- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.801
Bizim doktorumuz ispanak onermiyor. Soz konusu organik olunca her istedigim sebzeyi de bulamiyorum. Neyse bal kabagi, patates, pirasa ve kereviz puresi yaptim.
Karnibahar da elimde patladi. Gaz yaparmis o yuzden eklemedim
Bizimki sadece patlicani yasakladi, sizinki niye ispanagi onermiyor acaba?
cnm Allah yardımcın olsun acil şifalar diliyorum.burun tıkanıklığına otribebenin aspiratörünü kullanıyoruz bz hep..odadaki peteğe su astım ve sürekli ıslak havlu koyuyorum bide bi sıcak su dolu bardağa bir çay kaşığı viks koyup şifonyere bırakıyorum..çk şükür ciğerler temizmiş inş. bi an önce rahatlarayaklarına viks sürmeyi denesen..
geçmiş olsun canım en iyi aspiratör otri bebe çok güzel çekiyor.... ama bizim genzimiz dolu çözüm olmuyor malesef
Bizim doktorumuz ispanak onermiyor. Soz konusu organik olunca her istedigim sebzeyi de bulamiyorum. Neyse bal kabagi, patates, pirasa ve kereviz puresi yaptim.
Karnibahar da elimde patladi. Gaz yaparmis o yuzden eklemedim
Kızlar ailecek hastayız, ishal kusma derken haftasonu acilde geçti. Oğluma toz halinde.bir ilaç verdi doktor ama biberonu ağzına sürmüyor. Bugün sadece 150 cc mama içti, yarim çay bardagi yogurt ve biraz da subeni emmek istiyor ama süt nerden olsun su icsem çıkarıyorum: ( bana bi akıl verin nasıl vericem ben bu çocuğa ilacını?
benim kızım yoğurt yemiyor yav meyve kattım ama yine yemiyor bir süre sonra tekrar denedim ama yemiyor
pirinç unundan muhallebi yapıyorum sade pek sevmedi içine hurma bikerede hurma ve incir ezdim bayıla bayıla yedi
sanırım katı gıdaya meyve ile başlamanın dezavantajını yaşıyorum
Kızlar ailecek hastayız, ishal kusma derken haftasonu acilde geçti. Oğluma toz halinde.bir ilaç verdi doktor ama biberonu ağzına sürmüyor. Bugün sadece 150 cc mama içti, yarim çay bardagi yogurt ve biraz da subeni emmek istiyor ama süt nerden olsun su icsem çıkarıyorum: ( bana bi akıl verin nasıl vericem ben bu çocuğa ilacını?
kızlar oğlum çok hasta ve uyuyamıyor ememiyor.burnu çok tıkalı ,sürekli fork fork, nefes alamıyor zaten burnundan ,hep ağızdan alıyor ,üstüne bir de öksürüğümüz var, neyse ki ciğerlerde birşey yokmuş filmde birşey çıkmadı.burnu için gündüz sık sık serum fizyolojik kullanıyorum gece de yatmadan burun açıcı sprey sıkıyorum ama bugün kusma da eklendi ve sabhatan beri hiç uyuyamadı ,uyutuyorum nefes alamadığından dalamıyor tam yatağa yatırıyorum 20 sn falan sonra hemen gözlerini açıyor artık helak olduk 3ümüz de,burun aspiratörüm hiçbir işe yaramıyor,sizin kullanıp da memnun kaldığınız marka var mı?benimki chicco.yav bir çaresi yokmu bu tıkanıklığı açmanın ????
Bana da katı gıdaya neyle başlarsa onu sevdi gibi e geliyor. Ben sebzeyle başladım Seviyor. kaşık maması pek sevmoyor bu tahıllıları . her aksam dokuzda yemek seansımız var bu sırada Babamız karşımızda oynayıp oyalıyor :) bir ağlama bir çığlık bir gülüş derken mamayı bitiriyoruz birde arada ağzını açmayınca su vriyomuş gibi yapıp Hoooopop bir kaşık daha mama atıyoruztahılı kaşık mamasıyla pirinç ununu karıştırıp 160 cc veriyorum. Katı sevmiyor sulu yapıyorum biraz beyefendiye . Ama iş süt içmeye gelince 90 cc içip 2 saatte bir uyanıyoruz;( istese 160 cc yiyen oğlum geceleri 90 cc içip yenidoğan bebek gibi 2 saate annesini uyandırmaya bayılıyor. Arada 120 cc içip 3 saatte uyuyoruz . Ama şöyle 160 içip 4 saatlik uykumuz olmadı hiç ;(
Oğlum az ve sık yıyip form koruyor sanırım.
Birde bu aalar dişimi tutuyor mızmızlık mı yapıyor bir çığlık uyanıyoruz karnında aç oluyor itiyor biberonu bacak kadar adamda bir sinir sormayn. Sonra sakinleşince veriyorum cok cok içiyor . Diş mi huy mu anlamadım. Birde dişde diye bu diş jelini azını açıp hayatta sürdürmeyen oğlumun emziğine sürüp veriyorum çoğu zaman naneli naneli onu emip uyuyor .
