2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım evimden tiksinme bende de var yalnız olmadığıma çoook sevindim.aynı şeyleri yaşıyoruz umarım kısa zamanda geçer hem ben hemde kocam baya yıprandık bende 3 kg vermişim

cucuu
cannnn
bn de basta ona gtcektm ama randevu alamiynca baska bi dr a gittim
bnm cogu arkadsm onda dgm yapti a
lanindacok uzman bi drr
ona gitmene sevndnnn

Evet insallah basa cikabilirim. Cocuk bakmak ta zor ya guzelim bide bizim gibi her seyin en iyisini yapmaya calisan anneler icin cok yipratici.
Yurt dısında zor olmayacak mı güzelim. Bebekte çok küçük olacak. Ben de yuksek lisansımı kızıma hamileyken yapıyordum o doğduktan sonrada tez yazdım ve son dönemimi tamamladım. Anne karnında girdi üniversiteye.

hosbuldum kuşum kurubişimmmmmm
evet yaa iyidir ışıncık bugün yine görüm gül cemalinirapor için uğradık yanına
yok bebiş kızmaz kimsecikler bi koşu kocişler alıversinn

:)))))) ışıncık kendisinden ışıncık diye bahsettiğimizi bilse ne der acaba

Kuşum geç kaldın sen ben gidiyorum mesaim bitti. öpüldün

Herkese iyi akşamlar

Son düzenleme:
cucuu
cannnn
bn de basta ona gtcektm ama randevu alamiynca baska bi dr a gittim
bnm cogu arkadsm onda dgm yapti a
lanindacok uzman bi drr
ona gitmene sevndnnn

evet canım cok yoğun haklısın bende 2 ay önceden aldım randevuyu 3. aya yetişti bende cok araştırdım hep olumlu seyler okudum hakkında bende cok sevindirik oldum valla
zaten daha gitmeden kadına sempatim vardııı sırıtık sırıtık dinledim kadını
sen hangi doktora gidiyosun canım hangi hastane

ayy ne güzel benimkide geçse artık rahat rahat herşeyi yesem

:)))))) ışıncık kendisinden ışıncık diye bahsettiğimizi bilse ne der acaba

Kuşum geç kaldın sen ben gidiyorum mesaim bitti. öpüldün

Herkese iyi akşamlar

sorma sanki kankamızkim bilir ne der mümkünse bi daha görüşmeyelimm
aynen kuzucum dışardaydım bütün gün fillik fiilik gezdim hamile taytı aldım göbiş cıktı vallahaankamall de gezindim durdum
neyse artıkınn yarın görüşürükk hadi evine gitti çaydanlığı ocağa koy ayacıklarınıda uzat tv keyfi yap ohh

sen ne güzel halletmişsin yüksek lisansını, darısı başıma, zor olcak bebiş henüz 2 aylık olcak o vakitte çünkü,
çalıştığım işyerim gönderiyor, hazır kabul almışken de bu fırsatı tepmek istemiyorum.
annemi ikna ettim gibi o gelcek babamla, zaten master dersleri de en geç akşam 5te bitiyormuş,
ders olan günler iş olmayacak,
işte olsam en erken akşam 8de çıkıyorum zaten,
aslında plan da yapmamak lazım,
belkide bebişe hiç kıyamıycam ücretsiz izin alıp tamamen evde oturcam 1 yıl,
herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için...

canım evimden tiksinme bende de var yalnız olmadığıma çoook sevindim.aynı şeyleri yaşıyoruz umarım kısa zamanda geçer hem ben hemde kocam baya yıprandık bende 3 kg vermişim

benim gibi, ben de evden ve herşeyden tiksiniyorum,
hatta eşimi bile yaklaştırmıyorum yanıma,
ondan da tiksincem diye korkuyorum,
zavallıcık o da çok sever bana sarılarak uyumayı,
tabi bozulur diye çaktırmıyorum hiç,
rahat nefes alamıyorum bu ara uzak takılalım diyorum:):):)

canım yaa demek sende aynı durumdasın doktor rahim ters ve geride olduğu için de karından zor görürüz böyle dedi ama ilk haftalar böyleymiş :) sabredip net görüntüler için büyümesini beklicez ben alttan da pek baktırmak istemiyorum ama gerekiyosa da baktırırız artık naaapalım herşey bebişler için

nbr kuzum görüşemiyoruz hiç ben bu aralar koptum topikten cinsiyet bellimi pipi var mı pipi?

12 haftalikken gitmiştim. Henüz belli olmaz dedi, ben kıza benziyor dedim. Su genital nub teorisini okuduğumu söyledim , laf almaya çalışıyordum ağzından çünkü bu haftalarda gorselerde değişir diye söylemiyorlar. Oda yüzde seksen kiz dedi. Ama benim oğlumda bu haftalarda kiz gözüküyordu değişti diye ekledi. Pipi falan yok anliycan. Bencede kiz yoksa bu kadar bulantım olmazdı herhalde.

bn ilk dogumu medicanada yaptim gecn yil
ama bu dogumum ankarada olmayacak
memlekete gdcem son aylar
cnku amerikaya taynmz ciktii
bn de 100. yil a gdyrmm
bnm dr umda cook iyi sagolsnnn
o yuzden dr a cok takilmdm
bnm dr ve senin dr da dogm yapmis cok arkadsim olduu
rahat ol sendee isin hnm cook tecrubelidirrrrk

eşimden tiksinme yok bende ama galiba eşim bıktı artık benden ilgisiz ilgisiz konuşuyo falan acaba ben kendi anneme o da kendi annesine mi gitse bi süre ne dersiniz kızlar ?

hım medicanada güzel
aaa dimek amerikaya gidiyosunuz hayırlısı canım
doktor önemli ya güven duymak gerekiyor ve tecrübe cok sükür o yönden sıkıntı yok inş. olmaz

bende bu cumartesi gittim okumuşsundur belki ilk önce kız dedi uğraştı pipi görüyüm diye resmen eşim ve kızım da yanımda..
ama net bişey söylemedi işte yüzde atmış erkek dedi aayyy hayırlısı yaaa sağlıklı olsunlarda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…