2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimki de yemiyordu cAreyi yogurt corbasinda buldum, doktor da olur dedi. Onu bayila bayila yiyor. Dene. İstersen?

canım mesaj kutuna bakabilir misin?
baktım canım yazdım :)

ay ne yapacagız daha bilmiyorum pek huylu bu bebişler
Bizimki de yemiyordu cAreyi yogurt corbasinda buldum, doktor da olur dedi. Onu bayila bayila yiyor. Dene. İstersen?

teşekkür ederim canım deneyceğim

Iyi pazarlar,

Bebislerin yemeklerini hapur hupur yedikleri, bol bol uyuduklari, gulucukler ve kahkahalar attiklari, anne babalarini az yorduklari bir gun olmasi dilegiyle

Günaydın kızlarrrrr :) bir emzirme seansından tekrar mrb lar ... Kızımın burnu fena akıyor soğuk aldık galiba:/ az önce bi sileyim dedim kıyamet koptu , tam uyumak üZereydi susturamadım çok sinirli çokkkk biz kahvaltı ederken kızıma da armut suyu verdim ama istemedi herzamanki gbi.. Kahvaltıya başlasam mı , siz nezaman başladınız? 6,5 aylığız . 5,5 ayda başladık yavaş yavaş ek gıdaya. Önce sebze püresi, meyve suyu , yoğurt. Şimdi üçünü birden . Sabah meyve suyu öğle çorba ve akşam yoğurt.. Sizler ne durumdasınız yaaaa , çok uzak kaldım ve tekrar buradayım hadi bi bağrınıza basın beni da

Bizim doktor 5-6 ogun kati gida veriyor ama benim oglan 1 ogunu tam alsa mutlu oluyorum

Dun aksam hipp in meyve kavanozuna yogurt yaptim tuttu kati olu ama cok tatli bir yogurt olmadi, cok eksi de degil ama hani boyle seker gibi yogurtlar olur ya oyle degil.

Ben ne beceriksizim yaaa

Dun aksam hipp in meyve kavanozuna yogurt yaptim tuttu kati olu ama cok tatli bir yogurt olmadi, cok eksi de degil ama hani boyle seker gibi yogurtlar olur ya oyle degil.

Ben ne beceriksizim yaaa

canım benimde genelde yoğurdum ekşi olur
sütün ısısı fazla olursa bide 4-5 saatten fazla bekletirsen ekşi olur

ideali 8 saat degil mi?

4-5 saat mi bekletmek gerekiyor bak bilmiyordum onu

8 saat fazla canım, yani fazla derken işte ekşi ve katı bir yoğurt olur
5 saatte tatlı ama biraz sulu bir yoğurt elde edersin. bide kapaklı bir kapta mayala, 5 saat sonra sarsmadan buzdolabına koy birazda orda beklesin

8 saat fazla canım, yani fazla derken işte ekşi ve katı bir yoğurt olur
5 saatte tatlı ama biraz sulu bir yoğurt elde edersin. bide kapaklı bir kapta mayala, 5 saat sonra sarsmadan buzdolabına koy birazda orda beklesin

himm bu aksam da oyle deneyeyim

hayatimdaki ilk yogurt denememdi, sanki dunyalar yaratmisim gibi esim cok takdir etti. gaza geldim bende :)))

himm bu aksam da oyle deneyeyim

hayatimdaki ilk yogurt denememdi, sanki dunyalar yaratmisim gibi esim cok takdir etti. gaza geldim bende :)))

ben istanbuldan köy hayatına gelince 2 senedir kendi yoğurdumu kendim yapıyorum...buralarda tam köylü oldum :)))
ekmek biçmek konusunda da takılırsanız sorabilirsiniz

Merhaba arkadaşlar siz ve bebişleriniz umarım iyisinizdir buraya yazmaya hiç fırsatım olmuyor şu anda çok sıkıcı bir sınavdayım fırsat bulmuşken yazayım dedim oğlumun bu aralar üç ve dördüncü dişleri çıkıyor altı ay On beş günlük ve emekleme başladı iki gündür. yemek düzenini oturttuk sabah iki öğün anne sütü sonra onbir gibi kahvaltısını yapıyor bir yumurta sarısı bir tatlı kaşığı peynir tereyağı iki tatlı kaşığı yoğurt içine tam buğday ekmek ve ıhlamur kuşburnu çayı demiyorum içine bir çay kaşığı pekmez sonra yine anne sütü veriyorum meyve veriyorum akşamüstü çorba yapıyorum her gün farklı bir çorba yapmaya özen gösteriyorum uyumadan öncede iyi geceler maması veriyorum kendim yapıyorum daha önce buraya Hurmalı bir tarif yazmıştım onu yapıyordum ama pek severek yemiyor şimdi elmalı tarçınlı yapıyorum bayılıyor ek gıdaya geçtikten sonra bebeğim ayda 700 gr aldı yedi Kilo 800 gram ve 70 Cm Son zamanlarda 200 gram falan alıyordu şükür şimdi iyi biz de durumlar böyle kendinize iyi bakın

Arkadaslar oglum icin bugun sebze alisverisi yaptim

Balkabagi, havuc ve patates standart zati. Ek olarak farkli sebze katiyorum. Bu hafta karnibahar aldim. Karnibahari nasil eklemeliyim sebze puresine? Onden haslayip suyunu dokuyor musunuz ?

Arkadaslar oglum icin bugun sebze alisverisi yaptim

Balkabagi, havuc ve patates standart zati. Ek olarak farkli sebze katiyorum. Bu hafta karnibahar aldim. Karnibahari nasil eklemeliyim sebze puresine? Onden haslayip suyunu dokuyor musunuz ?

ben ymkten vermştm cnm kusmuştu salçalı ağır geldi galiba bnce haşlayıp az suyla ezmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…