2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür edrim.
canım sayfalar ne kadar hızlı gidiyor bugün yetişemiyorum valla
Yarın kontrolüm var benim, 3lü veye 4lü testimiz hangisi olacak artık bilmiyorum o yapılacak. onunda sonuçları alayım antalya ya öyle gidelim diyorum eğer randevu alamazsan bir sonraki hafta gideriz artık.
canım bu arada haftasonu oluyor demi dr. eşim haftasonu daha müsait oluyor çünkü

Evet ya bende okudum zannediyordum arada birsuru yer kaçırmışım , ben hiç gitmedim haftasonu, Cumartesi yarım gün olması lazım. İlk randevuyu almak zor ama sonra rahatlıkla ulaşabiliyorsun. Bende 25 inde gidecem. taklaci güvercinimi görmeye .

Hamile platesi farklı oluyor Ebru şallı ınn hamile platesi dvd si var mı ki

Var güzelim , onunla aynı donemde dogum yaptık ordan biliyorum. 8. Ayına kadar sabahları TV'de plates yaptı. Hiç büyümeyen karnı ile sınır oluyordum. Bende fazla kilo almamıştım ama karnım burnumdaydi.

kızlar başım çatlayacak aspirin içtim gecmiyor parolda işe yaramamıştı.. Kafamı koparmak istiyorum oğlum ağlıyor beynim çınlıyor resmen ilk hamileliğinizin tadını çıkarın çok zor oluyor 2. Ve 3.ler ben şimdiden korunma yöntemlerini araştırıyorum

neyse daha vakit var, 23 ü diye düşünüyordum bende. eşim istanbula gidecek ay sonu o da kesinleşsinde ona göre ayarlayacağım artık.
bu arada 4lü testin sonuçları hemen çıkıyormu acaba, ben yaptıracağım yarın......

ayyyy çenemiz düşmüş mesai bitmiş yahuuuuuu
herkese iyi akşamlar. yarın grşrz

carlson omega 3 kapsül benım butun arkadaslarım 3 aydan sonra bu nu kullandıı..bence sende kullanmalısın.bebegın zekası ıcoınn...beyın gelısımı...

Balık yağında marka çok önemli, balığın ciğerinden alınmaması ve A vitamini icermemesi gerekiyor aksi halde bırakın zeka geliştirmeyi tam tersi etki yapıyor. Bende carlson en guvenilirlerinden biri diye biliyorum kızım bir yasindayken doktor vermişti. Cocuk hastalıkları beslenme uzmanı Prof. Özellikle carlsonu onermisti tabi bebek olduğu icin şurubunu.

İyi akşamlar, bilmiyorum ki ikiliye on bes gün dediler bir haftada geldi ama. Kanlar İstanbula gidiyor ya gec geliyor sonuclar.

offf bebişimi özlüyorummmmmm:))) alalhım nasıl bişey bu daha görmediğin bişeye duyulan sevgi, gidip gelip ultrason resımlerıne bakıyorum anne kurban olsun senı verene dıyorum..6ay hemencecenık geçse sağlıkla gelsede poposunu ıssırsam

eşimde bende ünv ek kontenjan girdikk heee yüzde yirmide iyi bi ihtimallllll

Dimi iyi bir ihtimal, Hadi ek kontenjana gerçi ben hiç kullanmadım ek kontenjan bu güne kadar ama...
benim bebek yüzde on ihtimalin mahsulü:) ertesi gün hapi içmiştim malum gecenin ertesi. Koruma ihtimali yüzde doksan yazıyordu reçetesinde . Yüzde on tuttu. Allah'tan ümit kesilmez:)

yüzde 10 tuttuysa yirmi neden tutmasın

kızlar çook fena grip oldumm burun akıntısı hapşuruk halsizlik....okulada gidiyorum çalışıyorum...bgn hep yattımm...limon içtim portakal yedim başka tawsiyelerinizi warmı? ilaç içmek istemiyorum dr a gitmedim şimdilik..

İstirahat en önemlisi ,bende iki hafta once agir grip atlattım uç gu doktora gitmedim parol ictim ama çünkü ateşim vardı. Parol icince rahat rahat uyuyordum. Sonra zorla götürdüler doktora , antibiyotik ve parol verdi. Kullandım maalesef .

İki fincanı geçmemek şartıyla nane limonda iyi geliyor. Bal da atabilirsin icine.

ayy cok hos ya sıvıldaşşşş
Anlaşılan tek tek saymışız sivilceleri:))))

ama napayım hergun yenısı cıkıyor helkı 3 tanesı var 4 gun olmustur daha gecmedı off offf

kimler akşam yemeği yapabiliyorrr??? ben hiç yemek yapasım gelmiyor yapınca kendım yıyemıyorum ama hazır bıyere gidince deli gibi yiyorum.... bu normalmi yoksa benmı üşengeçlik yapıyorum

arkadaşlar ben de bugün detaylı ultrasona girdim, nazal kemik ölçücü 1.3 mm, ense kalınlığı 60 mm gibi bir şey çıktı,
doktor henüz yorumlamadı, ama burada yazılanlardan normal diye anladım ben çok şükür.
başka da bir test yaptırmıycam, üçlü falan herhangi başka bir test yaptırmayı düşünmüyorum.
cinciyeti söylemedi, ama bu nub teorisine göre erkeğe benzettim sanki, çıkıntı yukarıydı:):):)
bu arada 12.0 cm ve 12.2 cm gibi iki ölçü daha var raporlarda onlar ne anlamadım, birisi boy olsa gerek.
sonuçlar fransızca ben de fransızca bilmediğimden yorumlayamadım,
ultrason doktoru çat pat ingilzce konuşabilyordu, herşey normal dedi.
inşallah hepimizin bebişleri çok çok sağlıklıdır, ve hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…