- 30 Ağustos 2012
- 212
- 13
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.361
maşallah kuzuma allah bağışlasın canım. erkek mi bebişin???Eki Görüntüle 631931 bu da benim kuzum teyzeleri
Takvim bebeğim için 28 gr. dio ama doktorum 100 gr. demişti
Saol şeker iim sen nasılsın.. Gelinin de çok ii şükürler olsun kaynanasının ellerinden öpüyormuş
günaydın kızlar
isetberyy haklıymışsın bugün hastaneyi aradım randevu için en erken 9 martta var, buda benim dr.dan beter çıktı çok kalabalık. bide benim seçeneğim sadece cumartesi olunca daha zor tabi.
eşim bu hafta gidelim, herşeyide görüşelim doğumu da orda yap dediçok sevindim. bu durumda sezeryan olmam gerekir sanıyorum yada son aylarda dr. ne derse artık.
canım ben telefonda sormadım ama merak ediyorum şimdi doğum ücretleri, muayneler falan ne kadar acaba, sen hiç sordunmu bunları? benim özel sağlık sigortam var hepsini karşılıyor ama çok da pahalıysa limitimi aşabilir belki :44:
maşallah kuzuma allah bağışlasın canım. erkek mi bebişin???
Bilmemki sence erkek mı inşallah öyledir :)
Bak sen tontise
valla canım resme bakar bakmaz sanki erkek bebeğe bakıyormuşum gibi geldi o yüzden sordum.:))
aaa ne güzel 1yıl 1ay 1gün olmuş:)) nice mutlu senelere inşallah :)))
günaydın kızlar
isetberyy haklıymışsın bugün hastaneyi aradım randevu için en erken 9 martta var, buda benim dr.dan beter çıktı çok kalabalık. bide benim seçeneğim sadece cumartesi olunca daha zor tabi.
eşim bu hafta gidelim, herşeyide görüşelim doğumu da orda yap dediçok sevindim. bu durumda sezeryan olmam gerekir sanıyorum yada son aylarda dr. ne derse artık.
canım ben telefonda sormadım ama merak ediyorum şimdi doğum ücretleri, muayneler falan ne kadar acaba, sen hiç sordunmu bunları? benim özel sağlık sigortam var hepsini karşılıyor ama çok da pahalıysa limitimi aşabilir belki :44:
Dedigim gibi ilk randevu zor meşhur bir doktor çünkü ama sonrasında rahatlıkla ulaşıyorsun hastalarının önceliği var. Ben ilk randevu icin aradığımda 4 hafta sonrayı veriyorlardı kızdım bende ben eski hastasıyim kızımı o dogum yaptirtti başka doktora mı gideyim dedim. Devlet hastanesi bile bir ay sonraya gün vermiyor bu nasil bir prosedür dedim. Bir hafta sonrası icin randevu vermeyin acil durumlarda ne yapacaz , hastane yönetimiyle gorusecem falan dedim . Sizi arıyacam dediler , gün icinde dondüler iki gün sonraya randevu verdiler. Doktor öğle yemeği saatinde aldı beni. Arada bir cirkefligim tutuyor
Muayene ; ben SGK liyim 72 lira oduyorum. SGK katkı payı olmadan kaç lira bilmiyorum. Dogum fiyatlarını sormadım kızıma hamileyken ozel sigortam vardı tamamını karşılamıştı.
Bilmemki sence erkek mı inşallah öyledir :)
cnm gunlerımız aynı senınle bız gecen hafta ogrendık cınsıyetı erkekse gosterır kendını bence :) sende bıze katılırsın :)
beyazcekırge senınkının cınsıyetı bellı olmusmuydu neydı kacıncı haftada vbellı oldu
zerre...
Ben de bakar bakmaz sankı erkek bebekmıs gıbı geldı, Rabbım gonlune gore versın...
beyazcekırge...
Benım de muayenem bugun saat 4 te. Kalbım agzımda suan, en onemlısı mınnagımın ıyı oldugunu gormek bılmek ama bakarsın bugun ıkımızde artık topıgın en buyuk hamılelerı olarak ogrenırız cınsıyetlerını
Baya tontiş galiba canım. Ama bebeğim 5 gün önden gidiyormuş. 5 ağustos gibi gözüküyor doğum şuan. :) Doktor normal olursa temmuz 15 den sonra beklicez dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?