Bizde otribebe kullanıyoruza ama aklıma geçenlerde bahsedilen, yastığına damlatilan bişey vardı ya o geldi. Belki o daha kullanışlı olur. Geçmiş olsun.kızlar oğlum çok hasta ve uyuyamıyor ememiyor.burnu çok tıkalı ,sürekli fork fork, nefes alamıyor zaten burnundan ,hep ağızdan alıyor ,üstüne bir de öksürüğümüz var, neyse ki ciğerlerde birşey yokmuş filmde birşey çıkmadı.burnu için gündüz sık sık serum fizyolojik kullanıyorum gece de yatmadan burun açıcı sprey sıkıyorum ama bugün kusma da eklendi ve sabhatan beri hiç uyuyamadı ,uyutuyorum nefes alamadığından dalamıyor tam yatağa yatırıyorum 20 sn falan sonra hemen gözlerini açıyor artık helak olduk 3ümüz de,burun aspiratörüm hiçbir işe yaramıyor,sizin kullanıp da memnun kaldığınız marka var mı?benimki chicco.yav bir çaresi yokmu bu tıkanıklığı açmanın ????
Saol cnm, yok kusmasi geçti de istahsizligi tavan yaptiCAnim oncelikle gecmis olsun. Kustugu icin mi ilac veremiyorsun? Biz de aynisi olmustu. Ben ilac veriyorum Kayra kusuyor. Doktorumuz ayni ilacin muadili fitil verdi rahatladi.
Bir de soyle bir oneri verdi anne sutu ile ilaci karistirmamizi istemisti. Bir de o sekilde dene istersen
Tekrar gecmis olsun
Gece uyumayinca esim sabah aldı oğlumu, ben uyurken mama yapmış. Çoğunu iiçmiş şükür, ben yine de enjektör esiparişi verdim ama yarına kaldi. Saol cnm tekrar.Az önce uzun uzun neler yazmıştım size ama bilgisayarın şarjı hararetli hararetli yazmama dayanamayıp şak diye gidince yine telefona sarıldım.oğrtmn'cim 3 hafta önce aynı şeyleri bizde yaşayıp peditus ve calpolle atlattık çok şükür.ateşte çok olmuştu bizde hatta boğaz ve kulaklar kızarık değil bu kadar (39,8)ateş olmaması lazım deyip röntgende çektirmîştik.çok şükür ciğerler temizdi ama 5-6 gün sürüyor iyileşmek,öksürük bir o kadar daha devam ediyor.çoooook geçmiş olsun,ne durumda olduğunu çok iyi biliyorum.Rabbim dermansız dert vermesin Burka'mın dediği gibi.Nicki,canım enjektörü bir anda boşaltma ağzına,yavaş yavaş ver.çok tazyikli olmasın yani her verdiğin,korkma genizine falanda kaçmaz.ilaç ölçüsü içinde,prospektüste özel bir kullanım şekli yazmıyorsa genelde standart orta boy su bardağıdır.öpüyorum hepinizi,dualarım hepinizle.iyi geceler
Kaşık en zoru cnm, 1 kaşık surubu vveremedim, nerde 1 bardak suCok gecmis olsun biran once hepiniz iylesirsiniz insallah bende kasik ile denemeni tavsiye ederim
Ona benzer bisey nette gördüm, alsam mı acaba ? Olmasın ama yine lazım olabilir. Tekrar bakayım cnm saol.CANIM bazı ilaçların damlalık gibi aparatı varya onlarla verebilirsin hani tepesini sıkınca içine ilacı çekiyor. Bende vardı atmadım kullanıyorum şurup verirken bazen açmayınca ağzını
Çok geçmiş olsun, emiğine damlatıp ağzına versen ( bşraz biraz da olsa midesine gider)
çok geçmiş olsun, emiğine damlatıp ağzına versen ( bşraz biraz da olsa midesine gider)
size de çok geçmiş olsun, otribebe kullanıyorum memnıüunum
moralini bozmak istemem ama dün ki 2.5 yaşında oğlu olan misafirim de hala emziriyormuş ve
hala 2 saatte bir hatta saatbaşı gece kalkıp emziriyormuş açlık deil seninle vakit geçirmek için yapıyor demiş dr
o da çalışıyor, yani aç olsa 160 hatta 200 içer doyar uyur ama o sana aç
Çok geçmiş olsun, emiğine damlatıp ağzına versen ( bşraz biraz da olsa midesine gider)
Size de çok geçmiş olsun, otribebe kullanıyorum memnıüunum
Moralini bozmak istemem ama dün ki 2.5 yaşında oğlu olan misafirim de hala emziriyormuş ve
hala 2 saatte bir hatta saatbaşı gece kalkıp emziriyormuş açlık deil seninle vakit geçirmek için yapıyor demiş dr
O da çalışıyor, yani aç olsa 160 hatta 200 içer doyar uyur ama o sana aç
Cidden herkes nerde bugün? Chenn bizde alt değiştirirken zorlanıyoruz, hele kaka temizlemek... yüzüstü dönmek en büyük keyfi. Bazen eline oyuncak verince duruyo ama, herzaman değil.
Selamlar
Hafta sonu ben yokken herkes nerelere kaçmış? Bunlar kesin toplanıp Facebook a gitti. Ama ben gelemem kiiiii
Neyse benim kızımda esmen dönüyor ama oyuncağını falan almak için sonra kolunu bile kurtarmadan geri dönüyor. Kendi geri dönemezse mızlanıp kendini çevirttiriyor. Emeklemekte hiç gözü yok.
Niki geçmiş olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?