- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.561
merhaba ne güzel yazmışsın,bir solukta okudum...ben de aynı durumdayım...kilolu hamile kaldım ve havaların da etkisi ile egzersiz planlarım suya düştü şimdilik...ve doğru dürüst bir beslenme planım da yok...plasenta previya için erken gibi ama bir fikir yürütülebilir...doktorun en doğru şekilde yönlendirecektir..ama yine de başka bir uzman dr un da fikrini almakta fayda var...de factonun hamile ürünleri satmaya yeni başladığını biliyorum...daha pek inceleme fırsatım olmadı...o da pek kaliteli değildir ama iyi bulmuşsun pantolonu,güle güle eskit...bende de yürüme bandı var...aslında yağmurda çamurda iyi bir seçenek..üşeniyorum malesef..düşük bir hızda 30 dk yürünebilir...hamile pilatesi proğramı olan spor salonları var...gitsem mi diye düşünüyorum...bir de en büyük sıkıntım kahvaltı..aslında biraz erken uyanıp hazırlayıp öyle işe gidebilirim de...simit,poğaça ne bulursam yemek kolayıma geliyor..bir de cevizden tiksindim malesefyerine ne yesem acaba?
günaydın kızlar. bugün kontrol günümüz. cinsiyeti de öğrenicez büyük ihtimal. dün gece rüyamda yine bebişimi gördüm. hastanedeydik ve erken doğmuştu.o kadar güzel o kadar tatlıydı ki:) eşime benziyordu aynı. karnı acıkmıştı emzirdim. böyle sütler fışkırıyodu o da cork cork emiyodu. sonra eşim dedi doğdu ama cinsiyetini bilmiyoruz. bezini açtık ve minik bi pipi gördük sanki. evet evet minik bir pipi gördük
Gözünüzaydın kızlarhaftayada biz gidicez bakalım 2 li tarama için,inşaallah bişeyler tahmin eder doktorumuz çok merak ediyorum
Evet doğru bir hamileyken kendine nazarın çok değiyor birde bebek yeni doğduğunda kendi bebeğine çok nazarın değiyor bunlar hakkında fazla konuşmamak lazim
Kayınvalidem kızım bebekken uyusada uyumuyor hep ağlıyor de soranlara diyordutabi ben uyamiyordum neyse o . Uyuyorsa uyuyor , ağlıyorsa ağlıyor iste.
heey benlen alay etmee ben kutsal bir anayım bugüne bugünnnçok meşguldüm şekerim üst üste misafirlerim geldi 2 gündür, ancak yazıyorum
gebelikte uzun boyun faydasını ilk senden duydum canım çok rahatladım inşallahnerden duydum bilmem de, birileri de minyon tipli insanlar daha kolay doğum yapıyor demişti beni bi düşüncedir almıştı hepimizinki çok kolay su gibi geçser inşallah...
Ben de uzun boylu olarak buna sevindim. çünkü bende minyonların daha rahat doğum yaptıklarını duymuştum
hahahaaa bi benim zannediyodumm böylee
söylemeyin demiştim ya ben de doktora. gerçi ay sonunda gidicez, o zaman allah izin verirse 16 haftalık olucaz, o zaman söyler kesin. ben kesin olsun-bi daha bi daha değişmesin cinsiyeti diye söylemesin istedim.
bu arada dün 2li test sonucunu almaya gittik, çokk şükür her şey yolunda dedi doktor. bir de rica ettik bi burnuna bakalım mıııı diyeaçtı doktor ultrasonu, ben de göbişi... bi baktıkk ooo bizim bebek bayaa bayaa kocca insan olmuş meğer eşim bi afalladı ben de tabii, a aa bu bizimki mi dedi, yani bizim bebek mi? sanmış ki önceki hastanın falan ekranda kalmışş doktor da valla eşinizin karnına baktığıma göre sizin olsa gerek dedi :) geçen haftadan beri değişmiş. ya biz geçen hafta net göremediğimizden... süperdi, çok heyecanlandım. parmağını ağzına götürdü, ağzını açıp kapadı, kafayı geri itti, parmaklarını oynattı. parmaklarına, burnuna, göz çukurlarına, ayaklarına kadar çok şükür her bi şeyini gördük. tabi cinsiyet için bi'şi demedi doktor, çokbilmiş hastası öğrenmek istemiyo ya
o nub teorisine göre kendim bakayım dedim ama o heyecanla da anlayamadımresim de vermedi zaten, öyle randevuyla girmemiştik ondan belki:26: bu sefer ağzım kulaklarımda çıktım doktordan, ilk kez böyle mutlu ve heyecanlıydım bak anlatırken bile kalbim pır pır...
