2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm kendini germe sakin.artik rahim buyuyo ve yukari ckmaya basliyo normal bu agrilar doktorum korkma dedi bna..sakin olmak zorundayiz iice kendimizi dinler olduk bebisleri icerde bi rahat birakamadik gitti.kendimede cok kiziyorum bu yuzden ama annelik boyle bisey.ilerde bigun hareketlerini az hissettsek telas yapicaz bi sakin olabilsek allahm koruyo onlari cnm

Leydi o kadar zorluktan sonra (çünkü biliyoruz ki hamileliğin ilk aşaması hepimiz için çok zor bir dönem) bebeğini kaybetmiş olmanın üzüntüsünü anlıyorum.Allahım bunun da sabrını verecektir umarım.Kimseye böyle bir acı yaşatmasın sonuçta biz bebeklerimizi ilk haftalardan itibaren kabullendik ve sevdik...Evlat acısı gibisi yok gerçekten...ALLAHIM KİMSEYE YAŞATMASIN...Geçmiş olsun....

Son düzenleme:

İnan çok çok çok üzüldüm.Okurken Dayanamadım Ağladım İnan.Buranın neşesiydin sen..Ne diyeceğimi bilemiyorum.Allahım Sabır Versin...

nasıl oldu? çok üzüldüm bir sıkıntın varmıydı bundan önce ki? Rabbim tekrar nasip etsin inşalalh.

canım benim mesajını yeni okuyorum ama inan ağlayarak cevap yazdım. o kadar üzüldüm ki anlatamam sana ne kadar üzme kendini desem de boş biliyorum lütfen sakin olmaya çalış. dilerim rabbim acısını tez unuttursun ve bir daha yaşatmasın. insan ne diyebilir ki böyle durumda. rabbim sabrını da versin be güzelim. allah yardımcın olsun

arkadaşım rabbim sabır versin seni çok iyi anlıyorum ilk gebeliğim gelişmediği için aldılar.şimdi 2.ya mevlam nasip etti sürekli dua ediyorum rabbim acını hafifletsin en kısa zamanda başka evlat nasip etsin

İnan çok çok çok üzüldüm.Okurken Dayanamadım Ağladım İnan.Buranın neşesiydin sen..Ne diyeceğimi bilemiyorum.Allahım Sabır Versin...

Canim cok uzukdum butun tuylerim urperdi.allah sabir versin.insan soyleyecek bisi bulamiyo;((((( unutma simdi bir melek annesisin (((((

çok üzüldüm, bu durum o kadar zorki düşüncesi bile insanı kahretmeye yetiyor.. Allah yardımcınız olsun inşallah.. Ama şöyle düşünün bütün doktorların söylediği bir şey var, benim kuzenim de ilk hamileliğinde böyle bir şey yaşadı.. bir bebek düşüyorsa onda muhakkak bir sağlık problemi vardır. sağlıklı bir bebek her ihtimalde anne karnına tutunuyor. kuzenimin de ilk hamileliği düşükle sonuçlandığında doktor ona da aynısını söylemiş. Şu anda hepsi birbirinden sağlıklı ve tatlı iki çocuğu var. Allah size de ve bizlere de hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.

bunun üstüne bu konuyu yazmaktan pek hoşlanmıyorum ama hala sağlıklı bir şekilde hamileliğini sürdüren arkadaşlar için bir önerim var. ben çok faydalı bulduğum için size de yardımı olsun diye paylaşıyorum..

arkadaşlar pantolonlarım sıkmaya başladı diyenlere pratik bir önerim var. sadece yurt dışında satılan bir ürün var, bu ürünle eskiden kullandığımız pantolonları da giyebiliyoruz. benim de pantolonlarım sıkmaya başladığı için dikiş becerisi olan bir yakınıma ürünü gösterdim çok rahatlıkla dikebileceğini söyledi, o yüzden boşuna para da vermicem. ürünün resmini yükleyemedim ama web sayfasının linkini atıyorum. o kadar pratik birşey ki..
umarım yardımı dokunur. bana çok faydası olacağından eminim, sizler de faydalanırsınız inşallah.

http://www.fertilemind.com.au/best-...e-ultimate-maternity-wear-solution-27145.aspx

videosu da var izleyebilirsiniz nasıl kullanılacağını görürsünüz.

http://www.youtube.com/watch?v=vadl3pSVVBY&feature=related

Son düzenleme:
ladybirdddd....seni cok iyi anlayan biri olarak yaziyorum 2 defa bebegimi kaybettim 3.yu dogurdum suan 4. ye hamileyim sakin umudunu kaybetme ben sana guzel bir ornek olmak isterim... rabbim bi daha boyle aci yasatmasin en kisa zamanda gondersin melegini....oyle bir evladin olsunki bu yasadiklarin aklina bile gelmesin...

