2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bence öncelikle içini ferah tut ve bol bol dua et. hassas davranmak konusunda söylemek istedğim bikaç şey var. hamileliğimin ilk haftalarında bir bayanla tanışmıştım o anlatmıştı. hamileyken herşeye o kadar dikkat etmiş ki, zararlı ya da yararsız(çay gibi) ne varsa yiyip içmemiş, yediğine, içtiğine son derece dikkat etmiş. o kadar titizlenmiş ki anlatamam. sonra oğlu doğmuş ve bir süre sonra oğlunun doğuştan bir rahatsızlığı olduğu ortaya çıkmış. çocuk halen ameliyatlar geçiriyormuş. bu bayanı rahatlatmak için ben de ona kendi hikayemi anlattım. annem bana hamile kaldığı zaman beni hiç istememiş, işte cahillik de var biraz, ben düşeyim diye neler yapmış neler. hem kendini zorlayacak hareketler yapmış, hatta iğne falan vurdurmuş. ama ben karşınızdayım ve çok şükür hem fiziksel hem de zihinsel olarak çok sağlıklıyım. zaman zaman kızarım,ya sakat doğsaydım diye ama o Allahın bileceği iş, Rabbim benim sağlıklı doğmamı istedi ve öyle oldum. diyeceğim o ki, elimizden geleni yapıp, gerisini Allaha bırakalım. gereksiz evhamlara kapılmayalım. Allahın izniyle bebeğine hiçbir zarar gelmemiştir.

Kızlar ben de gebeliğin 9. haftasında antibiyotik kullanmak zorunda kaldım boğaz enfeksiyonu yüzünden bütün gün ağladım içmek istemiyorum diye ama mecburen içtim çünkü ateş olursa bebek için risk oluyormuş. Doktorum içebilirsin sakıncası yok dedi istemeden de olsa içtim. Umarım bir zararı olmamıştır bebişime ...:44:

Son düzenleme:
Günaydın annişkolar ve bebişkoları

Ben yine sabah sabah bebek kıyafetlerine bakıyorum. Offf çok güzel şeyler var yaa. İnsanın kendini tutması çok zor. Lakin 3.5 ay kadar daha tutmam gerekiyor. Fenerbahçeli hastane çıkışlarına baktım. O kadar güzeller ki. Kız olsun ya da erkek olsun onlardan alıcam mutlaka kısmetse. Annesinin ve babasının fanatikliği ona da bulaşsın Bi de bebiş sepetlerine baktım, güzeller ama çok süslüler be yaa :44: Ben fırfırsız filan istiroyum ama mutlaka sepetlerden istiyorum çok şirinler. Daha çok erken bunları düşünmek için biliyorum lakin elde değil

Bişey olmaz canım içini rahat tut. Onların çok küçük olduklarına bakma baya güçlüler :) Doktorun da içebilirsin demiş zaten. Yok yere evham yapıp da o güzel canını sıkma fıstık.

Canım benim aklına kötü şeyler getirme.. Benim görümcem gebeliğini 4 ay anlamamış adet olduğu için. Ama çok bulantısı ağrıları varmış. Vurulmadığı iğne içemediği hap kalmamış. Hatta röntgen bile çekilmiş. Ama maşallahı var ki kızı şuan 5.5 yaşında ve hiç bir kusuru yok. Sarışın yeşil gözlü fıstık gibi bir kız hemde..

tü tüüü maşallah yavruna. Ben bebeğimi siyah beyazda olsa hala 2 boyutlu görüyorum hep bana bakan foto larını çekti doktor amcası :) Bende 3 boyutlu ultrasonda görmek istiyorum kızımı artık.

Cinsiyeti daha belli değil bakalım doktorumuz haftaya kan tahlilini al gel bı daha bakalım dedi çok merak ediyorum

SSormayın doktor yarım saat ugrasti yatmadı ense kalınlığını almak icin çok ugrasti kalktım bı kase tatlı yedim çok zor aldı ölçüyü çok agadan haklısın :)

hihihihihih bak sen yaramaza. Poposunu ısır annesi onun doğunca. Ver cezasını :))

Cinsiyeti daha belli değil bakalım doktorumuz haftaya kan tahlilini al gel bı daha bakalım dedi çok merak ediyorum

Hadi bakalım inş. gösterir.. Evet insan çok meraklanıyor gerçekten :) biz 16. haffamda gidicektik dayanamadık 14. haftada gittik. İyiki de gitmişiz öğrendik kızımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…