- 17 Aralık 2012
- 403
- 50
- 48
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.221
Gerçekten bazen şeytan gibi oluyoruz korkulur bizden valla
Vallahi tebrikler kızlar ben asla bu kadar sakin olup kabullenemem çok inatçıyımdır.
Pek imrendim anam size
arada olur okadarbenim kaynanamla bir sorunum yok aslında. Sadece beğenmediğim şeyleri bilerek almasına gıcık oluorum. Bide sen beğenmıosun bunu ama napayım dio ya fit oluorum işte ozaman. Yoksa bu zamana kadar bi saygısızlıgım olmamıştır. Oda ağzımın içine bakar saolsun.. Ama insan kendi annesinle sorun yaşasa rahatlıkla söyler bilirsin kırılmıcagını. Ama kaynanana güzel dillede soylesen bıldıgını okuyunca kocaya tırlıosun
Vallahi tebrikler kızlar ben asla bu kadar sakin olup kabullenemem çok inatçıyımdır.
arada olur okadarbenim kaynanamla bir sorunum yok aslında. Sadece beğenmediğim şeyleri bilerek almasına gıcık oluorum. Bide sen beğenmıosun bunu ama napayım dio ya fit oluorum işte ozaman. Yoksa bu zamana kadar bi saygısızlıgım olmamıştır. Oda ağzımın içine bakar saolsun.. Ama insan kendi annesinle sorun yaşasa rahatlıkla söyler bilirsin kırılmıcagını. Ama kaynanana güzel dillede soylesen bıldıgını okuyunca kocaya tırlıosun
Canım benim iyilik 2 taraflı olur o kötü birisi olsa ben dayanamazdım ben kötü olsam o dayanamazdı tabiki. Ama ikimiz de birbirimize sıcak davranıyoruz çünkü ikimizin de değerli bir ortak noktası var: EŞİM:103kurban olurum ona)
Haklısın benim de kayınvalidemle bir sorunum yok çok şükür. Onun alt versiyonlarıyla uğraşıyorumAma eşim de durumun bilincinde sağolsun mümkün olduğunda uzak duruyoruz beni kırabilecek insanlardan böyle daha rahatım ... Ben anneme de kıyamam bugünlerde bile çok gergin olmama rağmen kimseyi üzmemeye çalışıyorum çünkü irini kırınca özür dilesem beni affetse bile ben unutamıyorum hep kendimi suçluyorum... Bir kere eşimi de kırmıştım halen kendimi affetmiyorum nasıl o noktaya geldim diye...
ben geldiimmmm kızlarrrrr birtane daha kızım olacakmışşşş
kızlar ben çok şartlandırmışım kendimi oğlum olacak diye ..
ben erkek çocuklarını daha bi ayrı severimmm..
şimdi 2 tane kızım olacak duygularımı tarif edemiyorum çok buruk bi durumdayım allahım sağlık sıhhat versinnn:26:
canım merhaba, sen anadolu hastanesine gidiyordun değil mi ? bende antalya ya gidiceğim haftaya, eşimle düşündük gitmişken anadolu hastanesine bir bakalım diye...
senin doktorun adı neydi canım ona gitmek istiyorum, sen hep anlatıyorsun ya bende merak ettim.
Bende oyle birini kirdimmi gunlerce icime oturur ama arada oluo bazen canim insaniz.onemli olan hatayi anlayip telafi etmek.
Haklısın benim de kayınvalidemle bir sorunum yok çok şükür. Onun alt versiyonlarıyla uğraşıyorumAma eşim de durumun bilincinde sağolsun mümkün olduğunda uzak duruyoruz beni kırabilecek insanlardan böyle daha rahatım ... Ben anneme de kıyamam bugünlerde bile çok gergin olmama rağmen kimseyi üzmemeye çalışıyorum çünkü irini kırınca özür dilesem beni affetse bile ben unutamıyorum hep kendimi suçluyorum... Bir kere eşimi de kırmıştım halen kendimi affetmiyorum nasıl o noktaya geldim diye...
Kız bana niye alıntı yaptınBizim isim konusunda kayınvalidemle bir polemiğimiz yok canım yaaa
Hayırlı olsun güzelim, banada doktor 12 haftalikken yüzde seksen kiz dedi, biliyorsun gönlüm erkekten yanaydı. Ucuncuyude düşünmediğim icin bir erkek evlat sahibi olmak nasil bir şey tadamiyacagim ama iki kiz cocuğuna sahip olmayı hayal etmekte güzel. Bilirsin sende anne kiz iliskisi bambaşka bu katmerlenecek ve beraber çok iyi bir üçlü olucaz onlarla alışverişlere gidecem tatillere çıkıcam. Ve bir kiz icin kızkardeş gibisi yoktur. Kızlarımız çok şanslılar. Benim bir kiz kardesim yok , keske olsaydı.
.
Ay haklısın afedersin yanlış anlamışım :119: Bugün epey bi hamileyim ondan kaynaklı sanırım
Hayırlı olsun güzelim, banada doktor 12 haftalikken yüzde seksen kiz dedi, biliyorsun gönlüm erkekten yanaydı. Ucuncuyude düşünmediğim icin bir erkek evlat sahibi olmak nasil bir şey tadamiyacagim ama iki kiz cocuğuna sahip olmayı hayal etmekte güzel. Bilirsin sende anne kiz iliskisi bambaşka bu katmerlenecek ve beraber çok iyi bir üçlü olucaz onlarla alışverişlere gidecem tatillere çıkıcam. Ve bir kiz icin kızkardeş gibisi yoktur. Kızlarımız çok şanslılar. Benim bir kiz kardesim yok , keske olsaydı.
ozaman beni en iyi sen anlarsın canım ilk duyduğumda ne hissettiğimi yani şimdi alışmışsındır artık demi kızın kaç yaşında ve adı neydi 2. ne düşünüyosunn???
Epey bi hamileyim derken??????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?