- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.441
oo ne guzel gayet temkınlı ılerlıyormussun masallah...
Benım doktor kılo konusunda hıc bıse demedı henuz, bu defa ne dıcek bakalım, gecen gıttıgımde dıyetısyene gıdeyım mı dedım yooook be ne gerek var dıyo
Ben de tursudan vazgecemıyorum ılk gunden berı cıldırmıs gıbı salatalık tursusu cekıyor canımbu kadar tursuya kız olmazsa sasırcam, ben de tatlıdan acayıp sogudum cıkolatadan bıle ıcım kalkıyor...
isetberry...
yanlıs hatırlamıyorsam sen spor ıcın salona gıdıyordun degıl mı, hala devam edıyormusun?
Bir hafta gittim canım, sonra agir bir grip oldum ve ara verdim.
Şeytanın bacağını kırmıştım ne güzel , şimdi bidaha kırmam lazım.
kızlar saba tümeri izleyin güzel bilgiler veriyorlar rhepimizin dogumparası alma hakkı varmıs basvurursak 270 ytl ilk dooğdugunda verıolarmıs ...şimdide bı taslak varmış onaylanması beklenıomus 1yasına gelene kdr cocuk için 300 tl verılmesı ııcn ve %50sini devlet ödemek üzere kraş parası olayı cıkıcakmıs ay ınsallah cıkar bız dogurana kadr bunlarr
canım benim izleme şansım yok doğum izniyle ilgili ne diyor?
canım benim izleme şansım yok doğum izniyle ilgili ne diyor?
cnm 6ay fln demıyorlar vallaa 8hafta dogumdan once 8hafta dogumdan sonra diyor, bıde sut ızınlerı ıle ılgılı konustu..gunluk 2saat ızın dıo eger bn evım uzak dersen 4hafta degıl 3hafta calısıp 1haftayı evde gecırebılırsınız dıo
bunları kim diyor canım yetkili bi ağız mı yoksa saba tümer mi?
anladım canım ben ıyılestıkten sonra devam ettın sanıyordum...
Orda bı alet var ya genelde butun salonlarda oluyor twıst shape onu hamıleler guvenle kullanabılıyor mu acaba bılgın var mı ?
Benım evde var da
Kızlar hepinize selamlar,
Topiğe sıkça girip okuyorum ama yorum yazacak vaktim olmuyor. Hepinizin sevinci sevincim oluyor bazen kahkahalar atıyorum bazense tanımadığım sizler gözyaşı dökmeme sebep oluyor. Umarım hepimiz sağlıklı sıhhatli günler geçirir, bebeklerimizi kucağımıza alırız. Kaybeden arkadaşlarıma da Allah sabır versin ve tez zamanda bir bebişle doldursun göbüşlerini inşallah diyorum..
haftaya ctesi dr cinsiyetimizi söylicek ama ben bi ultrason resmimizi koyayım bakalım yorumlarınız neler??Eki Görüntüle 632062
İsetberry bu nub senin ilgi alanına giriyor canım:) Tahminim de tabi İsetberryden edindiğim engin bilgileri ışığında KIZ diyorum
Engin bilgi sorma...Bilimsel bir yorum yapayım ;Biraz acılı gibi durmuyormu? Acısı çok az ama erkeğe benzettim ben. İyice kafasını karıştırdık kızın
Bu gün uzun zamandır ilk defa yaşadığımı fark ettim ili gündür bulantilarim hafifledi. Antalyadayim kale icine bakan falezlerde denize karsı bir Kafe'de oturuyorum açık havada üstelik günlük guneslik. Niran unsaldan lise zamanimdan parçalar çalıyor, ilk genclik yıllarımı ozledim
"Çektiysen kahrımı helal et hakkını zorlu sevdaaam hoscakal..."
Bu gün uzun zamandır ilk defa yaşadığımı fark ettim ili gündür bulantilarim hafifledi. Antalyadayim kale icine bakan falezlerde denize karsı bir Kafe'de oturuyorum açık havada üstelik günlük guneslik. Niran unsaldan lise zamanimdan parçalar çalıyor, ilk genclik yıllarımı ozledim
"Çektiysen kahrımı helal et hakkını zorlu sevdaaam hoscakal..."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?