2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin doktorundaki baya bi gelişmiş ozaman ne güzel canm. Elimizdeki gelişmiş deil malesef demişti ama renkli varsa nasıl 3 boyutlusu olmaz anlayamadım Sanırım dediğin gibi bebeğimi daha ent görmek için bi kaçamak yapabilirim :)

benımkıde sıyah beyaz dosdogru bellı olmuyo kı.doktor gosterıo bna surası burası dıe net degıl secılmıo elımdekı ultrason goruntulerıde oyle ne yazıkkı

Aynen canım bana da doktor bak bize bakıyor dio.. hele 14. haftamda bebeğimi hiç anlamadım söyledimde anlamadım bu sefer die yakınlaştırdı biraz öyle ayırt ettim ama oda bana bakan bebeğim 2 boyutluydu Benimde elimdeki ultrason kağıtları öyle canım. Bunda bile kaderimiz aynıymış

Son düzenleme:

aynen bebısımm bundada aynıyız adam gosterıo surası burası ben hıc secemedm utandmdan anlamıs numarası yaptım yanı:)

Ya espri o hani erkek olunca fazlalık oluyo ya ben onu eksilttim en son İsetberry erkek demişti ya ben kestim o kısmı

Eşim hep severken oğlum diyip duruyo. Ya diyorum kızsa gücüne gider deme öyle.. Anladığı yokkk. Onun başımı yemesinden de erkek görebilirim baskı sonucu :)))

Allah gönlünüze göre versin canım ama keşke öyle demese yaaa. Bariz bir şekilde erkek istiyor belli ama kız ihtimalini unutmasın. Senin için cinsiyetin farketmediğine eminim canım ama eşinin istediği olmazsa senin de moralin bozulur. Bence konuş bu konuyu. Allah sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

Ya konuşuyorum konuşmasına yok canım o işin şakası dese de içten içe oğlu olsun istiyo hissediyorum..
Cinsiyet faktörü de erkeğin elinde benlik bişi yok valla hangisini tutturduysa o olcak puhahahahahahaha

kızlar çoğumuz 3. aymızı tamamlayıp 2. trimestere geçtik çok şükür..ben gebelik öncesi transfer sürecimde saçımı kızıla boyatmıştım..aptallık etmişim ama çok beğendiğim bir renk...hamilelik haberi ile beraber ne boya ne de kesim yaptırdım...şimdi de çok kötü oldu...alaca bulaca..kendi rengime-koyu kestane- boyatsam mı diyorum...piyasada bulunanlara göre daha kaliteli bir boya seçsem...biraz da ucundan kestirsem..kayınvalidem de gebe iken saç kestirmek iyi değil diyor:)bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?bir de gebelik öncesi lazer epilasyon yaptırmadığıma çok pişmanım..sıcak memleketteyim ve ağda-sir ne olursa olsun zorluyor

canım boya konusunda bhırsey dıyemem ben ne olursa olsun boyatmazdım zaten hamılesın herkez goruıyor oyuzden boyatamadıgının farkındalardır sıksık yıka aksın en azından kahverengı hınt kınası kullanabılırsın daha zararsız dıye dusunuyorum ben sacımı kestırdım ama hamıle oldugumu bılmıyordum 3 gun sonra ogrendım haa bılseydım kestırmezdım batıl ınanc belkı ama buyklerınde vardır bıldıgı dıye dusunuyorum ugursuzluk olur bebgın omruı kısa olur derler

Kızlar sabah sağlık ocağına kan vermiştim demirim düşük çıkmış bir de idrar yolunda belirgin enfeksiyon varmış çok üzüldüm sözde bugün kendi doktoruma gidecektim ama işlerim yoğun diye yarına erteledim canım çok sıkıldı ... Kardeşimle konuştum enfeksiyon mutlaka oluyor sorun değil dedi ne yapıcam ...

canım geçmiş olsun çok dert etme bana da enfeksiyon var dedi bir kutuda ilaç kullandım üstelik. çok şükür bir sorunum yok . sakin relax relax

Yarın doktorunu ihmal etme canım. O sana ne yapman gerektiğini daha bilinçli bir şekilde söyler. Enfeksiyonu ihmal etmemek gerekir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…