- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.381
Evet gercekten de aynı günmüş dogum tarihleri seninki erkekmiy mis dü bakalım Pazartesi belli olur inşallah
bızım mınnakta 4 gun onden gıdıyo kuzumda doktor dogumla ılgılı bsı demıyo henuz yalnız ben sorabılırım bellı olmaz:)babası 4 kilo dogmus onamı ceker bılmem.ben 8 aylık 2 kılo prematureymısım bana cekmedıgı kesın :)
zerre...
Ben de bakar bakmaz sankı erkek bebekmıs gıbı geldı, Rabbım gonlune gore versın...
beyazcekırge...
Benım de muayenem bugun saat 4 te. Kalbım agzımda suan, en onemlısı mınnagımın ıyı oldugunu gormek bılmek ama bakarsın bugun ıkımızde artık topıgın en buyuk hamılelerı olarak ogrenırız cınsıyetlerını
zerre...
Ben de bakar bakmaz sankı erkek bebekmıs gıbı geldı, Rabbım gonlune gore versın...
beyazcekırge...
Benım de muayenem bugun saat 4 te. Kalbım agzımda suan, en onemlısı mınnagımın ıyı oldugunu gormek bılmek ama bakarsın bugun ıkımızde artık topıgın en buyuk hamılelerı olarak ogrenırız cınsıyetlerını
Banada birşey dememişti ben çatladım doğum erken ama merakımdan sordum işteOğlan ya babasına çeker belki :)
ben bırıktırıp bırıktırıp kontrol gunu adama patlıorm zaten ıyı aklıma geldı bunu sorucam kontrolde:)kocam not et hande sen ne sorucagını soruların bıtmıyo snra unutuyorum dıye soylenıyosun dıyo:)
İnşallah canım, bende bebeğimle konuşuyorum bugün sürekli, kocaman oldun artık gösteriver bebeğim utanacak bişey yok, annen sana ciciler alacak diyorum, bakalım söz dinleyecek mi benim kuzu
aydacım agrın gectımı....cekırgecım ıkınızde kontrole gdıyosunuz dımı hayırlı hberlerle gelın ıns:)
Canım inşallah icine doğan olur hYirlisi ile çünkü bir erkek bebek özlemim var Rabbim hepimizin gönlüne gore en hayırlısını sagliklisini nasib etsin tahminin icin saol :)
Topiğimiz hem kız hem erkek topiği olduğundan erkek ve kız anneleri ayrı ayrı birbirlerine hoşgeldin mi diyecek anlamadım.Zaten hepimiz bu topiğe ilk yazmaya başladığımızda bir bütün olmadık mı? Benimki erkek aramıza hoşgeldin, öbürünün kız ona kız anneleri aramıza hoşgeldin desin gibi şeyler olur o zaman.Bana biraz bütünlüğün bozulması olabilir gibi geldi yanılıyor muyum canım?
aynen :) Ben eşime diodum unutturma bunu sorcam aa bunuda sorcam diye. Oda bana dedi not et biyeriye sonra unutuyorsun çıkarkenn aaaa unuttum diyorsun dedi. Şimdi tel. e not ediyorum kocama veriorum tel.i ben unuttukça bunuda sorcaktın dio
yok canım benım oyle bı nıyetım yok tabıkı bı butunuz ben oyle ayrım yaratmak gıbı bısey dusunmedım o amaclada demedım yanlıs anlasılıdıysa ozur dılerım canım
aa kıyafetle kandırcak cocuguevet ya bu benım aklıma neden gelmedı, dur ben de kandırayım kuzumu
Canım aksam aglaya aglaya uyudum, sabah gozumu bı actım esım gelmıs, cok sukur suan agrım cok cok az, bugun kontrolden sonra bobreklerım ıcın de baska bölüme gıtcem, halletmem lazım kı basıma sorun cıkarmasın karnım burnuma degdıgınde...
Gelır gelmez guzel haberler yazarız ınsallah teyzelerı
Canım zaten kötü bir niyetle söylediğini asla düşünmedim ama hani bunlar biraz hassas konular olduğu için biraz daha dikkatli davranmak gerekiyor diye söyledim.Kız da olsa oğlan da olsa Allahım hepimize emeğimizin karşılığını hayırlısıyla almamızı nasip etsin.
Ağustos 2013'te kızı da oğlu da olacak herkes bu topikte kucaklaşsın:13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?