2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Neyse ben kaçıyorum canlar...Hem yavrularımı hem de aşkımı özledim.Yarın görüşmek umuduyla..Minik kuşlara iyi bakın öpüyorum hepinizi kızlaaar

Saol canım anadolu hastanesini ve oranın dr. ve personellerini biliyorum zaten eşim ameliyet olmuştu orda ve bir hafta kalmıştık, herşeyden çok memnunduk. şimdi uzak diye gidemiyorum ama şartlar uygun olursa doğumu orda yapmayı, iyi dr. la gönül rahatlığıyla gitmek istiyorum. benim şimdiki dr. umda çok iyi ısparta da hakan kaya, herkesin tavsiye ettiği çok ünlü bir dr. ama çok aşırı yoğun randevu almak, tlfnla görüşmek bile sorun oluyor bazen. her doğuma girmiyormuş, asistanlarını gönderiyormuş, öğleden sonra muayene yapmıyor, falan filan.... acil birşeyim olsa allah korusun dr.um var hemen koşar gelir diyemiyorum yani.
zaten o da uzak 40km git gel sürekli ve en ihtiyacın olduğu anda yanında olmayacaksa ne anlamı var diye düşünüyorum, birde özel hastane düşün artık.
yani ben 9 ayımı birlikte geçirdiğim beni bilen tanıyan bir dr. la doğum yapayım istiyorum, normal yada sezeryan her ne ise dr. da yanımda olsun değil mi ama. :44:
bakalım inşallah şartlar uygun olursa gelirim antalya da doğururum valla. eşimde sıcak bakmaya başladı bu konuya. hakkımızda hayırlısı

bişey olmaz kuzum eline kolonya dök mikrobu kırılsın

ikili testımız ıcın gıttık bugun dr amcamıza...dr amcamız olcumlerını yaptı..burun kemıgı ve butun ıc organları olusmuss..hele parmaklarııı..asık oldummm bebısıme...ıkı kere de yerınden oynadı.kalktı gerı yattıı essek sıpam....:)) ıkı hafta sonu cinsıyetle bırlıkte testın sonucunu verırız dedı...ama bebısımız saglıklı dedı...:))elevıt,calcıun sandoz,ferrum verdıı..bıde balık yemedıgım gunlerde ıcmem ıcın balık hapı verdi....ıkı hafta sonrayı ıple cekıyorumm...

o gaz yok mu o gaz gazman gibi yapıo insanı Bende sürekli oturduğum için kuyruk sokumum kalcam sancıo ağrıo kıpırdadıkca sancıya berbat bişey

Himm bizdik ya, becerememisiz kontenjanları doldurmuşlar

Once saglik tabi , sonrada hayırlı olsun doğduktan sonra hepsi seviliyor

kayınvalide yorumlarını okuyunca ben de bişeyler yazmak istedim. benimki de çok sevindi ama pek bişey konuşmuyoruz bu konuda. kızının çok istemesine rağmen olmuyor çocuğu, o yüzden buruk biraz. ben de hiç yokmuş gibi davranıyorum, heyacanımı paylaşamıyorum, ne bileyim yanlış anlaşılmak istemiyorum. hele bebeğimin halasıyla hiç konuşamıyoruz, oysa melek gibi bir insandır, ne çok isterdim onun da olsun sizinle olduğu gibi paylaşalım yaşadığımız herşeyi. kısmet işte, Yüce Rabbim ona da, isteyen herkese de nasip eder inşallah...

Hamile platesi farklı oluyor Ebru şallı ınn hamile platesi dvd si var mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…