2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir hafta gittim canım, sonra agir bir grip oldum ve ara verdim.
Şeytanın bacağını kırmıştım ne güzel , şimdi bidaha kırmam lazım.

Bir hafta gittim canım, sonra agir bir grip oldum ve ara verdim.
Şeytanın bacağını kırmıştım ne güzel , şimdi bidaha kırmam lazım.

anladım canım ben ıyılestıkten sonra devam ettın sanıyordum...
Orda bı alet var ya genelde butun salonlarda oluyor twıst shape onu hamıleler guvenle kullanabılıyor mu acaba bılgın var mı ?
Benım evde var da

çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. bi de annemle konuştum o da fırçayı basınca evhamlanmaktan vazgeçtim :) bak kabakulak oldumda antibiyotik kullandım dedi. sanırım 6 haftadır bebişimi görememek beni olumsuz etkiledi. bi daha arayı bu kadar uzatmayacağım. sonuçta doktora gitmek bebeğin iyi olmasını yada kötü olmasını etkilemez herşey Rabbimin elinde ama en azından bebeğimi gördükçe rahatlarım. kız, erkek Allah sağlıklı sıhatli hayırlı sevimli versin inşallah :)

kızlar saba tümeri izleyin güzel bilgiler veriyorlar rhepimizin dogumparası alma hakkı varmıs basvurursak 270 ytl ilk dooğdugunda verıolarmıs ...şimdide bı taslak varmış onaylanması beklenıomus 1yasına gelene kdr cocuk için 300 tl verılmesı ııcn ve %50sini devlet ödemek üzere kraş parası olayı cıkıcakmıs ay ınsallah cıkar bız dogurana kadr bunlarr

canım benim izleme şansım yok doğum izniyle ilgili ne diyor?

cnm 6ay fln demıyorlar vallaa 8hafta dogumdan once 8hafta dogumdan sonra diyor, bıde sut ızınlerı ıle ılgılı konustu..gunluk 2saat ızın dıo eger bn evım uzak dersen 4hafta degıl 3hafta calısıp 1haftayı evde gecırebılırsınız dıo

cnm nette şöle bı bılgı buldum 26ocak 2013 ait bilgi :44::44:
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 4 ay olan doğum izninin 6 aya çıkarılmasına “işverenlerin kadınları işe almayacağı” gerekçesiyle sıcak bakmıyor. Bakanlık doğum izninin artması durumunda kadın istihdamının da düşeceğine dikkat çekiyor.

Canım inan çok üzüldüm durumuna Allah sabır versin ve tez zamanda yine hamile kalırsın umarım.. Zaten bebekte bi anormallik varsa bebek gidiyormuş, belki de nasibiniz böyleydi. Rabbim bir daha göstermesin. Acını anlıyorum.. En kısa zamanda toparlanıp aramıza dönmen umuduyla..:2: :2:

bunları kim diyor canım yetkili bi ağız mı yoksa saba tümer mi?

Bu gün uzun zamandır ilk defa yaşadığımı fark ettim ili gündür bulantilarim hafifledi. Antalyadayim kale icine bakan falezlerde denize karsı bir Kafe'de oturuyorum açık havada üstelik günlük guneslik. Niran unsaldan lise zamanimdan parçalar çalıyor, ilk genclik yıllarımı ozledim

"Çektiysen kahrımı helal et hakkını zorlu sevdaaam hoscakal..."

Kızlar hepinize selamlar,

Topiğe sıkça girip okuyorum ama yorum yazacak vaktim olmuyor. Hepinizin sevinci sevincim oluyor bazen kahkahalar atıyorum bazense tanımadığım sizler gözyaşı dökmeme sebep oluyor. Umarım hepimiz sağlıklı sıhhatli günler geçirir, bebeklerimizi kucağımıza alırız. Kaybeden arkadaşlarıma da Allah sabır versin ve tez zamanda bir bebişle doldursun göbüşlerini inşallah diyorum..

haftaya ctesi dr cinsiyetimizi söylicek ama ben bi ultrason resmimizi koyayım bakalım yorumlarınız neler??

Ağırlık ve asılmalı aletler dısında hepsini kullanıyorum ben, bildigim kadarıyla hamilelikten oncede kullanıyorsan bir sakıncası yok, kendini yormadan yapabilirsin bir riskin yoksa ama doktoruna sor tabi.

İsetberry bu nub senin ilgi alanına giriyor canım:) Tahminim de tabi İsetberryden edindiğim engin bilgileri ışığında KIZ diyorum

ınsallah tamamne bıterde rahat edersın canımm banda cay varmı gelemmı

Kizlar hepiciginizi opuyorum :)) simdi doktordan geldik ense kalinligi gayet iyi cikti kanimiz bi hafta sonra Cikicak. Cinsiyette belli olmadi bi umutla gitmistim husranla sonuclandi bi sonraki kontrolu beklicez artik

Ne o Antalyalar, deniz,falezler, kafede oturup şarkı dinlemeler ooooh keyfin kıtır valla. HAVAN KİME KIZIIIM...Yazın bizde gideriz belki öyle insan ballandıra ballandıra anlatır mı ayıp beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…