- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.421
kendı kontrolume 2 haftam var yarın evıme yakın bı hastaneye gıdıp cınsıyetını baktırsam muayene olsam dıye dusunuyorum sevgılıler gunude geldım esıme cınsıyetıne gore bı kıyafet olabılır patık olabılır alıp hedıye etsemmı dıye dusundum hem kendımde cok merak edıyorum bı danısayım dedım
cok romantiksiniz yaa ne guzel,günlerimiz aynı seninle , 25 inde benim kontrolümde o zaman kesinleşecek cinsiyeti esime yüzde seksen ihtimali söylemedim henüz o da bellidir gidip görelim diyor, ama ben kontrol günümü bekleyeceğim.
günaydın hamişler
cinsiyeti öğrenemeyen bir ben kaldım sanırım.
keşke bir tablo olsa hepimiz orda tahminlerimizi ve çıkan cinsiyetleri görebilsek
, Sheena, arasta, Suloz, ZERRE_, dokuzay, hayatimsin, saadet26, polianna, sta, angysangel
HEY BURDAKILER KIZLAR BI YORUM YAPIN BAKIYIMMMM
kızlar sımdı sıze bır sorum var 16 hafta ıcındeyım yarın dr a gıtsem acaba cınsıyetı bellı olurmu
, Sheena, arasta, Suloz, ZERRE_, dokuzay, hayatimsin, saadet26, polianna, sta, angysangel
HEY BURDAKILER KIZLAR BI YORUM YAPIN BAKIYIMMMM
Utandım sımcık acba net bellı olurmu kı ben en ıyısı sabah erkenden yol alayım gıdeyım bı muayene olayım ınsallah gosteırrde bende suprızımı yaparım
BENIMDE SENDEN 3 GUN SONRA NORMALDE KONTROLUM AYIN 1 DE CANIM INSALLAH SIZDE OGRENIRSINIZ
tamam canım yerın sabah gıdıcem sızelerede haber verıcem ınsallah ogrenırımm yaaacanım bence gıdıp ogren haklı olarak merak edıyosun cımcıme mı pasamı ogren...sevgılıler gunu ıcınde cok guzel bı hedıye olur bızede haber ver tamam:)
sen bana ilk hamileliğini hissetdiğinde canın ne hissetti neler yedin söyle ben tahmin edeyim zaten anneler az çok hisseder cinsiyeti senin hislerin ne
aa neguzel hem sevgılıler gunu hem evlılık yıldonumu hayırlı nıce senelere canımmmmgüzel olur bence de. Manevi değeri de yüksek olur. Hep saklar patikleri. Ben de kara kara ne yapsam diye düşünüyorum yarın bizim evlilik yıldönümümüz bi de. Ben de patik alırdım da bizim cinsiyet belli büyük ihtimal bir sürprizi kalmaz.
gebelik takvimine göre bu sıralar net olarak belli olurmuş, tabi bebişler ultrasonda poposunu dönmezse
aa neguzel hem sevgılıler gunu hem evlılık yıldonumu hayırlı nıce senelere canımmmm
tamam canım yerın sabah gıdıcem sızelerede haber verıcem ınsallah ogrenırımm yaaa
canuım benım bır oglum var dogal olarak 2. Yı kız ıstıyorum hıs olayına gelınce bır tahmın yapmadım sadce ıcımden gecen kız acılı eksılı tursu ne varsa lımon bunları aserdımmm
Ben 15. haftadayım yarım kilo aldım. İlk 3 ay acayip iştahlıydım ama iştahım çok azaldı şimdi. Çoğu zaman zordan yiyorum. Doktora söyledim iştahsızlığımı ne güzel dedi bana. Adamın ödü kopuyo kilo alıcam diye. Tatlı tuzlu hamurişi yasaklamıştı. Fakat tuzlu yiyorum bu aralar çünkü tansiyonum acayip düşüyor. Aslında tatlı da yiyorum. Görünce dayanamıyorum çok canım çekiyor. Ama en çok su içiyorum günde 3,5-4 litreyi buluyo.
ınsallah yarın gorurum donmez bıryerlerını
Güzel olur bence de. Manevi değeri de yüksek olur. Hep saklar patikleri. Ben de kara kara ne yapsam diye düşünüyorum yarın bizim evlilik yıldönümümüz bi de. Ben de patik alırdım da bizim cinsiyet belli büyük ihtimal bir sürprizi kalmaz.
ayy ne guzel hıc unutamayacagın bı suprız olmus cok ama cok romantıkkkkteşekkürler tatlım. Kociş bana sürpriz yapmış o gün. Bi de arkadaşın nikahı var ona gidicez dedi bi gittim nikah bizimmiş:d
birde şey düşünüyorum vucudundaki hamilelik belirtileri ilkine benziyorsa oğlan diyorum ama daha farklıysa kız limonuda genelde kız anneleri aşeriyormuş batıl olabilir ama gözlemlerimde doğruluyor
canım evlılık yıldonumuz kutlu olsun.cok anlamlı bı gune denk gelmıs..nıce seneler olsun esınle bebısnle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?