2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yavas yavas bılgılenecez ben ılk dusugumde hemen bır kanama oldu kostur hastaneye hemen altdan baktılar fılan dahada kotu oldu tabıkı allahın takdırı doktorları kotulemek ıcın yada devletı kucumsedıgımden degıl bu yazılarım ayrıca ben devlette dogum yaptım onemlı tahlıllerımı 2lı test 3lu test ayrıntılı ultrason cınsıyet ozel dıgerlerı hep devletde yaptım kızlar

ıkıncı hamılelıgımde kanama oldu bıldıgım ıcın ozele gıttım zaten 9 haftadan sonra devlete gıdeceksınız gıdın

kızlar perşembe kan vermiştim bugün tekrarladım ve değerim yükselmiş çok şükür Allahıma..Allahım izin verirse ben de ağustos annesiyimmm..

aYNI TARIHLERE DENK GELIYORUZ NEREDEYSE...

agustos ıstanbul annelerı bana da hastanelerle ılgılı bılgı verırmısınız ltfn...

Söylediğin şey rakamları su an net bilmesemde doğru fakat pratikte gebelik takibi gibi düzenli muayenede nasil uygulayacağız ornegin benim çok sevdiğim bir doktorum var kızımı da o dogum yaptirtti ozel bir hastanede ve eğer randevu almak istersen ocağa kadar tüm randevuları dolu , ben eski hastasının deyip zar zor bu hafta randevu aldım. Sence hastane ile böyle bir para mücadelesine girersen düzenli kontrollerinde hastaneden ve doktordan nasil verim alabilirsin ? Bir defalik bir muayene değil ki bu?

rıca ederım.sızınde ılk dogum mu olucak benım gıbı..

Istanbuldaysanız sayet onerebılecegınız hastane veya doktor varmı avrupa yakasında.

Benim 2. Dogum olacak. 22 aylik bir oglum var.
ben istanbulda ama anadolu yakasindayim canim. avrupa yakasi hakkinda hicbir bilgim yok maalesef

herkese merhabalar efenimmm biz geldiikkkkk Rabbime hamdolsun kesemizi gördük tahminlerimizden dahada küçük çıktı benim minnakım 6,5 mm keseyi gördük doktor tahminen 4buçuk haftalık olduğunu söledi 2 hafta sonra 3 ocakta randevumuz var inşallah pıt pıtları duycaz ben takvime bi ayar çekeyim

günaydıınn kızlar benim durum karışık biraz ben ilk muayenemi özelde oldum kızımda gittiğim çok memnun olduğum bir doktor var Müge Aksoy Tek bayındır hastanesindeydi şimdi kendi özel muayenesini açmış neyse ilk kontrole oraya gittim
benim eşimden dolayı özel sigortam var 7500 tl.(muayeneler ve doğum dahil) ve ben bu limiti bitirmek istemiyorum yani doğuma kullanmak istiyorum ve testlerimi vs daha uygun bi hastanede yaptırıyım diyorum ki doğuma limitim kalsın.
bu cumartesi inşallah özel keçiören hastanesine gidecem rutin ilk yapılan testler için.sigortamız yüzde 80ini ödüyor
eğer sürekli beni doğum yaptıracak olan doktora gidersem limitim kalmıyacak 9 ayda.
çok önemli durumlarda ikili üçlü taramalarda falan kendi doktoruma gidiyim diyorum
sizce de mantıklı değil mi böyle bi durumda olan varmı
veya bana tavsiye edebileceğiniz başka bir yer uygun olan kendi doktorumundışındaki testler için gidebileceğim
inşallah anlatabilmişimdir.:26:

son 10 gun kızlar muyaneye gıtmeme zmn durdu sankıııı offf artık bebegımı gormek ıstıyorum ruyalarıma gırıyorr devamlıııııııııı

Hosgeldin canım , saglikla kucağına alırsın ins. bebegini.

Aminn canimm tesekkyrlerr :)))

Merhabaa polianaa :))) dedigin sey cok mantikli. inan dogum o kadar onemli kiii istedigin kendini rahat hissedebilecegin birr doktoraa gitmen en iyisi olur. uygun hastaneler var zaten onlarda da testlerde falan sorun cikacagini sanmiyorum.

kızlar kesemizi alttan gördük bi sakıncası yok dimi altten muayenenin

Genelde alttan bakilirmis canim ama bakmayan doktorlarda var. icin rahat olsun hic bir sorun olmaz

Merhabaa polianaa :))) dedigin sey cok mantikli. inan dogum o kadar onemli kiii istedigin kendini rahat hissedebilecegin birr doktoraa gitmen en iyisi olur. uygun hastaneler var zaten onlarda da testlerde falan sorun cikacagini sanmiyorum.

waayyy doublebump hoşgeldin batın batmamış seninde hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım.

Son düzenleme:
ayy kızlar eğer ben yanlış anlamadıysam benim dr dün bana kese 18 mm dedi çok değil mi yahu yani sizlerin yazdığına göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…