2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu sende erkek senısı olucak kızlar sanırım erkek bebek haberlerı gelmeye basladıııı

Aslında 2012 senesi erkek senesi canım, bizlerde 2012 de hamile kaldıgımız için erkek haberleri alıyoruz. Çok nadir kızlar var. Bakalım benim bebeişim o nadirin içine karışmış mı

bencede git, bende 12. haftamdayım dün gittiğim kontrolde ense kalınlığına falan baktılar, ilk tarama testi için kan verdim bide, belki onlarada bakarlar.

günaydın annişlerr

çok geçmiş olsun cnm. Allah acil şifa versin yavruna

gecmıs olsun canımmmm

gunaydın kızlarr bugun mısafırlerım gelıcek pek gıremıyecehım opuyorum hepınızı

kolay gelsin şimdiden

kızlar hala beni sağlık ocağından falan arayan soran yok. aman bende düşünmicem artık. küstüm onlara.
herkesi arıyor beni aramıyorlarsa bende onları aramam

aynen cnm biz babasiyla hep cimcime die sevioduk.gucendirdik heralde doktor buyk ihtimal erkek diyince kendime kizdm o da beni utandrsn die gosterdi malini mulkunukaynana olucaz

kızlar temmuz anneleri gibi cinsiyet anketi yapsak

Konu sahibi sitede aktif olan biri olsaydı keşke... Hiçbişeyden haberi yok

nasılsınız kızlar ??erkek bebişler çoğunlukta gibi görünüyor ense ölçüsünü ve burunu yazmayı unutmuşum baş-popo:53.9 ense:1.6 burun:2.3 evet nasıl değerler iyimi sizce?

Haklısın hem de babası da yanımızda olur pazar günü o da görsün artık bebeğini değil mi

babayla gdin canim cok farkli oluo onlar icn bnm esim bagimlisi oldu ozluomus 2li test sonucunu gosterirken doktor yine gosterirmi bze bebisi dioultrasonda canli canli gorunce kalbinin sesini dinleyince anliyolar baba olduklarini

ben dün doktora gittim kontrole, 15 gün sonra belli olur cinsiyeti dedi :)

seninle tahmini doğum günlerimiz aynı ben salı akşamı gittim dr.a poposu dönüktü 10 gün sonra ense ve ikili test içn çağırdı bakalım o zaman ne olacak.

burda duydum birdahaki gidişimde bende çok ttalı ve çikolta yiyip gideyim belki o zaman önünü döner dr.da bir tahminde bulunur

cnm ben dun ogure ogure cıkolata tatlı yedım gıttım kıpırdamadı doktor uyyo dedı ama uzu donuk oldugu ıcın gordu..sen genede bol bol ye gıt sende ıse yarar ıns ogrenırsn bebısınn cınsıyetını

Aslında 2012 senesi erkek senesi canım, bizlerde 2012 de hamile kaldıgımız için erkek haberleri alıyoruz. Çok nadir kızlar var. Bakalım benim bebeişim o nadirin içine karışmış mı
oğlumu dogurdugum hamıle kaldıgım sene 2008 dı erkek sensıydı benle bır hamıle olanlarında erkek bebeklerı oldu ama bu sene erkek senesı olmasın ben kızz ıstıyommm

saol canım bende ılk hamıle oldugum zaman kaydımı yaptırdım zaten onlarda soyledı tahlıl ısterse drun ıstersen gel burda yaptır ıster ozelde dedi onun harıcınde ası zamanı arıcaz dedıler yanı oyle her zaman aramıyorlar cnm oglumdada oyleydı sadce ası zamanı aradılar bırde sunu soyluyorlar her ay gel kılo tansıyon bıldırımı yapalım dıyorlar gıdıp dıtmeme sana baglı tabı ama ası zamanı ulasamadımmı kapına kadar gelıyor ası vaktın geldı gel asını yapalım dıye

senin ölçüler kaç canım yazamısn?

doktor her şey yolunda gelişimi çok iyifalan deyince ona ense kalınlığı ölçüsünü ayrıca sormadım, daha doğrusu o sıra heyecandan sanırım unuttum. ense kalınlığının normall olduğunu söyledi sadece. şimdi ultrason fotoğrafına baktım o ensesindeki ölçümde 1.7 mm yazıyo. odur sanırım. haftaya kan tahlili sonuçlarımı almaya gittiğimde sorcam unuttuklarımı :)

Dun gece sabaha kadar sancim oldu. Evin icinde dolastim dolastim bebegimle konustum. Yapma annecim dedim. Ne olur beni birakma dedim. Saati en son gordugumde 5 ti. Uyumusum. 7 de tekrar uyandim. Kocama hic soylemedim. Korkutmak kotusunu dusunmek istemedigimden galiba. Servise bindim. Ise gittim. Doktorumu aradim. Hemen gel dedi. Is yerinden bi arkadasim bizi hastaneye goturdu. Gidene kadar dua ettim. Kalbim duracak gibi atiyodu. Doktorum geldi. Beni ultrasona aldi. Bebegimi gordum. Kollari bacaklari vardi. Tam bir bebek olmustu benim melegim. Ama hic kipirdamiyodu. Hic..

Doktor bi muddet konusamadi. Bakti bakti bakti. Kalp atisini alamiyorum dedi. O ana kadar tuttugum gozyaslarim sicim gibi gozlerimden indi. Bebegim beni terketmisti.
Esim ve annem geldi. Ogleden sonra saat 2 de bebegimi benden koparip aldilar. O artik yok. Cok sevmistim ben seni annecim. Her seyden cok.

Iste boyle arkadaslarim. Hic birinizi tanimiyorum. Buna ragmen her birinizi ayri ayri cok sevdim ben. Hic kimseyi bile isteye kirmadim. Kirdiysam da affedin. Her sey icin hepinize tesekkur ederim. Allah sizleri ve bebeklerinizi korusun. Hoscakalin…

Çok üzüldüm...
Ne dıyecegımı bılemıyorum kelımeler bogazıma dızıldı resmen...
Aynı acıyı 7 ay once ben de yasadıgım ıcın sacma sapan sozlerle tesellı etmek ıstemıyorum senı...
İçine kapanma sakın, lütfen...
İnan cok sey soylemek ıstıyorum ama aptalca bırsey yazmaktan korkuyorum...
Rabbım sabır versın ve verecek de bunu unutma...

Çok geçmiş olsun Ne diyebilirim ki Allah sabır versin

[

canım ne diyeceğimi bilemedim inankii okurken bile gözyaşlarım aktı gitti.mevlam sana ve eşine sabır versin.inş. tez zamanda atlatırsın bunu

evet yiyebildiğin kadar ye daha hareketli oluyolarmış, benimki pozunu güzel verdi ölçümleri yapabildi doktor:) ama kan vercem diye aç karnına gitmiştim çok az hareket ettirdi kollarını falan doktorda bebeğin acıkmış kahvaltı yapmadan evden çıkma diye kızdı hatta bana. testler için aç gitmeyede gerek yokmuş bu arada:)

Canım benim ben de ilk bebeğimi böyle kaybettim üzülme yine hamile kalırsın yine aynı heyecanı tadarsın seni çok iyi anlıyorum Kendine çok dikkat et bugünlerde .. Kimi yanında istiyorsan onu çağır birilerinin sana destek olması lazım keşke sana ulaşabileceğim bir yerde olsan inan koşa koşa gelirdim .. Çünkü şu an ne durumda olduğunu çok iyi biliyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…