2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Banada birşey dememişti ben çatladım doğum erken ama merakımdan sordum işte Oğlan ya babasına çeker belki :)

İnşallah canım, bende bebeğimle konuşuyorum bugün sürekli, kocaman oldun artık gösteriver bebeğim utanacak bişey yok, annen sana ciciler alacak diyorum, bakalım söz dinleyecek mi benim kuzu

aydacım agrın gectımı....cekırgecım ıkınızde kontrole gdıyosunuz dımı hayırlı hberlerle gelın ıns:)

kızlar günaydınnnn şu hediye yollayan firmaların sitelerine üye oldunuzmu bebeğin ayına göre ücretsiz hediye yolluyolarmış adrese ben birini üye oldum bir çok firma varmış

Banada birşey dememişti ben çatladım doğum erken ama merakımdan sordum işte Oğlan ya babasına çeker belki :)

ben bırıktırıp bırıktırıp kontrol gunu adama patlıorm zaten ıyı aklıma geldı bunu sorucam kontrolde:)kocam not et hande sen ne sorucagını soruların bıtmıyo snra unutuyorum dıye soylenıyosun dıyo:)

aynen :) Ben eşime diodum unutturma bunu sorcam aa bunuda sorcam diye. Oda bana dedi not et biyeriye sonra unutuyorsun çıkarkenn aaaa unuttum diyorsun dedi. Şimdi tel. e not ediyorum kocama veriorum tel.i ben unuttukça bunuda sorcaktın dio

Topiğimiz hem kız hem erkek topiği olduğundan erkek ve kız anneleri ayrı ayrı birbirlerine hoşgeldin mi diyecek anlamadım.Zaten hepimiz bu topiğe ilk yazmaya başladığımızda bir bütün olmadık mı? Benimki erkek aramıza hoşgeldin, öbürünün kız ona kız anneleri aramıza hoşgeldin desin gibi şeyler olur o zaman.Bana biraz bütünlüğün bozulması olabilir gibi geldi yanılıyor muyum canım?

İnşallah canım, bende bebeğimle konuşuyorum bugün sürekli, kocaman oldun artık gösteriver bebeğim utanacak bişey yok, annen sana ciciler alacak diyorum, bakalım söz dinleyecek mi benim kuzu

aa kıyafetle kandırcak cocugu evet ya bu benım aklıma neden gelmedı, dur ben de kandırayım kuzumu

aydacım agrın gectımı....cekırgecım ıkınızde kontrole gdıyosunuz dımı hayırlı hberlerle gelın ıns:)

Canım aksam aglaya aglaya uyudum, sabah gozumu bı actım esım gelmıs, cok sukur suan agrım cok cok az, bugun kontrolden sonra bobreklerım ıcın de baska bölüme gıtcem, halletmem lazım kı basıma sorun cıkarmasın karnım burnuma degdıgınde...
Gelır gelmez guzel haberler yazarız ınsallah teyzelerı

yok canım benım oyle bı nıyetım yok tabıkı bı butunuz ben oyle ayrım yaratmak gıbı bısey dusunmedım o amaclada demedım yanlıs anlasılıdıysa ozur dılerım canım

sızın aranızda gecen dıyaloglar bızımkıne cok benzıo canım vala....2 farklı cıft bırbırıne benzeyen durumlar:)

çokkkk şükür ikili testim iyi çıktı 3lüye gerek kalmadı inşallah hepimizin bebişleri çok sağlıklı olur doktor baktı baktı söylemiyor bir türlü 15 saniye 15 asır gibi geldi kalbim çıkacaktı Rabbime çok şükür amann ana olmak zor yahu boşuna cenneti ayaklarımızın altına vaad etmemişler demi kızlar

Kızlar kılo almaya basladık mı?
Benım oyle hatrı sayılır bı bulantım olmadı, sadece bı tek seyden tıksındım, mumkun degıl yemem adını bıle duyunca lavobaya kosuyorum ...
Onun harıcı ıstıfra durumum falan olmadı, kılolu hamıle kaldım, bugun tartıldım 1 kılo 400 gr almısım en basından berı...
Normal mı bılmıyorum herhalde normaldır 5. aya gırmeme 1 hafta kaldı nerdeyse...

yok canım benım oyle bı nıyetım yok tabıkı bı butunuz ben oyle ayrım yaratmak gıbı bısey dusunmedım o amaclada demedım yanlıs anlasılıdıysa ozur dılerım canım

Canım zaten kötü bir niyetle söylediğini asla düşünmedim ama hani bunlar biraz hassas konular olduğu için biraz daha dikkatli davranmak gerekiyor diye söyledim.Kız da olsa oğlan da olsa Allahım hepimize emeğimizin karşılığını hayırlısıyla almamızı nasip etsin.
Ağustos 2013'te kızı da oğlu da olacak herkes bu topikte kucaklaşsın:13::13:

ins canım.ben kum doktum ve cok sık ıdrar yolu ıltıhabı gecırırm.smdı korkumdan cok su ıcıyorum cnku antıbıyotıksz gecmıo ..o agrıyı bılırım bol su ıc canım smdıden tedbırını alman cok ıyı olur guzel haberlerle gel ıns

benimde yarın 2li test sonucu belli olcak inşallah sonuç iyi çıkar 2li teste girerken kız demişti cinsiyetini inşallah bilmiştir ama ben hala hiç hissetmiyorum bebeğimi sizin de öylemi birde gögüs uçlarım acayip acıyor herkesinki öylemi acaba?

Canım çok çok geçmiş olsun bitanem.Ağrılarının hafiflemesine sevindim ama yeniden başlamadan tedbirini al doktoruna git canım.Acil şifalar diliyorum.

haklsısn tabıkı canım hassas bı konu uyarman ıyı oldu...ben hep dıyorum bı butun oldugumuzu bebıslerın hepımızn oldugunu..hergun burda bunun ıcın varız...allah hepımızn bebıslerını korusun ...dedgım gıbı oyle ayrım yapmak gıbı bı nıyetle demedım dememde canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…