2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar kendı doktorumla randevuma 1 hafta kaldı o bana hıc bahsetmedı plesenta prevıadan. Ben tesadufen devlet hastanesıne gıtmıstım ordakı doktor soyledı, ıcıme suphe dusunce baska bır yerde ozele gıttım o da oyle dedı ama ıkısı de kesın degıl dıye ekledı. Cunku dedıgınız gıbı teshıs ıcın henuz erken.
Soğuklarda dısarı cıkmak gercekten zor oluyor. Yuruyus bandında kac hız da yurumeyı dusunuyorsunuz?
Cevız yerıne de fındık yenılebılır sanırım ama cevızdekı vıtamının yerını tam tutar bılemıyorum. Eger sevıyorsanız ıncır ya da kayısı aradında da tuketebılırsınız boylece tatlı ıhtıyacınızı da doğal yoldan almıs olursunuz...

günaydınnn dünyanın en güzel annişlerii

sağlık ocağından geliyorum, kan tahlili yapacaklardı kan verdim. kanım biraz düşüktü bakalım yükselmiş mi

Kızlar cogunuz saglık ocagına gıdıyorsunuz sanırım benım henuz kaydım yok doktoruma sordum gıdeyım mı dıye ben soylemeden gıtme dedı :26:

Allah'ım böyle şeyler okyunca direkt gözlerim yaşarıyo, tüylerim diken diken oluyo, ne güzel bi rüya, Maşallah

Günaydın hanımlar;
Yarın ikili teste gidiyoruz. Çok düşünmemeye çalışıyorum düşündükçe geriliyorum çünkü. Ama bebeği göreceğimiz için sevinçliyim. Cinsiyetini çok merak ediyorum. Rus takvimi, ay takvimi , yaş eklemeli çin takvimi erkek diyor. Ama benim aklım kızlarda. İlk çocuğumuz kız ya da erkek farketmez tabii. Ama o şirin şirin kız bebek kıyafetlerini görünce insanın içi gidiyor valla.

Bu arada bu sabah tartıldım 500 gr daha almışım. Hem de 5 günde Çok moralim bozuldu yaaaa... O kadar da abartmıyorum halbuki. bu gidişle 30 kilo ile doğuma girerim ben. Sonra da hooooppppp lohusa depresyonuna.

Annem de hep tersini söyle der ama ben doğrucu davutumdur. Bişey neyse onu söylerim. Bende de neyse o

Benim doktorum da çok rahat. Öyle günde 2 bardak süt 1 yumurta ye demem ben diyor. Seni ne yemek mutlu ediyorsa onu ye diyor. Ağırlık kaldırmadan aerobik yürüyüş ne istersen yapabilirsin. aynen böyle... Bunun sonu da 2,5 kilo olarak dönüyor bana tabii haliyle

Allah'ım böyle şeyler okyunca direkt gözlerim yaşarıyo, tüylerim diken diken oluyo, ne güzel bi rüya, Maşallah

teşekkür ederiz pemberüya teyzesi :) bakalım rüyamız doğru mu çıkıcak yoksa tersi mi çıkıcak. akşama havadisleri söylerim. en güzel rüyalar sizlerin olsun :)))

Kızlar bizim kontrolümüz normalde 18'inde ama doktorum pazar günü nöbetçiymiş içimden bir "his kızım kalk pazar günü bir görün" diyor sizce de sesi dinlemeliyim değil mi

Kızlar cogunuz saglık ocagına gıdıyorsunuz sanırım benım henuz kaydım yok doktoruma sordum gıdeyım mı dıye ben soylemeden gıtme dedı :26:

allah allah:44: peki hiç hamileliğini de bilmiyorlar mı, onların bunu kayıt altına almaları çok önemli...

şimdi şöyle, zaten kendi kadın doğumcuna gidiyorsun tabi ama sağlık ocağında da sana bakılması gereken testler vs.ler yapılabiliyor, hem de ücretsiz. hepsi değil testlerin belli başlıları, bazılarını yalnızca devlet hastanesi veya özel muayenelerde yapıyorlar tabi. epey bir sorular yığını oluyor, onları dolduruyorlar bizimle ilgili. başka hastalık, tansiyon değerleri, kan değerlerinden tut da sigara kullanımı, içme suyu olarak ne kullanıldığı vb. gibi şeyleri de dolduruyorlar. izlemen gereken yolu söylüyorlar. bir de ilaç yazımı konusunda da faydası olacaktır, sadece ilaç yazdırmak için doktoruna gitmezsin de -ilaca devam etmek durumundaysan- gider aile hekimine yazdırıverirsin kolaycık...

eğer testlerimi veya diğer her türlü şeyimi de kendi doktorumda yaptırıcam dersen de bir arayıp telefonla bari görüş bana kalırsa, çünkü bu hamilelik kaydıyla çok çok ilgileniyorlar; sanırım ceza alıyorlarmış onlar bilmediklerinde ve belli süreçlerle yoklamalar yapmadıklarında... zararı olmaz, faydası olur belki

Son düzenleme:
Kızlar bizim kontrolümüz normalde 18'inde ama doktorum pazar günü nöbetçiymiş içimden bir "his kızım kalk pazar günü bir görün" diyor sizce de sesi dinlemeliyim değil mi

o iç ses bebişten geliyodur. üzme bebişini dinle )))))

Haklısın hem de babası da yanımızda olur pazar günü o da görsün artık bebeğini değil mi

aaaa görmedi mi daha. hiç bekleme canım pazar günü tıpış tıpış gidin beraber. görsün bebişinin kıpırtılarını. sen de o kıpırtıları izlerken eşinin yüzüne bak. suratlarında çok komik bi ifade oluşuyo bebeği gördüklerinde

Günaydın kızlar, geçmişe çok bakamadım ama bebişini öğrenenlerin gözleri aydın. Darısı biz öğrenemeyenlerin başına

Bilgilerınız ıcın cok tesekkur ederım...
Aslında soyle bır durum var...
Ben 1 yıl oluyor bu sehre gelelı, annem gecen gun saglık ocagına gıtmıs ordakı doktor evlendıgımı bılıyordu tesadufen bakmıslar kaydım hala o sehırde gozukuyormus, hemen burdakı adresımı aldılar sanırım buraya bıldırecekler aynı zamanda... Hanı okuyorum burdan benı aradılar falan dıye ben de oyle bır durum olmamıstı, demek bundanmıs...
Dedıgınız gıbı gorunmekte fayda var, sırf ılac ıcın ozele gıdıp saatlerce bekledıgımız oluyor, tekrar tesekkur ederım...

Yok görmedi daha sadece ultrason fotoğraflarını gösteriyorum doktorum ilçede olduğu için eşim her seferinde benle gelemiyor. Ama o yüz şeklini biliyorum evimizde bebeğin kalbini dinlemek için minik bir cihaz var bazen ona da dinletiyorum çok mutlu oluyor şaşırıyor her seferinde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…