2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar dr dan geldim şimdi Mevlama şükür herşey yolunda ama benimki tam bir tembel ve keyif ehli bir bebekben aslında hiç merak etmiyorum sağlıklıya şükürler olsun ama dr inad etti göreyim diye tam yarım saat uğraştı yok anam ayak ayak üstüne atmış bir uyudu bir uyandı göremedi dr.benim için gerçekten önemli değil yaaşadıklarımdan sonra ama şiki oğlum olduğu için etraftan herkes hadi bir kızın olsun deyip duruyor sanki sipariş verdim sağlıkla doğsun kucağıma gelsin de varsın oğlan olsun dimi yaa

şu arkadaki reklamı sevmedim, iş yerinde rahat rahat açılmıyor ekran bu durumda,
nutella daha iyiydi demi:):):)
tam hamiş reklamıydı, onu gören ve aşeren bir anne adayı kendisini doğruca markette bulurdu,
ama zaten kilo alıyoruz vücudun şekli de bozuluyor gibi, bu gecelik reklamı olmamış:):)

inşallah iyi çıkar arkadaşım benimkide ultrasyonda dönüyor hopluyr sanki video çekmişler beni kekliyorlar onu izliyorum gibi geliyor sanırım 3 hafta sonra başlarız hissetmeye benimde gögüs ucum acıyor ama çok değil

Gözünaydın Saadet'çiğim. Aynen canım anne olmanın zorluğu ilk hamile kaldığında başlıyor sonra hiç bitmiyor.Allahım hepimize bu zorlu süreçte kolaylıklar versin.

angel sanırım onun da etkısı var hem bekarken tas dusurmustum hem de evlendıkten sonra hamılelıkte de olmak uzere sık sık sistit oluyorum, o da tetıkledı sanırım... Aynen elımde sureklı suyla gezıyorum...

Canım çok çok geçmiş olsun bitanem.Ağrılarının hafiflemesine sevindim ama yeniden başlamadan tedbirini al doktoruna git canım.Acil şifalar diliyorum.

menekse cok sagol arkadasım...
Evet sımdılık hafıfledı ama o acıyı Allah dusmanıma vermesın, hemen dahılıyeye gıdıcem yarın, ılerlemeden bı cozumunu bulalım

Ben 15. haftadayım yarım kilo aldım. İlk 3 ay acayip iştahlıydım ama iştahım çok azaldı şimdi. Çoğu zaman zordan yiyorum. Doktora söyledim iştahsızlığımı ne güzel dedi bana. Adamın ödü kopuyo kilo alıcam diye. Tatlı tuzlu hamurişi yasaklamıştı. Fakat tuzlu yiyorum bu aralar çünkü tansiyonum acayip düşüyor. Aslında tatlı da yiyorum. Görünce dayanamıyorum çok canım çekiyor. Ama en çok su içiyorum günde 3,5-4 litreyi buluyo.

birşey sorcam angs sen çalışıyomusun evdemisin forumda çok güzel vakit geçiriyosunda eğer çalışıyosan işin süpermiş
yok eğer ev hanımıysan evde yardımcın falan mı var :)????

Gözünaydın Saadet'çiğim. Aynen canım anne olmanın zorluğu ilk hamile kaldığında başlıyor sonra hiç bitmiyor.Allahım hepimize bu zorlu süreçte kolaylıklar versin.

saol canım aslında seve seve bakarız bebişlerimize ama ben pinpirikliyim kendime eziyet ediyorum inşallah sorun çıkmadan atlatırız bu dönemleri

günaydın hamişler

cinsiyeti öğrenemeyen bir ben kaldım sanırım.

keşke bir tablo olsa hepimiz orda tahminlerimizi ve çıkan cinsiyetleri görebilsek

çookk geçmiş olsun arkadaşımm

Kızlar ne zamandır söyleyeceğim unutuyorum ben bir haftadır belirgin hissediyorum bebegimi arada bir dürtüyor gidiklanir gibi oluyorum önceki hamileliğimde bu sekilde 17 haftalikken hissetmişim günlüğümden okudum. İkinci bebek daha erken hissediliyormus gercekten.

bende belırgın sekılde hıssedıyorum canım

olması gerekiyor canım..

kendı kontrolume 2 haftam var yarın evıme yakın bı hastaneye gıdıp cınsıyetını baktırsam muayene olsam dıye dusunuyorum sevgılıler gunude geldım esıme cınsıyetıne gore bı kıyafet olabılır patık olabılır alıp hedıye etsemmı dıye dusundum hem kendımde cok merak edıyorum bı danısayım dedım

, Sheena, arasta, Suloz, ZERRE_, dokuzay, hayatimsin, saadet26, polianna, sta, angysangel

HEY BURDAKILER KIZLAR BI YORUM YAPIN BAKIYIMMMM

Bugün Saat 14:30'da Bebeğimle Doktor Amcasına Gidiyoruz.. Kızımla Ya Da Oğlumla Döneriz İnşallahh
Bu Arada Evde Olan Ya Da İnternetten İzleyebilecek Hanımlar Show Tv Saba Tümer'de Doğum İzinlerinden Bahsediyorlar. Bilginize..

2012 ağustos annelerinin topiğine bakıyorum da bebekler diş çıkarmaya başlamış onu konuşuyolar Biz de o günleri görecek miyiz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…