- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.461
ınsallah tamamne bıterde rahat edersın canımm banda cay varmı gelemmı
Demek ki tam olarak derslerime adapte olamamışım sayın hocam:) Ben o açıyı yakalayamamışım:)
cnm nette şöle bı bılgı buldum 26ocak 2013 ait bilgi :44::44:
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 4 ay olan doğum izninin 6 aya çıkarılmasına “işverenlerin kadınları işe almayacağı” gerekçesiyle sıcak bakmıyor. Bakanlık doğum izninin artması durumunda kadın istihdamının da düşeceğine dikkat çekiyor.
Ne o Antalyalar, deniz,falezler, kafede oturup şarkı dinlemeler ooooh keyfin kıtır valla. HAVAN KİME KIZIIIM...Yazın bizde gideriz belki öyle insan ballandıra ballandıra anlatır mı ayıp beee
günaydın hamişler
cinsiyeti öğrenemeyen bir ben kaldım sanırım.
keşke bir tablo olsa hepimiz orda tahminlerimizi ve çıkan cinsiyetleri görebilsek
Kızlar yokmu milupaya falan üye olan cvp verinin
ıcmıs kadar oldum canım saolll
cnm nette şöle bı bılgı buldum 26ocak 2013 ait bilgi :44::44:
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 4 ay olan doğum izninin 6 aya çıkarılmasına “işverenlerin kadınları işe almayacağı” gerekçesiyle sıcak bakmıyor. Bakanlık doğum izninin artması durumunda kadın istihdamının da düşeceğine dikkat çekiyor.
Rüzgar çıktı yaa , carpilcam şimdi neyse bu kadar yeter, babami alıcam Manavgat'a donecez yolumuz 70 km
İsetberry bu nub senin ilgi alanına giriyor canım:) Tahminim de tabi İsetberryden edindiğim engin bilgileri ışığında KIZ diyorum
yok mu arttırannn :)))) pazarlamacı gibi olduuumm :))
Canım bizim bilmemiz icin ya 90 derece aciyla kalkmış olacak yada 180 derece paralel olacak aradakiler bizim icin zor doktor ultrasonda evirip çeviriyor yoksa bir foto yetmiyor
Kızlar ne zamandır söyleyeceğim unutuyorum ben bir haftadır belirgin hissediyorum bebegimi arada bir dürtüyor gidiklanir gibi oluyorum önceki hamileliğimde bu sekilde 17 haftalikken hissetmişim günlüğümden okudum. İkinci bebek daha erken hissediliyormus gercekten.
bende belırgın sekılde hıssedıyorum canım
bende rüyamda hep erkek görüyorum. bakalım ne çıkacak. ilk olduğu için hiç önemsemiyorum aslında sırf merak.yok canım, 15. haftada olup da öğrenemeyen bi ben kaldım amaben en başından beri kız hissettiğimi, rüyalarımda da kız gördüğümü yazmıştım daha önce ama bu ara bi erkek görüyorum rüyamda, bi kız :26: neymiş bi öğrensek de rahatlasak hani. ben çok kararsız bi insanım, uzun uzadıya isim düşünmem lazım daha
aynen nickiben üye olmuştum canım, epey de oldu ama ne gelen var ne giden
Evet canım sabah eşimde söylüyordu çalışma bakanı açıklama yapmış, 6 ay zor gibi kızlar bende çok ümitlenmiştim yaa
As mı erdin güzelim denize ve güneşe, hava değil paylaşım sadece, yazın gelirseniz beklerim karnın burnunda olacak o zaman gelmişken burda doğurursun antalyali olur sizin ufaklik
Kızlar ben ultrasonda bebişimi 2 boyutlu görüyorum. Dümdüz doktora sordum renkli yok mu die onun için erken karnnda ki su miktarı görmemiz için yetmez 18. haftadan sonra renkli bakıyoruz dedi. Peki dedim. Ama neden 3 boyutlu deil siyah beyaz ultrasonu. Az once resmını paylaşan arkadasımızın 3 boyutlu ne güzel ayırt edilebiliyor bebişi..
Kızlar ben ultrasonda bebişimi 2 boyutlu görüyorum. Dümdüz doktora sordum renkli yok mu die onun için erken karnnda ki su miktarı görmemiz için yetmez 18. haftadan sonra renkli bakıyoruz dedi. Peki dedim. Ama neden 3 boyutlu deil siyah beyaz ultrasonu. Az once resmını paylaşan arkadasımızın 3 boyutlu ne güzel ayırt edilebiliyor bebişi..
Canım gittiğin doktorla alakalı bir durum sanırım. benim bebiş seninkinden küçük çünkü.. Her gittiğimde 2 li 3 lü renkli olmak üzere belki 20 tane ultrason resmi veriyor, videosunu da her gün izliyorum. Bi kaçamak yapıp başka bi doktora gidebilirsin sankim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?