2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
isetberyy haklıymışsın bugün hastaneyi aradım randevu için en erken 9 martta var, buda benim dr.dan beter çıktı çok kalabalık. bide benim seçeneğim sadece cumartesi olunca daha zor tabi.
eşim bu hafta gidelim, herşeyide görüşelim doğumu da orda yap dedi çok sevindim. bu durumda sezeryan olmam gerekir sanıyorum yada son aylarda dr. ne derse artık.

canım ben telefonda sormadım ama merak ediyorum şimdi doğum ücretleri, muayneler falan ne kadar acaba, sen hiç sordunmu bunları? benim özel sağlık sigortam var hepsini karşılıyor ama çok da pahalıysa limitimi aşabilir belki :44:

aaa ne güzel 1yıl 1ay 1gün olmuş:)) nice mutlu senelere inşallah :)))

Dedigim gibi ilk randevu zor meşhur bir doktor çünkü ama sonrasında rahatlıkla ulaşıyorsun hastalarının önceliği var. Ben ilk randevu icin aradığımda 4 hafta sonrayı veriyorlardı kızdım bende ben eski hastasıyim kızımı o dogum yaptirtti başka doktora mı gideyim dedim. Devlet hastanesi bile bir ay sonraya gün vermiyor bu nasil bir prosedür dedim. Bir hafta sonrası icin randevu vermeyin acil durumlarda ne yapacaz , hastane yönetimiyle gorusecem falan dedim . Sizi arıyacam dediler , gün icinde dondüler iki gün sonraya randevu verdiler. Doktor öğle yemeği saatinde aldı beni. Arada bir cirkefligim tutuyor

Muayene ; ben SGK liyim 72 lira oduyorum. SGK katkı payı olmadan kaç lira bilmiyorum. Dogum fiyatlarını sormadım kızıma hamileyken ozel sigortam vardı tamamını karşılamıştı.

saol canım bekleyeceğiz artık ...muayene 72 tl ise çok değilmiş, doğumda normal fiyatlardadır o zaman. bazen uçuk rakamlar oluyor ya ondan sormuştum....
çok heyecanlıyım bugün ya
bebişimi göreceğim inş. saat 15:00 te kontrolüm var :18::18::18:
zaman geçmiyor sanki

zerre...
Ben de bakar bakmaz sankı erkek bebekmıs gıbı geldı, Rabbım gonlune gore versın...

beyazcekırge...
Benım de muayenem bugun saat 4 te. Kalbım agzımda suan, en onemlısı mınnagımın ıyı oldugunu gormek bılmek ama bakarsın bugun ıkımızde artık topıgın en buyuk hamılelerı olarak ogrenırız cınsıyetlerını

beyazcekırge senınkının cınsıyetı bellı olmusmuydu neydı kacıncı haftada vbellı oldu

ahhhh ahhhhhhh can evimden vurdun gamzecim
daha belli değil ne yazıkki
bugün öğrenmeyi umut ediyorum inş. çıtı pıtı bir kızım mı olacak yoksa aslan parçası bir oğlum mu öğreneyim artık. yoksa çatlayacağım meraktan

Yuppi inşallah öyledir Rabbim sağlıklı hayırlı bir erkek evlat etsin onu inşallah :)

Baya tontiş galiba canım. Ama bebeğim 5 gün önden gidiyormuş. 5 ağustos gibi gözüküyor doğum şuan. :) Doktor normal olursa temmuz 15 den sonra beklicez dedi

bızım mınnakta 4 gun onden gıdıyo kuzumda doktor dogumla ılgılı bsı demıyo henuz yalnız ben sorabılırım bellı olmaz:)babası 4 kilo dogmus onamı ceker bılmem.ben 8 aylık 2 kılo prematureymısım bana cekmedıgı kesın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…