2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gerçi lafa bakarsan ilk cocugunuz siz koyun diyor ama şimdiden kaç isim sıraladı ama rabbimden istediğim isimleri söyledi :)
gerçi daha cinsiyetini bile bilmiyoruz bıran önce ögrensek dayanamam ben :)

Gerçekten bazen şeytan gibi oluyoruz korkulur bizden valla

arada olur okadar benim kaynanamla bir sorunum yok aslında. Sadece beğenmediğim şeyleri bilerek almasına gıcık oluorum. Bide sen beğenmıosun bunu ama napayım dio ya fit oluorum işte ozaman. Yoksa bu zamana kadar bi saygısızlıgım olmamıştır. Oda ağzımın içine bakar saolsun.. Ama insan kendi annesinle sorun yaşasa rahatlıkla söyler bilirsin kırılmıcagını. Ama kaynanana güzel dillede soylesen bıldıgını okuyunca kocaya tırlıosun

Vallahi tebrikler kızlar ben asla bu kadar sakin olup kabullenemem çok inatçıyımdır.

bende çok ınatcıyımdır hatta evlenmeden önce boyle bı durumu asla kabullenenmem dıyodum ama sımdı hamılelık duygasallıgımı ne bılmıyorum ama bebegım saglıklı olsunda dıyorum gerısı detaylar
gercı benımde krıterlerımı goz onune alırlar dıyorum ya sahabe ya kurandan bı ısım ıstıyorum onlardan oyle secer belkıde bana sorarlar dıyemı bılmıyorum bı rahalık var ustumde :)
biz eşimle erkek olursa Muhammet Taha kız olursa Fatma Zehra diyoruz ama daha 9 aya fıkırlerımız degısebılır

Aynen cnm birebir ole yuzyuze gelmedik allahta yasatmasin.ama insan rahtsz oluo kucuk bi laf bile batio bazen.dedign gbi kendi annene kizdign bseyi soylersn ama kaynanaya soylenmio o da insanin icine oturuo

Haklısın benim de kayınvalidemle bir sorunum yok çok şükür. Onun alt versiyonlarıyla uğraşıyorum Ama eşim de durumun bilincinde sağolsun mümkün olduğunda uzak duruyoruz beni kırabilecek insanlardan böyle daha rahatım ... Ben anneme de kıyamam bugünlerde bile çok gergin olmama rağmen kimseyi üzmemeye çalışıyorum çünkü irini kırınca özür dilesem beni affetse bile ben unutamıyorum hep kendimi suçluyorum... Bir kere eşimi de kırmıştım halen kendimi affetmiyorum nasıl o noktaya geldim diye...

Bende oyle birini kirdimmi gunlerce icime oturur ama arada oluo bazen canim insaniz.onemli olan hatayi anlayip telafi etmek.

ben geldiimmmm kızlarrrrr birtane daha kızım olacakmışşşş

Hayırlı olsun güzelim, banada doktor 12 haftalikken yüzde seksen kiz dedi, biliyorsun gönlüm erkekten yanaydı. Ucuncuyude düşünmediğim icin bir erkek evlat sahibi olmak nasil bir şey tadamiyacagim ama iki kiz cocuğuna sahip olmayı hayal etmekte güzel. Bilirsin sende anne kiz iliskisi bambaşka bu katmerlenecek ve beraber çok iyi bir üçlü olucaz onlarla alışverişlere gidecem tatillere çıkıcam. Ve bir kiz icin kızkardeş gibisi yoktur. Kızlarımız çok şanslılar. Benim bir kiz kardesim yok , keske olsaydı.

Erhan Muluk canım, nettende arastirabilirsin hakında yorumlar yazmışlar. Bilgisi ve tecrübesi ile çok iyi bir doktor. İnşallah sende seversin biraz burnu havada gibi gözüküyor ama iyidir. Ben zamanında çok araştırıp bulmuştum onu benim ilk bebeğim dusuktu canım, o ara çok doktor değiştirdim ve dilim fena halde yandı. Birisinin elinde kürtaj sırasında oluyordum nerdeyse beni hayatı tehlikesi var diye kurtajimi yarım bırakıp Manavgat'tan Antalya'ya naklettiler ailem üzüntüden perişan oldu. Bir kürtajdan uç gün hastanede yattım bir ayda zor toparlandım. Zor gunlerdi.

Bende bu nedenle artık usenmiyorum 70 km uzaklıktaki doktorumu değiştirmiyorum .

evet canım ben şuan kendi anneme bi off bile diyemem.. Çok anneciğimdir hamilielikten beri hepten anneme düştüm aklım çıkıo ona bişey olucak yada kırıcam die.. Kimseyi kırmak ii deil tabikide ama bazen ufacık bişey batıo..Eşin çok ii düşünmüş. Kimi eşler annesinden uzak duruosun die ters tepki verir. Bizimkide oraya yemeğe gitcemiz zaman istersen gitmeyelim aşkım dio yok gideriz diorum. Herşey kocalarımız için..

Berryciğim %30luk dilimi bekleyenler sen ve polimiydi canım? birileri yazmıştı ama tam hatırlayamıyorum. O zamanda baya bir esprisi olmuştu neyse canım ALLAHIM SAĞLIKLI SIHHATLİ EVLATLAR VERSİN.Gerisi boş hiç bebek sahibi olamayan insanları düşününce başka hiçbir şey istemiyorum sağlıklarından başka

evett bizz geldkkkkkk dr dannn
kizima bir kiz kardes geliyrmusss
iki tane cimcime ile nasil basa cikicam bakalmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…