- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.241
evett bizz geldkkkkkk dr dannn
kizima bir kiz kardes geliyrmusss
iki tane cimcime ile nasil basa cikicam bakalmm
evet drdan geldik veeee bebişimiz erkek annesinin kuzusu ya bakmaya doyamadım :) allah isteyen herkese nasip etsin
evet drdan geldik veeee bebişimiz erkek annesinin kuzusu ya bakmaya doyamadım :) allah isteyen herkese nasip etsin
Benimki bir iki kez git kime kızgınsan onla konuş dedi bunu söylediğine de pişman ettim
Çok tatlısın yaaa yarım mercimek:) Normalde benim ağzımda ıslanmazdı o mercimek ama ikimiz de öyle bir kara aldık:) Mart ayında küçük görümcem evleniyor ya düğünde herkes duyar diye söylemedik kimseye.Düğün bitince kayınvalideme söyleyeceğiz daha geç yayılsın haber:) Geçen bayramda 4 kişi gitmiştik,bu bayramda 5 kişi gidip herkesi şaşırtmak istiyorum allah izin verirse tabi..
NASIL FİKİR AMA
Hayırlı olsun güzelim, banada doktor 12 haftalikken yüzde seksen kiz dedi, biliyorsun gönlüm erkekten yanaydı. Ucuncuyude düşünmediğim icin bir erkek evlat sahibi olmak nasil bir şey tadamiyacagim ama iki kiz cocuğuna sahip olmayı hayal etmekte güzel. Bilirsin sende anne kiz iliskisi bambaşka bu katmerlenecek ve beraber çok iyi bir üçlü olucaz onlarla alışverişlere gidecem tatillere çıkıcam. Ve bir kiz icin kızkardeş gibisi yoktur. Kızlarımız çok şanslılar. Benim bir kiz kardesim yok , keske olsaydı.
Erhan Muluk canım, nettende arastirabilirsin hakında yorumlar yazmışlar. Bilgisi ve tecrübesi ile çok iyi bir doktor. İnşallah sende seversin biraz burnu havada gibi gözüküyor ama iyidir. Ben zamanında çok araştırıp bulmuştum onu benim ilk bebeğim dusuktu canım, o ara çok doktor değiştirdim ve dilim fena halde yandı. Birisinin elinde kürtaj sırasında oluyordum nerdeyse beni hayatı tehlikesi var diye kurtajimi yarım bırakıp Manavgat'tan Antalya'ya naklettiler ailem üzüntüden perişan oldu. Bir kürtajdan uç gün hastanede yattım bir ayda zor toparlandım. Zor gunlerdi.
Bende bu nedenle artık usenmiyorum 70 km uzaklıktaki doktorumu değiştirmiyorum .
evde oturan annişler belki bende bebişim için işime ara verebilirim. Eğer işten çıkarsam kocamın üzerinden sigorta yapılıp bakılabilirmiyim. doğum parası sigortasız olursam çok olur çünkü.. Sizler nasıl bakılıyorsunuz ?
evde oturan annişler belki bende bebişim için işime ara verebilirim. Eğer işten çıkarsam kocamın üzerinden sigorta yapılıp bakılabilirmiyim. doğum parası sigortasız olursam çok olur çünkü.. Sizler nasıl bakılıyorsunuz ?
bende 1. aydan sonra işimi bıraktım şuan eşimden bakılıyorum ve hiç bi değişiklik yok . birde iyi yanı var eşim benim için visteye çıkıyo ve ogün izinli oluyo tüm günü bizle geçiriyo :) :) yani hiçbirdeğişiklik yok
Hayırlı olsun güzelim, banada doktor 12 haftalikken yüzde seksen kiz dedi, biliyorsun gönlüm erkekten yanaydı. Ucuncuyude düşünmediğim icin bir erkek evlat sahibi olmak nasil bir şey tadamiyacagim ama iki kiz cocuğuna sahip olmayı hayal etmekte güzel. Bilirsin sende anne kiz iliskisi bambaşka bu katmerlenecek ve beraber çok iyi bir üçlü olucaz onlarla alışverişlere gidecem tatillere çıkıcam. Ve bir kiz icin kızkardeş gibisi yoktur. Kızlarımız çok şanslılar. Benim bir kiz kardesim yok , keske olsaydı.
ozaman beni en iyi sen anlarsın canım ilk duyduğumda ne hissettiğimi yani şimdi alışmışsındır artık demi kızın kaç yaşında ve adı neydi 2. ne düşünüyosunn???
kız sana diyom cvp versene....
Bugün bütün günüm burda geçti.. Beni işten kovmazlarsa iyidir. Yakalanmamam lazım baştakilere
Oooo süpermiş :) Peki bu durumu sgk bildiriyoruz dimi canım..
bu arada bnm dr umun cinsiyet tahmini cokk net
lafi evirip cevirmiyrr
direk kiz dedii
hatta profilden cok guzel gorunyr dedi
ilk kizim da ayni oyleydi ultrasonda
minik burunlu guzel bir kizim olck insss
bn de belirtilerm cok farkliydi bu gebelikte ama bu da kiz olduuu
herseyn hayrlisini istedkk bizzz
bna da lierac krem ve yag karisimi verdi
catlak onleyci
kremi sabh, yag karisimini aksam surucem
ihmal etmmk gerek
ilkinde catlgm yoktu ama ikinci gebelikte karn cilt daha bir incelir herhalde
birde pilatesi sordmm baslayabilirsn dedi
ebru sallinin piltes dvd sni alicammm inss
Kızlar benim mesaim bitti herkese iyi akşamlar her şey istediğiniz gibi olsun :124::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?