- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.281
Çok teşekkür edrim.
canım sayfalar ne kadar hızlı gidiyor bugün yetişemiyorum valla
Yarın kontrolüm var benim, 3lü veye 4lü testimiz hangisi olacak artık bilmiyorum o yapılacak. onunda sonuçları alayım antalya ya öyle gidelim diyorumeğer randevu alamazsan bir sonraki hafta gideriz artık.
canım bu arada haftasonu oluyor demi dr. eşim haftasonu daha müsait oluyor çünkü
Hamile platesi farklı oluyor Ebru şallı ınn hamile platesi dvd si var mı ki
Ek kontenjannerden buluyorsun poli bu laflari .
Hem daha yüzde yirmi ihtimalimizde var...
Allah bagislasinklasik isimleride seviyorum aslında.
Ben hep daha once hiç duymadığım bir isim koymak istedim ama bulamıyorum.daha dokuzuncu aya kadar karar veremem ben sonra yine esim ismini yazdırıp gelir.
benim de kızım olursa YAĞMUR olacak adı. eşim çoktan karar vermiş, bende birşey demedim, içinde kalmasın diye.
ama DURU ismini çok seviyorumcinsiyetimiz belli olsunda babayı ikna ederiz belki
senin aklındakilerden de NİLDA ve BERİL hoşuma gitti benim
sonra LİVA , AÇELYA , CEREN , EFSUN olabilir mesela.
Evet ya bende okudum zannediyordum arada birsuru yer kaçırmışım , ben hiç gitmedim haftasonu, Cumartesi yarım gün olması lazım. İlk randevuyu almak zor ama sonra rahatlıkla ulaşabiliyorsun. Bende 25 inde gidecem.taklaci güvercinimi görmeye .
carlson omega 3 kapsül benım butun arkadaslarım 3 aydan sonra bu nu kullandıı..bence sende kullanmalısın.bebegın zekası ıcoınn...beyın gelısımı...
Kocalarımız duymasınbizimki duysun ah kızım annesinide çok üzüyor demeye başlar
neyse daha vakit var, 23 ü diye düşünüyordum bende. eşim istanbula gidecek ay sonu o da kesinleşsinde ona göre ayarlayacağım artık.
bu arada 4lü testin sonuçları hemen çıkıyormu acaba, ben yaptıracağım yarın......
ayyyy çenemiz düşmüş mesai bitmiş yahuuuuuu
herkese iyi akşamlar. yarın grşrz
eşimde bende ünv ek kontenjan girdikk heee yüzde yirmide iyi bi ihtimallllll
Dimi iyi bir ihtimal, Hadi ek kontenjana gerçi ben hiç kullanmadım ek kontenjan bu güne kadar ama...
benim bebek yüzde on ihtimalin mahsulü:) ertesi gün hapi içmiştim malum gecenin ertesi. Koruma ihtimali yüzde doksan yazıyordu reçetesinde . Yüzde on tuttu. Allah'tan ümit kesilmez:)
benım rusu çini falan tutmadı canımmmm hepsı kız dıodu ama oglusum olucakmıs:)
kızlar çook fena grip oldumm burun akıntısı hapşuruk halsizlik....okulada gidiyorum çalışıyorum...bgn hep yattımm...limon içtim portakal yedim başka tawsiyelerinizi warmı? ilaç içmek istemiyorum dr a gitmedim şimdilik..
ayy cok hos ya sıvıldaşşşşTeşekkür ederim canım söylediğin iyi oldu
Yanlız değilmişim,napalım canım herşey bebişler için bunlarda geçecek elbet oynamamaya çalışıyorum elim gittikçe kendime sinir oluyorum: Şimdi baktım internetten günde iki kere yıkayın havluyla sert silmeyin dağılabilir dokunmayın iz kalır diyo paylaşayım dedim sizlerle sivildaşlarım
Anlaşılan tek tek saymışız sivilceleri:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?