Lady arkadasim allah sabir versin soyleyecek soz bulamiyorum allah hepimizin yavrusunu korusun sana da en yakin zamanda hayirli evlatlar nasip etsin

arkadaşlar gerçekten çok zor bir durum,
3 ay boyunca tüm vücut, hormonlar, vücut herşey bebeğe göre şekilleniyor,
sonra hayaller, tüm psikoloji ona göre oluyor,
bir bakıyosunuz süreç tamamına ermeden pat diye kesilmiş,
kahrolmamak elde değil,
ilk 3 ay geçti tehlike geçti diye de birşey yok aslında,
bu her ay da olabilir son ayda bile, allah korusun,
ama şöylede birşey var olan herşeyde mutlaka bir hayır vardır,
ve olan herşey daha kötü birşeyi engellemek içindir,
o nedenle sabır en güzeli,
lady için de allah bu bebeğinin ömrünü ona ve eşine ve olacak diğer çocuklarına versin diye dua etmekten başka çare yok malesef...

rabbim sabır versin çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum boğazım düğüm düğüm oldu (( çok çok geçmiş olsun son acın olur inşallah

canım benim sizi burdan sürekli takip ediyordum ama yazmıyordum fazla.senin durumunu okuyunca inan çok üzüldüm .aynı acıları bir kaç kez yaşadım bir bebeğimi 7.5 aylık ,diğerini daha bu sene mayıs ayında 6 aylık kaybettim.bu benim 8.hamileliğim ama iki evladım var.bir de dış gebelik geçirdim sağ tüpümü aldılar.2 tane de 2 aylık düşüğüm var.çok acı inan şu an sana diyebileceğim tek şeey Mevlam sabırlar versin inşallah yeniden bebeğini kucağına alırsın.
ben de her sabah kalkıyorum acaba bebeğim sağ mı diyorum.sırf bu yüzden anne karnında kalp atışı dinleöe cihazı aldım günde bir kere dinliyorum.oğullarım bile anne bu kardeşimiz ölmesin nolur diyorlar.her dr agidişimde acaba kötü ne diyecek diye korkuyorum.ki benim bu son şansım hamilelikten öncerahim ağzı kanseri teşhisi konulduğundan doğum olursa inşallah sonrasında rahmimi alacaklar.
Son olarak diyeceğim Mevlam hepimizn yar ve yardımcısı olsun.karnımızda taşıdığımız yavrularımızı sağ salim kucağımıza alalım inşallah.

çok üzüldüm canım ya...yeniden,sağlıklı bir gebelik sürecin olur inşallah...

kızlar sonunda kavustum sızlere...gecen hafta cuma gununden berı aklımdasınız ama evde mısafırlerımız oldugundan gıremedım bır turlu..kayınvalıdem,kayınpederım,gorumcem gorumcemın esı ve 2 cocukları,en son kaynım olmak uzere evde tam 9 kıısydık..pcbıraz zor dusuyordu bana:)) bugun ıtıbarıyle gıttıler..aslında kalsalar benım ısıme gelıyordu ama..bır hafta yeterlı sanırım...yarın da ankaradan kzıkardesım gelıyor..o yardımcı olur bana...allah razı olsun camlarımı,kapılarımı,koltukarımı sılıp ,perdelerımı yıkayıp gıttıler...yemeklerım yapıldıı,hersey onume geldı...gercekten cok mutlu oldummm...masllah dıyın kızlarr...bugun gıderlerkende nevresımlerını cıkarıp makınaya atıp gıtmıslerr...cok sevıyorum onlarııı..

Şanslıymışsın canım maşallah benim görümcemde öyledir eltimde. Bana iş düşürmezler gelinimizde maşallah öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…