2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim hamileliğim planlı olduğu için uzun süredir boyatmamıştım saçlarımı, bu sorunu önceden kestirdiğim için. kimisi ilk 3 aydan sonra boyatabilirsin dese de ben olsam boyatmazdım ve boyatmıyorum da. bende de beyazlar aldı başını gitti çünkü kestirmek konusunda ise hiçbir sakınca görmüyorum ki geçenlerde kestirdim de zaten. ohh be dünya varmış dedim, şimdi bakımı daha kolay. lazer epilasyonu ben yaptırmıştım, tamamen bitmedi ama epeyce azaldı. hamilelikte işler biraz değişti gibi, ya hızlı uzadığından bana öyle geldi ya da gerçekten bir miktar arrtı galiba. bu ihtimali söylemişlerdi bana, ama ben yaptırmıştım yine de. ama sonuç olarak rahatım hala, doğumdan sonra bikaç seans daha giderim belki.

ah be canım kafana taktığın şeye bak. Doktor demir ilacı verir, enfeksiyon için bişey verir geçer. ne diye moralini bozuyosun. Bak benim 2 li test sonucu riskli çıktı hiç kafaya takıyo muyum Hatta buraya bile yazmadım ilk kez yazıyorum. Amniyosentez istendi onu bile yaptırmıycam hiç bişey olmıycak benim bebeğime ve seninkine de :)))

Nasıl riskli çıktı canım acaba yaşın falan büyükse ondan mı yüksek çıktı? Burun ve ense ölçüleri nasıl? Umarım bir tesadüftür riskin...

Canim enfeksiyonu kafaya takma bi antiseptikle gecer vede bol su ic en iyi ilac bu.bebisinide kendinide sakin uzme allah dermansz dert vermesn

Nasıl riskli çıktı canım acaba yaşın falan büyükse ondan mı yüksek çıktı? Burun ve ense ölçüleri nasıl? Umarım bir tesadüftür riskin...

ense kalınlığı normal canım ama kan testi sonucu riskli çıktı. çok büyük değil risk ama riskli işte sonuçta. yaşım 32. doktor 4 lü testi, amniyosentez istedi bi de prana test diye bişey varmış almanyaya gönderiliyomuş kanım bütün hastalıklar çıkıyomuş onu istedi. Bende hipofiz adenomu vardı yani beynimde hormonlarımı bozan bi tümör var hamile kalmam mucizeydi ama Allah o mucizeyi verdi. Bu mucizeye gölge düşmiycek bence iç güdülerim hiç bişey olmayacağını söylüyor. Kanımda pıhtılaşma filan da var onu da takmıyorum içiyorum coraspini bitti. öyle işte :))

Arastacim onemli olan senn ne hissettn cok takdr ettm canim bu sekilde dusundugun icin.ikli test snucundada yanilmalar olabilir canim benim

[

bende bugün idrar kültürü yaptırdım doktorum istemişti
1 haftadır akıntım çoğaldı ve idrarımı yaparken yanma var bakalım yarın sonuçlar nasıl çıkacak ben de enfeksiyondan korkuyorum yaa

canım geçmiş olsun çok dert etme bana da enfeksiyon var dedi bir kutuda ilaç kullandım üstelik. çok şükür bir sorunum yok . sakin relax relax
Ben de herhangi bir rahatsızlık hissetmiyorum ama varmış sakin olmaya çalışıyorum.
Yarın doktorunu ihmal etme canım. O sana ne yapman gerektiğini daha bilinçli bir şekilde söyler. Enfeksiyonu ihmal etmemek gerekir diye düşünüyorum.
Yarın 15 te randevum var zaman geçmez artık...
Canım çok teşekkür ederim bugünlerde çok gerginim normal karşılayabileceğim şeyler bana çok ağır geliyor. Umarım senin bebeğinin hiç bir sorunu yoktur. Zaten duyduğum kadarıyla bu testlerin sonucu kesin güvenilir değilmiş.
Canim enfeksiyonu kafaya takma bi antiseptikle gecer vede bol su ic en iyi ilac bu.bebisinide kendinide sakin uzme allah dermansz dert vermesn

Bol bol su içemiyorum işyerinde kadın olmak ne zor burada tek bayanım zırt pırt tuvalete girmek hoşuma gitmiyor ayrıca çok da temiz değil girmeden önce çamaşır suyu döküyorum ama yetmiyor demek ki Vallahi sıkıntıdan mideme ağrılar girdi ...

Gitmeee sana muhtacım,gözümde nursun,başımda tacım muhtacım
Beni öldür öyle git yaşamam için senin sevgine muhtaaaaacııııımmmmmmm

lal laaaa la la la la la la la la lalaaaaaa muhtacımmmm

gidemem gidemem gidemeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm
o kadar uzaklara gidememmmeeeeeeeeeeeeeeeee

tek çarem sonsuzluğa
atın beni kuşlar

O zaman korkma canım Burun kemiğini gördü ve ense kalınlığı da normalse bence pek takılma. Haa bir de parmaklarının sayısı falan normalse tamamdır.Bazı hastanelerde 35 yaşını doldran annelere 2lisi normal çıksa bile amniyoosentez yapıyorlar yani kalbi rahat etsin diye.Ama bence o sıvının alınması da başlıbaşına bir risk diye düşünüyorum.Kalbini bulandırma inşallah kötü birşey çıkmaz canım.Yaş ilerledikçe o testlerde risk artıyor pek takılmamak lazım.

Evt umumi tuvaletlerden geciyo genelde doktor ilac verir bsiyin kalmz cnm germe kendini bebis uzulur

Allah korusun canım sen kendini iyi hissediyorsan sorun olmayacaktır. Her şeyin başı moral .. Bir de bende olsa

Kızlar dün akşam rüyamda ipek kumaş alıyorduk annemle ben pembe,gülkurusu gösteriyorum o gitti mavi kumaş aldı iyi mi bu bir işaret olabilir mi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…