- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
- 323
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.341
günaydın arkadaşlar benim bugün içimde bi sıkıntı varhamileliğimn ilk ayında el kremi bile kullanmayacak kadar hassas davranmıştım. ama sonra sakınılan göze çöp battı elimi bardak kesti lokal anesti yaptılar az da olsa ve 4 dikiş attılar. 15 günde pansumana gittim. hergün en az birkez batikon sürüldü birde furacin diye mi ne bi krem sürdüler pansumanlarda 2-3 kez. dikişlerim alındı ama yaram iyileşmedi bende gittim kremden aldım. dün akşam bi kez sürmüştüm prespektüsüne bi baktım gebelik grubu C diyor. tüm tadım tuzum kaçtı. gebelik grubu c olan bişeyi 3-4 kez kullanmış oldum. kendimi çok kötü hissediyorum inşallah meleğime bi zarar gelmemiştir. randevum yarın iple çekiyorum. dua edin benim için lütfen.biliyorum Rabbim onları koruyor birçok şeyden ama işte içim huzursuz
canım bence öncelikle içini ferah tut ve bol bol dua et. hassas davranmak konusunda söylemek istedğim bikaç şey var. hamileliğimin ilk haftalarında bir bayanla tanışmıştım o anlatmıştı. hamileyken herşeye o kadar dikkat etmiş ki, zararlı ya da yararsız(çay gibi) ne varsa yiyip içmemiş, yediğine, içtiğine son derece dikkat etmiş. o kadar titizlenmiş ki anlatamam. sonra oğlu doğmuş ve bir süre sonra oğlunun doğuştan bir rahatsızlığı olduğu ortaya çıkmış. çocuk halen ameliyatlar geçiriyormuş. bu bayanı rahatlatmak için ben de ona kendi hikayemi anlattım. annem bana hamile kaldığı zaman beni hiç istememiş, işte cahillik de var biraz, ben düşeyim diye neler yapmış neler. hem kendini zorlayacak hareketler yapmış, hatta iğne falan vurdurmuş. ama ben karşınızdayım ve çok şükür hem fiziksel hem de zihinsel olarak çok sağlıklıyım. zaman zaman kızarım,ya sakat doğsaydım diye ama o Allahın bileceği iş, Rabbim benim sağlıklı doğmamı istedi ve öyle oldum. diyeceğim o ki, elimizden geleni yapıp, gerisini Allaha bırakalım. gereksiz evhamlara kapılmayalım. Allahın izniyle bebeğine hiçbir zarar gelmemiştir.
Kızlar ben de gebeliğin 9. haftasında antibiyotik kullanmak zorunda kaldım boğaz enfeksiyonu yüzünden bütün gün ağladım içmek istemiyorum diye ama mecburen içtim çünkü ateş olursa bebek için risk oluyormuş. Doktorum içebilirsin sakıncası yok dedi istemeden de olsa içtim. Umarım bir zararı olmamıştır bebişime ...:44:
Eki Görüntüle 631931 bu da benim kuzum teyzeleri
günaydın arkadaşlar benim bugün içimde bi sıkıntı varhamileliğimn ilk ayında el kremi bile kullanmayacak kadar hassas davranmıştım. ama sonra sakınılan göze çöp battı elimi bardak kesti lokal anesti yaptılar az da olsa ve 4 dikiş attılar. 15 günde pansumana gittim. hergün en az birkez batikon sürüldü birde furacin diye mi ne bi krem sürdüler pansumanlarda 2-3 kez. dikişlerim alındı ama yaram iyileşmedi bende gittim kremden aldım. dün akşam bi kez sürmüştüm prespektüsüne bi baktım gebelik grubu C diyor. tüm tadım tuzum kaçtı. gebelik grubu c olan bişeyi 3-4 kez kullanmış oldum. kendimi çok kötü hissediyorum inşallah meleğime bi zarar gelmemiştir. randevum yarın iple çekiyorum. dua edin benim için lütfen.biliyorum Rabbim onları koruyor birçok şeyden ama işte içim huzursuz
Sanki hamakta sallanır gibi çıkmış. Keyfe bak minik afacanda
tü tüüü maşallah yavruna. Ben bebeğimi siyah beyazda olsa hala 2 boyutlu görüyorum hep bana bakan foto larını çekti doktor amcası :) Bende 3 boyutlu ultrasonda görmek istiyorum kızımı artık.
SSormayın doktor yarım saat ugrasti yatmadı ense kalınlığını almak icin çok ugrasti kalktım bı kase tatlı yedim çok zor aldı ölçüyü çok agadan haklısın :)
Cinsiyeti daha belli değil bakalım doktorumuz haftaya kan tahlilini al gel bı daha bakalım dedi çok merak ediyorum
Hadi bakalım inş. gösterir.. Evet insan çok meraklanıyor gerçekten :) biz 16. haffamda gidicektik dayanamadık 14. haftada gittik. İyiki de gitmişiz öğrendik kızımızı
SSormayın doktor yarım saat ugrasti yatmadı ense kalınlığını almak icin çok ugrasti kalktım bı kase tatlı yedim çok zor aldı ölçüyü çok agadan haklısın :)
Hayatimm nasilsingelinim nasil
Günaydınnnn bildiğim kadarıyla açıklamak istedim Verda Arapça'da Gül demek annemin adı Gül anneannesinin adı da Verda imiş. Nilda da benim arkadaşımın adı çok sevdiğim bir arkadaşım ayrıca biz ona kısaca "Nino" diyoruz ama anlamını tam olarak bilmiyorum :)
Güzel isimler kızımın adida eylul Gul onun icin verdayi da düşündüm Verda su olur belki diye.
Nilda savaşa hazır kadın asker demekmiş İspanyolca kökenli bir kelime. Verda nin Gul demek olduğunu biliyorum ama turkce sözlükten buldum demek kokeni Arapça.
Beril: zümrüt
Karmen: parlak kırmızı
İmge: hayal
Turkce sözlükte var hepsi ama kökenleri ne acaba bakmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?