- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.401
benimde yarın 2li test sonucu belli olcak inşallah sonuç iyi çıkar 2li teste girerken kız demişti cinsiyetini inşallah bilmiştir ama ben hala hiç hissetmiyorum bebeğimi sizin de öylemi birde gögüs uçlarım acayip acıyor herkesinki öylemi acaba?
çokkkk şükür ikili testim iyi çıktı 3lüye gerek kalmadı inşallah hepimizin bebişleri çok sağlıklı olur doktor baktı baktı söylemiyor bir türlü 15 saniye 15 asır gibi geldi kalbim çıkacaktı Rabbime çok şükür amann ana olmak zor yahu boşuna cenneti ayaklarımızın altına vaad etmemişler demi kızlar
ins canım.ben kum doktum ve cok sık ıdrar yolu ıltıhabı gecırırm.smdı korkumdan cok su ıcıyorum cnku antıbıyotıksz gecmıo ..o agrıyı bılırım bol su ıc canım smdıden tedbırını alman cok ıyı olur guzel haberlerle gel ıns
Canım çok çok geçmiş olsun bitanem.Ağrılarının hafiflemesine sevindim ama yeniden başlamadan tedbirini al doktoruna git canım.Acil şifalar diliyorum.
Kızlar kılo almaya basladık mı?
Benım oyle hatrı sayılır bı bulantım olmadı, sadece bı tek seyden tıksındım, mumkun degıl yemem adını bıle duyunca lavobaya kosuyorum ...
Onun harıcı ıstıfra durumum falan olmadı, kılolu hamıle kaldım, bugun tartıldım 1 kılo 400 gr almısım en basından berı...
Normal mı bılmıyorum herhalde normaldır 5. aya gırmeme 1 hafta kaldı nerdeyse...
ahhhh ahhhhhhh can evimden vurdun gamzecim
daha belli değil ne yazıkki
bugün öğrenmeyi umut ediyorum inş. çıtı pıtı bir kızım mı olacakyoksa aslan parçası bir oğlum mu öğreneyim artık. yoksa çatlayacağım meraktan
Gözünaydın Saadet'çiğim. Aynen canım anne olmanın zorluğu ilk hamile kaldığında başlıyor sonra hiç bitmiyor.Allahım hepimize bu zorlu süreçte kolaylıklar versin.
angel sanırım onun da etkısı var hem bekarken tas dusurmustum hem de evlendıkten sonra hamılelıkte de olmak uzere sık sık sistit oluyorum, o da tetıkledı sanırım... Aynen elımde sureklı suyla gezıyorum...
menekse cok sagol arkadasım...
Evet sımdılık hafıfledı ama o acıyı Allah dusmanıma vermesın, hemen dahılıyeye gıdıcem yarın, ılerlemeden bı cozumunu bulalım
kızlar ne zamandır söyleyeceğim unutuyorum ben bir haftadır belirgin hissediyorum bebegimi arada bir dürtüyor gidiklanir gibi oluyorum önceki hamileliğimde bu sekilde 17 haftalikken hissetmişim günlüğümden okudum. Ikinci bebek daha erken hissediliyormus gercekten.
kızlar sımdı sıze bır sorum var 16 hafta ıcındeyım yarın dr a gıtsem acaba cınsıyetı bellı olurmu
olması gerekiyor canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?