- Konu Sahibi beyazcekirge
-
kızlar perşembe kan vermiştim bugün tekrarladım ve değerim yükselmiş çok şükür Allahıma..Allahım izin verirse ben de ağustos annesiyimmm..
tebrık ederımmm harıka..Allah tamamına erdırsın ınsallah...
yeni çıkan,( aslında pekde yeni değilmiş ama yeni duyduğum diyeyim)bir yasaya göre hamilelik işlemlerinde muayene,tahlil,ultrason,tetkik her ne yapılırsa yapılsın kesinlikle ücret alınamayacakmış?özel hastanelerde buna dahil.
fakat aklımı karıştıran şey SUT un yasaya aykırı koyduğu muayene ücreti olan 12 tl ve bazı tetkikler için konulan 24 tl gibi bir fark alınması ki dediğim gibi yasaya aykırı imiş bu yüzden "HASTANELERDE SİZDEN ÜCRET TALEP EDİLİRSE YASAYA GÖRE BENDEN ÜCRET ALAMAZSINIZ DEDİĞİNİZDE SİZDEN ÜCRET TALEP EDEMEYECEKLER MİŞ!"
HATTA ÜCRET TALEP EDİLDİĞİ TAKDİRDE AYRINTILI FATURA İSTEMENİZ GEREKLİYMİŞ EĞER ELİNİZDE SİZDEN ÜCRET TALEP EDİLDİĞİNE DAİR BİR FATURANIZ OLURSA EĞER HASTANEYE 6BİN TLDEN BAŞLAYAN TAZMİNAT DAVASI AÇABİLİYORMUŞSUNUZ...
kızlar taktım bu konuya bennnnnnn
Tesekkurlerr canimm :)))
rıca ederım.sızınde ılk dogum mu olucak benım gıbı..
Istanbuldaysanız sayet onerebılecegınız hastane veya doktor varmı avrupa yakasında.
kızlar kesemizi alttan gördük bi sakıncası yok dimi altten muayenenin
Gunaydinn herkeseee bende c.tesi gununden itibaren agustos annesi adayiyimm :)))
Sat 22 kasim
Tahmini dogum 29 agustos:)))
Hosgeldin canım , saglikla kucağına alırsın ins. bebegini.
günaydıınn kızlar benim durum karışık biraz ben ilk muayenemi özelde oldum kızımda gittiğim çok memnun olduğum bir doktor var Müge Aksoy Tek bayındır hastanesindeydi şimdi kendi özel muayenesini açmış neyse ilk kontrole oraya gittim
benim eşimden dolayı özel sigortam var 7500 tl.(muayeneler ve doğum dahil) ve ben bu limiti bitirmek istemiyorum yani doğuma kullanmak istiyorum ve testlerimi vs daha uygun bi hastanede yaptırıyım diyorum ki doğuma limitim kalsın.
bu cumartesi inşallah özel keçiören hastanesine gidecem rutin ilk yapılan testler için.sigortamız yüzde 80ini ödüyor
eğer sürekli beni doğum yaptıracak olan doktora gidersem limitim kalmıyacak 9 ayda.
çok önemli durumlarda ikili üçlü taramalarda falan kendi doktoruma gidiyim diyorum
sizce de mantıklı değil mi böyle bi durumda olan varmı
veya bana tavsiye edebileceğiniz başka bir yer uygun olan kendi doktorumundışındaki testler için gidebileceğim
inşallah anlatabilmişimdir.:26:
kızlar kesemizi alttan gördük bi sakıncası yok dimi altten muayenenin
waayyy doublebump hoşgeldin batın batmamış seninde hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım.
Benim 2. Dogum olacak. 22 aylik bir oglum var.
ben istanbulda ama anadolu yakasindayim canim. avrupa yakasi hakkinda hicbir bilgim yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?