- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.881
evden tiksnme bnde var evimn kokusu aklima glio midem kalkio annemdeym ama gtmem lazm kocam sefil oldu cok sabrli gnede sesi hc ckmio bktim demio istahszlikta var 12.haftamdayim 1kilo verdm midem resmen gorulduo ama 2 lokma yiynce midem kalkio ne zamn gcicek bilmiorm hergn biyerm agrio kocamdan utaniorm artik suram agrio demeye
isetberry, bir de bu yaşları yakın kardeşler çok sevimli oluyor,
ikisini birden büyüteceksin işte ne güzel,
bence herşey kısmetle böyle çok da güzel olmuş,
o minicik cimcimeler kardeşlerinin elinden tutuyorlar ya sanki kendileri çok büyükmüş gibi koruyorlar onları falan,
bayılıyorum onlara ben,
inşallah bu bebişim sağlıkla doğsun ben de hemen arkasından bi tane daha istiyorum,
düşün akşam öğürmekten titreme krizine girdim hala bunu diyebiliyorum:):)
üstelik bu ekimde de yurt dışında yüksek lisansa başlıycam, iş te bi taraftan tabi,
hesapladım 34üme kadar 2şer yaş arayla 3 çocuk yapabiliyorum,
çok seviyorum çocukları bayılıyorum hepsine,
inşallah tüm çocuklarımız sağlıkla olurlar...
hosbuldum kuşum kurubişimmmmmm
evet yaa iyidir ışıncık bugün yine görüm gül cemalinirapor için uğradık yanına
yok bebiş kızmaz kimsecikler bi koşu kocişler alıversinn
kuzum ikili teste ne zaman gidecen?
cucuu
cannnn
bn de basta ona gtcektm ama randevu alamiynca baska bi dr a gittim
bnm cogu arkadsm onda dgm yapti a
lanindacok uzman bi drr
ona gitmene sevndnnn
kızlar benım bulantılarım büyük ölçüde geçti midem bulanıyor dıe bi kahvaltı yapıyordum zorla aksama kadar ac öğürmekten içim çıkıyordu gecen gun gazzetede okudum 6 ogune cıkarın yemeklerınızı dıe tabı altı ogun sofra kurup yemek yemıyorum ama aralarda boşluk bırakmıyorum guzel bı kahvaltı yapıyorum bı saat sonra bı buskıvı arada bı bardak ayran , bı kac hurma, bı avuc cevız yada fındık mıdemı boş bıakmadıkca bulantılarım yok denecek kadar azaldı tavsıye ederım
19 şubat kuşuum ya çok var dahaa:44:
:)))))) ışıncık kendisinden ışıncık diye bahsettiğimizi bilse ne der acaba
Kuşum geç kaldın sen ben gidiyorum mesaim bitti.öpüldün
Herkese iyi akşamlar
Evet insallah basa cikabilirim. Cocuk bakmak ta zor ya guzelim bide bizim gibi her seyin en iyisini yapmaya calisan anneler icin cok yipratici.
Yurt dısında zor olmayacak mı güzelim. Bebekte çok küçük olacak. Ben de yuksek lisansımı kızıma hamileyken yapıyordum o doğduktan sonrada tez yazdım ve son dönemimi tamamladım. Anne karnında girdi üniversiteye.
canım evimden tiksinme bende de var yalnız olmadığıma çoook sevindim.aynı şeyleri yaşıyoruz umarım kısa zamanda geçer hem ben hemde kocam baya yıprandık bende 3 kg vermişim
hosgeldın cnm kuzunun ıyı olmasına sevındım sende bendensın ozmaan benımde rahmım bayagı arkada yanı rahmımız ters bu yuzsden en net sekılde gorulsun dıye alttan muayene edıyor dr hala daha rahım ter solunca haftya olarakta 1 hafta erken gozukuyorsun ultrasyondas
nbr kuzum görüşemiyoruz hiç ben bu aralar koptum topikten cinsiyet bellimi pipi var mı pipi?
bn ilk dogumu medicanada yaptim gecn yilevet canım cok yoğun haklısın bende 2 ay önceden aldım randevuyu 3. aya yetiştibende cok araştırdım hep olumlu seyler okudum hakkında bende cok sevindirik oldum valla
zaten daha gitmeden kadına sempatim vardııı sırıtık sırıtık dinledim kadını
sen hangi doktora gidiyosun canım hangi hastane
benim gibi, ben de evden ve herşeyden tiksiniyorum,
hatta eşimi bile yaklaştırmıyorum yanıma,
ondan da tiksincem diye korkuyorum,
zavallıcık o da çok sever bana sarılarak uyumayı,
tabi bozulur diye çaktırmıyorum hiç,
rahat nefes alamıyorum bu ara uzak takılalım diyorum:):):)
bn ilk dogumu medicanada yaptim gecn yil
ama bu dogumum ankarada olmayacak
memlekete gdcem son aylar
cnku amerikaya taynmz ciktii
bn de 100. yil a gdyrmm
bnm dr umda cook iyi sagolsnnn
o yuzden dr a cok takilmdm
bnm dr ve senin dr da dogm yapmis cok arkadsim olduu
rahat ol sendee isin hnm cook tecrubelidirrrrk
12 haftalikken gitmiştim. Henüz belli olmaz dedi, ben kıza benziyor dedim. Su genital nub teorisini okuduğumu söyledim , laf almaya çalışıyordum ağzından çünkü bu haftalarda gorselerde değişir diye söylemiyorlar. Oda yüzde seksen kiz dedi. Ama benim oğlumda bu haftalarda kiz gözüküyordu değişti diye ekledi. Pipi falan yok anliycan. Bencede kiz yoksa bu kadar bulantım olmazdı herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?