2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy yerim ben onu benim bebişimde büyüdü mü ki aynı haftalarmız.perşembe gitcez doktora

Akşam baktım sonucuma benim ki 39.7 ve kızım olacak. Yani çok doğru bir payı yok bunun. Bu sitede birkere denk gelmişti bu konu ve doğru olmadığını yazmış anneler. Bende doğru değil diyorum

herkese günaydınn en son gittiğimde minicik 2 cm birşeydi bebeğim dün gittim gerçek bir insan gördüm çok etkileyici Allahıma şükürler olsunnn. cinsiyetini de söyledi doktorum erkekmişş:) hayırlısı olsun diye dua ediyorum tabi ama artık ona nasıl hitap edeceğimi öğrenmiş oldum: oğlummmm :))

Bebeğimi göstermek istedim size ama buraya atamadım nasil yapiyorsunuz

şimcik konuya cvp ver diyosun msj yazarkene yukarda ataç var oraya tıkla sonra orda dosya ekle çıkar dosyaları seçten bilgisayarındaki resmi seç sonra resmin kenarındaki kutucuğu tikle ve içeriği ekle de okadarrrr...

günaydın arkadaşlar benim bugün içimde bi sıkıntı var hamileliğimn ilk ayında el kremi bile kullanmayacak kadar hassas davranmıştım. ama sonra sakınılan göze çöp battı elimi bardak kesti lokal anesti yaptılar az da olsa ve 4 dikiş attılar. 15 günde pansumana gittim. hergün en az birkez batikon sürüldü birde furacin diye mi ne bi krem sürdüler pansumanlarda 2-3 kez. dikişlerim alındı ama yaram iyileşmedi bende gittim kremden aldım. dün akşam bi kez sürmüştüm prespektüsüne bi baktım gebelik grubu C diyor. tüm tadım tuzum kaçtı. gebelik grubu c olan bişeyi 3-4 kez kullanmış oldum. kendimi çok kötü hissediyorum inşallah meleğime bi zarar gelmemiştir. randevum yarın iple çekiyorum. dua edin benim için lütfen.biliyorum Rabbim onları koruyor birçok şeyden ama işte içim huzursuz

Tatlım endişelenme hemen. Çünkü C grubu olanlar risk olabilir ama kontrol tamamen yapılmamıs demektir. Şuan panikleme yarın doktorun zaten gerekli bilgiyi verir

gecmıs olsun oncelıkle c grubu bı ılacı drun onerdıgı sekılde kullanabılıyorsun benım erken dogum rıskım vardı bana dr 2 ılac verdı bunlardan 1 c grubuydu tabı hemen dr aradım bız heklımler verdıgımız surece kullanabılırsınızc grubu dıye belırtılmesnın sebebı bılıncsızce alınıpta dozu dısında kullanılırsa zararlı demıstı o yuzden c grubu yazılırmıs ben o ılacı 3 ay boyunca ıcmıstı guvebnle kullanabılırsın dr verdıgı surece sıkıntı yok yanı

gunaydın kızlar bugun temıslık gunuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…