- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.261
Erhan Muluk canım, nettende arastirabilirsin hakında yorumlar yazmışlar. Bilgisi ve tecrübesi ile çok iyi bir doktor. İnşallah sende seversin biraz burnu havada gibi gözüküyor ama iyidir. Ben zamanında çok araştırıp bulmuştum onu benim ilk bebeğim dusuktu canım, o ara çok doktor değiştirdim ve dilim fena halde yandı. Birisinin elinde kürtaj sırasında oluyordum nerdeyse beni hayatı tehlikesi var diye kurtajimi yarım bırakıp Manavgat'tan Antalya'ya naklettiler ailem üzüntüden perişan oldu. Bir kürtajdan uç gün hastanede yattım bir ayda zor toparlandım. Zor gunlerdi.
Bende bu nedenle artık usenmiyorum 70 km uzaklıktaki doktorumu değiştirmiyorum .
yaa kızlar tırnaklarımı keserken yanlışlıkla derine girdim ve biraz kanadı tırnak makasını inceledim kestiğim yerde değilde sapına doğru pas a benzer bişey vardı herzaman kullandığım makas daha öncede böyle kanattığım olmuştu ama bişey olmadı şimdi hamile olunca endişeleniyor insan tetonozdan korkuyorum daha önce aşı filanda olmadım siz ce ne yapmalıyım
hepte burda ol zaten sekerımmm guzel zaman gectı bugun :)
kızlar benım karnımda acayıp bı calısma var ya....karnımın yukarı cekıldıgını hıssedıyorum sankı ıkı el assadan ıttırıo rahmı.agrıo o da.zaten gaz benım kronık sorunum belımde basladı :) gene sıkayet kısmına basladımmm :)
o gaz yok mu o gaz gazman gibi yapıo insanı Bende sürekli oturduğum için kuyruk sokumum kalcam sancıo ağrıo kıpırdadıkca sancıya berbat bişey
evt gazdan patlıcam artık :) bde rahım yukarı cıkıo onun sıkıntısı ...ah annemmm neler yapıosun anneye sen boyle :)
kız sana diyom cvp versene....
kızım uykudan uyandıda ona bakıyordum iyi insanmış :)
Ben kiz olduğunu ilk duyduğumda bir sevinç ve heyecan yasamadım ama buruklukta yasamadım çünkü hissediyordum kiz olduğu, burda espri yapıyordum ama basından beri biliyordum sanki kiz olduğunu ve doktor bana bildigim bir şeyi söyledi sanki. Gerçi kesin değil hala ama... Senin hissettiğin burukluğu ben ilginçtir kızıma hamileyken hissettim ben onu erkek hayal etmiştim hep o zamanlar kiz cocuklarını pek sevmezdim niyeyse bir de esim basından beri kiz istiyordu ve annemin adını koyucam bana bir kiz evlat ver diyordu bende rahatsız olmuştum bu durumdan.
Kızımın adını esim koydu; eylul gul , Gul annesinin adı . İstediği oldu yani , 9 ay boyunca tartıştık diyebilirim. Bu sefer adını ben koyucam henüz bulamadım bir kaç alternatif buldum düşünüyorum,
Beril su, imge, verda,nilda, karmen ,berrak , nehir, meric ,olabilir, ama daha kökenlerini tam araştırmadım.
delimavi86 balık hapı ne verdi bi dr arkadaş banada omega üç önerdi ama tereddütlüyüm kullanma konusunda
delimavi86 balık hapı ne verdi bi dr arkadaş banada omega üç önerdi ama tereddütlüyüm kullanma konusunda
kızım uykudan uyandıda ona bakıyordum iyi insanmış :)
Ben kiz olduğunu ilk duyduğumda bir sevinç ve heyecan yasamadım ama buruklukta yasamadım çünkü hissediyordum kiz olduğu, burda espri yapıyordum ama basından beri biliyordum sanki kiz olduğunu ve doktor bana bildigim bir şeyi söyledi sanki. Gerçi kesin değil hala ama... Senin hissettiğin burukluğu ben ilginçtir kızıma hamileyken hissettim ben onu erkek hayal etmiştim hep o zamanlar kiz cocuklarını pek sevmezdim niyeyse bir de esim basından beri kiz istiyordu ve annemin adını koyucam bana bir kiz evlat ver diyordu bende rahatsız olmuştum bu durumdan.
Kızımın adını esim koydu; eylul gul , Gul annesinin adı . İstediği oldu yani , 9 ay boyunca tartıştık diyebilirim. Bu sefer adını ben koyucam henüz bulamadım bir kaç alternatif buldum düşünüyorum,
Beril su, imge, verda,nilda, karmen ,berrak , nehir, meric ,olabilir, ama daha kökenlerini tam araştırmadım.
benim kızımın adı da zeynep 2. kızıma zehra düşünüyorum zeynep&zehra
Berryciğim %30luk dilimi bekleyenler sen ve polimiydi canım? birileri yazmıştı ama tam hatırlayamıyorum. O zamanda baya bir esprisi olmuştu neyse canım ALLAHIM SAĞLIKLI SIHHATLİ EVLATLAR VERSİN.Gerisi boş hiç bebek sahibi olamayan insanları düşününce başka hiçbir şey istemiyorum sağlıklarından başka
Himm bizdik ya, becerememisiz kontenjanları doldurmuşlar
Once saglik tabi , sonrada hayırlı olsun doğduktan sonra hepsi seviliyor
benim kızımın adı da zeynep 2. kızıma zehra düşünüyorum zeynep&zehra
Allah bagislasinklasik isimleride seviyorum aslında.
Ben hep daha once hiç duymadığım bir isim koymak istedim ama bulamıyorum.daha dokuzuncu aya kadar karar veremem ben sonra yine esim ismini yazdırıp gelir.
bu arada bnm dr umun cinsiyet tahmini cokk net
lafi evirip cevirmiyrr
direk kiz dedii
hatta profilden cok guzel gorunyr dedi
ilk kizim da ayni oyleydi ultrasonda
minik burunlu guzel bir kizim olck insss
bn de belirtilerm cok farkliydi bu gebelikte ama bu da kiz olduuu
herseyn hayrlisini istedkk bizzz
bna da lierac krem ve yag karisimi verdi
catlak onleyci
kremi sabh, yag karisimini aksam surucem
ihmal etmmk gerek
ilkinde catlgm yoktu ama ikinci gebelikte karn cilt daha bir incelir herhalde
birde pilatesi sordmm baslayabilirsn dedi
ebru sallinin piltes dvd sni alicammm inss
kız belki ek kontenjandan gireriz ha ne dersinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?