bi de sporu sordum, hem yapayım mı diye daha da fazla spor yapmanın normal doğuma kolaylığı olur mu diye... "tabi spor yapabilirsin kendini zorlamadan ama ben o top üstünde bişiler yaptığında doğum kolay geçer gibi şeylere inanmıyorum; en önemlisi günlük hayatından hareketlerini kısma, kendini hamileyim diye kısıtlama hareketten. heo gördüm ki kendinden ve hareketlerden kısmayanlar bunlara devam edenlerin doğumu hep kolay ve hızlı oluyor..."
doktorum da benim gibi, çok rahatgerçi bazen fazla mı rahat diyorum ama... böylee işte canlar. size anlatmazsam çatlardım, anlattım rahatladım
bir de isetberryim, sen bişilere bakıp kız mı erkek mi diyordun bu test sonuçlarında, neydi o yazayım sana yorumla beni de
Allah'ım böyle şeyler okyunca direkt gözlerim yaşarıyo, tüylerim diken diken oluyo, ne güzel bi rüya, Maşallah
Kızlar cogunuz saglık ocagına gıdıyorsunuz sanırım benım henuz kaydım yok doktoruma sordum gıdeyım mı dıye ben soylemeden gıtme dedı :26:
Kızlar bizim kontrolümüz normalde 18'inde ama doktorum pazar günü nöbetçiymiş içimden bir "his kızım kalk pazar günü bir görün" diyor sizce de sesi dinlemeliyim değil mi
o iç ses bebişten geliyodur. üzme bebişini dinle)))))
Haklısın hem de babası da yanımızda olur pazar günü o da görsün artık bebeğini değil mi
allah allah:44: peki hiç hamileliğini de bilmiyorlar mı, onların bunu kayıt altına almaları çok önemli...
şimdi şöyle, zaten kendi kadın doğumcuna gidiyorsun tabi ama sağlık ocağında da sana bakılması gereken testler vs.ler yapılabiliyor, hem de ücretsiz. hepsi değil testlerin belli başlıları, bazılarını yalnızca devlet hastanesi veya özel muayenelerde yapıyorlar tabi. epey bir sorular yığını oluyor, onları dolduruyorlar bizimle ilgili. başka hastalık, tansiyon değerleri, kan değerlerinden tut da sigara kullanımı, içme suyu olarak ne kullanıldığı vb. gibi şeyleri de dolduruyorlar. izlemen gereken yolu söylüyorlar. bir de ilaç yazımı konusunda da faydası olacaktır, sadece ilaç yazdırmak için doktoruna gitmezsin de -ilaca devam etmek durumundaysan- gider aile hekimine yazdırıverirsin kolaycık...
eğer testlerimi veya diğer her türlü şeyimi de kendi doktorumda yaptırıcam dersen de bir arayıp telefonla bari görüş bana kalırsa, çünkü bu hamilelik kaydıyla çok çok ilgileniyorlar; sanırım ceza alıyorlarmış onlar bilmediklerinde ve belli süreçlerle yoklamalar yapmadıklarında... zararı olmaz, faydası olur belki
aaaa görmedi mi daha. hiç bekleme canım pazar günü tıpış tıpış gidin beraber. görsün bebişinin kıpırtılarını. sen de o kıpırtıları izlerken eşinin yüzüne bak. suratlarında çok komik bi ifade oluşuyo bebeği gördüklerinde
günaydın bayanlarr
cinsiyeti öğrenen arkadaşlar var ne güzel çoğuda pipiyi görmüş.nevlam hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inş.
bakalım biz ne zaman göreceğiz pipi yada kutuyu
Gözünüzaydın kızlarhaftayada biz gidicez bakalım 2 li tarama için,inşaallah bişeyler tahmin eder doktorumuz çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?