kadar endüstrileştirirseniz, ne kadar markete tıkarsanız, uzun raf ömrü ile ne kadar bozulmaz hale getirirseniz hastalığın da o kadar arttığını görüyorsunuz." ifadelerini kullandı.
Dizdar, güvenli olan bakliyat ve hububat yenilmesini tavsiye etti.
cnm bnm masllah guzel cikmis senin bebisininn..bnm bebisimin 2.4 cikti cnm kotumu .dr durup dusunuoz 2.4te normalde ama iyi dedi 3gecerse kotu kabul ediyoruZ bu sonuc iyi gorunuyor dedi..morlim.birz dustu sence nsil.cnmbsy olmaz demi?
Haklisin sinirlerim bozuk. Ama canım midem sadece yerken değil hep bulanıyor, konuşurken , yururken, marketteyken ,yatarken,tv seyrederken, hic gecmiyor ki burnumda sürekli bir koku var çok kotu,kızımı bile sevemez oldum beni öpmeye geliyor benim midem bulanıyor. Sürekli yanımdan uzaklaştırıyorum hastayim diye açıklıyorum ama cocuk iste. Anneyi hiç anlamıyorum niye böyle davranıyor diyor. Yavrum benim.
Anlıyorum ben seni. Azıcık daha sabır bak 14 haftalık oldu bebişin 16 dan sonra geçicek bunların hepsi. Kızın da unutur sen düzeldikten sonra. Yeniden eskisi olcaksınız çok az kaldı arkadaşım.
Saol canım benim. Cogu bitti azı kaldı hepsi geçecek . Alışverişlere çıkacaz yakında.
Dimi dimi :) :118::119: Üstelik 1-2 ay sonra da ne bulsam yiyorum diye şikayet etceksin.Şahsen ben geçen gün kapının arkasında nutella yerken yakalandım, çok eğlenceliydi :125::125::125:
ooo ben hep biniyorum, hayatım uçak:) hiç merak etme, çantalarını koyuyorsun sonra o cihazzın yanından ışın olmayan bir yerden geçiyorsun karnını göstersen bile anlıyorlar, anlamazlarsa hamileyim diorsun sonra bayan güvenlik görevlisi seni elleeeyeeeee elleeeyeeeee arıyor :)))
ben de nefret ediyorum alttan muayenden,
benim doktorum her seferinde hem karından bakıyor hem alttan,
ısrar ettim zaten bu şekilde de gözüküyor diye,
olmaz öyle daha detaylı oluyor dedi
ne zaman sadece karından muayeneye geçiliyor...
hangi doktor bu, çok merak ettim:)
cnm bn de meak ettm hangi hast ve dr a gdyrsunbn
m dr da cok cocuk yanlisi
acaba ayni dr muuu
cnm bas agrisina bal ve cin yaginin iyi geldgni duymustm
bal yada cin yagini agryan bas bolgene yani alnina suruyrsun bi muddet sonra gecryrmus
ama sen denermisn bilememmm
biri nutellemı dediiiiii biride sarelleeeeeeeee
Hmm dedik , benim tuzum kuru nasılsa hiç bir şeyi canım çekmiyor
cnm sıkma canını hiçbişeye ilerde gelicek güzel günleri düşün bebişini :)
bende evimden tiksinme olayı olmadı çok şükür ama çevremden duydugum duyumlara göre 3 ay sonra geçer deniyor sık dişini bi haftamız kaldı 3.ayı doldurmaya :) benim durumum iştahsızlık :/ çok üzülüyorum bebegimde beslenemicek diye
Denemem mi canım çok teşekkür ederim,limonu kokladım iş yerinde elimde limon kabuğuyok banamısın demedi,elma yiyemedim eve gidince artık,çin yağı çıkışta bulmam zor ama bal sürebilirim,inşaallah iyi gelir düşmanımın başına vermesinle bu migren ağrısını
Saol canım benim. Cogu bitti azı kaldı hepsi geçecek . Alışverişlere çıkacaz yakında.
Sarelle reklamını izlediniz mı? Senin bebekte abartmasın olayı...
layd ya herkes ışını mirak ediyooo
minnet ışın kocabaş
biri nutellemı dediiiiii biride sarelleeeeeeeee
kızlar benım bulantılarım büyük ölçüde geçti midem bulanıyor dıe bi kahvaltı yapıyordum zorla aksama kadar ac öğürmekten içim çıkıyordu gecen gun gazzetede okudum 6 ogune cıkarın yemeklerınızı dıe tabı altı ogun sofra kurup yemek yemıyorum ama aralarda boşluk bırakmıyorum guzel bı kahvaltı yapıyorum bı saat sonra bı buskıvı arada bı bardak ayran , bı kac hurma, bı avuc cevız yada fındık mıdemı boş bıakmadıkca bulantılarım yok denecek kadar azaldı tavsıye ederım
Evet izlemez olur muyum :) Benimki kesin öyle bişi anneeeeeeeeeeeaaaaaa :84: die bağırıyo
Ahanda cucum gelmiş. Hoşgeldin kuşum
Işıncığım iyidir ya aydınlat sen de arkadaşları madem
nutella sarelle dedik ama kolay buluncak bişi kızmaz bize arkadaşlar işallah :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?