2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evde oturan annişler belki bende bebişim için işime ara verebilirim. Eğer işten çıkarsam kocamın üzerinden sigorta yapılıp bakılabilirmiyim. doğum parası sigortasız olursam çok olur çünkü.. Sizler nasıl bakılıyorsunuz ?

evett bizz geldkkkkkk dr dannn
kizima bir kiz kardes geliyrmusss
iki tane cimcime ile nasil basa cikicam bakalmm

evet drdan geldik veeee bebişimiz erkek annesinin kuzusu ya bakmaya doyamadım :) allah isteyen herkese nasip etsin

Hayırlı olsun kızlaar:) Böyle art arda doğum haberlerimizi de paylaşırız inşallah

Benimki bir iki kez git kime kızgınsan onla konuş dedi bunu söylediğine de pişman ettim

Aslında esın dogruyu söylemiş be güzelim niye adamları arada bırakırsınız , Bencede şikayet etmek çok anlamsız . Ben bu güne kadar meseleler büyümesin diye esime hiç anlatmadım . Bir kere yine kaynimla ilgili problem var, birinden duymuş bana gelmiş, sen karışma dedim "onlar benim ailem ve ailem ile sorunlarımı kendim çözebilirim. Bir daha biri sana bir şey söylerse sende aynısını söyle" Böylelikle esimi mevzunun dısına aldım:)

Ya menekşe bende kendimi sabırlı bilirdim ama senin sabrına hayran kaldım. Cinsiyeti öğrenme, ailelere sürpriz yap. Bravo valla.

Haaa bide unutmusum, haftaya gitmeyi düşünüyorsan hemen randevu Alman lazım çok yogun çünkü, ilk randevuyu o kadar çabuk veremiyorlar maalesef .

Son düzenleme:

bende 1. aydan sonra işimi bıraktım şuan eşimden bakılıyorum ve hiç bi değişiklik yok . birde iyi yanı var eşim benim için visteye çıkıyo ve ogün izinli oluyo tüm günü bizle geçiriyo :) :) yani hiçbirdeğişiklik yok

bu arada bnm dr umun cinsiyet tahmini cokk net
lafi evirip cevirmiyrr
direk kiz dedii
hatta profilden cok guzel gorunyr dedi
ilk kizim da ayni oyleydi ultrasonda
minik burunlu guzel bir kizim olck insss
bn de belirtilerm cok farkliydi bu gebelikte ama bu da kiz olduuu
herseyn hayrlisini istedkk bizzz

bna da lierac krem ve yag karisimi verdi
catlak onleyci
kremi sabh, yag karisimini aksam surucem
ihmal etmmk gerek
ilkinde catlgm yoktu ama ikinci gebelikte karn cilt daha bir incelir herhalde
birde pilatesi sordmm baslayabilirsn dedi
ebru sallinin piltes dvd sni alicammm inss

Oooo süpermiş :) Peki bu durumu sgk bildiriyoruz dimi canım..

kızlar benım karnımda acayıp bı calısma var ya....karnımın yukarı cekıldıgını hıssedıyorum sankı ıkı el assadan ıttırıo rahmı.agrıo o da.zaten gaz benım kronık sorunum belımde basladı :) gene sıkayet kısmına basladımmm :)

Hayırlı olsun ikinci kızın. Kremlere başlamak lazım dimi ben aldım da lierac elim bir türlü gitmiyor. Sabun kokusu bile midemi bulandirirken nasil sürücüm ki?

yaa kızlar tırnaklarımı keserken yanlışlıkla derine girdim ve biraz kanadı tırnak makasını inceledim kestiğim yerde değilde sapına doğru pas a benzer bişey vardı herzaman kullandığım makas daha öncede böyle kanattığım olmuştu ama bişey olmadı şimdi hamile olunca endişeleniyor insan tetonozdan korkuyorum daha önce aşı filanda olmadım siz ce ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…