2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kimler akşam yemeği yapabiliyorrr??? ben hiç yemek yapasım gelmiyor yapınca kendım yıyemıyorum ama hazır bıyere gidince deli gibi yiyorum.... bu normalmi yoksa benmı üşengeçlik yapıyorum

aynen her akşam dışarıda yesem yerim, ama evde pişirirken bile öğürüyorum, sonra da hiç yiyemiyorum,
ama sonunda 1 kilo alabilmeyi başarmışım çok sevindim.

kız belki ek kontenjandan gireriz ha ne dersinn

Cnm 2lide sorun ckmazsa 3lu yu falan yapmiyo bnm doktor.erkekse aramiza hosgeldn dicem kesnlessnde

kimler akşam yemeği yapabiliyorrr??? ben hiç yemek yapasım gelmiyor yapınca kendım yıyemıyorum ama hazır bıyere gidince deli gibi yiyorum.... bu normalmi yoksa benmı üşengeçlik yapıyorum
cnm bn de ilk gebeligimde oyleydm
hep disarda yiyordm
zaten eve gec geliyrdmmm
ama simdi cook sukur yapabiliyrm
sikintmm olmadii
sadece biraz tembellik yapiyrrrmmm
kolay yemekleri secyrm
napym pacalarmdan ayrilmayan bir bebegm varrrrrr

evetvar cnm gecen gun d&... da gordm
fiyati 14 kusurduuu
bn ilk firsatta alicammm
yoksa uyumaktn sisicem vallaa

Daha önce pilates yapmayanlara hamilelikte pilates önerilmiyomuş, çok dikkatli olun ha :)

aynen her akşam dışarıda yesem yerim, ama evde pişirirken bile öğürüyorum, sonra da hiç yiyemiyorum,
ama sonunda 1 kilo alabilmeyi başarmışım çok sevindim.

Aynennnnnn,bırak pişirmeyi, zavallı eşim pişirirken bile söyleniyorum koktu midem bulandı diye. Zavallım sesini çıkarmıyo içim gidiyor
O kadar tembel oldum ki :) Bir taraftan da keyfini çıkar diyorum kendi kendime, anne olduktan sonra ne uyku ne dinlenmek.... Son tatilimiz :) Yandık ki ne yandık.

Hayırlı olsun canım , yalnız bebeğinin boyu bu haftalarda 65mm, 75, mm olması lazım ense kalınlığı 60mm ise senin bebek enseden oluşuyor desek yeri:)) saka tabi o 60 mm boyu olsa gerek . Ense kalınlığı 3 mm i geçmemesi lazım :)

Son düzenleme:

isetberry, evet ben de sonuçları anlamaya çalşıyorum, o zaman ense kalınlığına benzer bir ölçü gçremedim, bu 12 cm de bol değil sanırım,
boy bebeği baştan popoya işaretleyip altına 6.16 cm yazmışlar, 12w+4 day olarak gözüküyor
kalp atışı 166,
ense sanırım L 0.13 olan olabilir mi,
az sabretsem haftaya doktor söyleyecek aslında,
normal denemsi bile çok mutlu etti beni,
bu arada tansiyonum çok düşük çıktı,
dikkat et falan dediler,
bakalım hepimiz için çoook güzel olsun bu süreç

dua ıstıyorum sızden
bekarken bobreklerımden tas dusurmustum
ıkı gundur aynı acıyı sancıyı cekıyorum
ılk once adet sancısı gıbıydı cok korktum belım agrıyordu agrı sıddelendıkce anladım kı yıne böbreklerımden sancı cekıyorum
Allah dusmanıma vermesın saatlerdır aglıyorum esım de gececı
yarın doktor da kontrolum var
ıns bebegım ıyıdır bu annelık cok tuhaf o ıyı olsun herseye ragzıyım ama çok ağrım var

Tabi canım önemli olan normal demesi digerleri ayrıntı çok ta incelememek lazım aslında bu doktorun ısı sonucta. Ben yazmadan edemedim iste 0,13 cm olabilir o mantıklı bir ölçüm nt icin . 1,3 mm. Benimkide 1,26 mm di.

canım ense kalınlığı nt yazan yerin yanında olması lazım.

Cnm dualarim sennle.bobrek agrisini bilirim.ins gecer onemli bisey yoktur

İnşallah kısa zamanda iyilesirsin. Bebeğinde iyidir. Çok gecmis olsun.

çok geçmiş olsun canım

Allah razı olsun arasta...
Rabbime emanet kuzularımız...
su bır gercek kı laddyden ben de cok etkılendım aynısını ben de yasadım cunku...
Böbregım agrırken bı de bebegıme evham yaptıkca agrım daha da artıyor, ama ıyıdır ıns yavrum benım Rabbım korusun evlatlarımızı

CANIM cok gecmis olsun umarım en kısa zamanda ağrıların gecer, dualarımız seninle bebisinin bişeyi yoktur annesi üzülme .

Kızlar iyi geceler geçmişi okuyamadım yaaa 30 sayfa var inşallah kötü birşeyler yoktur sevgili kocacığım bana hamilelik takvimi adında bir kitap aldı hem günlük gibide aynı zamanda çok güzel tüm akşam onunla oyalandım eğlenceli idi :) yaa sanki ilk kez hamilelik yaşıyor gibiyim çok heyecanlıyım kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…