- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.301
kimler akşam yemeği yapabiliyorrr??? ben hiç yemek yapasım gelmiyor yapınca kendım yıyemıyorum ama hazır bıyere gidince deli gibi yiyorum.... bu normalmi yoksa benmı üşengeçlik yapıyorum
kız belki ek kontenjandan gireriz ha ne dersinn
arkadaşlar ben de bugün detaylı ultrasona girdim, nazal kemik ölçücü 1.3 mm, ense kalınlığı 60 mm gibi bir şey çıktı,
doktor henüz yorumlamadı, ama burada yazılanlardan normal diye anladım ben çok şükür.
başka da bir test yaptırmıycam, üçlü falan herhangi başka bir test yaptırmayı düşünmüyorum.
cinciyeti söylemedi, ama bu nub teorisine göre erkeğe benzettim sanki, çıkıntı yukarıydı:):):)
bu arada 12.0 cm ve 12.2 cm gibi iki ölçü daha var raporlarda onlar ne anlamadım, birisi boy olsa gerek.
sonuçlar fransızca ben de fransızca bilmediğimden yorumlayamadım,
ultrason doktoru çat pat ingilzce konuşabilyordu, herşey normal dedi.
inşallah hepimizin bebişleri çok çok sağlıklıdır, ve hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.
evetvar cnm gecen gun d&... da gordmHamile platesi farklı oluyor Ebru şallı ınn hamile platesi dvd si var mı ki
cnm bn de ilk gebeligimde oyleydmkimler akşam yemeği yapabiliyorrr??? ben hiç yemek yapasım gelmiyor yapınca kendım yıyemıyorum ama hazır bıyere gidince deli gibi yiyorum.... bu normalmi yoksa benmı üşengeçlik yapıyorum
evetvar cnm gecen gun d&... da gordm
fiyati 14 kusurduuu
bn ilk firsatta alicammm
yoksa uyumaktn sisicem vallaa
aynen her akşam dışarıda yesem yerim, ama evde pişirirken bile öğürüyorum, sonra da hiç yiyemiyorum,
ama sonunda 1 kilo alabilmeyi başarmışım çok sevindim.
valla cnm esler isim konusunda hep cin fikirlik yapiyrlarrrAllah bagislasinklasik isimleride seviyorum aslında.
Ben hep daha once hiç duymadığım bir isim koymak istedim ama bulamıyorum.daha dokuzuncu aya kadar karar veremem ben sonra yine esim ismini yazdırıp gelir.
bnm esimde soyle demistii
sen ne de olsa evde olucaksn, bn istedgm ismi yazdrr gelirimmm
demistiiii
hem kendi hem bnm koydgm ismi yazdrmisti sagolsn
bu arada bebegmn adi ASUMAN OYKU
arkadaşlar ben de bugün detaylı ultrasona girdim, nazal kemik ölçücü 1.3 mm, ense kalınlığı 60 mm gibi bir şey çıktı,
doktor henüz yorumlamadı, ama burada yazılanlardan normal diye anladım ben çok şükür.
başka da bir test yaptırmıycam, üçlü falan herhangi başka bir test yaptırmayı düşünmüyorum.
cinciyeti söylemedi, ama bu nub teorisine göre erkeğe benzettim sanki, çıkıntı yukarıydı:):):)
bu arada 12.0 cm ve 12.2 cm gibi iki ölçü daha var raporlarda onlar ne anlamadım, birisi boy olsa gerek.
sonuçlar fransızca ben de fransızca bilmediğimden yorumlayamadım,
ultrason doktoru çat pat ingilzce konuşabilyordu, herşey normal dedi.
inşallah hepimizin bebişleri çok çok sağlıklıdır, ve hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.
Hayırlı olsun canım , yalnız bebeğinin boyu bu haftalarda 65mm, 75, mm olması lazım ense kalınlığı 60mm ise senin bebek enseden oluşuyor desek yeri:)) saka tabi o 60 mm boyu olsa gerek . Ense kalınlığı 3 mm i geçmemesi lazım :)
isetberry, evet ben de sonuçları anlamaya çalşıyorum, o zaman ense kalınlığına benzer bir ölçü gçremedim, bu 12 cm de bol değil sanırım,
boy bebeği baştan popoya işaretleyip altına 6.16 cm yazmışlar, 12w+4 day olarak gözüküyor
kalp atışı 166,
ense sanırım L 0.13 olan olabilir mi,
az sabretsem haftaya doktor söyleyecek aslında,
normal denemsi bile çok mutlu etti beni,
bu arada tansiyonum çok düşük çıktı,
dikkat et falan dediler,
bakalım hepimiz için çoook güzel olsun bu süreç
isetberry, evet ben de sonuçları anlamaya çalşıyorum, o zaman ense kalınlığına benzer bir ölçü gçremedim, bu 12 cm de bol değil sanırım,
boy bebeği baştan popoya işaretleyip altına 6.16 cm yazmışlar, 12w+4 day olarak gözüküyor
kalp atışı 166,
ense sanırım L 0.13 olan olabilir mi,
az sabretsem haftaya doktor söyleyecek aslında,
normal denemsi bile çok mutlu etti beni,
bu arada tansiyonum çok düşük çıktı,
dikkat et falan dediler,
bakalım hepimiz için çoook güzel olsun bu süreç
dua ıstıyorum sızden
bekarken bobreklerımden tas dusurmustum
ıkı gundur aynı acıyı sancıyı cekıyorum
ılk once adet sancısı gıbıydı cok korktum belım agrıyordu agrı sıddelendıkce anladım kı yıne böbreklerımden sancı cekıyorum
Allah dusmanıma vermesın saatlerdır aglıyorum esım de gececı
yarın doktor da kontrolum var
ıns bebegım ıyıdır bu annelık cok tuhaf o ıyı olsun herseye ragzıyım ama çok ağrım var
dua ıstıyorum sızden
ılk once adet sancısı gıbıydı cok korktum belım agrıyordu agrı sıddelendıkce anladım kı yıne böbreklerımden sancı cekıyorum
ıns bebegım ıyıdır bu annelık cok tuhaf o ıyı olsun herseye ragzıyım ama çok ağrım var
Cnm dualarim sennle.bobrek agrisini bilirim.ins gecer onemli bisey yoktur
İnşallah kısa zamanda iyilesirsin. Bebeğinde iyidir. Çok gecmis olsun.
çok geçmiş olsun canım
dua ıstıyorum sızden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?