- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.321
ikili testımız ıcın gıttık bugun dr amcamıza...dr amcamız olcumlerını yaptı..burun kemıgı ve butun ıc organları olusmuss..hele parmaklarııı..asık oldummm bebısıme...ıkı kere de yerınden oynadı.kalktı gerı yattıı essek sıpam....:)) ıkı hafta sonu cinsıyetle bırlıkte testın sonucunu verırız dedı...ama bebısımız saglıklı dedı...:))elevıt,calcıun sandoz,ferrum verdıı..bıde balık yemedıgım gunlerde ıcmem ıcın balık hapı verdi....ıkı hafta sonrayı ıple cekıyorumm...
Kızlar hani 2'li test yaptırdınız ya ordaki free beta hcg ibaresi 50 ve üstündeyse kız, 50nin altındaysa erkek bebek oluyormuş.Özellikle cinsiyeti belli olanlar doğru mu diye bir bakabilir misiniz???? Benim beta 52 çıkmış buna göre benimkisi kız oluyor ama yanlışta olabilir..
benim kızımın adı da zeynep 2. kızıma zehra düşünüyorum zeynep&zehra
benim yiğenimin adı zeynep. olmasaydı mutlaka ben de kızıma zeynep ismini koyardım.
Bebeğimi göstermek istedim size ama buraya atamadım nasil yapiyorsunuz
Bebeğimi göstermek istedim size ama buraya atamadım nasil yapiyorsunuz
kızım uykudan uyandıda ona bakıyordum iyi insanmış :)
Ben kiz olduğunu ilk duyduğumda bir sevinç ve heyecan yasamadım ama buruklukta yasamadım çünkü hissediyordum kiz olduğu, burda espri yapıyordum ama basından beri biliyordum sanki kiz olduğunu ve doktor bana bildigim bir şeyi söyledi sanki. Gerçi kesin değil hala ama... Senin hissettiğin burukluğu ben ilginçtir kızıma hamileyken hissettim ben onu erkek hayal etmiştim hep o zamanlar kiz cocuklarını pek sevmezdim niyeyse bir de esim basından beri kiz istiyordu ve annemin adını koyucam bana bir kiz evlat ver diyordu bende rahatsız olmuştum bu durumdan.
Kızımın adını esim koydu; eylul gul , Gul annesinin adı . İstediği oldu yani , 9 ay boyunca tartıştık diyebilirim. Bu sefer adını ben koyucam henüz bulamadım bir kaç alternatif buldum düşünüyorum,
Beril su, imge, verda,nilda, karmen ,berrak , nehir, meric ,olabilir, ama daha kökenlerini tam araştırmadım.
Günaydınnnn bildiğim kadarıyla açıklamak istedim Verda Arapça'da Gül demek annemin adı Gül anneannesinin adı da Verda imiş. Nilda da benim arkadaşımın adı çok sevdiğim bir arkadaşım ayrıca biz ona kısaca "Nino" diyoruz ama anlamını tam olarak bilmiyorum :)
Tatlım endişelenme hemen. Çünkü C grubu olanlar risk olabilir ama kontrol tamamen yapılmamıs demektir. Şuan panikleme yarın doktorun zaten gerekli bilgiyi verirgünaydın arkadaşlar benim bugün içimde bi sıkıntı varhamileliğimn ilk ayında el kremi bile kullanmayacak kadar hassas davranmıştım. ama sonra sakınılan göze çöp battı elimi bardak kesti lokal anesti yaptılar az da olsa ve 4 dikiş attılar. 15 günde pansumana gittim. hergün en az birkez batikon sürüldü birde furacin diye mi ne bi krem sürdüler pansumanlarda 2-3 kez. dikişlerim alındı ama yaram iyileşmedi bende gittim kremden aldım. dün akşam bi kez sürmüştüm prespektüsüne bi baktım gebelik grubu C diyor. tüm tadım tuzum kaçtı. gebelik grubu c olan bişeyi 3-4 kez kullanmış oldum. kendimi çok kötü hissediyorum inşallah meleğime bi zarar gelmemiştir. randevum yarın iple çekiyorum. dua edin benim için lütfen.biliyorum Rabbim onları koruyor birçok şeyden ama işte içim huzursuz
günaydın arkadaşlar benim bugün içimde bi sıkıntı varhamileliğimn ilk ayında el kremi bile kullanmayacak kadar hassas davranmıştım. ama sonra sakınılan göze çöp battı elimi bardak kesti lokal anesti yaptılar az da olsa ve 4 dikiş attılar. 15 günde pansumana gittim. hergün en az birkez batikon sürüldü birde furacin diye mi ne bi krem sürdüler pansumanlarda 2-3 kez. dikişlerim alındı ama yaram iyileşmedi bende gittim kremden aldım. dün akşam bi kez sürmüştüm prespektüsüne bi baktım gebelik grubu C diyor. tüm tadım tuzum kaçtı. gebelik grubu c olan bişeyi 3-4 kez kullanmış oldum. kendimi çok kötü hissediyorum inşallah meleğime bi zarar gelmemiştir. randevum yarın iple çekiyorum. dua edin benim için lütfen.biliyorum Rabbim onları koruyor birçok şeyden ama işte içim huzursuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?