2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada telefondan internete girdigim icin cok yavas. Bugun uzun bi aradan sonra ilk defa yemek yapicam bakalim beni neler bekliyo ))

NE kadar vicdansızlar ya.. Biz çalışanların vay haline.. 3 aylık bebiş nasıl bırakılırda işe gidilir aklım almıo. Düşündükçe moralim bozuluo çıkalım işten madem bebeklerimizi biz büyütelim versinler bize her ay maaş da göreyim onları..........

Ne o Antalyalar, deniz,falezler, kafede oturup şarkı dinlemeler ooooh keyfin kıtır valla. HAVAN KİME KIZIIIM...Yazın bizde gideriz belki öyle insan ballandıra ballandıra anlatır mı ayıp beee

As mı erdin güzelim denize ve güneşe, hava değil paylaşım sadece, yazın gelirseniz beklerim karnın burnunda olacak o zaman gelmişken burda doğurursun antalyali olur sizin ufaklik

günaydın hamişler

cinsiyeti öğrenemeyen bir ben kaldım sanırım.

keşke bir tablo olsa hepimiz orda tahminlerimizi ve çıkan cinsiyetleri görebilsek

yok canım, 15. haftada olup da öğrenemeyen bi ben kaldım ama ben en başından beri kız hissettiğimi, rüyalarımda da kız gördüğümü yazmıştım daha önce ama bu ara bi erkek görüyorum rüyamda, bi kız :26: neymiş bi öğrensek de rahatlasak hani. ben çok kararsız bi insanım, uzun uzadıya isim düşünmem lazım daha

Evet canım sabah eşimde söylüyordu çalışma bakanı açıklama yapmış, 6 ay zor gibi kızlar bende çok ümitlenmiştim yaa

İsetberry bu nub senin ilgi alanına giriyor canım:) Tahminim de tabi İsetberryden edindiğim engin bilgileri ışığında KIZ diyorum

yok mu arttırannn :)))) pazarlamacı gibi olduuumm :))

Canım bizim bilmemiz icin ya 90 derece aciyla kalkmış olacak yada 180 derece paralel olacak aradakiler bizim icin zor doktor ultrasonda evirip çeviriyor yoksa bir foto yetmiyor

bende belırgın sekılde hıssedıyorum canım

maşallah ne güzel
inşallah bende yakın zamanda hissedebilirim hayırlısıyla

bende rüyamda hep erkek görüyorum. bakalım ne çıkacak. ilk olduğu için hiç önemsemiyorum aslında sırf merak.
inşallah kusursuz, eksiksiz sağlıklı hayırlı bir bebek olur kız erkek benim için gerçekten önemli değil. ama birşey almak istiyorum alamıyorum. artık bilmek istiyorum cinsiyetini

ben üye olmuştum canım, epey de oldu ama ne gelen var ne giden
aynen nicki
bende üye olalı çok oldu ama bana da birşey gelmedi

Evet canım sabah eşimde söylüyordu çalışma bakanı açıklama yapmış, 6 ay zor gibi kızlar bende çok ümitlenmiştim yaa

o yasa teklifi geri çevrildi bir süre önce cnm

As mı erdin güzelim denize ve güneşe, hava değil paylaşım sadece, yazın gelirseniz beklerim karnın burnunda olacak o zaman gelmişken burda doğurursun antalyali olur sizin ufaklik

Gözümüz yok anam Allah versin ne diyelim bu arada Ankara-Antalya arasındaki yolda ben araçta doğururum artık..En iyisi ben doğumdan sonra geleyim ANTALYANIN FALEZLERİNE,DENİZLERİNE:)

Kızlar ben ultrasonda bebişimi 2 boyutlu görüyorum. Dümdüz doktora sordum renkli yok mu die onun için erken karnnda ki su miktarı görmemiz için yetmez 18. haftadan sonra renkli bakıyoruz dedi. Peki dedim. Ama neden 3 boyutlu deil siyah beyaz ultrasonu. Az once resmını paylaşan arkadasımızın 3 boyutlu ne güzel ayırt edilebiliyor bebişi..

Canım gittiğin doktorla alakalı bir durum sanırım. benim bebiş seninkinden küçük çünkü.. Her gittiğimde 2 li 3 lü renkli olmak üzere belki 20 tane ultrason resmi veriyor, videosunu da her gün izliyorum. Bi kaçamak yapıp başka bi doktora gidebilirsin sankim :))

benımkıde sıyah beyaz dosdogru bellı olmuyo kı.doktor gosterıo bna surası burası dıe net degıl secılmıo elımdekı ultrason goruntulerıde oyle ne yazıkkı

bende rüyamda hep erkek görüyorum. bakalım ne çıkacak. ilk olduğu için hiç önemsemiyorum aslında sırf merak.
inşallah kusursuz, eksiksiz sağlıklı hayırlı bir bebek olur kız erkek benim için gerçekten önemli değil. ama birşey almak istiyorum alamıyorum. artık bilmek istiyorum cinsiyetini

aynen nicki
bende üye olalı çok oldu ama bana da birşey gelmedi

ben de önemsemiyorum ama eskiden beri hep bi kızımın olmasını ama kızımın mutlaka bir abisi olsun isterdim. benim abim var ve bu durumdan çok memnunum çünkü.
bu arada neydi ismi, sabiha pektunanın kitabı dün geldi. bi kitap da ben almıştım, ikisini elimden düşürmeyeceğim anlaşılan

canım
gittiğin doktor istanbulda mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…