2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu haberi sanırım ilk ben aldım almaz olaydım ladydim sabah beni aradı aynı doktora gittiğimiz için cep numarasını istedi cok sancısı olduğunu söyledi nasıl bekledim bebeğim iyi demesini nasıl dua ettim haber verene kadar dün bütün gün kendime gelemedim hic topiğe gelmek içimden gelmedi cok ama cok üzgünüm
Rabbim sabır versin canım arkadasım sana ve esine dilerim en kısa zamanda yeri dolar meleğim dicek söz bulamıyorum
seni cok seviyorum her zaman yanındayız ...

Merhaba herkese.. Benim dogum eylule denk gelıyor ama forumda başlarda eylul topiği bulamadıgım için agustos topiğine yazmıştım.. Eylül topiği açılınca düzenli olarak oraya yazmaya başladım.Ama bu topiğide hemen hergun okuyorum.Benden birkaç hafta öndesiniz neler yaşadıgını okuyorum cinsiyet belirtiler vs birinci agızlardan öğrenmiş oluyorum..Zaten her nedense hep dogum agustosa denk gelicek gibi geliyor içimden.. Hayırlı herşeyin rabbim çok görmezse.. Yani sizlerin coguyla henuz hiç bir diyalgumuz olmamasına ramen ben sizleri tanıyor hikayelerinizi biliyorum..

Bugünde topiğe girdim ve kötü haberi okudum. ladybirddd çook çook geçmiş olsun. Hiçmi hiç tanımama ramen okudugumda inan bana çok üzüldüm halada üzgünüm.. içlendim.. Rabbim sana sabır versin İnşaAllah en kısa zamanda yeniden gebe kalır saglıkla alırsın bebegını kucagına. Topikte nekadar sevildiğin zaten arkadaşlarının yazdıklarından belli oluyor. Umarım bu dönemi kolay atlatırsın.. Vesilenin nereden geliceği belli olmaz herşeyin hayırlısı yinede..

Sizinde yaşadıklarınız zor okuması bile zor..agır umarım bu gebelıgın sonu güzel olur 3. yavrusunuza kavuşursunuz hayırlısıyla.. Sormak istediğim bende çok paniğim çok korkuyorum birşey olucak diye.. Vesvese okadar kötüki.. hemen herkes yaşıyor sanırım yaşayan bilir.. Cihazı nereden aldıgınızı veya benım nereden alabiliceğimi özelden mesaj olarak veya buradan yazarsanız çok sevinirim...

Birde doktorum kalp atışını bana çok dinletmiyor kısa sürelerle dinletti 2 defa. zararlı diyor kullandıgınıza göre sizde araştırmışsınızdır bu konuda ne düşünüyorsunuz?

arkdsm coook gecmis olsunnn
cok uzuldm bnde inanki
allh hakkinda hayrli olani versin ins
hic sikma canini
ins. en yakin zamnda tekrardn nasip eder rabbm
hepmiz ona emanttt

Başlığı görünce hiç okumak istemedim kalanını.. Keşke hiç yaşanmamış olsaydı...
Şu anda o kadar yoğunki hissettiklerim kelimelere dökmekte zorlanıyorum çok üzgünüm diyebilirim sadece..
Allah sabır versin..
Her zaman beni gülümsettiğin için çok teşekkür ederim..Bundan sonra herşey gönlünce olsun güzel kadın..

yaşadıkların hiç kolay değilmiş canım çok güçlü biri olmalısın..
Allah yardımcın olsun..
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..sağ salim kavuşalım bebişlerimize..

Allah yardımcın olsun arkadaşım. sen güçlü birine benziyorsun, İnş. bebeğini sağlıkla dünyaya getirip sen de sağlığına kavuşacaksın...

Çok zorluklar atlatmissin canım , güçlü bir kadın olmalisin sen , hatta oldukça.Dilerim üçüncü çocuğunu da saglikla kucağına alıp emeklerinin karşılığını alırsın. Allahım sana şifa versin.

Günaydın ,
Dün gece doğru dürüst uyuyamadim icim sıkıntılı ve buruk. Burayada yazasın gelmiyor ama bir yandan da merak ediyorum. Lady gelmiş mı ona yazılan mesajları okuyup ne kadar sevildiğini gormuş mü diye. Ama gelmemiş.

Neyse sizlerinde moralini bozmak istemiyorum aslında, bu anmayı kendime borç bildim sadece.

Ah geçmişi okurken kafamda neler neler yazacağımı düşünüyordum ta ki, düne gelene kadar O bizim neşemiz, canımızdı, arkadaşımızdı... Veda yı okuyunca şaka falan mı dedim, canım benim ya çok üzüldüm.. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin, sana da bol bol sabır versin..En kısa zamanda yerini doldursun inşaallah... Allah'a emanet ol canım.. O senin şefaatçin olacak..

günaydın sevgili anneler
çok güzel hayırlı ve sağlıklı bir gün geçirirsiniz inşallahhh....
rabbim bebişlerimizi korusun bağışlasın (amin)

canım senin yaşadıklarına da çok üzüldüm ama çok şükür ki rabbim sabrını vermiş bak hala çok güçlüsün. dilerim bu bebeğini de hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah. inan yazdıklarını okuyunca anneliği ne kadar hakkettiğini anladım. rabbim seni bebişlerine , bebişlerini de sana bağışlasın. çoğu anneye çok güzel örneksin :)

Son düzenleme:
Sabaha karsi girdim bi kac kez. Hirsiz gibi… Hepinizin yazdiklarini sayisini hatirlayamayacagim kadar okudum. Belki saatlerce agladim. Ama iyi geldiniz. Sagolun..

En cok gulen insanlar kalplerinde en cok aciyi tasiyanlardir aslinda derler ya. Oyle iste benimki de. Bu kadar dagilmam bu kadar yikilmam bundandir. Beni en iyi anlayanlarin sizler oldugunu biliyorum ben. Cunku hepiniz birer anne adayisiniz. Bebegin orda, bizimle oldugunu anladigimiz ilk andan itibaren muthis bi duyguyla onlara baglaniyoruz.

Bana gelince.. Hic gibiyim. Hic bir sey gibi. Boslukta gibi. Yok gibi. Yasadigim aci kalbime oturmus, ne yapsam kaldiramiyorum. En zoru bu galiba, kolayini bulayim diyorum yapamiyorum. Hayatta iki aci imtihan etti beni. Yalnizca evladimi degil babami da kaybettim ben bundan seneler once. O da boyle zordu, o da boyle kalbimin ucunu ince ince sizlatti, kanatti. Ne diyeyim ki.. Allah tekrarindan korusun.

Gitmenin huznu degil, yalan degil, riya degil, ben hepinizi cok seviyorum. Hepiniz dualarimdasiniz. Meleklerinize lutfen iyi bakin. Bir suru bebegin teyzesiyim ben. Ne mutlu.
Kimseyi daha fazla uzmeye hakkim olmadigini bildigim icin simdi gidiyorum. Ne zaman kadar bilemiyorum. Bu ninni size, bebeklerinize lady teyzelerini hatirlatsin.. Toygar Işıklı -- ninni (forumistasyon.com) - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…