- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.581
bu sende erkek senısı olucak kızlar sanırım erkek bebek haberlerı gelmeye basladıııı
Yok görmedi daha sadece ultrason fotoğraflarını gösteriyorum doktorum ilçede olduğu için eşim her seferinde benle gelemiyor. Ama o yüz şeklini biliyorum evimizde bebeğin kalbini dinlemek için minik bir cihaz var bazen ona da dinletiyorum çok mutlu oluyor şaşırıyor her seferinde :))
kızlar dün gece oğlumu acile götürdük 3.günde antibiyotik etki eder dediler ama bugün 3.günün sonu ama oğlum hala çok kötü.. Ateşleniyor çok halsiz ağlıyacam valla. Ayağımda sallıyorum 3 gündür öldüm bittim yeterki iyileşsin
gecmıs olsun canımmmm
gunaydın kızlarr bugun mısafırlerım gelıcek pek gıremıyecehım opuyorum hepınızı
ye teyzesi yee :)
saol canım hayırlısıyla kucağımıza da alırız inşallahh
hadi bakalım Rabbim gönlüne göre versin
ben dikkat etmemiştim ama hep kızım diye sevdim bebişimi gücenmemiştir inşallah anneye dün bi baktık bacaklar acık pipi ortada al sana kız annecim der gibi...
rabbim neylerse hayırlı eyler bi erkek evladım oluyo inşallah ilerde anasını koruyup kollayacak kimseye muhtaç etmeyecek..
Haklısın hem de babası da yanımızda olur pazar günü o da görsün artık bebeğini değil mi
kızlar temmuz anneleri gibi cinsiyet anketi yapsak
Konu sahibi sitede aktif olan biri olsaydı keşke... Hiçbişeyden haberi yok
bencede git, bende 12. haftamdayım dün gittiğim kontrolde ense kalınlığına falan baktılar, ilk tarama testi için kan verdim bide, belki onlarada bakarlar.
ben dün doktora gittim kontrole, 15 gün sonra belli olur cinsiyeti dedi :)
bncede cnm kucuk anket olsa iyi olurdu
seninle tahmini doğum günlerimiz aynı ben salı akşamı gittim dr.a poposu dönüktü 10 gün sonra ense ve ikili test içn çağırdı bakalım o zaman ne olacak.
burda duydum birdahaki gidişimde bende çok ttalı ve çikolta yiyip gideyim belki o zaman önünü döner dr.da bir tahminde bulunur
oğlumu dogurdugum hamıle kaldıgım sene 2008 dı erkek sensıydı benle bır hamıle olanlarında erkek bebeklerı oldu ama bu sene erkek senesı olmasın ben kızz ıstıyommmAslında 2012 senesi erkek senesi canım, bizlerde 2012 de hamile kaldıgımız için erkek haberleri alıyoruz. Çok nadir kızlar var. Bakalım benim bebeişim o nadirin içine karışmış mı
günaydın annişlerr
çok geçmiş olsun cnm. Allah acil şifa versin yavruna
kolay gelsin şimdiden
kızlar hala beni sağlık ocağından falan arayan soran yok. aman bende düşünmicem artık. küstüm onlara.
herkesi arıyor beni aramıyorlarsa bende onları aramam
senin ölçüler kaç canım yazamısn?
Dun gece sabaha kadar sancim oldu. Evin icinde dolastim dolastim bebegimle konustum. Yapma annecim dedim. Ne olur beni birakma dedim. Saati en son gordugumde 5 ti. Uyumusum. 7 de tekrar uyandim. Kocama hic soylemedim. Korkutmak kotusunu dusunmek istemedigimden galiba. Servise bindim. Ise gittim. Doktorumu aradim. Hemen gel dedi. Is yerinden bi arkadasim bizi hastaneye goturdu. Gidene kadar dua ettim. Kalbim duracak gibi atiyodu. Doktorum geldi. Beni ultrasona aldi. Bebegimi gordum. Kollari bacaklari vardi. Tam bir bebek olmustu benim melegim. Ama hic kipirdamiyodu. Hic..
Doktor bi muddet konusamadi. Bakti bakti bakti. Kalp atisini alamiyorum dedi. O ana kadar tuttugum gozyaslarim sicim gibi gozlerimden indi. Bebegim beni terketmisti.
Esim ve annem geldi. Ogleden sonra saat 2 de bebegimi benden koparip aldilar. O artik yok. Cok sevmistim ben seni annecim. Her seyden cok.
Iste boyle arkadaslarim. Hic birinizi tanimiyorum. Buna ragmen her birinizi ayri ayri cok sevdim ben. Hic kimseyi bile isteye kirmadim. Kirdiysam da affedin. Her sey icin hepinize tesekkur ederim. Allah sizleri ve bebeklerinizi korusun. Hoscakalin
Dun gece sabaha kadar sancim oldu. Evin icinde dolastim dolastim bebegimle konustum. Yapma annecim dedim. Ne olur beni birakma dedim. Saati en son gordugumde 5 ti. Uyumusum. 7 de tekrar uyandim. Kocama hic soylemedim. Korkutmak kotusunu dusunmek istemedigimden galiba. Servise bindim. Ise gittim. Doktorumu aradim. Hemen gel dedi. Is yerinden bi arkadasim bizi hastaneye goturdu. Gidene kadar dua ettim. Kalbim duracak gibi atiyodu. Doktorum geldi. Beni ultrasona aldi. Bebegimi gordum. Kollari bacaklari vardi. Tam bir bebek olmustu benim melegim. Ama hic kipirdamiyodu. Hic..
Doktor bi muddet konusamadi. Bakti bakti bakti. Kalp atisini alamiyorum dedi. O ana kadar tuttugum gozyaslarim sicim gibi gozlerimden indi. Bebegim beni terketmisti.
Esim ve annem geldi. Ogleden sonra saat 2 de bebegimi benden koparip aldilar. O artik yok. Cok sevmistim ben seni annecim. Her seyden cok.
Iste boyle arkadaslarim. Hic birinizi tanimiyorum. Buna ragmen her birinizi ayri ayri cok sevdim ben. Hic kimseyi bile isteye kirmadim. Kirdiysam da affedin. Her sey icin hepinize tesekkur ederim. Allah sizleri ve bebeklerinizi korusun. Hoscakalin
Iste boyle arkadaslarim. Hic birinizi tanimiyorum. Buna ragmen her birinizi ayri ayri cok sevdim ben. Hic kimseyi bile isteye kirmadim. Kirdiysam da affedin. Her sey icin hepinize tesekkur ederim. Allah sizleri ve bebeklerinizi korusun. Hoscakalin…
seninle tahmini doğum günlerimiz aynı ben salı akşamı gittim dr.a poposu dönüktü 10 gün sonra ense ve ikili test içn çağırdı bakalım o zaman ne olacak.
burda duydum birdahaki gidişimde bende çok ttalı ve çikolta yiyip gideyim belki o zaman önünü döner dr.da bir tahminde bulunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?